Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Majd egy ilyet be is vállalnék, mármint szín és felszereltség tekintetében, 160Ló helyett 122, DSG maradhatna. Viszont az a 99e gyanítóm inkább 199e, bár ez lényegtelen...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Mágus2 #152257 üzenetére
Nem tudom, nem vagyok otthon ezekben, de ha cégre vette, vagy kapta vagy akármi akkor is kb alkatrész árban van, azaz irreálisan olcsó, de ugye a történtét nem tudom, és nem is akarjátok elmondani így nem is erőltetem a témát. Minden esetre ha tényleg mentek érte, és összejön, grat hozzá Malacnak, gyönyörű kocsi.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Ilyen cuccot szerelt már be valaki? Ha majd Golfra esik a választás esetleg én tuti veszek, persze ha érdemes, ahogy látom mindent tud.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Speeedfire #152044 üzenetére
Á az nagyon gyengus nekem, meg kis turbó hang legyen mááán...
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Még kicsit távlati terv, de szeretek előre utána járni a dolgoknak...Év vége körül szeretném lecserélni a jelenlegi családi kocsinkat (Opel Insignia), egy városi mászkálósra. Napi ~20km-re kellene valami majd. VI-os Golfokat nézegetem (3 vagy 5 ajtósban) 1.4Tsi DSG Automatába (122-160Le) 150e km alatt. Ezeket érdemes nézegetni vagy felejtő? Asszonynak pár éve volt céges 1.2Tsi kézi váltós, szerettük, meg nem volt vele semmi baj,
-
B-L-A-C-K
titán
válasz golfvariant #123989 üzenetére
Mi szerdán kapunk egy céges 0 km-es kombi Oktáviat 1.6 CR TDI-be, pályán a gyári adat 3.5L/100km erre azért kíváncsi leszek...
Más mindenkinek: Attól hogy céges lesz a kocsi még normálisan akarom bejáratni, így gondolom pályán azért ne menjek vele egyből 150-nel, mennyivel érdemes használni míg bejáratjuk?
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Saint_: LWW (lehet valamelyik sima V), vagy NGD a rendszámod?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz FoBCRaistlin #123168 üzenetére
0-100 7,5mp gyári adatnak megfelel?
-
B-L-A-C-K
titán
Egy hülye kérdésem lenne: Ha veszek egy ~8 éves kocsit, (pl B6-os Passatot), kötök rá Cascot (BP-en lakom amúgy is fogok), és netán talán befő a motor, arra fizetnek?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz FoBCRaistlin #123125 üzenetére
Szerintem ha agyon van húzva akkor se tudja...
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz CharlieDrop #122976 üzenetére
Lehet túl fáradt vagyok, de ezt nem értem mire írod...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz CharlieDrop #122972 üzenetére
Már elvetettem, most ezt szemeltem ki, ezért ki is mennék ha meg tudnám szervezni.
-
B-L-A-C-K
titán
Ezekről a motorokról mi a vélemény?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Magnum_ #122845 üzenetére
"ő azt nyilatkozta, hogy ő is szeretett volna már kapcsolatba lépni velem, de nem tudta a számom."
Ez azért ebben az esetben hülyeség, mert akkor egy cetlicskét ott hagyott volna de nem tette. De mivel kiderült hogy ő volt, gondolom jobbnak látta ha azt csinálja amit ilyenkor kell.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Magnum_ #122789 üzenetére
Ennyitől nem hinném, na meg képeket elnézve azért 400 ezres kár nem hinném keletkezet, fele inkább reálisabb. De persze ez lényegtelen, lényeg fizessék ki bármennyi is legyen, a rendőrök meg nem értem miért nem intézkednek ilyenkor, vagyis hogy tehetik ezt meg így...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Magnum_ #122786 üzenetére
Sajnálom, mi is így jártunk a lakás előtt, csak nekünk nem volt felvétel ki volt, rendőrség viszont kijött, és adott egy igazolást hogy nem mi voltunk a kár okozója (mivel céges autó így kellett).
Viszont neked ebből hogy jön ki 300-400K kár, meg mi köze a futómű, és fékhez?
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Egy passat (B6) hogy CR TDI, vagy sima PD TDI azt honnan tudom megállapítani ha megnézem?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz mmdms #121651 üzenetére
Pont most cserélik a hetekben cégest (6-os golf-ot) és Octáviát kertünk, a legújabb elég király, de a 2007-esek nagyon nem tetszenek. Kicsit fájni is fog a szívünk hogy vissza kell adni (mint asszony megy szülni majd és az ő cégese), úgy hogy még be sem járattuk...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Brumi˘, Qru: Ahogy nézem a normálisabbak 2.3 felett vannak, az meg sok már. F@sz ki van nem tudom mi legyen, kellene találnom valami brutál alkalmi vételt...
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
3-4 hónap múlva esedékes valami kombi kocsi vásárlás, H-s Astrán, és Passáton gondolkodom. Külföldi behozataltól sem zárkózom el, és van is aki tudna nekem intézni. Kérdésem szerintetek 1.5-1.7 körül ki lehet fogni valami normálisat Passatot, vagy felejtő?
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Új golf megjelenése mikor várható? Jövő Júni körül lehetséges?
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Adott egy 100e kilométeres hatodikos golf, folyamatosan szervizelt. Ma reggel indulnánk melóba és mintha az aksi magát volna magát...(önindító meg se nyekken, csak így zizeg a műszerfal indításra. Műszerfalon világít az abs, aksi, kipörgésgátló, motor). Ez gyakori eset ennél a típusnál? Vasárnap még használtam, rajta hagyni világítást meg ilyeneket nem lehet mert magától leveszi egy idő után...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- AMD FX
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest