Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:54:46

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#93151) Gzula[HUN] válasza vargalex (#93150) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

Külföldről 4$-al drgábább a vajszínű - szürke, én azzal a színkombinációval venném :DD Onnan se lenne max pár 100Ft-al olcsóbb (nem szivat a posta az áfa 2X-i felszámolásával).

Van elvileg olcsóbb Cloud Stinger is, de HyperX Cloudból csak a II-eset hallgattam. Az meg más kategóra. Ha ennek is a vezetékén van a hangerő állító, az fog leghamarabb elromolni rajta. Nem tudom, hogy cserélhető-e a vezetéke.

[ Szerkesztve ]

Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

(#93152) vargalex válasza Gzula[HUN] (#93151) üzenetére


vargalex
félisten

Ahogy írtam, a beszerzési forrás is fix...

Alex

(#93153) Gzula[HUN] válasza vargalex (#93152) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

Azért linkeltem az Aqua-sat. Az alisat csak összehasonlításként, hogy onnan se lenne olcsóbb. A Stingert meg mindhárom helyről, igaz valahol nem fér bele a keretbe.

[ Szerkesztve ]

Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

(#93154) vargalex válasza Gzula[HUN] (#93153) üzenetére


vargalex
félisten

Bocs, ezt valóban nem néztem. Egyébként az OneOdio Pro-10-hez viszonyítva milyen egy A71? Néztem youtube videót, a Pro-10-nek egyáltalán nem vészes a mikrofonja.

Alex

(#93155) Gzula[HUN] válasza vargalex (#93154) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

Kisebb driver 10mm-el, utóbbinak 40mm-es. Vezetéke bajonettzáras, a Pro-10-é nem. Párnacsere körülményesebb. Hangját utóbbinak nem hallottam, pántja a csuklótól felfelé tök ugyanaz ránézésre.
Ha így is, úgy is belefér a keretbe (és azt más fizeti), lehet én is az A71-et választanám. A Pro-10-es párna tunning nélkül nem egy non plusz ultra (gondolom nem lenne rá költve), szerintem legalább azt a szinten hozza az A71-es is.

[ Szerkesztve ]

Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

(#93156) freelanced válasza Gzula[HUN] (#93135) üzenetére


freelanced
addikt

Köszönöm a válaszod.

Igen, olvasgattam én is vissza kicsit. Egyébként mi az oka, hogy ekkorát esik az ára? Mármint ugye 300+ eredetileg pl az Amazon szerint, de sok másik fejhallgató is ennyi mégsem esik ekkorát. Csak kíváncsiság, nem tartozik a témához konkrétan.

Köszönöm a HD599 SE linket is. Róla mit tudnátok elmondani?

Igazából a HD600 esetén a részletgazdagság is olyan volt ami megfogott, hogy ez most a hangkép jellegzetessége, vagy másé, azt nem tudom, de az előtte levő füleseimhez képest más világ.

Igen, láttam én is a használtat meg olvastam az akciókról, ezért is kérdeztem, hogy milyen. Az is szempont lenne, hogy esetlegesen ha nem válna be el tudjam adni anélkül, hogy hatalmas bukó lenne (mint pl egy új fejhallgató esetén). Nem tudom, hogy az X2HR mennyire keresett, hogy látjátok? Azért eladható, vagy kevésbé ismert, népszerű?

Kényelem terén jól hangzik amit írsz, bár gondolom elég relatív ez az egész.

Dorien

Köszönöm neked is a választ. Jól hangzik amit írsz, kinézetre kényelmesnek tűnik de tényleg meg kell látni azt hiszem, van akinek jó van akinek nem, azok alapján ahogy olvasgatom amiket írtok tényleg emberfüggő. Például próbáltam egy DT770-et is nemrégiben, és a HD600-hoz képest szorosabb. Nem állítom, hogy kényelmetlen, de a mostaninál mintha rajtam sem lenne a fejpánt, meg a párnát sem nagyon érzem ha nincs nagyon meleg. Tehát összességében bármennyit benne tudok lenni, anélkül, hogy figyelnék rá, hogy a fejemen van, vagy zavarna. Szerintem a súlya, a vékony pánt, annak párnázása és a kis szorítóerő az ami miatt ilyen.

________________________________

Köszönöm a többieknek is a közvetett, vagy közvetlen hozzászólást, nem is vártam, hogy pontos másolatát kapom a HD600-nak, nem is feltétlenül gond, mert ha azonos lenne, nem lenne létjogosultsága, az, hogy a hangzás tetszik-e majd, úgy is akkor dől el ha kipróbálom, meghallgatom. A kényelem volt az ami inkább döntő mert azért sokat és hosszan használom, na meg a strapabíróság is. Nem ütöm vágom, de azért van egy kettő füles, ahol egy két év után megadja magát az alkatrész. Egyébként a leírásaitokból is azt lehet leszűrni, hogy relatív ez az egész kényelem kérdés is valamennyire, embere válogatja, hogy épp az ő fejformájához képest mit nyújt, szóval nem lehet ebben sem közös nevezőre jutni. Azért megköszönöm a visszajelzéseket, mert ha más nem hallok pár véleményt, tudom, hogy esetleg melyik rész lehet sarkallatos az adott fülesnél.

Ha esetleg eszetekbe jutna ebben a 30-40.000 körüli árkategóriában más akár zárt, akár nyitott azért szóljatok még, hátha találok jó áron / használtan.

Egyébként a Beyerekről mi a véleményetek a 40 körüli kategóriában? Mondjuk jó eséllyel azért egy X2HR magasabb szintet kellene, hogy képviseljen mint a fele annyiba kerülő társai, nem? Vagy nem szabad kiindulni az eredeti árából?

Köszönöm! :R

Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.

(#93157) Gzula[HUN] válasza freelanced (#93156) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

Az én H2HR-em kb. 2 éve (novemberben) vettem 99€-ért amazon.fr oldalon. Mivel magasabb ÁFA nálunk, + ment rá a postaköltség, így akkor nagyjából 116€ (kb. 43500 HUF volt akkor) lett a vége. Viszont egy vasárnap este rendeltem, és másfél napra rá kedd délben vettem át.
Utána sokáig nem volt ennyire lent az ára, idén is ez volt megfigyelhető. Az év első felében csak 140€ körül volt elérhető. Azóta ilyen havi szinten itt-ott 99€-ra leakciózzák.
Tavaly Black Fridaykor 95€-ra volt leárazva, az alatt az elmúlt 2 évben nem láttam.

Vsz. azért akciózzák, mert idő közben megérkezett az utódja, az X3-as. Azt már láttam pár hete 212€-ért is.

HD599-ről annyit tudok, ami a neten elérhető.

Egyébként az SHP9500-asról is olvasgatnék a helyedben, mert azt sokszor hasonlították a HD600-hoz, közel áll egymáshoz a hangjuk.

[ Szerkesztve ]

Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

(#93158) vargalex válasza Gzula[HUN] (#93155) üzenetére


vargalex
félisten

Most melyik számodra az utóbbi? Mert ebben a szövegkörnyezetben a Pro-10. Nekem egyébként a hangminőség fontosabb, mint a mikrofon minősége.

Alex

(#93159) Wolborn


Wolborn
újonc

Hello.
Segitséget szeretnék kérni van egy asrock B365M Phantom Gaming 4 alaplapom volt egy jack es fejhallgatóm azzal se volt jó és most egy acer predator Galea 350 - 7.1 usb s fejhallgatóm van a mikrofont egszerüen nem tudom beállitani folyamatosan zúg és rossz a minőség. A realtek et felteszem de a kezelő panel amin tudnák állitani dolgokat bese jön.
Előre is köszönöm

(#93160) Gzula[HUN] válasza vargalex (#93158) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

A Pro-10 meg a Pro-50 quasy ugyanaz a fejhallgató, de a Pro-10-re egy rosszabb minőségű párnát raktak gyárilag, ami rontja a hangját. ITT láthatod a kettő közötti külömbséget. Ha bele kalkulálod, hogy veszel hozzá egy minőségibb párnát, akkor simán össze tudsz hozni és jobb minőségű hangzást, ami bőven a Pro-10 saját árán túl mutat. Ergo egy párna árából lenne OneOdio Pro-50-eset, ami hazai boltból rendelve postával már a 20ezret karistolja.
Azért linkeltem korábban azokat a párnákat, amivel szebben szól a fejhallgató. Sima textil ront rajta. (Brainwavz-al is szarabbul szól, mint amiket linkeltem. Pedig ami volt rajta BW párna, az többe fájt, mint a fejes maga. Mindegy, az ment másra.)
2 vezeték van hozzájuk, ebből a mikrofonos a rosszabb minőségű érzésre. Tartós tesztem róla nincs, mert felhasználtam azt a vezetéket egy másik fejhallgatóhoz, ami már nincs meg. A másik (a piros) kábel egy átlag szintet hoz, jobb kábelles sem érzem a különbséget. Viszont olyat veszel hozzájuk gyakorlatilag, amilyet akarsz, ha ezek nem tetszenek.

Az A71-est nem hallottam, így hülyeséget nem akarok írni. Egy csomóan dícsérik a neten, több magyar teszt is elérhető, de árukeresőn meg lehúzós vélemények vannak róla.

Én egy Pro-10-est vennék, de azonnal dobnám ki róla a gyári párnát. Ha nem cserélhetnék párnát, de a cég fizetné a fejest, akkor az A71-est venném már csak kíváncsiságból is. De azt nem tudom megmondani, hogy alapban melyik jobb a kettő közül.

ITT van egy összehasonlító teszt, igaz nem az A71-et hasonlítják a Pro-10-eshez, hanem a BT verzióját.

Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

(#93161) Dorien válasza freelanced (#93156) üzenetére


Dorien
veterán

Nálam volt DT880 Edition 600 ohm nemrég. A Fidelio X2 után nekem nagyon steril, mélyszegény volt a hangzás. A K612 Pro is ilyesmi.

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#93162) vargalex válasza Gzula[HUN] (#93160) üzenetére


vargalex
félisten

Még egy apróság: A Pro-C a PRO-10 bluetooth megfelelője?

Alex

(#93163) vargalex válasza vargalex (#93162) üzenetére


vargalex
félisten

Már nem tudtam szerkeszteni, de még egy kérdés: Az A71 és az A71D csak színben különbözik?

Szerk.: Látom, utóbbin a kábel fix.

[ Szerkesztve ]

Alex

(#93164) contaxg válasza Dorien (#93161) üzenetére


contaxg
veterán

Sajnos ezeket a fejhallgatókat ki kell szolgálni minőségi forrással. Addig tényleg ilyen problémák jöhetnek elő.

A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.

(#93165) Gzula[HUN] válasza vargalex (#93162) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

Nem teljesen, de látszólag arra az alapra készült. Régebben láttam olyan videót, amiben még az is szemét (garbage) jelzővel illette valamelyik a BT-s oneodiot, aki egyébként csak jót mondott a vezetékesekről. De ez régebben volt. Akkor még nem volt 5.0 BT verziója se, most meg láttam 5.2-eset is. BT fejesekkel alapban nem vagyok képben.

#93163vargalex: Nekem is utána kellett volna néznem. Köszönöm, hogy megtetted helyettem is ;)

[ Szerkesztve ]

Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

(#93166) Dorien válasza contaxg (#93164) üzenetére


Dorien
veterán

Nem hiszem, hogy a Sense V1 vagy a CompositeAmp ne lenne minőségi forrás. Ezek a fejesek szimplán háklis k*rvák... :) De EQ-val némileg korrigálható a hangjuk.

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#93167) s4tch válasza Dorien (#93166) üzenetére


s4tch
veterán

Minden tiszteletem mellett, a legjobb szándékkal mondom, hogy szerintem neked már régen forrás oldalon (is) jó gondolat lett volna mozdulni, nem csak a fejeseket forgatni. Ezek árkategóriájukban jó eszközök. Van más, van feljebb... ;)

(#93168) freelanced válasza Gzula[HUN] (#93157) üzenetére


freelanced
addikt

Köszönöm a választ.

Dorien

Köszönöm neked is.

______________________

Nem tudom, mindig azt érzem ebben az árkategóriában, hogy minden hangkeltő kompromisszumos, és anno pl a HD600 volt az egyetlen amit nem éreztem úgy, hogy az lenne, persze ez biztos így nem igaz teljesen, de legalább nem éreztem úgy mint most, hogy bármit veszek a kategóriájában, valami nem lesz oké vele, vagy a kényelem, vagy más.

[ Szerkesztve ]

Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.

(#93169) Ba cy lus válasza s4tch (#93167) üzenetére


Ba cy lus
őstag

Miért, a Composite-tal mi a baj? Nyilván van attól is jobb, de azért nem Sense V1 vagy Presenter-szint. :U

(#93170) Dorien válasza s4tch (#93167) üzenetére


Dorien
veterán

Minden tiszteletem mellett, ugyan miből gondolod, hogy én feljebb akarok lépni? :)
Teljesen jó a mostani láncom, nem érdekelnek a még drágább elektronikák és fejesek...
Itt most K612 Pro és DT880 fejesekről volt szó, ami újonnan is a 40-60k árkategória.

Ba cy lus: A Sense V1 zeneibb produkciót ad, mint sok más fejhallgató erősítő. Nyilván nem Sennheiser HD650-et kell rákötni. :)

[ Szerkesztve ]

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#93171) contaxg válasza Dorien (#93166) üzenetére


contaxg
veterán

Lehet, ezeket nem ismerem. Azt tudom, hogy amikor volt k612PRO-m akkor az elég jól szólt és ha DT880-at ha hallgatom (éppen pár napja tettem ezt meg) akkor az erősítős DAC-om is rendes mélyeket hozott ki belőle. Nem azon gondolkodtam, hogy mély hiányos. Én nem tudok EQ-ni mert a rendszerem alapból nem alkalmas rá, max Roon-nal de azt nem használom mindig.

A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.

(#93172) Dorien válasza contaxg (#93171) üzenetére


Dorien
veterán

Nekem az utóbbi időben az ízlésem is változott, régebben megbocsátóbb voltam a világosabb, analitikusabb hangú fejesekkel. Most már szeretem, ha van normális mély is. Amit persze tud a fent említett két fejes is, csak meg kell találni a hozzájuk passzoló erősítőt, ami nem olyan egyszerű...

[ Szerkesztve ]

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#93173) Ba cy lus


Ba cy lus
őstag

Vasárnap esti zene:
[link]

(#93174) contaxg válasza Dorien (#93172) üzenetére


contaxg
veterán

Érdekes, hogy mindig erősítőkre hivatkozol és az előtte lévő egységeket nem említed. :F :R

A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.

(#93175) Dorien válasza Ba cy lus (#93173) üzenetére


Dorien
veterán

Köszi! :R Szeretem ezt a számot.
Én a Steven Wilson-féle feldolgozást hallgattam sokat: [link]
Ez meg egy saját száma: [link]

Contaxg: Már régóta egy Starting Point Systems DAC 3 (Philips TDA1543, NOS) szolgáltatja a D/A konverziót, és marad is, amíg működik... Laptophoz vettem egy Korg DS-DAC-100m DAC/AMP-ot nemrég, ennek az erősítő része is elég bika a mostani fejeseimhez.

[ Szerkesztve ]

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#93176) HUNNIA1920 válasza s4tch (#93167) üzenetére


HUNNIA1920
őstag

Engem pl. érdekelne olyan véleménye, aki Bertalan erősítőit össze hasonlította más, kategórián belüli, akár kategórián túli erősítőkkel, hogy milyen. Csak egy pl. CompositeAmp vs. Topping A90.

"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."

(#93177) Exodius válasza HUNNIA1920 (#93176) üzenetére


Exodius
őstag

Ez érdekes párbaj lenne. :)

(#93178) Ba cy lus válasza HUNNIA1920 (#93176) üzenetére


Ba cy lus
őstag

Ezek ilyen szigorúan titkos dolgok. Például sokan miért bkercso privátjára küldik el ezeket a véleményeket ahelyett, hogy a megfelelő szakmai topikot gazdagítanák a tapasztalattal.

(#93179) contaxg válasza Ba cy lus (#93178) üzenetére


contaxg
veterán

Tök mindegy ki mit ír. Lehet, hogy nálad kevésbé ért hozzá és az ízlése is tök más. Vagy éppen egy trükkös kereskedő aki a portékáját dicséri álruhában. A lényeg, hogy ha bármely is igaz, úgy visz el az erdőbe mint huzat... :R

Dorien
Találtam egy hirdetést az AVX-en az említett DAC-ról. :) Szépek a kütyük a melléket képen!! ( az állványnagyon bejött!!! ;)

[ Szerkesztve ]

A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.

(#93180) Sinesol válasza contaxg (#93171) üzenetére


Sinesol
veterán

Brutalis melykiemelese lehet annak a cuccnak, ha a steril, mélyszegeny DT880-bol rendes mélyeket hozott ki. Arrol nem is beszelve, hogy már startbol igencsak jelentös torzitasa van a DT880-nak mély terén, egy kiemelés a legkevésbé hianyzik oda.
Na meg az is erdekes, hogy egy ilyen broken cucc mire jo normalisabb fejesekkel, ahol kiegyenlitettebb a frekimenet es a legkevesbe sincs szükseg melykiemelesre.

[ Szerkesztve ]

(#93181) Ba cy lus válasza contaxg (#93179) üzenetére


Ba cy lus
őstag

Nyilván a saját tapasztalatot nem fogja felülírni más véleménye. Bár elgondolkodni érdemes, és utána arra figyelve véleményt alkotni. Viszont amiről nincs semmilyen tapasztalat, ott jól jön sok különböző vélemény, ui. senkinek a világon nincs rá sem kapacitása, sem lehetősége, hogy minden eszközt az összes lehetséges kombinációban meghallgathasson. Na és persze meg kell tanulni a véleményekből "olvasni".

(#93182) Ba cy lus válasza Sinesol (#93180) üzenetére


Ba cy lus
őstag

A DT880 mióta él mélyszegénységben? :F

(#93183) :AMF: válasza Sinesol (#93180) üzenetére


:AMF:
senior tag

Nálam is rendben van a DT880 mélytartománya. Amíg az Rpi nem kapott rendes tápot, addig egy kicsit én is mélyszegénynek gondoltam a többi fejesemhez képest. Ahogy a Sextett-et és a DT990-et is. (Fura, de 600 ohm-os mind.) A lineáris táp brutális mélykiemelést okozott? Ha így is lenne, a többi fejesnél miért nem érezni ugyanezt a változást?

Deja vu-m van. Mint amikor az elméletileg sz*r Abyss meghallgatva rendben van... :D

Ba cy lus: Amikor a Sextett-ről kerestem véleményeket a neten, egymásnak teljesen ellentmondó tapasztalatokról számoltak be. De tényleg, nem találtam két, nagyjából azonos véleményt sem. Ezzel még önmagában nem lenne gond, de a legtöbbször nem derül, hogy milyen rendszeren hallgatták, ami azért sokat segítene.

[ Szerkesztve ]

(#93184) contaxg válasza Sinesol (#93180) üzenetére


contaxg
veterán

Dehogy! Egy bizonyos kategória után megváltoznak adott fejhallgatókkal kapott tapasztalatok. Na nem alapjaiban, de meglepő dolgok tudnak kijönni néhány negatívan beskatulyázott fejesből. Kedvenc szórakozásom az volt amikor még demóztam cuccokat, hogy egy Invotone HD2000-et tettem fel a delikvens fejére és kértem, hogy saccolja meg az árát. A minimum az 5x szorzó volt a találatoknál. ;)

Tipikus hiba, hogy 100-200k-ért akarnak a népek fejhallgatót venni egy olcsó usb stick dachoz. Miközben a realitás az, hogy ezekéhez nagyon max 60-70k-nál drágább cuccok nem valók. De mivel ezekre nem nagyon figyelnek kialakulnak ilyen-olyan tapasztalatok, majd ezeket szétszórják a neten, amit mások meg hasznos tanácsként :U elfogadnak.

#93181 Ba cy lus
:R :R :R

[ Szerkesztve ]

A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.

(#93185) Ba cy lus válasza :AMF: (#93183) üzenetére


Ba cy lus
őstag

Vintage fejhallgatóknál már ott kezdődnek a "gondok", hogy milyen párnát pakoltak fel rá. A másik pedig, mint a vintage DT990-nél is, hogy hány különböző revíziója van adott fejhallgatónak. Plusz ezekről relatíve kevés is a neten a leírt tapasztalat.

(#93186) Dave™ válasza contaxg (#93184) üzenetére


Dave™
nagyúr

Így van, és újra meg újra megfutja a topik ezeket a köröket. Régen én is ezt gondoltam, aztán beláttam, hogy a) sokkal többet kell/érdemes költeni a forrásra, mint korábban gondoltam, b) semmi értelme egy magasabb kategóriás fejesnek, ha nincs alatta legalább ilyen minőségű forrás. Ezért sem veszek drága fejest többé, mert nem akarok még sokkal többet költeni a forrásra.

(#93187) Zoliee válasza Dave™ (#93186) üzenetére


Zoliee
senior tag

Pontosan.
Saját tapasztalat nélkül (ide sorolom a megfelelő meghajtás nélküli meghallgatást is), illetve sokszor csak netes infókra támaszkodva nehéz véleményezni.

(#93188) contaxg válasza Dave™ (#93186) üzenetére


contaxg
veterán

...és innentől zárhatjuk is a topikot! :)) :DD :DDD

A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.

(#93189) Dave™ válasza contaxg (#93188) üzenetére


Dave™
nagyúr

Kár lenne, úgy nem tudna a mostani társaság eljutni ugyanerre az álláspontra pár év múlva :D

(#93190) :AMF: válasza Ba cy lus (#93185) üzenetére


:AMF:
senior tag

Szándékosan írtam a Sextett-et, mert ott egyféle párna van mindegyik revízión és az elég jól szokta bírni, ritkán kell cserélni. Illetve a különböző revíziók (early, middle, late) is jól elkülöníthetőek egymástól, a passzív membránok színe alapján. Mégis hatalmas különbségek vannak a vélemények között.

(#93191) fattyu


fattyu
veterán

megjött a Dan clark aeon 2 noire. Ugye a b stockosat visszaküldtem egy dobozos újért.

I am so very happy.
nekem ez a vég. Zárt. ami nem ahhoz képest szól jól hogy zárt hanem mindenhez képest. tér, szeparáció pozícionálás részlet dinamika TERMÉSZETESSÉG basszus.

Mindehhez még hozzá merem tenni hogy nem is egy háklis darab. A telefon nyilván kevés neki erőben és minőségben is.

de a libabőrt hozza ifi micro black labelről, fiio btr5 ről, hrt headstreamerről. talán utóbbiről icipit mintha részlettelenebb lenne de teljesen élvezhető.

viszem haza megnézem az otthoni vackokon is de tényleg nem tűnik egy rettentő válogatós dolognak.
Kell neki elég erő, részlet és rendben van.

Természetesen fentartom hogy mindenkinek más a tökéletes hang, és más jelenti a nirvánát de én itt fejeztem be. Ennél nekem nincs jobb. :D ja de ugyanezt kérem wirelessben... :D

a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek

(#93192) RUCRAZY?! válasza Gzula[HUN] (#93052) üzenetére


RUCRAZY?!
csendes tag

Köszi szépen a tippeket, megjött 60 Euroért a két darab OneOdio Pro50-es, három nap alatt. A 662 Evo kvázi "monitor" hangja után fura a több mély, de így bejáratás előtt is kellemes, a térérzet meglepően szép, teljes, de ami a legjobb: hiperkényelmes a 662Evo "satuja" után, ezt tényleg nem akartam levenni, és csak amikor hajnali egykor (4 óra nyúzás után) levettem, akkor vettem észre, hogy melegem lett alatta kicsit....ennyi pénzért nem sok jobb füles lehet a messzi-messzi kínában sem! Még egyszer: köszi a segítséget! :R

(#93193) Exodius válasza fattyu (#93191) üzenetére


Exodius
őstag

Majd írd le az otthoni környezetet is, hogy mikről fog szólni. :)

(#93194) pohár


pohár
félisten

sziasztok!

ma délután sikeresen vettem Amazonról egy HD599-et (viszont véletlenül vettem meg ténylegesen, még nem akartam, de ez van :D), most keresnék hozzá erősítőt/DAC-ot, egyelőre az alaplapi retekkel fogom tekerni, mik váltak be eddig nektek ehhez a fejeshez?

most 681EVO-t hajtok, legalább ennyi mélyet szeretnék bele, ha megoldható kis technika alápakolásával :R (elektronikus zene 98%-ban, játékok, filmezés)

[ Szerkesztve ]

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#93195) Gzula[HUN] válasza pohár (#93194) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

EVO után szerintem rakhatsz akármit az 599 alá, akkor se fog tetszeni. Vegyél mellé/helyette egy X2HR-t.
(Vagy használtból egy igen baráti áron egy MDR-1A-t.)

ITT tudnak segíteni DAC/AMP vonalon egyébként.

#93192RUCRAZY?!: Használd egészséggel!

[ Szerkesztve ]

Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

(#93196) vargalex válasza Gzula[HUN] (#93160) üzenetére


vargalex
félisten

Érdekes, hogy itt a Pro-50-et és az A70-et is leszólja emberünk. A hozzászólásokban 3-an írnak a fejessel összesen, 1 ír konkrét tapasztalatot, hogy a Pro-50-et dobta is...
Pedig általánosságban jókat monanak a tesztelők.
Valószínűleg megpróbálok egy Pro-C-t, vagy Pro-10-et és később veszek magamnak rá fülpárnát.

Ebben a videóban viszont emberünk arról számol be, hogy elsőre egy fake Oneodio Studio-t kapott (amiről meg is volt a véleménye), majd egy Studio Pro-t és végül egy eredeti Studio-t, amivel teljesen elégedett volt. Remélem az Aqua-ból nem fake-t küldenek...

[ Szerkesztve ]

Alex

(#93197) Gzula[HUN] válasza vargalex (#93196) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

Ha mindenkinek ugyanaz a fejhallgató tetszene, nem volna szükség erre a fórumra. OneOdiora rákeresel, itt is van elég infó. Többségnek bejön a mély kiemelése (vsz. pont azért rendelte), de akad akinek meg nem.
Kínából szerintem most is megéri ezeket a fejhallgatókat rendelni. Superluxok lennének egy ligában vele, pl. a simán összehasonlíthatóak egy 681 EVO-val. Mély hangokban pariban van vele, minden másban helyben veri úgy, mint más nekifutásból. Ráadásul az EVO ára is felment kb. 13ezerre az elmúlt pár héten.

Más kérdés, ha hazai rendeléssel nézünk rá. Azzal már veri rendesen a 20ezret egy Pro-50-es ára, azért most kapsz használt MDR-1A-t (kettővel ez előtt linkeltem), ami klasszisokkal jobb vétel, még használtan is. Sőt, 20ezerért újban is inkább egy Pioneer MS5T. De 1 éve egy Pro-50 25-30$ volt Aliról, az MS5T meg 15ezer+posta HUF.

Te helyzeted speckó, hogy fizeti a cég, de 14ezerből azért nem kell elvárni egy fejhallgatótól, hogy "kihalljad" a 100 tagú cigányzenekarból a 3. sorban az 5. cimballmos hány méterre áll a 4.-től.
Lesz viszont egy kényelmes mindenes fejesed.

Szerk.: Mindenki megtalálja ezt a fake OneOdio-s videót. Szerintem egy hibásat kaphatott, azóta már egy csomó videójában szerepel valamelyik termékük. Kínai fejhallgatót egyébként is hülyeség hamisítani. Egy Sonynál, vagy egy Sennheisernél sokkal valószínűbb, azon leglább lenne hasznonkulcs. Nincs értelme "gagyi" kínait még gagyibbra hamisítani.

[ Szerkesztve ]

Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

(#93198) pohár válasza Gzula[HUN] (#93195) üzenetére


pohár
félisten

nyomtam rá egy cancelt, de mivel tényleg véletlen vettem meg (igazából a szállítási költség miatt mentem el a rendelés végéig, csak figyelmetlen voltam), így egyből be is húztam az Amazonon lévő creditjeimből, úgy voltam vele, hogy csak jó lesz :U :))

akkor inkább úgy kérdezem: max 200€ környékén mit ajánlanátok a német Amazonról, amiben legalább annyi basszus van, mint az EVO681-ben? utána majd idővel pakolok alá elektronikát természetesen, nem az alaplapi filléres hangkártyáról tervezem hajtani

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

(#93199) Gzula[HUN] válasza pohár (#93198) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

Innen talán a Shure 1540 maradt le. Többiek még lehet majd bedobnak 1-2 alternatívát. Próbáltam nem mellé lőni az összeállításban.

Ha egyet kell mondjak, várj pár hetet, tuti megint 99€ lesz az X2HR. Év első felében vagy 1X volt leárzva, vagy egyszer se, azóta kb. havi szinten van 99€-ra árazva vagy az amazon.fr, vagy a .es vagy a .de oldalon. És közeledik a Black Friday ;)

[ Szerkesztve ]

Eladó Meze 99 Neo: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/gzula_hun/index.html

(#93200) pohár válasza Gzula[HUN] (#93199) üzenetére


pohár
félisten

németeknél 99€, pont néztem azt is, mert az Amazon ajánlotta a HD599 alatt :K

szállítással, meg mindennel ide 115€-ban állna meg, lényegében ugyanennyi volt a HD599 is

Beyer környékén esetleg valami? Doriennel anno üzleteltünk valamit (600Ohm-os, talán DT880 volt), de ott is kevés volt a basszus a 681-hez képest, így egy hét után visszavette tőlem a fejest készségesen

GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.