Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:54:46

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#92351) Dorien válasza Yodamest (#92348) üzenetére


Dorien
veterán

Szerintem borzalmas hangja van a HD559-nek. Nem ajánlom. :N

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#92352) Yodamest válasza Dorien (#92351) üzenetére


Yodamest
addikt

Hát olvastam itt, hogy veiled meg hasonlók, de közben meg alapvetően elég jó kritikák vannak róla, Z review-ben is a csávó azt mondta, hogy kb ez számára a legrelaxálóbb, legkellemesebb az összes 5-ös közül. :U

Szóval annyira csak nem lehet rossz, de nem tudom, most rendeltem egy OneOdio pro 50-et, ennek egyébként ahogyan írják is szintén tesztekben, árához képest szép dinamikus, pörgős hangja van, tényleg nem rossz ez sem, nekem a magasak kicsit vékonyak benne (főleg a női), néha sziszegősek , így elgondolkoztam, hogy egy 559-et is megnézek, mert azt is dícsérik egyébként, ráadásul pont relaxed hangzás lenne jó. (meg ugye a cserélhető kábel nekem fontos és az jelen van ennél is)

HELLAFLUSH fú köszi ilyen nem tudtam hogy létezik, elmentettem mindesetre :)

[ Szerkesztve ]

(#92353) Tepsifüles


Tepsifüles
tag

Bocs rossz topic.

[ Szerkesztve ]

Sabee

(#92354) Dorien válasza Yodamest (#92352) üzenetére


Dorien
veterán

Oké, miattam nyugodtan vedd meg. :) Nálam az kb. a legalja szint, ami megfordult.
Filmezéshez még elmegy, mert könnyű és kényelmes, csak zenét ne hallgass vele.

Aprón van Fidelio X2HR 40k-ért, na az viszont nagyon jó vétel... [link] [link]
Vagy olcsóbban ez az Audio-Technica AVA-400: [link]

[ Szerkesztve ]

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#92355) Yodamest válasza Dorien (#92354) üzenetére


Yodamest
addikt

A kényelem és a volume controlosra cserélhető kábel igazából a súlyozott szempontok, a többi annyi, hogy a robbanásokhoz legyen benne viszonylag több bass, meg ne legyen cicergős a magas, illetve ennél tetszik még, hogy nyitott ezáltal szellősebb hangzású. Így papiron pont az, amit keresnék. :B

(#92356) Dorien válasza Yodamest (#92355) üzenetére


Dorien
veterán

Végül is a fing is szellős hangzású... :D Bocs, de tényleg egy qrva nagy csalódás volt nekem a HD559. Nálam akármelyik Superlux a földbe döngöli.

Valaki azt írta róla, hogy "öreguras" hangzású. Ha egy járókeretes, éppen csak vegetáló öregurat képzelünk el, akiből a vitalitás szikrája is kiveszett már, akkor teljesen egyetértek.

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#92357) Yodamest válasza Dorien (#92356) üzenetére


Yodamest
addikt

Hát ezek után pláne kíváncsi lennék, hát figyelj, ha az "ureguras" hangzás egy tiszta naturálisnak felel meg akkor nekem az jó. Én nem akarok színezést, max tényleg a low endben nem baj ha van egy kis extra kraft, de amúgy szóljon minél természetesebben, nem baj ha unalmas.

(#92358) HELLAFLUSH válasza Yodamest (#92357) üzenetére


HELLAFLUSH
őstag

X2hr-el valóban jobban járnál, minden megvan benne ami egy filmhez kell. :K

(#92359) Yodamest válasza HELLAFLUSH (#92358) üzenetére


Yodamest
addikt

a magasak abban nem bántóak? olvasgattam most róla, a magas hangjai megosztóak, van aki le EQ-zta inkább. :U

(#92360) Gzula[HUN] válasza Yodamest (#92359) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

Nekem inkább az volt a bajom vele, hogy nem voltak elég élesek. Jobb forrás, bejáratás/megszokás kell hozzá. Olvastam, volt M40X-ed. Szerintem az AT-s magasak picit csilingelőbbek, mint X2HR-é.
De ha szabvány 3,5-es dugóval cserélhető vezetékes nyitottat szeretnél, meg mélyet is, akkor Philips vonalon kell mozogj. Szóval marad az X2 és testvérei (X2HR, X1s) meg az SHP9600-as. Utóbbit nem volt lehetőségem hallgatni, összehasonlító teszteken az X2HR-t hozták ki minden esetben győztesen. A 9600-as még az X2HR-nél is sötétebb állítólag. (Nem keverendő a 9500-assal, ami kiegyenlített karakter.)

[ Szerkesztve ]

Eladó Meze 99 Neo (38.490.- Ft): https://hardverapro.hu/apro/meze_99_neo_4/hsz_1-50.html

(#92361) Yodamest válasza Gzula[HUN] (#92360) üzenetére


Yodamest
addikt

jó én meggyőzhető vagyok amúgy, :)

szóval ennek a X2hr-nek bármire cserélhető a jackje?

"inkább az volt a bajom vele, hogy nem voltak elég élesek."
nem is tudod ezt milyen jó hallani, engem borzalmasan zavarnak a Beyer féle karcos magasak.... egyébként a fő fülesem zenére egy HD600-azt elképesztően szeretem, nagyon smooth a hangzása.

(#92362) Gzula[HUN] válasza Yodamest (#92361) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

Bármilyen 3,5-es dugóra. A Sony MDR-1A 4 pines dugójával is működik.

Amúgy meg miattam ne vegyél még egy fejhallgatót, ami "sziszeg". :D Én az OneOdio-m se hallom sziszegni. A magasak ott se precízek, de inkább mosottnak jellemezném.
X2HR esetében is tény, hogy többünknek volt problémája a magasakkal, és gagyi DAC-ről eléggé mosottak annak is magasai. Dorien jellemezte korábban úgy egy videóval, rossz forrásról olyan, mintha egy vaddisznó kaparna a jégen. Szerintem az X2HR magasai nem lesznek sose tökéletesek, de a mélyei és a közepe nekem annyira kiemelkedik a nyitottak mezejéből, hogy "elnézem" neki.
Sajnos HD600-at még nem volt lehetőségem hallgatni.

[ Szerkesztve ]

Eladó Meze 99 Neo (38.490.- Ft): https://hardverapro.hu/apro/meze_99_neo_4/hsz_1-50.html

(#92363) Yodamest válasza Gzula[HUN] (#92362) üzenetére


Yodamest
addikt

"mintha egy vaddisznó kaparna a jégen"

Kész ettől lefejeltem az asztalt, ilyen gyönyörű és lényegretörő leírást még hangzásról nem olvastam! :C

Másfelől, azért ez lássuk be elég durván riasztó is egyben, ha csak a fele is igaz. :DDD Közben valaki itt már lehet kedvet is kapott, mert azóta hirtelen jegelve lett az egyik hirdetés.

[ Szerkesztve ]

(#92364) Kobe válasza Gzula[HUN] (#92360) üzenetére


Kobe
veterán

Picit csilingelobb alatt a kifejezetten banto magasakat erted, aminel a hangkep egy bizonyos hangszin felett teljesen szetesik es mosott lesz, keves szeparacioval? :) mert azt remekul hozza az M40X :)

(#92365) Yodamest válasza Gzula[HUN] (#92362) üzenetére


Yodamest
addikt

Fú a HD600 az nekem endgame lett, annyira tökéletes, hogy nem is érdekel van-e jobb (nyilván mindig van). Nagyon természetes hangzása van, tényleg olyan, mintha egy full egyenes frekigörbét képzelnék el, de közben meg szép tiszta, szellős a hangzás. A vokálok is olyanok, hogy nem érzed a digitalizálást, nem vékonyak a női hangok sem, nem mesterkélt, nem robotikus, hanem minden szép testesen jelenik meg, teljes dimenziójában, mint a való életben tenné.

kb egyszerre vettem egy Yamaha MT7-el, az is a maga módján egy kellemes egyedül mélyben színezett hangzás, de kényelemben, hangtérben, természetességben gyengébb, szóval a fiókban csücsül.

(#92366) Rogiii


Rogiii
aktív tag

Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Sajnos eladásra került a Philips Fidelio X2hr fejhallgatóm.
Egyszerűen a magas hangokat nem tudtam benne megszokni. Túl sok volt vagy inkább túl csilingelő, nem is tudom megfogalmazni, de sértette a fülemet. Viszont minden más paraméterben megfelelt. Előtte volt hd650-em és hd58x-em is, azokat is nagyon szerettem, de ott meg a mély volt kicsit kevés, viszont ott a magasak nekem tökéletesek voltak. Sőt a hd650ben a közép is nagyon tetszett és a tere is megfelelő volt. Csak lehetett volna benne kicsit több mély.
Tudtok valamit ajánlani amiben a két füles nekem pozitív tulajdonságait egyesíthetném?

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!

(#92367) Yodamest válasza Rogiii (#92366) üzenetére


Yodamest
addikt

basszus te jegelted most a hirdetést! :) de kemény, pont ez volt most a téma. A vaddisznókaparást akkor ezekszerint tapasztaltad te is. :C betojok mi megy itt ma!

(#92368) ribizly válasza Yodamest (#92365) üzenetére


ribizly
veterán

Jó is az. :K
Én is szerettem a HD600-at. Főleg akkor üt, ha valami komolyabb cuccot tesz alá az ember. ;)

Mondjuk ezeket még érdemes lenne meghallgatni:
HE400s
AD900x
HD650
K7XX

|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|

(#92369) Rogiii válasza Yodamest (#92367) üzenetére


Rogiii
aktív tag

Akkor lehet vissza kell olvasnom. Mert én nem is néztem a fórumot. Tavaly novemberben vettem a fejest a francia amazonról, de jó ha 10 órát ment. Egyszerűen nem tudtam megszokni ami a magas tartományban van. Mondom nekem sértette a fülem.
Van aki szerint meg pont jó. Nem vagyunk egyformák

Visszaolvastam.
Én többféle Daccal is próbáltam.
Topping E30+L30
Mojo Chord
De nagyjából ugyanazt hozta mindkét forrásról.

[ Szerkesztve ]

A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!

(#92370) Ba cy lus válasza Dorien (#92356) üzenetére


Ba cy lus
őstag

Nem tudom, nekem mindig kellemes, zenei élményeim voltak ezektől a 20-50k-s Sennheiserektől. Sosem technikailag néztem. A Superlux kenterbe verheti technikailag, de zenét inkább ilyen Sennheiseren hallgatnék, mint Superluxon. Az más kérdés, hogy a Sennheiser ezzel együtt is valószínűleg túlárazott, bár nem tudom, hogy van-e alternatívája hasonlóan szóló fejesek közül.

(#92371) Gzula[HUN] válasza Yodamest (#92363) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

ITT van az ominózus hosszászólás. Azért megjegyzem, hogy a Doriennek a Gibson féle X2-je van, a többi (az enyém is) már Woox-os cucc. Azt is csak egy enyhén moddolt Hifiman HE400-as tudta "lelökni a trónról". Jó forrást nagyon meghálája, nekem pl. örök cucc az X2HR.
#92364Kobe: Igen, a kifejezetten bántó magasakat értem. Az enyéim közül a vintage planar EAH-820-asom tud ilyen lenni, cserencsére csak időnként. Egyébként az egy nagyon jó meleg hangú cucc, vigyázok is rá. Talán idén 40éves :D Meg az ISK HF2010-nél volt ilyenem, amikor rosszul volt beállítva az alaplapi, és bele szúrt a fejembe a Dolbys hangzás, hogy megfájdult tőle a fejem.
M40X-ről nekem az maradt meg, hogy jó-jó, tök részletes de azért hiányzik belőle az élet.

Eladó Meze 99 Neo (38.490.- Ft): https://hardverapro.hu/apro/meze_99_neo_4/hsz_1-50.html

(#92372) Yodamest válasza Ba cy lus (#92370) üzenetére


Yodamest
addikt

Nekem anno volt fülbedugós senim, azt szerettem, kellemes nem sértő hangzása volt, illetve a HD600 is nagyon kellemes, én csak ezekből indulok ki, ha az összesnek ilyen könnyen hallgatható, lágy karaktere van, akkor úgy vagyok vele, hogy ez az én márkám.

Na meg az 559 kapcsán most 30K-ig mi mást vesz az ember? M40x-et? olyanom volt, nagyon zárt, nagyon cső hangzása van, még színezett is, ja és kényelmetlen azokkal a full alap 400ft-on párnákkal, szerintem a seni csak jobb lehet annál.

[ Szerkesztve ]

(#92373) Gzula[HUN] válasza Yodamest (#92372) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

Ha nem sürgős, időnként a HD599-et Amazon.fr-on időnként le szokták árazni 99€-ra. Pár hete is volt. 559-től még az AV-Online :D se volt elájulva.
Az SHP9500-as is bele fér egyébként 30ezer alá (áfával, vámkezeléssel), de ott a mélyek nem lesznek annyira jelen. Viszont arra is olyan kábelt raksz, amit akarsz. Mindegy, majd eldöntöd. Nézelődj, érdeklődj.

[ Szerkesztve ]

Eladó Meze 99 Neo (38.490.- Ft): https://hardverapro.hu/apro/meze_99_neo_4/hsz_1-50.html

(#92374) Yodamest válasza Gzula[HUN] (#92373) üzenetére


Yodamest
addikt

559-ről írják: a füles hangjában semmilyen bántó él vagy sarkosság nem tapasztalható még jó nagy hangerőn sem. - itt a kulcsmondat ;)

(#92375) fericske


fericske
addikt


D8000 íz inda house :B

(#92376) Kobe


Kobe
veterán

Meg is jott az X2HR hez a 3D nyomtatassal leszult O keret amit a kollega linkelt

Fasza lesz, jol illeszmedik a fejesre. Kicsit szorosabb mint a gyari ihy ovatosabban kell lepattintani, de menedzselheto. Mar csak a borparnanak kell megjonnoe hozza

(#92377) HUNNIA1920 válasza fericske (#92375) üzenetére


HUNNIA1920
őstag

Komoly fejes. :) Írhatnál majd róla. :R

"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."

(#92378) fericske válasza HUNNIA1920 (#92377) üzenetére


fericske
addikt

Fogok, csak ülepedjen kicsit az újdonság varázsa. :) Ma reggel érkezett.
Járatni nem kell, használtan vettem, 10 hónapos.
Kaptam hozzá egy ilyen [link] Aeco dugóval szerelt 2 méteres kábelt.
Erről a kábelről olvastam már korábban itt is ott is, és nagyon kevésszer láttam, hogy néhányan túlárazottnak tartják a Lavricablest.
Az eddigi pár óra alapján én talán ezekhez a kevesekhez tartozok, mert a gyári, a Lavri, a Customcans és a Forza Claire mk2 próbák után a Forza mellett döntöttem.
Tisztább, rétegesebb vele a hangzás ezen a fejesen. Simábbak a magasok, jobban kihallani a részleteket, meg talán a tér mélysége is nagyobb.
Majd összevetem még ezt a kábelt a többivel a többi fejesen is, de most még a D8000-el szórakoztatom magam.

Fülhallgató téren is "kimaxolom magam". Egy jóféle Acoustune érkez majd inda house még , aztán elkezdem leépíteni a kollekciót. Ne porosodjanak itt a jobb sorsra érdemesebb darabok.

(#92379) yo.da válasza fericske (#92375) üzenetére


yo.da
csendes tag

Én is várom a beszámolód :C

(#92380) Gzula[HUN] válasza Kobe (#92376) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

Az alap X2-eset, vagy a remixet csináltattad?

Eladó Meze 99 Neo (38.490.- Ft): https://hardverapro.hu/apro/meze_99_neo_4/hsz_1-50.html

(#92381) Kobe válasza Gzula[HUN] (#92380) üzenetére


Kobe
veterán

Ezt az alap x2est

(#92382) chrisnagy13 válasza fericske (#92378) üzenetére


chrisnagy13
senior tag

Gratulálok a fejhallgatóhoz. :C

Most már csak a hozzá méltó elektronika kell alá. ;] :DDD

(#92383) fericske válasza chrisnagy13 (#92382) üzenetére


fericske
addikt

Adi2? :) :N
Van már hozzá méltó.

(#92384) Dorien válasza Yodamest (#92372) üzenetére


Dorien
veterán

Audio-Technica pl.
Aprón van egy AVA400 [link] meg egy AD900 [link] is.

Ha a szerencsétlen vadmalacos hasonlatnál maradunk, akkor nálam a HD559 már bele is fulladt a vízbe... Tényleg a legnegatívabb fejhallgatós "élményeim" egyike. A HD600 és HD650 szeretetét meg tudom érteni: azok alapvetően jó fejhallgatók, még ha nekem unalmasak is.

[ Szerkesztve ]

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#92385) chrisnagy13 válasza fericske (#92383) üzenetére


chrisnagy13
senior tag

Dehogyis. Szerencsére van még pár alternativa az ADI helyett, komoly gyártótól. :))

(#92386) fericske válasza chrisnagy13 (#92385) üzenetére


fericske
addikt

Az már szentigaz. Sikerült is meghallgatni néhányat ;)

(#92387) HELLAFLUSH válasza Kobe (#92376) üzenetére


HELLAFLUSH
őstag

Ha megjön a Brainwavz párna akkor feldobhatnál majd róla egy képet, hogy mutat rajta. :))

(#92388) HUNNIA1920 válasza fericske (#92378) üzenetére


HUNNIA1920
őstag

1 hete majdnem elcsábultam és rendeltem egy B-Stock Hedd Audio Heddphone-t, de aztán győzött a józan ész. :D Na meg annyiért az ember már autót is csak próbával vesz.

Viszont az Hifiman HE-400S-t akármikor hallgatom, mindig a fülembe súgja, hogy maradjak nyugton. Kapott nemrég egy szín tiszta OCC ezüst kábelt, ami megint dobott egy keveset a hangján. Valahogy nehéz elképzelni, hogy hangzást tekintve ennél van sokkal feljebb.

"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."

(#92389) chrisnagy13 válasza HUNNIA1920 (#92388) üzenetére


chrisnagy13
senior tag

Thomannról rendelve van 30 napod a próbára. :)

(#92390) HUNNIA1920 válasza chrisnagy13 (#92389) üzenetére


HUNNIA1920
őstag

Onnan akartam igen, de bontott verziót, mert az több, mint 100eFt-al olcsóbb lett volna. Az eredeti új ára meg nekem már horror. Annyi pénzből egy kocsi csomagtartónyi HE400S-t veszek. :)

Szerk.: valamelyik nap elfogyott, de látom van megint, de már jóval drágább. A kipróbálom-vissza küldöm az nem az én stílusom. Nem tartom korrekt dolognak, már ha valaki komolytalan e téren és nem is akar vásárolni.

[ Szerkesztve ]

"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."

(#92391) fericske válasza HUNNIA1920 (#92388) üzenetére


fericske
addikt

"Viszont az Hifiman HE-400S-t akármikor hallgatom, mindig a fülembe súgja, hogy maradjak nyugton."
Ez egy lényeges pont. :K

A Hedd-nek kell a kakaó, meg szinergia, mert egyébként csak fejcsóválás van, már amennyiben abban a bumszli, nehéz fejesben képes lennél csóválni a fejed :)
Nem egyszerű darab. Kompromisszumos több téren is.

[ Szerkesztve ]

(#92392) HUNNIA1920


HUNNIA1920
őstag

Akartam már kérdezni, csak mindig elmarad. Ha olyan a fejes, hogy csak szimmetrikus a kábele és veszek hozzá egy XLR to 6.3 Jack átalakítót, az mennyire gány megoldás?

"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."

(#92393) fericske válasza HUNNIA1920 (#92392) üzenetére


fericske
addikt

Nem gány az. Demóztak így ZMF fejeseket is, mikor többféle erősítő is volt hozzájuk.
Csak valami normálisabb darabot vegyél, mint pl. amik itt vannak [link]

(#92394) HUNNIA1920 válasza fericske (#92393) üzenetére


HUNNIA1920
őstag

:R

Bár az ilyen kategóriás fejeseknél nem biztos, hogy érdemes a kábelen spórolni. Egy ügyes kezű ember megcsinálja jó áron a rendes Jack kábelt hozzá.

"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."

(#92395) darvinya válasza fericske (#92393) üzenetére


darvinya
titán

Kicsit belevau.
Nem gány, csak nem mindegy, hogy a szimmetrikus erősítő XLR kimenete milyen, mert:
-sima jel kettéosztott erősítő nem más, mint sztereó dupla erősítővel
-jel kettéosztott szimmetrizált erősítéssel, aminél már van frekvencia kioltás
-jel kettéosztott szimmetrizál erősítője érzékeny, s a közösítet sztereó túlhajtja

Tim82 fórumtárnak csináltam kábel digierősítőjéhez, annak a XLR aljzatja egyben 6.3-as fogadós, külön áramkörrel.

[ Szerkesztve ]

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#92396) Tim82 válasza darvinya (#92395) üzenetére


Tim82
nagyúr

Tapasztalataim szerint a kábeled valószínűleg minden szimmetrikus 6.3 jack kimenetes DAC és szimmetrikus XLR bemenetes fejhallgatóerősítő között működhet: eredetileg egy E-MU 0404 USB és egy Loxjie P20 közé kellett, most egy Spartan A és egy Xduoo TA-20 összekötésére szolgál.

Legalábbis erősítőhöz ezt a kábelt csináltad, de ugye csináltál nekem a HE-4xx-hez szimmetrikus XLR végű kábelt is. :R

[ Szerkesztve ]

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#92397) darvinya válasza Tim82 (#92396) üzenetére


darvinya
titán

Ha nincs semmi gond, akkor jó.
Nem kompilálom tovább, csak leírtam, hogy vannak más esetek is.

Őszintén szólva, már követni sem tudom mit csináltam. :)
Nagyjából emlékszem rá, de pontosan mit már nem. :R

[ Szerkesztve ]

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#92398) andor80


andor80
senior tag

Sziasztok Beyer dt 770 pro 80 ohmoson szeretnék párnát venni/ cseréltetni illetve kábelt is jobb lenne valami minőségibbre (semmi extra 1 milliós kábel heheh)
Hol érdemes erre szakit és vagy üzletet keresenem? BP a város
Köszi a a tanácsot!

[ Szerkesztve ]

Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!

(#92399) Gzula[HUN] válasza Yodamest (#92374) üzenetére


Gzula[HUN]
őstag

HD599 96,41€. Amazon.es

Eladó Meze 99 Neo (38.490.- Ft): https://hardverapro.hu/apro/meze_99_neo_4/hsz_1-50.html

(#92400) Dorien válasza andor80 (#92398) üzenetére


Dorien
veterán

Gyári párna: [link]

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.