Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
KISDUCK #115352 üzenetére
"Mármint azt a műanyag karikát amivel a párna rá volt ragasztva a kagylóra?"
Igen."Ennél a ez ragasztó lehet a párnán?"
Igen. Más kérdés, hogy a tiedre mennyire passzol, meg az, hogy mennyire jó a ragasztó minősége. (Fogalmam sincs.)"Bár erre 100x80-at ír az oldal, vagy inkább 95x75-t kéne keresnem?"
A keret méretét kellene alapul venni, mert elvileg az megy vissza. De semmi tutit nem tudom mondani, elég elcseszett módon oldották meg a párna cserélhetőségét. Gondolom nem az volt a cél.
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
KISDUCK #115348 üzenetére
A "lamax noice comfort anc" fejhallgatót nem ismerem, így azt sem, hogy hogyan kell rajta a párnát cserélni, ragaszva van-e, vagy csak simán felhelyezve, stb. Szóval a párna ajánlást ennek tudatában írom, vagy célszerű megfontolni.
Első körben a pontos méretet célszerű lemérni a kagylónál, lehetőség szerint a párna levétel után (úgy pontosabban lemérhető). Ha az olyan 8X10cm (+- 1-2mm), akkor egy "szabvány" Audio-Technika M-es sorozatú párna tuti jó hozzá. Beírod a keresőbe pl., hogy Audio Technika M50X fülpárna/earpad, és kidob egy rakattal. Aliexpress-en/ebay-en meg annyi ilyen van, hogy Dunát lehet velük rekeszteni.
De pl. szintén 8X10-es a HyperX Cloudra a párnák egy része, amit biztosra tudok mondani, hogy az INNEN rendelt "Protein Leather A", "meg Protein skin B" ekkora méretű. De ez nem általános, Cloudra kapni nagyobb méretű párnát is.
Ha meg tutira akarsz menni, akkor rendelsz méret szerint. Én pl. INNEN rendeltem korábban méret alapján. Minősége egész jó, viszont nem lesz idővel sem ovális, olyan marad az alakja, mint a képen látható.#115347nLali: Kérdőjellel lehet engem is érdekel. 100%-ra nem tudom mondani, hogy átugrok, mert még nem tudom a márciusi beosztásom.
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
KISDUCK #79388 üzenetére
Mivel használtan azért elég "elérhető" áron vannak az MS5T-k, én nem vennék rá drága párnát rá. Aliexpresst javasolom. Típus specifikusat nem dobott nekem ki (ebay se), ezért szerintem mérd le a méretét, és olyat rendelj, ami legalább nagyjából olyan méretű, és olyan helyen, ahol metrikusan kiírják a pontos méreteit a párnának, ahogy például itt vagy itt. Egyébként a HM5 (vagy utánzataik) párnával az Audio-Technikákat is szokták tunningolni.
Mivel az eredeti műbőr, én nem variálnám textillel, plüssel, mert eltűnik belőle a mély. Kivéve, ha ez a cél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest