Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Van töltőm. használtam most is vele.
Vagyis használtattam. De ez volt a baj szerintem mert csak 2havonta volt rádugva egy éjszakára...
Persze a töltő szerint most is oké. Rádugom 2 perc után jelzi hogy fel van töltve...
Te rádugtad egész télre? Az nem baj neki?
Ok, tehát az a 2 hetente ráteszed egy éjszakára. Erre voltam kíváncsi.-. -
mindkilla
tag
válasz
runner 125
üzenetére
Rá lehet dugni akár egész télre is az akksit ezekre a töltőkre? Nekem egy ilyen van, de nem teljesen világos, hogy hogyan kéne használni..
-
canniball
nagyúr
-
polimorf
tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Tényleg nem rossz gép a devill. viszont annak is vannak hibái én azok miatt adtam el. Pl. 1.,a 2 henger miatt szétráz hosszú távon(8-900km/nap), 2.,nekem a 65 paci nagyon kevés volt előzéseknél és autópályán. Nekem kevés volt a teljesitménye.
E két dologtól függetlenűl nagyon megbizható és főleg nagyon kényelmes paripa annak aki 90-110-nél nem megy gyorsabban. Anno 1 ülésre simán 300km volt mindenféle fájdalmak nélkül. Csak ajánlani tudom. Viszont a fájós derekaddal nem kellemes a felmászás rá a magassága miatt. -
TommyGun
őstag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
A beépített dobozok marha jók, főleg ha megvan hozzá a gyári deauvilles tatyó is (ami felveszi azt a fura alakját és nagyobbra cipzározható ha van hozzá dupla széles dobozfedél) mert különben ha kinyitod borul ki belőle minden, meg izeg mozog. Simán ezzel szoktunk járni bevásárolni is. A beépített bukó is szuper, egyszer már eldöntöttem, sikerült tologatás közben besatuzni az első féket és szépen komótosan eldőltem vele

-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
TommyGun
üzenetére
Köszönöm szépen a bőséges információt!

Meg vagyok elégedve a GS-sel (bár pont a kényelme nem a legjobb: az ülés kemény, a térdszög meg nekem "nem adja" ki a túl magasra helyezett lábtartó miatt), így egy pár évig még biztosan maradni fog. Azért elálmodoztam pár hete arról, hogy mit is vennék majd utódnak, ha egyszer eljön az ideje. Bizonyos fokú terepképessége (inkább rossz út tűrő képessége) miatt a Suzuki DL650 V-Strom lenne a befutó, de az ülésmagassága miatt az én rossz derekammal gondot jelentene szerintem. A Deauville is tetszik, komoly időjárás-védelme, és legfőképpen a beépített dobozai miatt is. Na meg azért Honda....
Használtan sem túl vészes az öregebbek ára, és állítólag tényleg nagyon sokat kibírnak, így nem akkora reszkírozás öregebb motorban gondolkodni sem. (Mondjuk a 650-es V-Strom is igen megbízható járgány hírében áll). -
TommyGun
őstag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Talán annyit még idén nem sikerült mennem egy nap. Idén sajnos nem jött ki úgy a lépés, szabi, accony szabi, idő, meló, hogy hosszabb túrára elmenjünk. De voltam vele Bükkben, Mátrában, Tiszató Hortobágy környékén 1 éjszakás mini nyaralásokra. Igazából először magyarországot járnám be vele ha lesz idő végre. Burgmannal annyira nem volt rossz de a kis kerék miatt nem volt annyira fun alsóbb rendű kátyusabb utakon.
Kényelem, igazából én baromira elégedett vagyok vele, marha kényelmes számomra, minden tökéletes helyen van, egyenes gerincel ülök, mindkét talpam leér. (190 centi vagyok 120 kilóval) Nekem speckó seggem van a legjobb bőrfotelban sem tudok fél óránál többet ülni, elkezdek mocorogni. MaciMocival is megszoktam állni 1-1,5 óránként nyújtózni, bagózni de a Burgmanon fárasztóbb volt, itt azért baromi sokat segít, hogy ki tudok menet közben is nyújtózni és nem a gerincem tompít minden úthibát. A Burgira mindenki azt mondja hogy fotelrobogó, ami városban meg kisebb távon adja ki igazán felpattansz gó, de amikor egy keresztborda seggbe b@sz mert feltolja egy fának a gyökere a plasztert akkor nem köszönöd meg...A kézzel állítható plexi egy áldás. Minimumon melegben lobog a mellszőrzetem, maxin esőben meg úgy eltolja a szelet hogy a bukómra nem jön víz, és át is látni rajta rendesen.
Viselkedés dönthetőség. Ugye ez nem egy kanyarvadász gép, meg én sem vagyok az a lapra döntős, najó nem derékszögben kanyarodok, de ahhoz képest mekkora dög alig alig nehezebb kezelni mint a 250-es endúró kecskémet ami a burgi elött volt, fele ekkora súllyal. Burgit is nagyon könnyen lehetett dobálni, ez sem sokkal másabb, meglepően kezes, Bükkben azért kiadta![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Teljesítmény gondjaim nincsenek, nekem bőven elég ez a 65 ló, városban 3500 fölé nem is pörgetem, autópályára nem járok, lakott területen kívül 90-100 között krúzolok, nem izgat a sebesség, inkább nézelődök.
Alattam 5 litereket eszik városban, melóba is ezzel járok 20-20 kilóméter naponta, esőben is
Nyaraláskor 4,5 fele jött ki 2 személlyel pakolva, tartós 90-100nál.Remélem megbízhatóságban sem lesz vele baj, szerelőm azt mondta ez Honda ne aggódjak

Meg a dóvill a transalp blokkal azt mondja örök élet.Van pár dolog amit még rá akarok rakni. Custom ülés, kell egy új markolatfűtés, talán egy fokozat kijelző, s KB ennyi, meg ha lesz emberi áron akkor az indexhez egy gyári szél terelő.
Amit mindenképp javítani kell rajta az az első búra, sajnos kavics károsan vettem, így vennem kell egyet rá, illetve meg kell nézetnem a búra magasság állítást mert akármit tekerek rajta meg sem moccan, lehet amikor kavicstól kapott egy pofont akkor ott elment valami...
Ezen kívül hibátlan.
-
dugynok
senior tag
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Jogos...
Alatta is va 40 alatt.
Én ekkora különbségnél simán bevállalnám a fele árat. Yuasa is megdögölhet 1 év gari után. De hát kinek mit enged meg a tárcája. Ha megtehetném biztos én is Yuasa-t vennék ennyiért. Most is az van, gyilkos körülmények közt is 5. éve nyúzom
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Tök eccerű majd 2x ár!
Amit a gyárban beletesznek az jóval tartósabb,több évet is elmegy, nagyobb indítóáramút stb.. Viszont ha most vennél a majd 6éves gépbe egy gyári aksit nem biztos, hogy majd 6évet fog kibírni megint. Ugyanis öregszik/"kopik" az elektromos rendszer, generátor, vezeték, csatik stb. Helyedben ezen a cikkszámon keresnék aksit,azok is el fognak gond nélkül ketyegni 3,4évet fél áron.
Fórumán biztos van alternatív javaslat nem gyári aksira is,hogy melyiket érdemes betenni. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
dugynok
üzenetére
Az TTZ nem YTZ, kéretik figyelni!

Srácok értem hogy banner meg varta van féláron, de gyári nincs 40 alatt!
Amúgy ennek a bannernek még a formálya sem jó.
Nekem azt mondták a varta és társai ebben a kategóriában jó ha 2 évet kibírnak. Akkor inkább megveszem a gyárit, mert hosszútávon jobban megéri! -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Az egyik 8 évet bír ki, a másik másfelet.....

(#72683) SymbianOS: én tavaly még a gyári (akkor 8 éves, amúgy sima savas) Yuasát cseréltem le a GS-ben egy 13 ezerért vett másik "ugyanolyanra". Pont egy éve volt, jelentem még bírja. Bízom benne, hogy azért 3-4 évet el fog döcögni a gépben ez is.
-
dugynok
senior tag
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Ha te a Yuasa YTZ-14s-t valahol belinkeled 40k-alatt úgy hogy kapni is lehet - öröm bódottá.

A motoralkatrészen téves cikkszám van. Nem YTX hanem YTZ kell bele... pont a duplája árban...
Ez a típus ennyi. Beszarsz. -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Kolondrum
üzenetére
Már tavasszal mikor újra visszaraktam a motorba, indításkor, a műszerfalról elmegy a világítás meg a digitek is egy fél másodpercre. A motor igaz gondnélkül beindul.
Gondoltam ahogy használom majd nyáron feljavul a helyzet. Ez nem így lett. Igaz romlani nem romlott, de pl tegnap amikor egy jó 2,5 órás kör után megálltam, még mentek a hűtőventik, kb egy 15 másodpercet (motor nélkül) majd tankoltam, aztán ismét indítózás, beindulni beindult, de a kijelzőről minden eltűnt legalább 1 másodpercre az indítózás erejéig.
Azt hittem a szezont már kihúzom, jó lett volna jövőre indítani a friss aksival. Az a baj hogy jövő héten van egy nagyobb túránk, ha külföldön egyszer nem indul alattam és megadja magát akkor szét fog verni az ideg, nem szeretnék ilyesmivel ott szopni. -
Ferdzsoo
addikt
Meg fog halni az akkum, 47k az új Yuasa. Szerintetek?

-
válasz
runner 125
üzenetére
Én meg venni akarok. Gipro ds való az enyémbe.
Más: van tippetek miért lehet, hogy ugyan oda parkolva ugyan ott nézve 1x sok az olajstint aztán meg mintha kevesebb lenne? Azaz mondjuk max fölött van a szint 2 nap múlva ugyan oda allva meg alatta, aztán hol ezt hol azt mutatja. Lehet, hogy a blokkból úgy folyik le vagy épp nem ami megtévesztő?
-
tboldi
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy nem GiPro.

[link] -
runner 125
nagyúr
válasz
StoneBridge
üzenetére
Ugyan nem tőlem kérdezted, de gyanítom egyformát használunk (GiPro). Nálam tökéletes tavaly óta (10k km).
TommyGun
A 650-es Burgmann mechanikailag egy speciális szerkezet. A központi szíjcseréje pl. azért komoly szaktudást (és pénzmagot
) igényel, ahhoz én sem nyúlnák hozzá.
Általános dolgokról írtam ott, mint az olajcsere, gumicsere (már ami a kerékkivételt illeti), stb. -
TommyGun
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Szerintem erre van nagyon sok ellenpélda is.
Én a 650-es Burgi miatt 2 helyet kaptam annó ahol már láttak is ilyen gépet és tudják is szerelni, kistarcsa és érden a tmotor. Azóta az érdi tomotorból sehová máshová nem vagyok hajlandó elmenni pedig már nem burgmanom van hanem a dóvill. Időpontra odamegyek, mindent megcsinálnak és megvárhatom, ott állhatok a gép mellett mindent megnézhetek, ha viszel olajat meg minden mást is azzal dolgoznak semmi gáz vele. De áttértem arra hogy ők szerezzék be nekem mert jó árakat kapok a cuccokra és a több év alatt kialakult a bizalom. PL a burgin az ifa méretú becsukható visszapillantókban tönkrement az a rugós préselt cucc ami a helyén tartja a visszapillantót mindkét állásban, szétszedtem de egy préselt rugós csapágygolyós szar volt benne esélyem sem volt szétszedni, az mechanikához csak úgy lehet hozzáférni ha kiveszed a tükröt egy műanyag bugyiból mert a mechanika mögötte van, nem lehet szétborítni máshogy, hőfúvóval ki kell játszani belőle a tükröt, rohadt szopatós pepecselős aztán meg szétbontani, préssel kell összenyomni a végén, otthon ezt nem tudtam volna, szerszámom sincs ehhez meg elsőre....Az ilyen melókat nem sok helyen csinálják meg. Az M5 bevezetőn a Motorradban PL körberöhögtek hogy vegyek új visszapillantót...vagy bontóba vegyek mechanikát, de ha veszek mechanikát akkor sem cserélik ki ők nem tökölnek ilyennel...
Lehet kérdezni, készségesek, mikor elöször vittem a dóvillt csomó mindent mesélt róla, magyarázott, tanácsot adott. A munkadíj sem horror. Most PL olajcsere, olajszűrő, levegőszűrő, fékolaj, első két fékpofa csere, hűtővíz csere, kardán olaj cserére fizettem ha jól emléxem 36-37k? Úgy hogy mindent ők vettek, a fékpofák 18k volt belőle, azt is én választhattam ki milyen árkategória milyen márka, ott bontották fel elöttem... -
BoB
veterán
válasz
stereodead
üzenetére
Itt van guide: [link]
-
TommyGun
őstag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Naaa, akinek nagy mancsa van és nem fér be a keze azé' ott kell szenvedni keményen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem könnyebb az index izzókat kicserélni amihez ki kell szedni a ksztyűtartót meg megemelni a tankot, mint ott túrkálni mint egy nőgyógyász
Még jó hogy acconynak mini kezei vannak 
-
TommyGun
őstag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Pont hogy a mikroszálas kendők a legjobbak, műanyag szemüveglencsékhez is azt ajánlják, sőt nekem TommyHilfiger és a RayBan szemüvegmhez amikben műanyag lencse van (merthogy szemüveges vagyok) gyárilag azt adott a gyártó, függetlenül attól hogy üveg vagy műanyag a lencse mindkettőhöz az az ajánlott és a Polaroid napszemüvegemhez is az van gyárilag.
-
Lomha 8V
addikt
válasz
stereodead
üzenetére
Nekem Givi Sniper 50.4 van, 40 alatt volt kicsivel az ára és nagyon meg vagyok vele elégedve. Most egy éves, de a használat semmi nyoma nem látszik rajta.
-
stereodead
csendes tag
Sisakvásárláshoz van valami guide?
Vennék egy újat, a jelenlegi sisakom (HJC CS-14) pedig megtartanám az utasnak. ER-5-öm van most, szóval 160 felett nem fogok menni vele, de 140-nél többet se szoktam huzamosabb ideig. 50-nél többet nem nagyon szeretnék költeni rá. Tudtok ajánlani konkrét zárt sisakot ezek alapján?
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Nem tudom,de nálam mindig csúszik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Én jeleztem, egyik motoros fb oldal sem jelentette meg. Visegrádon egy kis teherautóból minden olaj elfolyt beterítve teljes széltében az utat több tíz méteren át. Sztem már amúgy feltakarították.
-
BoB
veterán
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Igen, a jó dolog benne hogy jól kontrollálható, nem olyan hogy egyszercsak már nincs alattad a motor.
-
Horvi
őstag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
A legtöbb helyen én is ezt olvastam, meg visszajelzésekből is ez derül ki

-
Khaosz55
addikt
-
BoB
veterán
válasz
Khaosz55
üzenetére
VFR800 teljesítménye minden fordulatszámon nagyobb mint egy MT-07-é. Nyomatéktól nem kell hasraesni, a végtermék a teljesítmény.
Honda CBR650F vs. Kawasaki Ninja 650 vs. Suzuki SFV650 vs. Yamaha MT-07
[link]Lehet látni a nyomatékot:

És a teljesítményt:

A nyomatékos motor ad neked pl 4500-as fordulaton a sornégyes 650-el szemben (Honda) olyan 4 lóerőt. Ez a minimális különbség nem fogja jobban kiadni a gumikopást ezek között a motorok között ugyanolyan használatnál.
-
Khaosz55
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Hát pedig húzom neki. Mt07-ben azért van nyomaték is. Nem kímélem persze nem vagyok egy őrült. Osztrák szerpentineken nem volt gondom a tapadással. Nem csúszott meg, inkább az én bátorságom hagyott alább a döntögetésben nyilván mert először jártam azon az úton és nem néha nem tudtam, hogy ez most 90 fokos vagy 180 fokos kanyar lesz.
Német MT07-es fórumon mindenki másik gumit ajánl. Azzal bátrabban lehet dönteni.
-
BoB
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Nekem is volt fent BT023 a VFR-en, és nekem sem volt gondom vele. De ennyit nem ment el azért. VFR nehezebb, az MT-07 meg kifejezetten könnyű motor. A súly is sokat számít.
Most a 8R-en Pilot Road 4 van fent, de még nem csúszott ennyire egyik gumi sem alattam mint ez.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Khaosz55
üzenetére
Hm, meglepve olvasom, nekem most az van fent, de egyelőre semmi panaszom rá, mitöbb VFR club-on sokan használták/ják, ott az ajánlott kategóriát képviseli. Többnyire 8-10k km alatt ráadásul mindenkinek elfogy.
Illetve az RC46 II egy időben ilyen garnitúrával jött ki újonnan.
Valszeg nem húzod neki elég tökösen.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De a tapadásával nincs gondod? Mert az, h kevésbé fogy alattad, nem jelenti azt h rossz gumi lenne.
-
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
A szomszéd fazer mellettem az évben még nem ment 100-at sem. Lassan megeszi az időjárás. Itt a 10 motorból csak az enyém mozog napi szinten, a többi alig vagy párszor vitték el. Elég sokra rá lehet húzni, hogy garázsban tarott közben meg nagyon nem... Akadnak keveset futott vasak, az más kérdés, hogy ez mennyire káros ha kint áll, vagy ha simán csak áll.
-
Khaosz55
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Bridgestone BT023 az indexet nem tudom de jól emlékszem F
-
Godmax
tag
válasz
üzenetére
No igen, ez is benne van a pakliban. Ha tudnám hogy kell a dugattyút befűzni még lehet meg is próbálnám magam. És ugye ott van az is, hogy nem lehet-e mondjuk olcsóbb felfúrni (ha sérült a henger és esetleg nem csak a tömítés szakadt át). Nem tervem tuningolni, tartós megoldást keresek és nem magasabb végsebességet. Egyébként ha valaki járt már hasonlóképp, mit gondoltok, nagy gáz lehet (bár sejtem, hogy ezt látni kell)? Istenhegyin fölfelé megszorult, úgy fél óráig meg se mozdult, majd óvatos tolásra ugyan kiszabadult a dugattyú a szorításból, de nem indul. Marha mázlival hazahozta egy kollégám nekem a mocit autóval. Azóta nem értem még haza világosban, hogy kikapjam a gyertyát belekukkantani. Rúgásra van ellenállása is, hallom ahogy pöfög de ennyi. Hétvégén meglesem.
Az pedig külön kérdés, hogy miért szorult meg? Az olajat 1:40-re keverem, vagy picit sűrűbbre (pl ha a számítás mondjuk 120ml-re jön ki akkor 125-ös osztásig engedem a pohárba).
Bemelegedésig mindig füstöl, onnan épp hogy látni, tényleg nehezen észrevehetően valami párát, de azt mondanám, hogy nem. Eddig pöccre indult szivató nélkül, első rúgásra.
Mellesleg nem kizárt, hogy az előző tulaj berhelt valami szörnyűt, elektromosan voltak benne "érdekességek". -
Khaosz55
addikt
Hu bakker nekem bridgestone gumival van szerelve az MT07-em. 11 000km-nél járok és középen még 3,2mm a profilmélység. Nem hiába hívják ezt a gumit fakeréknek a Német fórumon. Cserés lesz akkor tuti olyan lesz ami inkább kevesebbet fusson, de tuti legyen a tapadás.
-
nyogo83
senior tag
válasz
Godmax
üzenetére
Nekem 2 haverom javittatta ott a motorjat (kb 5 eve) illetve egy motorszervizes jobaratom szokta hozza vinni a ketutemu motorokat ha komolyabb javitasra/gepmunkara szorulnak.
A negativ tapasztalatokat en itt forumon olvastam, fokent robogokkal.Pedig bizom benne, mert telen en is szetboritom a motort es ha ugy alakul, oda vinnem gepmunkara a blokkot.
-
Godmax
tag
válasz
nyogo83
üzenetére
Szia, köszönöm! Megkérdezhetem, hogy Neked személyes tapasztalatod van velük? Hallom, hogy drágák de én nem nagyon tudok ilyenben viszonyítani, nem volt még ilyen nagy szervizem, szóval ha bemegyek fogalmam sincs mi lesz a drága
. Mit mondtok, mire mérnek most egy ilyet. Esélyes, hogy nincs olyan nagy baj egyébként, de mondjuk ha a hengerszettet cseréltetem mondjuk erre vagy ilyesmire?(tényleg 50ccm-est amúgy nem találtam)
-
togvau
senior tag
Új láncot mikortól kell fújni lánckenő spray-el? Eddig kb 1200 km ment bele, és nem száraz, rajta van az a sűrűbb gyári kenőanyag, de kicsit csörög, terheléstől függetlenül, sőt mintha terheléssel kevésbé csörögne.
-
Godmax
tag
Sziasztok! Tudna ajánlani valaki megbízható szerelőt Újpesten vagy közelében? Kismotorhoz, Yamaha DT 50 MX. Sajnos a hétvégén megfőtt a motor, valószínűleg nagygenerálra vinném. Tolva :/.
-
Lomha 8V
addikt
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Persze, hiszen végül is áram nélkül is van élet, és tűzön is melegíthetem a fonott kalácsot.
-
stereodead
csendes tag
Korábban feltettem már a kérdést, hogy milyen gumit ajánlotok Kawasaki ER-5-re, és többen is a Michelin Pilot Roadot és Pilot streetet említettétek, kiemelve, hogy a 3-as 4-es széria az igazán jó. Én viszont
110/70R17+130/70R17-as méretben csak az első szériából találok. Van egyáltalán ebben a méretben pilot road 3-4? Vagy ne is törődjek ezzel mert teljesen jó a Pilot street 1 is? -
mrhero
tag
Mosquito34, először arra gondoltam, hogy veszek tízet, kifúrom és a nyakamba akasztom, aztán rájöttem, hogy másra is jó lehet..
...mondjuk egyszerűbbé teszi a lánckenést. Otthon gondolom gyertyával világítasz
geresics, nem is rossz ötlet.
doc, köszi, megnézem a louis-t -
Imy
veterán
válasz
Yoshida
üzenetére
Ezt az FZ6S-et nézegetem, de ez még a régi, nem?
De nem írtál semmi hibát szinte.

-
HSM
félisten
válasz
Tarill
üzenetére
Ahogy a fórumtárs linkelte (#72595) CyberPunk666.

Szval lazán kell tartanod magad, és főleg a karokat. Ha súly van a kormányon, nem tudod irányítani sem kellően precízen a motort. Nyilván először ez igen fárasztó derékból, rá kell érezni, hogyan tudod tartani magad kissé előredőlve, de mégis kellően lazán. -
Lomha 8V
addikt
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Talán nehezen hozzáférhető a lánc, mint nekem a TDM-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Használtan sem túl vészes az öregebbek ára, és állítólag tényleg nagyon sokat kibírnak, így nem akkora reszkírozás öregebb motorban gondolkodni sem. (Mondjuk a 650-es V-Strom is igen megbízható járgány hírében áll).![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Amúgy ennek a bannernek még a formálya sem jó.

Tavasszal én is ebben a cipőben jártam, gyári Yuasa valami 35eft lett volna. Banner lett betéve fél áron.

Mondjuk amióta bőrben motorozom, könnyebben fogom a tankot combbal.