Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
taybor28
csendes tag
Üdv!
Lehet hülye kérdés, de szerintetek egy 5 sebességes 1.9 pdtdi motoros kocsiba be lehet szerelni egy 6 sebességes váltót? -
-
-
Sziasztok!!
Indokolja valami olajcserekor a leeresztő csavar cseréjét is??
THX!
-
-
Kiskokó
veterán
válasz
grizlisandor #157228 üzenetére
Elég szánalomra méltó hogy itt tart az autóipar.... 3-4 éves autókban sorra törik e la rugó...
-
válasz
RohamDroid #157256 üzenetére
Írd be ide a kérésed aztán továbbítom!
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
RohamDroid #157254 üzenetére
280.
-
RohamDroid
aktív tag
Sziasztok,
Lenne egy kérdésem. Elülső féktárcsa vásárlás előtt állok, és szeretnék ez ügyben segítséget kérni.
A kocsim Octavia 1U5 ALH Automata váltóval. Néztem ezeket a PR számokat, ahogy ki tudtam silabizálni nekem a PR számom 1NL, amivel sajnos sehol sem találok semmit. És nem tudom eldönteni, hogy 280 vagy 288-as tárcsa van a kocsin.
Esetleg járt már így valaki?Köszi!
Üdv.: RohamDroid. -
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
Passat B8 2.0TDI 150LE DSG autóm van. 70 000 Km-rel. Kb fél éve hallok érdekes hangot, de elég halk volt. az utastérben mintha a műszerfal mögül valami műanyag alkatrész rezonálna gyorsításnál kb 2400-as fordulatig, de nem mindig. Mutattam szervizben nem találtak semmit.
Múlt héten nyaralni voltunk és felerősödött hang de most már a motortérből. Legjobban 60-120-as tempó között.
Haza értünk meghallgattam nyitott motorháznál is úgy hogy autóban ültem. 1400-as fordulat felett jön egy erőteljes sípolás és ha növelem a fordulatot erősödik a sípolás, ha elveszem hitelen a lábam a gázról akkor meg egy rezonálás mély hanggal jelentkezik. Elsőnek a turbó problémára gondoltam, de miután meg tudtam hallgatni úgy, hogy nem ültem az autóba észre vettem, hogy a hang forrása a vezérlés burkolata alól jön.
Feszítő görgő csapágyra gondolok első körben. A kettős tömegű lendkerék gondolom a váltó felőli oldalon van, és az inkább kattogna ha gond lenen vele.
Holnap viszem szervizbe elméletileg garis, de kiderül mit találnak ki.
-
-
-
Vincsaba
csendes tag
Sziasztok!
1.4TSI CAV gyorsításokkor meg-meg torpan, gépre raktuk és a P2279-es hibakódot dobta.
Mivel lenne érdemes kezdeni a hibafeltárást?Előre is köszönöm !
-
lacos001
senior tag
válasz
bitpork #157245 üzenetére
Mi a helyzet télen ezzel, mint kézifék ?
-
-
Külföldön voltam, több mint 3 hónapra letettem az Octaviat, az akkusaru lett lekötve. Ma visszamentünk, de apám elfelejtette feltöltetni az akkut. Nem akartam visszabuszozni, ezért megpróbáltam indítózni. A 8-9 éves Banner akku 3 pincei hónap után pöccre indította a dízelt, teljesen meglepett.
A kézifék berohadt, csak nagyobb gázzal bírtam kitolatni, a kerekek felől is kilométereken át először surrogás majd nyik-nyak-nyik-nyak hang jött, de füst semmi, motornak szép hangja volt.
-
dond
csendes tag
Üdv!
Egy visszajelzés, az előzményeben linkelt hátsó fékvisszanyomó passzol a tárcsás Polo9N-hoz (és akkor a hasonló társaihoz is)
Azonban tisztítás és munkahenger járatás után is a jobb hátsó tárcsámról alig kopik a rozsda
Próbaképpen hídnál emelve a fenekét /kéziféket ráállítva/ érezhetően könnyebb egy kattintás után a jobb kereket elmozgatni.
