Hirdetés
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz mAtThEw0319 #51049 üzenetére
A 880 kb. egy 10-essel drágább.
A HD600 új árát benéztem, sorry, de használtan mondjuk 60-70k körül szoktak menni.Az 598 szerintem nagyon kis döglött fejes, 50k-ért szerintem bőven kapsz jobbat.
Persze elküldhetsz a p...ba, és vehetsz, amit akarsz.Tessék, hasonló árú alternatíva
Ezzel a stílussal viszont fáradj vissza az ólba, mert itt nincs rá igény. Vagy keresd fel Kammerert, szívesen meghallgat.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
kárátékutyá
őstag
válasz mAtThEw0319 #51049 üzenetére
Gratulálok neked.
-
mAtThEw0319
senior tag
-
strynox
tag
válasz mAtThEw0319 #51053 üzenetére
Hát, erre a fejhallgatóra 6 fontot ír nekem.
-
Bodz
nagyúr
Próbáljunk meg normálisan egymáshoz szólni, rendben?
[ Szerkesztve ]
-
strynox
tag
válasz mAtThEw0319 #51055 üzenetére
Beállítottam a szállítási címem amazonon. Beraktam a kosárba->odamentem a kosárhoz és ott rákattintottam az áfa, posta és csomagolás becslésére (estimate VAT, postage and packaging).
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
Akcijós az SRH840, tök korrekt ez az ár.
-
Saccco
nagyúr
Muzikernél 46eFt ingyen postával, megbízhatóbbnak tartom őket.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
mAtThEw0319
senior tag
Sziasztok!
Jól tudom, hogy a Sennheiser HD 518, -558 és az 598 változatoknál (lehet másoknál is) a fejhallgatóban lévő jack aljzat 2,5mm-s? Ha igen, akkor hol tudnék olyan jack kábelt vásárolni aminek az egyik vége 2,5mm-s a másik meg 3,5mm? Googleztam, de én nem találtam semmit.. Köszönöm előre is a segítséget!
Szerk.: azért kérdezem, mert nekem a 3m-s kábel túl hosszú ami ezekhez a fejhallgatókhoz jár, rövidebbet szeretnék. (1,2 - 1,5 métereset max)[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz mAtThEw0319 #51064 üzenetére
Google első találat nekem ezt dobja. Ebay, de ide is szállít, és olcsó.
-
tankraid
aktív tag
Sziasztok,
Fejhallgató vásárlásához szeretnék segítséget kérni!
Eddig egy Sennheiser HD 205 II hajtottam (kezd szétesni) egy ASUS Xonar DG hangkártya 5.1 PCI hangkártyával.
- kialakításra ehhez hasonlót szeretnék
- legalább ezt a minőséget vagy olyat aminek ehhez a hangkártyához még van értelme (külső zajok erőssége átlag)
- ami még kitétel lenne a csavarodás mentes kábel (a 205-ét utálom egy rémálom, néha mintha élne és ki akarna csinálni, katasztrófa, a székláb meg állandóan zabálja)
- árban max. 20k
- játékhoz és zenéhez kellene (zene műfajilag: jazz, elektronikus műfajok, rap, alter rock)Segítségeteket előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Csacse
tag
Sziasztok!
Szeretném ha ajánlanátok belépő szintű gamer headsetet.
köszi
-
szakibá...
senior tag
válasz Dorien #51035 üzenetére
Ennyit én is szántam arra, hogy megtudjam, mi most a favorit a büdzsé kategóriában. A kereskedőről annyit, hogy a rendelés visszaigazolása után két hétig nem történt semmi, mire írtam nekik. Erre szerencsére rögtön felhívtak, hogy mehetek érte. A céget megtalálni nem egyszeű, mert a kaptárszerű irodaház portása sem tudta, hol vannak. Végül az alagsorban megkaptam, de rossz volt a nyomtatójuk, a főnök pedig "valahol" volt, tehát számlát nem kaptam, majd küldik e-mailen. Ma viszont kaptam tőlük egy levelet, nem a számlával, hanem értesítettek, hogy mehetek átvenni a fejhallgatót. A cucc szerencsére rendben van, iszonyú sok a magas, a közepe pedig kicsit kevés. A párna nekem kemény, ha puhább volna, a drájver közelebb kerülne a fülhöz, ami jót tenne a középsávnak. Pozitív, hogy a 6.3-as átalakító csavaros, a 2050-en mintha nem az lenne a képek alapján. Ennyi bőven megért.
[ Szerkesztve ]
Az EGYENLŐRE nem egyenlő azzal, hogy EGYELŐRE. Még nem!
-
boost
addikt
Sziasztok, most vennék Bose QC fülest. Érdemes még a 25-öst megvenni, vagy most már csak a 35-öst? Olvastam, hogy Bluetooth hangminősége nem olyan jó. Ha kábelen használom, elvileg ugyanolyan jónak kellene lenni a hangminőségnek,nem?
-
őstag
Volt már ilyen NC-s fejesed? Sokat vagy repülőn,buszon ,vonaton?
[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz #16820480 #51081 üzenetére
Inkább az a furcsa,hogy a 25-ös működik az NC funkció bekapcsolása nélkül,de úgy nem olyan jó a hangminőség. (egyébként sztm bekapcsolva nem olyan rossz). Nekem az apple cuccaimat javítja meg eléggé,olyan mintha erre lenne tervezve. A DAC-jaimmal átlagos,az MSR7-em veri a DAC-al. Apple-vel viszont az NC funkciót bekapcsolva jobb a BOSE.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
törölt tag
válasz Maxximus #51084 üzenetére
Valószínűleg az NC funkcióval kapcsol valami erősítőt is a fejesben, és azt hallhatod, hogy az Apple akármi nem tudja anélkül rendesen hajtani...?
Amúgy nem rossz a hangja, de olyan semmi extra, igaz nem is szörnyű. De nem ez a lényege elsősorban hanem a NC funkció, mert abban még mindig jobbak másoknál.
-
őstag
válasz #16820480 #51085 üzenetére
Igen úgy valahogy,de inkább ezt a DAC-nál érzem (FIIO X3,X7)
Modern zenére van kitalálva nagy ütős mélyekkel (ezért szeretem). Igen ezért kérdeztem a kollégát, mert "túl jól "teszi a dolgát zajszűrésben. Sokszor veszélyes lehet ha nem kérdezett helyeken használja,hanem utcán,munkahelyen,sport közben stb.Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
boost
addikt
Köszönöm a válaszokat. Az egyetlen, ami eltántorít, az a mérete. Félek utazáshoz pont kényelmetlen a nagy doboza. Fülhallgató változata, a QC 20 jobb lenne (tudom, offtopik), de annak meg a kábele nem cserélhető.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok!
Játékra és filmnézésre
Csak a szobában
5-10ezer ha nagyon muszáj 15
Nyitott
MSI Z97 Gaming 3 alaplapról és Yamaha YHT-196 erősítőről
Circumaural
Onnan ahonnan a lególcsobbSzeretem a jó hangokat, de nem vagyok vájt fülü. Volt egy 5000Ft-os Geniusom utána egy Superlux 13-ért visszavették gariba azután 3 hónapig a Sansung S6 gyári headsetét használtam, de nemigen tűnt fel a fejhallgató hiánya. Ezért gondolom, hogy egy drágább nem sokat segítene a dolgon
[ Szerkesztve ]
-
Bl@tty
tag
válasz Samtya #51096 üzenetére
Én is épp ezt akartam kérdezni.
OMNITRONIC SHP-600
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- PlayStation 5 Pro teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Politika
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest