Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-06-25 10:52:48

LOGOUT.hu

Opel topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#88543) diablo1984


diablo1984
veterán

Rögtönzött teszt(remèlem maradhat, hisz ez is opel, csak ritka madár):

Itt van egy friss kèp a tèlálló technikámról, most a dpf-es octaviát kímèlve járok ezzel. Isuzu Trooper(Opel Monterey) a becsületes neve, 3 literes(sor4, hosszmotoros) 160 lovas turbó dízel motorja van, eredeti isuzu blokk, 2,2t üres önsúlyú szörny, ami (asszem, alig èrezni hogy mikor vált) 4 fokozatú automatával adja le a lovakat a földre, alapból hátsó kerekes, de van benne terepváltó difizárral ès auto üzemmód ami hátsó kipörgèskor kapcsolja menet közben az elejèt(èn ebben használom, veszett stabilan megy havon, jegen). Motorikusan nem egy atomvillanás, nehèz a kasztni, hosszúak a fokozatok, kb 1500ra vált a váltó, alacsony fordulaton tartja a gèpet, persze van winter ès power gomb is, ha az alap nem jó a tulajnak.
2001-es èvjáratú, jelenleg 289e km van benne, faterèk nyúzták az utóbbi 10 èvben, most hozzám került, èn használom, majd tavasszal eladó lesz, addig kièlem a terepjárós perverzióim. :D
Beltere tágas, elől-hátul bőven van hely, csomagtartóban egy kispolszki is elfèr, 3 tonnás vonóhoroggal a világot elhúzza.
Az automata szokatlan kissè, főlug utána manuális autóba ülni, az inkább tud meglepni, könnyű hozzászokni a csak jobb láb használatához. Szervója túlszetvózott, kisujj körömmel is lehet tekerni, semmit nem ad át az útból, mintha a levegőben lenne a kerèk. Fèkje vadas(ABS termèszetesen van), igaz a nyáron volt csinálva, ha valaki kuplung helyett beletapos, az csúnyán megfejelheti a szèlvèdőt! Kilátás belőle nagyon jó, tele van üveggel ès kèt nagy tükörből(belülről állítható ès fűthető) mindent látni, hogy mi folyik az autó mögött.
Egyenlőre ennyi, remèlem nem gond, hogy megosztottam a tapasztalataimat erről a ritka terepjáróról. Majd kèsőbb teszek fel jobb kèpet, szombaton èrkezett hozzám, azóta is esik a hó, minden ráfagy, így nem volt túl fotogèn eddig, de majdcsak tavasz lesz! :F

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.