Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
demars
üzenetére
Ennél szerintem kicsit jobb megoldás a vezető folyadék, azzal átitatod a kesztyű ujjait, és nem kopik le, ha esetleg mégis akkor megint átitatod vele.. Ez egy két éves cikk, azóta nem tudom mi van ezzel a tipussal, de biztos van most is ami kapható..
-
Horvi
őstag
válasz
StoneBridge
üzenetére
Ez baromi jó lehetett
Egy ilyenre én is beneveznék 
-
StoneBridge
senior tag
válasz
-Mike-
üzenetére
Tavalyihoz képest annyi a változás, hogy Túrócszentmárton kiesik, nem érdemes arra elmenni, mert nincs sok látnivaló. Még Zakopane beleszorítható a 2 napba, nem tudom érdemes/belefér-e (jártam ott néhány éve).
Még infó: szállást kb. 10 perc alatt találtam, amikor már sötétedni kezdett és elég is volt a napi motorozás. 15 eur, teljesen korrekt szoba+fürdő volt, motor fedett zárt helyen állt.
-
-Mike-
addikt
válasz
StoneBridge
üzenetére
Útvonalat tudsz linkelni?
-
Chrys_
addikt
fyi
Itt van egy olyan cucc, amitől a motoros kesztyűben is kiválóan lehet a touchscreen-t kezelni:
DigiSKIN DK02Egy csomagban 2 csík van. Az egyiket a bőr, a másikat a szövet kesztyűre tettem (ez utóbbit használom kb. 30 fokos hőmérséklettől). Mindkettővel kiválóan tudom a telefont kezelni, akár a védőtokon keresztül is.
Nálam a telefonos tartó a kormányon bal oldalon van. Először elkövettem azt a hibát, hogy a szalagot a mutatóujjnál középre helyeztem. Mivel a kormányrúd miatt a telefon kicsit jobbra néz, és a mutatóujjam is szöget zár be a kijelzővel, ezért le kellett vennem a szalagot és szemből nézve kicsit jobb oldalra ragasztottam vissza (öntapadós a cucc). Így nagyon jól működik.
A hátránya az lesz, hogy el fog kopni. De 9€-ból 2 kesztyűt is használhatóvá tettem ezzel. REndeltem is egyből még egy szettet tartaléknak. Ezek a csíkok kb. ujjhossznyiak. Elképzelhető, hogy felezni is lehet, így kétszer tovább tartana, bár lehet, hogy akkor az érzékenység lenne rosszabb (mivel nincs közvetelenül a kézbőrrel érintkező felület). -
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Látna érdekeset, nem csak cammogna.
-
TommyGun
őstag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Genya

-
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Ez gonosz volt.

-
-Mosquito-
őstag
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Ülj fel HSM vagy Symbian mögé.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Rossz olvasni. Örülj neki, hogy meg van benned a félsz. Bennem sajnos nincs.
-
ath
senior tag
válasz
Chrys_
üzenetére
nem. motoros beidegződés miatt kifejezetten hátranézek, de az én megítélésemben a videón a b-c oszlop takarásában lehetett, amikor elkezdett előzni.
azért írtam, hogy ilyen előfordulhat, mert van egy elég kellemetlen élményem a szent istván körúton. autóval mentem normál tempóval 60 körül, a szélsőbe akartam kisorolni. index ki, tükrökben nem látok semmit, kinézek jobbra, sehol senki, elkezdek sávot váltani, és elhussan egy robogós heves ökölrázással. tényleg nem láttam, fogalmam sincs honnan került oda, azon a részen nem volt kereszteződés. -
Chrys_
addikt
Akkor te is csak a tükröt nézed előzés előtt? A holttér miatt nem is nézel hátra? Kijárna ezért egy PÁV...
Yoda: pontosan.
Más: ma állíttattam a váltókaron, most már nem kell elemelnem a lábam visszaváltáskor a tartóról. Lehet, hogy még tekerek rajta egy kicsit, csak akkor már esélyes, hogy a felváltás lesz nehezebb.
-
yodamastah
őstag
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Ez marha egyszerű. Ha felülsz a motorra és ha bizonytalannak érzed magad, vagy félsz akkor ne motorozz.
-
mm89
őstag
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Hogyan próbáljam magam rávenni, hogy újra motorozzak?
Csináld!Amikor a youtubeon motoros témájú videókat nézel, érzed még a tüzet? Ha hallasz az utcán egy motort, lenne kedved hajtani? Ha nem akkor hagyd a francba és keress más hobbit. Nem szégyen.
Ha igen akkor meg kezdd el és csak az élvezetre gondolj. Szerezz társaságot.bob.zxr
Az se rossz ötlet!
-
BoB
veterán
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Igyál egy kis alkoholt, kérd meg a haverjaidat hogy csapjanak állon, akasszák ki a gázt és rakjanak a motorra. Mire feleszmélsz azon kapod magad hogy az utcában száguldozol
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
IMIIKE1998
őstag
Hali!
Hogyan próbáljam magam rávenni, hogy újra motorozzak? Több, mint 3 éve volt egy "balesetem". Mondhatni a bal középső ujjam egy íze leszakadt, visszavarrták, de kb. egy centivel rövidebb lett, 1 hónapig szenvedtem a fájdalomtól. Télen(nem hóban) motoroztam és elcsúsztam, és sajnos az ujjam vége a fékkar alatt maradt. Azóta a hangjától is félek. Ráülni képtelen vagyok, még utasként sem. Nem szeretném, hogy így maradjon, de akárhányszor próbálok ráülni, mindig eszembe jut a "rossz".
-
mm89
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Még Szegeden is van. Ha kell tudok elérhetőséget adni

Az előzéshez :
Mindkettő balfasz volt. Motorral nem így előzünk, sokkal lendületesebben.
Autóval, (bármivel) előzés előtt mindig tükör. Akkor is ha 10 másodperccel ez előtt már néztük és nem volt senki.
Szerintem amikor előzni kezdett akkor azért lassult vissza mégis mert valami furcsa volt neki. Aztán már jött is a kocsi. -
imibogyo
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Igen tudják, de hogy milyen áron azt nem tudom...

-
vlevi
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Mármint ezt a mártogatós matricázást? Szerintem igen.
water transfer print néven kell rákeresni.
[link] -
A szinkron kicsit el volt mászva, MOST rendbe tették. Maga az inkector nem blokk gyilkolóra lett beállítva, hanem ahogy ezt a japók megálmodták.
Vezműlánc még jó! Nálam biztosan nem lesz cserés az fix!
Ernő karbantartása befejeződött, az új szezont így várja. Még kap injector tisztítót kicsit kormos azt csók, az Lefut szezon végére Xado-s csoda. -
ath
senior tag
borzalmasan lassan előzött, és olyan holttérben volt, ahol esélytelen volt a kocsinak látnia. én se láttam volna, ha a kocsiban ülök, hogy elkezdett előzni, max a hiányát, hogy "hopp, hova lett", de addigra már kiütöm én is.
a tanulópénz mindig drága, ezentúl tutira lendületesebben fog előzni
-
Horvi
őstag
Mondjuk jha ez is igaz. Ez egy ilyen szerencsétlen szitu volt

De azért néha úgy közlekednek az autósok mint a szemellenzős lovak...Megjöttek a fehér index burák meg hozzá az izzók
Lehet a hétvégén már fel is tudom rakni a mocira ha pénteken a doki gyógyultnak nyílvánít (ajánlom neki
) -
vlevi
nagyúr
Konkrétan ebben az esetben nem biztos, hogy segített volna. Legfeljebb talán azért, mert, ha gyorsabb vagy, akkor nem ott előzöl, hanem már 1km-el hamarabb...
De hiába húzódsz ki előzésnél a szembe sáv közepéig, egy autó annál is szélesebb, és ott is letarol.
Ha pedig elég nagy sebességkülönbséggel előzöl (200-al hasítasz a szembesávban), akkor meg azt nem fogod észrevenni, hogy az nem egy lassú kocsisor, hanem az első az le akar fordulni balra, és azt vágod telibe...."Ha az előttem lévő eléggé rátapad a neki előtte lévőre "
Ez viszont igaz. Ezt én is soktam nézni, ha valaki nagyon bújik a másikba, akkor az az első adandó alkalommal ki fog vágódni a sorból, anélkül, hogy szétnézne... -
TommyGun
őstag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Ha az előttem lévő eléggé rátapad a neki előtte lévőre én mindig elővigyázatos vagyok, evlileg dudálni is lehetne lakotton kívül, nem szégyen az szerintem. Az alatt a fél másodperc alatt is rádhúzhatja a gépet...de nem értem könyörgöm azért egy előzés nem a mp tört része alatt történik, mármint ha már kezdek vkit utolérni akkor már jó előre kukkolok a tükörbe hogy tudjam mi van mögöttem, ha motoros van jobban figyelek...ez egy hülye állat, így kirántani a gépet bazze, ha viszonylag normálisan kezdi meg az előzés nem lett volna baleset talán...
-
Mike! Ez is egy nézőpont. A másik, hogy nem kell kivágni hirtelen a kocsinak, mert előzni akar.
-
imibogyo
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Hülye vagyok a témához, de azért biztos jól nézne ki. Bár magánvéleményem az, hogy mindenképp "mártatnám" az elemeket sima matrica helyett...

-
FIREBLADE78
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Jaja. De tuti nem kapni illetve többe kerül,mint az egész gép

-
demars
addikt
Van olcsóbb is, tény. Amit linkeltem azt ismerem, az jó. Amit te linkeltél elvileg elég lehet neki. Volt ugyan ilyenem (nem praktikeres, de ugyan így nézett ki) elem hamar lemerült benne, kijelzett értékek ugráltak, és ha jól emlékszek szakadás vizsgálatkor nem sípolt. Már rég a gyerekek játszanak vele.

-
yodamastah
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Full karbon idom jobban hangzik

-
[link] - Csak a szerencse hozta úgy, hogy nem egy motoros jött, mert azt még csak nem is tudja megítélni mennyire gyorsan halad és a többi. És ebből rengeteg van az utakon. Kemény 7 perc, 2 után mondta volna, hogy fejezzük be mert nekem itt fogyott el a türelmem , majd kivizsgálják. pont.
-
Kroni1
veterán
-
KrAt
veterán
válasz
V.Stryker
üzenetére
Ez az áttekintő kép, az első kamera és vele együtt a radar nem lát be ekkora távot

(#73004) canniball
Az sajnos (szerencsére?) nem az én asztalom
-
válasz
Grillo
üzenetére
Egyébként jah, várható volt, nem 26 éves motor.
Injektor ellenőrzés, beállítás, légszűrő elhasználódva,csere 1,2 munkaóra 6240ft
12 ezrenként kell nézni ezt is, nem hiszem, hogy 32.-nél jó volt. Az rengeteg. Illetve ami nem szinkron az nem jó, nekem. 0 vagy 1 nincs köztes állapot. -
demars
addikt
Valaki tudna nekem segíteni? Villamos kapcsolási rajz kellene 2004 -es cbf 600 s motorhoz. Sehol sem találok.
Ha jól vettem ki a külföldi oldalak leírásából ugyan az a cbr 600 -as vasnak is.
Szereztem autó kábel köteget és szeretném ugyan olyan színű kábelekre cserélni a mostani megviselt vezetékeket. Elvileg megy rajz nélkül is mert egyesével haladok szépen sorban.
Köszönöm -
runner 125
nagyúr
válasz
imibogyo
üzenetére
Ok, egy enduro, túra-enduro tényleg élhetőbb alternatíva túrára, hosszabb távra.
Az XR650-nel tobb bloggert is lattam világot járni, az mar talan kényelemben, teljesítményben is jo motor lehet első számú példánynak, bár ahogy elnézem a piacot alig van belőle eladó példány. -
imibogyo
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Az 1000F-nek 8-10 az átlag, ha valaki nem nagypapisan közlekedik vele.

-
mm89
őstag
válasz
canniball
üzenetére
Azért nem azt mondtam, hogy ha 10e nél elcsukom a gázt akkor gurul tovább mint egy robogó

Van motorfék bőven, de nekem a v2 után nem olyan bólogatós érzés.
Azért mondtam, hogy nem mindig jó, mert az sv-vel még az elején sokszor jártam úgy hogy lassú városi araszolásnál rámentem valami úthibára és kicsit mozdult a gázkar, amiből lett a pici gyorsulás, majd gyors gázelvétel után a bólintás. Persze később ez megszűnt, ahogy hozzászoktamSymbianOS
Oké, de szerintem hamarabb próbálom ki a helyi yamahánál mint ahogy neked lesz
FIREBLADE78
Nem akarsz véletlen egy Z750 et ?
Amúgy meg összefuthatnánk már valamikor, kipróbálhatnánk egymásét
Jó olvastam a következő hsz-t, úgyhogy ilyen nem kell nekem

8l/100??? A Z-vel nem tudok annyit megetetni, pedig azzal 130 nál nem kell gondolkozni az előzésen
canniball
Trafi: Ha kézben, autóban, háromlábúval mérnek szemből akkor motorral nincs gond. Egyik sem tud megfordulni olyan gyorsan. Egyszer külterületen láttam hogy van egy bütykös kocsi a bekötőúton, lassítottam, aztán láttam hogy ott a háromlábú, de felém néz. Olyan nyugodtan húztam vissza a gázt és gyorsultam fénysebességre, hogy csak na.
-
imibogyo
veterán
Úgy mindenkinek.... Miért fogyjak én le?
Egyrészt így a magasabb motorok sem okoznak problémát.
Másrészt nem vagyok én kövér, csak erős a csontozatom.

-
Grillo
őstag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Nem Újpest, hanem Zugló.

Egyébként szép dicséretet kapott a gép. Egyébként kawasatiéknál rajta volt a munkalapon a szinkron, vagy csak az ellenőrzése? Mert Tasi is mintha azt mondaná, hogy ha volt is eltérés a hegerek között, sok nem lehet. Kíváncsi vagyok, mennyit kell állítania.
-
Tudjátok mi a baj a motorokkal? Hogy csak 2 kereke van.
Köszönöm köszönöm! 
-
rtitusz
őstag
Sziasztok, tud valaki jó motoros iskolát Budán? "A" jogsit szeretnék csinálni, de nincs kedvem annyit szívni az iskolával, mint anno a B esetében, ezért gondoltam utána kérdezek. Legjobb valami kis maszek lenne, nagy iskolákról jót még nem hallottam. Meg az sem árt, ha megtanítanak valamennyire motorozni. Ha van olyan, ahol esetleg hétvégén is van oktatás, az nagy előnyben részesülne.
Köszönöm! -
-Mike-
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Hétköznapra, városban szaladgálásra egy nagyrobogó szerintem a legjobb, az enyém is tökéletes de pl Bp belvárosában bedurran a kezed a sok kuplungolástól.
-
Kroni1
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
A robit kihagytad..
Amúgy én igy csoportosítanék mindennapi használatra:
- Aki városba közlekedne a lehető legkevésbé fárasztó módon, öltönyben, stb. annak robogó
- Aki százkilómétereket ingázik sűrűn annak egy jó túra
- Aki versenypályán dolgozik annak speed (ezt én közúton nem nagyon preferálom)
- Aki élvezetesen szeret melóba járni annak SM vagy enduró!
-
vlevi
nagyúr
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Az általam korábban emlitett akksi Banner gyártmány, 7-8 éve van a motorban. Télen ki van véve, a lakásban van, havonta egyszeregyszer rátöltök, tavasszal igy kerül vissza a motorba. És még mindig bírja, de szerintem jövőre csak le fogom cserélni, a kora miatt.
Bukót is kéne vennem, az is lassan betölti az első X-et, drága év lesz a 2017... -
Ferdzsoo
addikt
válasz
TommyGun
üzenetére
Onnantól gyári valami, hogy az adott márkaszerviznek van egy online felülete ahova bejelentkezik, majd az adott motortípus robbantott ábrájáról alátét és csavar szinten le tud rendelni bármit. Nah ha innen rendeled meg cikkszám alapján az akkut akkor az gyári akku. A Honda kezén átmegy, vagy nem, de a lényeg hogy felelősséget vállal a gyári minőségért, gyári cikkszám alapján.
Autó akku pedig teljesen más téma, mint ahogy még a robi akkuk is.
vlevi: Akkor ez már 2 pozitív a Banner akkukra! Musquito is dícsérte.
-
imibogyo
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Köszönöm, ilyesmi beszámolóra gondoltam!

Én 176 cm vagyok és 105 Kg. Szóval nem vagyok magas, de épp annyira összeült alattam eddig minden motor, hogy ha egyszer fel tudtam rá szállni, utána már nem volt gond.

-
TommyGun
őstag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Jah, logikus amit írsz. De amúgy muterom Swiftje az élő példa erre. 2004-ben vette és most tavasszal/tél végén döglött meg benne a "gyári" Varta akksi, azzal vettük, null kilóméteresen ez volt benne....azt tegyük hozzá hogy 2-3 hetente bemegyek a garázsba és felszoktam dugni csepptöltőre neki, amióta megvettük, a dóvillel is ezt csinálom 2-3 hetente töltögetem 2-3 órát.
-
TommyGun
őstag
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Mégis egy akksinál nálad mit jelent hogy utángyártott, a Honda kötve hiszem hogy gyártana akksit, valszeg megveszik vmi nagyobb gyártótól és azt rakják bele, innentől ez KB hasonló eset mintha a sony TV távirányítóba nem sony elemet veszel hanem duracellt...
Én csak leírtam hogy jártunk, egy márkás akksival, akik valszeg a fél világnak gyártanak "gyári" akksit az új járműveikbe (exide), Nem bízok az ilyen dolgokban, de ez persze az én személyes véleményem, azért van a fórum hogy leírjuk, ezért nem veszek tescoban ósánban sem akksit még ha márkás akkor sem, ki tudja mióta áll nekik ott raktáron...persze 1 év a gar annyit csak kibír de nem 1 évig szeretném használni. Az "utángyárott" varta akksim PL 7 évig ment a Prelude-ben, és a burgmanban is 5 évig bírta a Banner, 1-et az előző gazdinál, nálam 4et. Mellesleg meg 45k-ért is lehet venni szart, amit a haverom vett 3x ezer volt, az se két forint, mégis 2 hónap állás után se kép se hang. -
FIREBLADE78
addikt
válasz
imibogyo
üzenetére
Nekem ez az első nagy motorom. Meg is bántam és nem is. Megmondom őszintén,ha visszakapnám az árát amiért vettem,akkor el is adnám. Szívem vágya egy fasza 600rr,az újabb fajta,2009 után vagy gixer. De azokkal szerintem már meghaltam volna. Sm csak pályára és városba való illetve hegyekbe cikázni. Hosszabb távon halál volt. Értsd 150 km. Ennek 160 a max. Elég az,viszont 130 után annyira nem akar húzni,hogy megelőzzek egy előttem 140-nel haladó kocsit. Menne neki,de kéne szabad hely szemből nem kevés. Amikor mentem először vele,hú atya úr stb. Viszont gyorsan ráéreztem,pár hónap alatt. Persze tudna még meglepetést tartogatni főleg kanyarokban. Hosszabb távon annyira nem is a seggem bánta,hanem a lábam görcsölt be. Gondolom ez megszokás kérdése. Ha az embernek van pénze,akkor tartson egy ilyet a másik mellett. Vagy ha tényleg csak pályázni jársz,habár oda szerintem nehéz. Belegondolva egy speed motort kitudunk használni? Az sem nagyon. Oda is hosszabb pálya kell,városban halál. Sm-el nem kell aggódni,hogy úthiba,habár ez is beszitálna ha iszonyat tempóban mész rá. Ülésmagasság is fontos. Csak 172 vagyok,nekem éppen éppen jó. Egyes helyzetekben viszont jól jönne pár cm. Alkatrészt lehet hozzá kapni újat,csak legyen pénzed. Eddig lekopogom semmi komoly baj nem volt vele. Kötelező dolgokat cseréltem,mert 30k felett járunk és ezek nálam jöttek ki illetve előre is gondolkodtam. Fogyasztás az gáz. Ez karbis,de 100 km a hatótáv. Kb 8l eszik. Tank is akörül lehet. Egyszer szívtam meg,azóta nem kockáztatok és 100 kmként tankolok,plusz mínusz 10 km.
Utángyártott dolgokat,lásd kuplung,fék kar elég nehez venni ebayről is. Van,csak drágább,mint egy nép motorhoz. Bennem van egy félsz,hogy nem indulnék el vele egy nagyobb távra. Nem tudom miért,de valahogy bennem van ez a dolog. Szutyukiról nincs tapasztalatom,de azok gyengébb konstrukciók,nekem nem kéne,mindenkinek olyan van
-
Ribi
nagyúr
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Szerintem egy motorozni nagyon nem tudó ember aki a kanyarban dönteni sem meri a motort és amikor ment a kanyarban látszólag túl gyorsan akkor hirtelen rárántott az első fékre. Legalábbis a leírás és teóriám szerint.
Ja és a HVG-s gyökeret aki ilyen szöveget ír, hogy kanyarban tilos fékezni, azt addig ütném amíg mozog. -
TommyNagz
senior tag
Sziasztok!
Ilyen Dominator sportdobot próbált már valaki? Ha jól nézem, lengyel gyártmány, jár hozzá db-killer, szóval műszakiztatható vele a motor.
Gyári dob van a motoron, szerintetek érdemes egyáltalán ilyesmire költeni?
Köszi!

Tamás
-
Ferdzsoo
addikt
-
KrAt
veterán
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Nézőpont kérdése. Én múltkor amikor Daywalkerrel elvoltunk motorozni, úgy rácsodálkoztam a dunaföldvári portálra motorral (jéééé de szép a portálunk...) hogy észre se vettem, hogy túl gyorsan megyek..

De egyébként teljesen jogos. Ha figyelsz, nem lesz baj, de így is van elég seb. túllépés, én is meglepődtem..

Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Weboldal - Webdesign készítés
- NBA és kosárlabda topic
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Diablo IV
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Arena Breakout: Infinite
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egy ilyenre én is beneveznék
Majd írj róla pár sort, ha lesz több tapasztalatod!
2 hét múlva össze is jöhet az újabb Tátrázás.

Ernő karbantartása befejeződött, az új szezont így várja. Még kap injector tisztítót kicsit kormos azt csók, az Lefut szezon végére Xado-s csoda.

Valami francia különlegesség volt, a sógoromtól kaptam.
Köszönöm!