Kérdés, a két oldalnak az eltérését lehet valahogy korrigálni, a két kézifékbovden fix hosszúságú.
Nem kellene a hengernek önbeállnia a fékpofákhoz? Most olyan mintha a jobb "messzebbről" indulna, ezért gyengébben fog, mind üzemi mind kézifék esetén.
Avagy simán mint főfékhengertől legmesszebbi fék valami folyadék+levegő problémával állok szemben? -
cross56
senior tag
Sziasztok!
Újabb kérdéssel fordulnék hozzátok. A középső LCD kijelző eddig a pillanatnyi fogyasztásomat írta, és nem emlékszem h bármit nyomkodtam volna vagy állítottam volna...de már perceket számol, hogy hány perce megy az autó vagy fogalmam sincs. Hogyan lehet ezt állítani, hogy mit írjon ki? Illetve az átlagfogyasztást is kilehetne vele íratni?
Jetta Mk5Előre is köszi.
-
kenny123
addikt
Hali,
1.4 tsi cav
A héten belerepült a motorba kb. 3800km. Ellenőriztem, picit csipegetett az olajból (utánaolvasva most ez nem nagy ujdonság, elég baj hogy csak most jövök rá), a következő olajcseréig még van kb 4000km.
Utántölthetem az olajat más márkával mint ami éppen benne van? Persze, ugyanazokat az elvárásokat teljesíti mindkét olaj.
Illetve nemrég volt fékbetét + tárcsa csere, de elkezdett hangja lenni fékezéskor. Ilyenkor ezeket csak újra be kell állítani, vagy lehet hogy ennél komolyabb összeg? Azthiszem TRW alkatrészek kerültek bele.
-
Viperator
őstag
Szép napot, Urak!
Hol lehet venni csomagtér rolót? (Golf IV kombi. Jó a használt, csak ne legyen drága. Fekete színű.)
Előre is köszönöm a választ!
-
grizlisandor
veterán
válasz
diablo1984 #157224 üzenetére
-
gyvince
senior tag
Sziasztok.... Van egy audi a6 c5 Pdtdi es egyik pillantról a másikra nem tudom aktiválni a tempomatot Vagcommal meg néztem minden jel adó érzékel kuplung és a fék is na meg a gáz is lehet hogy maga a kar szart be??
Hogyan tudom ezt megállapítani??
-
Mágus2
Közösségépítő
Azt hittem a szerszámaim miatt ül a skoda segge, de nem, mindkét hátsó rugó törött, hiányzik az alsó menet.
Ugyanitt ültetőrugó eladó.
-
-
itey
újonc
T. Mágus!
Mikor kellene vezérlést cserélnem? Az autó Skoda cr, 8 éves, 110e km. Időkorlátot nem adnak meg.
Köszi. -
Doggy dog
senior tag
Sziasztok.
Adott egy 2000 évjáratú a3.
1.8 benzin.
Hátsó ablakmosó nem nyomja a folyadékot.
Szivattyú dolgozik,mosófolyadék van.
Van valami tippetek?
Merre keressük a hibát?
Utastérben nem látjuk nyomát. -
Mágus2
Közösségépítő
Vannak itt debreceni arcok?
-
cross56
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a km óránál lévő lcd kijelző reggel, vagy nem túl melegben teljesen szép, erős, olvasható képet ad, viszont amikor már meló után a nagy melegben beszállok a kocsiba a kijelző alja nagyon halvány, konkrétan olvashatatlan lesz. Ezzel lehet valamit kezdeni, vagy cserélni kellene a kijelzőt? Ha cserélni kell, azt ki tudja megcsinálni, autóvillamossági?
Jetta Mk5
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Synology NAS
- One mobilszolgáltatások
- SSD kibeszélő
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- OPEL CORSA D OPC 1.6 Áron alúl, magánszemélytől kihasználatlanság miatt!
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest