Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
strynox
tag
A Sennheiser 558 és 598 mennyire jók játékra? Nyilván nem kifejezetten csak játékra kellenének, de ez is fontos szempont. Olvastam, hogy az 558 ban jobb a mid és high, ez gondolom segíthet a footstepek felismerésében. A 7.1 hangzás pedig tudtommal egyeltalán nem szükséges, tehát elvileg megállják a helyüket stereo fejhallgatókként. Vélemények, tanácsok?
-
strynox
tag
Sennheiser hd 598/558-hoz tudnátok mondani valami erősítőt vagy hangkártyát kb 15.000 Ft-ig? Kell egyeltalán? Mennyivel növelné meg a teljesítményét?
-
strynox
tag
Azt gondolom sokan tudják, hogy a Takstar Pro 80 hangzásilag = HyperX Cloud / Cloud II=Qpad QH-90. Szerintetek a Takstar HI2050 ugyan az, mint a qpad qh-85?
-
strynox
tag
Van itt olyan aki hallotta már az audio technica ATH AD-500x-et és a Sennheiser hd 598 at is? Melyik szól jobban, melyiket ajánlanátok?
-
strynox
tag
Philips shp 9500-a nincs valakinek?
-
strynox
tag
Szerintetek a Takstar hi2050, a takstar pro 8 és a Sennheiser hd 558 közül melyik a legjobb? A sennheiserhez 10kval többért tudnék hozzájutni. Alaplapi hangkártyával használnám.
-
strynox
tag
Ennek milyen a teljesíitménye az asus xonar dg hez képest? HyperX clouddal lenne használva. Mi a véleményetek róla?
-
strynox
tag
Hardveraprón figyeljetek oda, hogy mit vásároltok.
.DLL:Én kipróbáltam az 598-at, az 558-at és az 518-at is. Az 558-ban több volt a mély,mint az 598-ban, ezért is preferálom azt. Azt 518 kicsit "lapos" volt a másik kettőhöz képest. Vagy 558-at fogok venni, vagy takstart. Te hallottad már mindkettőt?
-
strynox
tag
válasz mAtThEw0319 #51046 üzenetére
Sennheiser HD 598 SE (Special Edition) néven találod meg.
-
strynox
tag
válasz mAtThEw0319 #51049 üzenetére
Néhány külföldi boltban és német v angol amazonon lehet megtalálni. Nyilván az amerikain éri meg a legjobban, de az nem opció az EU-ban élőknek.
[ Szerkesztve ]
-
strynox
tag
válasz mAtThEw0319 #51053 üzenetére
Hát, erre a fejhallgatóra 6 fontot ír nekem.
-
strynox
tag
válasz mAtThEw0319 #51055 üzenetére
Beállítottam a szállítási címem amazonon. Beraktam a kosárba->odamentem a kosárhoz és ott rákattintottam az áfa, posta és csomagolás becslésére (estimate VAT, postage and packaging).
[ Szerkesztve ]
-
strynox
tag
válasz Roland861010 #51118 üzenetére
Ez nem az a topic.
-
strynox
tag
válasz gaborka8x8 #51134 üzenetére
Én semmit nem tudok róla, de itt le van árazva.
-
strynox
tag
válasz chrisnagy13 #51460 üzenetére
Ezek közül válogathatsz.
-
strynox
tag
válasz Gaaabeeesz #51537 üzenetére
Ha magánszemélyként vetted, akkor az átvételtől számított 14 napig elállhatsz a vásárlástól.
-
strynox
tag
válasz MineFox54 #51550 üzenetére
Nem akarok beleszólni, de nekem úgy tűnik, mintha először nem tetszett volna HyperX Cloud, és makacsul, már csak azért sem akarod megváltoztatni a véleményed. A Cloud majdnem kinézetre is ugyan az a varrott fejpántot, a piros HyperX logót és a fejhallgató kagylóinak a peremén a matt dizájnt(ami nem hiszem, hogy negatívum) leszámítva. A mikrofon levehető, van egy pöcök is hozzá, ami betömíti a 3.5mm-es jacket, hogy ne porosodjon. Neked az nem tetszik, hogy 'gamer' headsetként tartják számon.
-
strynox
tag
-
strynox
tag
-
strynox
tag
válasz johnywalker #51793 üzenetére
Figyeljetek, csak iphonenal,ipaddel és ipoddal kompatibilis.
-
strynox
tag
Sziasztok.
A minap nyertem egy Blue Yeti mikrofont és egy Blue Lola fejhallgatót. A Yetit majd valszeg eladom, viszont a fejhallgatóról kikérdezném a véleményeteket. Próbálta már valaki, az árkategóriához képest ajánlott darab? A mély/ magas frekvenciák hogy oszlanak benne el? Külső hangokat mennyire hallani a viselése közben?
Előre is köszi a segítséget. -
-
strynox
tag
válasz phoenix1989 #55264 üzenetére
Nem.
-
strynox
tag
válasz RetepNyaraB #55352 üzenetére
Félreérthető voltam, abban a mondatban a Shurehoz hasonlítottam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest