Hirdetés
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarill
őstag
üdv! Louse szállít Magyarországra nem tudja valaki?
-
Csak a meló mi?
Én hó eleje óta nem voltam és hó közepéig nem is megyek, de utána is azonnal 2 napot itthon leszek. Remélem az idő kedvez. -
vlevi
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ja. Én majd holnap (is) dolgozok.

Cafe Racer lett a V-Stromból. Max 2-3 km-es utakra használom, melóhely oda-vissza -
Doki16
addikt
válasz
-Mike-
üzenetére
Én voltam, bejártam Bogyo egyik útvonalát. Szálka magas pontja:

Mike sajnos nem vittem kamerát, pedig most az egyszer lett volna értelme. Épp a solti körforgóban haladtam és egy kamionos mit sem törődve velem, hogy én bent vagyok egyszerűen fogta magát és ő is behajtott a körforgalomba. Gyorsan elkaptam a motort a belső ívre és még szerencsére időben észrevett aztán satuzott egy nagyot. Megijedtem azért, ha nem vesz észre akkor simán kivasal.
-
imibogyo
veterán
válasz
-Mike-
üzenetére
Nekem ma viszi el a motort a szerelő, szóval szerintem ebből idén már nem lesz gurulás.
Persze én is mondtam neki hogy nem sürgős (mert hát végülis valójában tényleg nem az), meg aztán ő is csak úgy vállalta el, ha nem időre kell, mert rengeteg motor van nála...A legtöbb dolgot már megoldottam a motoron magam. A törött vízpumpa fedelet és légszűrőházat megforrasztottam, kitakarítottam a karburátort, az első kerék tengelyrúdját ami ütött újra esztergáltam, az elöregedett vezetékezést kicseréltem (szakadásvizsgálat volt) az összes benzincsővel együtt, a nem világító lámpák és indexek is javítva (vezetékezés és foglalathiba is volt), még azt a nyamvadt dudát is sikerült megcsinálnom (teli volt dzsuvával és "beállt"... De arra már nem tudok rájönni, hogy mi lehet még a baja, amitől nem indul be, itt már elfogy a műszaki tudásom. Látszólag minden rendben van, néha el-el kapja a motor az indítást, úgy 5 másodpercig forog is, majd leáll.
Lényegében amivel szerintem még gond lehet az maga a blokk belső lelkivilága, aminek az ellenőrzéséhez nincsenek meg az eszközeim. Úgy mint a kompresszió, szelephézag és karburátor finom beállítása, valamint az "egybeöntött" elektronikai dolgok közül is elszállhatott valami (fesz. szabályzó, gyújtáselosztó stb.). A blokk belső" tömítések is lehetnek valahol hibásak persze, de ezt megint kompresszióméréssel lenne a legegyszerűbb kizárni (persze logikusan nem az olajdekni, vagy vízpumpa tömítésére gondolok), lutrira pedig nem veszek egy 40.000 Ft-os tömítéskészletet...
-
-Mike-
addikt
Mindenki menjen motorozni, ki tudja lesz e még ilyen szép meleg hétvégénk az évben.
-
Micsurin
nagyúr
Gondoltam ide böffentek azért ha már sikerült venni gépet!
Nem akartam 250-est, de beleszerettem ebbe a mociba. Jó áron volt, 2004-es, 32.000 km-rel a gumikban csak 4.000km van, eladó is korrekt volt (Egy olaj és szűrő csere + fékfolyadék csere időszerű már, előre szólt róla!) Végül is egy Hyosung GT250 lett véve hétfőn megyünk eredetiségre, meg kap egy új műszakit, aztán 19.-án viszem átíratni! Az én "pehely" kamasz súlyommal csak 6.500-7.000 közt pörög 120-nál, a 130-is még egész kényelmes vele mindezt olyan 4 literes átlaggal. Nagyon kezes kis gép! Az egyetlen hibája amit sok helyen írnak, hogy állóhelyzetben az ürest marha nehéz kidekázni! 
szrk.: A kis V2-es hangja pedig valami fenomenális még a gyári kipufogóval is!
szrk2.: Na igen... az a randa csomagtartó hamar lekerült!

-
Lomha 8V
addikt
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Az a bogár eltávolító valami kész cucc volt vagy házi keverés? Vagy tudja a rosseb?

-
-Mosquito-
őstag
válasz
-Mike-
üzenetére
+ Lomha
Ez Erdélyben Korondon kb 2 hónapja volt. Két féle habot használt az egyik bogár eltávolító volt,ezt több percig hagyta majd lemos megint hab,gőzborotva. Végén szarvasbőr kendővel foltmentesre törölte a motorokat ahol érte. Igaz utánna 5x eláztunk.
Otthon én samponos melegvíz (szivacs/kefe) hagyom pár percig rajta majd lemos a végén mikroszálas törlőkendővel adok neki. Kb 1 1/2-2óra.
Nálam igen ritka,hogy koszosan rakom le a motort, túráról/gurulásból hazajövet. -
válasz
runner 125
üzenetére
Oszkar-asszony-kutya-gyalog-fénképezőgép. Ne tudd meg mennyire hiányzik h nem motorral megyek ide oda. Én magam nagyon tudnék élni. Hotel sopronba vagyunk. Kint ilyen kiülős helyeken kajolunk, egy vagyon.
[link] -
Horvi
őstag
Ha valakit érdekel a dolog vagy épp ilyet keresne.
-
demars
addikt
válasz
StoneBridge
üzenetére
Én a hétvégén szedem le. Vasárnap vettem észre, hogy kilökött egy nagy adag fekete cuccot a lánc. Rohadt ronda lett a környékén minden. Valószínű ugyan az miatt, mint nálad. Most kikotrom a nagy részét és ha lesz másik spray akkor ismét neki + lánc mosás alaposan. Nekem is repsol van, kalap sz@r.
-
Kroni1
veterán
válasz
-Mosquito-
üzenetére
De szépek ezek a Hondák!

-
Lomha 8V
addikt
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Ehhez a megálló habhoz milyen készítményt használtok?
-
-Mike-
addikt
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Ez hogy így telefújom habbal, majd leveretem vízzel, a rovarok ellen is elég? Vagy van egy köztes fázis amikor szivaccsal végig kell menni rajta? Mert akkor már nem is tetszik annyira ez az eljárás.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-Mosquito-
őstag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Lemaradt,
Amúgy meg mindenki úgy mossa a gépét ahogy jólesik.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
-
runner 125
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Nyilvánvaló, de akkor sem helyes telekúrni a blokkot nagynyomásúval.
Nem egyszer olvastam már olyan storyt, h a fröcsögő víz belefolyt a légszűrőbe, onnan meg a blokkba. Emellett bizonyos fém alkatrészekbe, segédvázakba is belefolyhat a víz, ami hosszú távon gyorsabb korróziót eredményezhet. -
TommyGun
őstag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Nem szoktam azzal mosni sosem, annál jobban féltem

Csak mivel nem férek hozzá gondolkodtam rajta hogy a rúgóstagot meglövöm vele. -
-Mosquito-
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Azaz,ilyen spricnis flakon jó erre a célra,le fújod majd ecsettel szépen leszeded a sok dzsuvát.
Ez a slag/gőzborotván nem szabad,mindig meglepődöm.
Nem cukorból van a motor.. Csoda ha egy egész napos esőt vagy havas hágókon való átkelést kibír. 
A 30lityis tankot irigylem,nem kell megállnia 400-500Km-t mint nekem, elég ~600+után.

-
runner 125
nagyúr
válasz
TommyGun
üzenetére
Áh, motort nem szabad slaggal, sem borotvával mosni.
A befújós megoldás szerintem a legjobb. Max. venni kell valamilyen hosszú nyelű felnitisztító kefét, amivel hozzáférni a nagyon koszos, kézzel nem elérhető pontokhoz, de nekem a retek 99%-át le szokta hozni az AG-s motormosó. Először befújom vele, majd pár perc múlva egy másik flakonnal, amiben sima meleg víz van, leöblítem. Nagyon törölgetni sem kell, szépen levisz mindent.
-
TommyGun
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Vazz tényleg, ez jó ötlet, van otthon egy pár ilyen túlnyomásos felpumpálós permetezős flakonom azzal be tudok oda lőni, gondolkodtam hogy kiszedem az akksit (merthogy ha leveszem az ülést pont rálátni a rugóstagra) és kitakarítom gőzborotvával, de rizikós mert minden kábel ott fut ha meg véletlen rossz helyre lövök ki tudja...
-
runner 125
nagyúr
válasz
TommyGun
üzenetére
Vegyél valamilyen pumpálható kinyomót. A nehezen hozzáférhető helyeken, köztük pl. a hátsó rugóstagot én úgy szoktam pucolni. Itt is Autglym terméket használok, konkrétan a motormosójukat.
Mosquito
Aha, azt láttam.
-
TommyGun
őstag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Kössz a tippet, jövő hónapba úgyis megyek egy lazább szervízre, megcsináltatom.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Az ADV? Annak majdnem valami 90cm az ülésmagassága a kipuff miatt meg jó széles is ha dobozlva van.
TommyGun:
Igen és érdemes a kutyacsontnál lévő csapágyakat is szétszetni és megzsírozni néha. Nálad ez valóban nehezen kivitelezhető de érdemes megcsinálni majd szerelővel.
-
TommyGun
őstag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Rugóstagot petróval leszoktad mosni? Kár hogy én nem férek egyszerűen hozzá, szét kéne bontani a valagát, dobozokat, nem biztos hogy merem, eltörök vmi pattentot azt csá...
-
runner 125
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Km-be hogy állsz? 70k körül?
mod.
Múltkor néztem élőben a Vara-t, tényleg jó nagy szörnyeteg, de amin megdöbbentem, h az R1250GS mellett rendesen kicsinek hatott. Főleg a hátsó traktus, a BMW iszonyú magas.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
StoneBridge
üzenetére
Kb 6ekm-t kuplungház le,petróleum/ecsettel letisztítom azt és a környékét, majd zsírzom a benne lévő csapágyakat. Kb 2hete csináltam ezt + hátsó rugóstag, blokk alja.
Runner:
Hol van az már..
82,talán még 8ekm bele megy idén. -
runner 125
nagyúr
-
-Mike-
addikt
válasz
Kolondrum
üzenetére
Nem tudom mivel függhet össze a sok piszok, talán a spray minőségével és hogy milyen utakon, milyen időben használod a motort. De így lánc csere után sem vagyok boldogabb, mert amivel le volt kezelve a zsír új lánc az most olyan trutyit lökött ki a motorra hogy azt hittem sírva fakadok.
-
vlevi
nagyúr
válasz
StoneBridge
üzenetére
"a 22e km alatt összegyűlt dzsuvát szedtem ki, "
Egy-két hete pont erről értekeztem én is, hogy év elején mindíg leveszem az első lánckerék előtti védőburkolatot, és kivakarom onnan az egész évben befújt, porral, macskaszőrrel kevert láncsprét
-
Kroni1
veterán
válasz
Kolondrum
üzenetére
Minden évben sok a vétlen motoros sajnos.. Az évről évre statisztikák alapján - bár nem friss - elég jól látható h mennyi az okozó motoros és mennyi a vétlen. Szerintem ez számottevően nem változott azóta sem. Ebből az látszik, hogy a nagymotorosok okozói aránya a legalacsonyabb, sőt még a balesetek száma is minden évben itt a legalacsonyabb. A kerékpáros számokon kicsit ledöbbentem..
-
-Mike-
addikt
válasz
StoneBridge
üzenetére
Múltkori lánc/lánckerék cserénél ott akartam lenni, mert kíváncsi voltam mi van az első lánckerék környékén, fedél alatt, de így 25e km azt hittem nagyobb lesz a baj. Nyilván meg kellett tisztítani kicsit de pár ilyen rágó méretű összeragadt dzsuva volt csak.
-
Mérő kíváncsiság, de a légtömegmérő mire jó? Láttam a motorom nélküle és vagy 5000-es fordulattal indul még oda nem húzol neki, amikor is beáll az alapjárat.
-
TommyGun
őstag
válasz
StoneBridge
üzenetére
Istenem de örülök hogy kardános gépem van

Az endúrómon mikor ezzel kelett szarakodni felvágtam az ereimet mindig, ocsmány... -
TommyGun
őstag
válasz
korcsillio
üzenetére
Ez a Téneré nem? Ilyenje volt az egyik spanomnak, elég strapabíró volt alatta, de javaslom évjáratban a legfiatalabbat keresd, asszem 2000ig gyártották. Háklis volt az olajra, nézd meg hogy minden fokazat jó e pontosan kapcsolható. Ő szerette, és nem voltak vele nagy problémái, tartós cucc.
-
StoneBridge
senior tag
Tegnap vettem teflonos Muc-Off láncsprayt, mondom kipróbálom, mivel a Repsol sz*rnak bizonyult. Hiába fújtam, hamar fényesedett, illetve zörgött, ezt írtam korábban.
A negyed órás műveletből lett majdnem két óra szenvedés..
fújás előtt csak meg kellene tisztítani az amúgy nem annyira dzsuvás láncot... De akkor már meg kellene nézni az első lánckereket is. Váltórúd, egy fém oldalelem, lánckerék fedél le.
Na itt jött a döbbenet... a 22e km alatt összegyűlt dzsuvát szedtem ki, centikben állt a ragacsos-olajos retek a fedélben. A lánckerék gumi vezetőjében szintén feltornyosult a cucc... (én hülye fújtam a láncot egyre gyakrabban, miközben a vezetősínben feltornyosult dzsuva folyamatosan szedte le a friss kenést)
Takarítottam, majd összeraktam. Csendes és puha újra.
Felteszem a költői kérdést, Ti milyen gyakran nézitek az első lánckerék környékét? Nekem ez jó tanuló volt.
-
Geresics
addikt
válasz
korcsillio
üzenetére
Itt biztos tudnak válaszolni!

http://www.xt660-club.hu/ -
korcsillio
addikt
Üdv.
Lenne egy Yamaha xtz 660,nincs töltés.Hol kellene keresni a hibát?Mennyire lehet drága a javítás kb.? -
-
tboldi
nagyúr
A fb kommentek meg...

-
Khaosz55
addikt
Ismeritek a reifen66.com-ot ? Olcsóbbak ott a gumik mint nálunk.
-
-
Tarill
őstag
Siker, meglett a városi vizsga is

-
-
ujskodas
tag
válasz
runner 125
üzenetére
Nem, nem is gondolkodtam nagyon. Csak a fontosabbnak vélt településeket raktam fel. A túrázást nem nekem találták ki, pedig ilyen keveset még az életben nem fogyasztott a motorom. Amúgy kicsit "szaró macskába" átmenve le tudtam olvasni.

-
-
Khaosz55
addikt
Hali,
én már 2X is csináltam egynapos túrát. Mind a kétszer 500Km és ebből több mint a fele szerpentin. Nekem nem volt gondom a kényelemmel. Mt07-nek széles a nyerge, kb 100Km-ként megálltunk, de nem miattam. Szóval nem vészes szerintem. Mentem kétnaposra is 2 személlyel. 2X220KM. Utasnak is elviselhető volt nem panaszkodott pedig az első útja volt. Bár Osztrákokhoz a szerpentinre nem vinnék magam mögött senkit, nem a kényelem miatt hanem azért mert nagyban rontja az élvezeti faktort.
Szóval szerintem az MT07 egynapos kiruccanásra is tök jó, de én simán elmennék több napra is vele napi max 400-500 Km. Ami szerintem motoron elégséges. Kormány és testtartás jó szerintem. Anno az Er6N-en is ütem, de egyből feltűnt hogy a lábtartó hátrébb van mit za MT-n így egyből éreztem, hogy a golóbisokat terhelem egyenes ülésnél és a lábféknél fel kellett emelnem a lában.
Ja és nem vagyok fiatal darab 38 éves (182cm) így már én sem bírom annyira, de nekem nem volt gondom.
-
Runner! Szép hely ez a Sopron!
-
ath
senior tag
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Valahol elzart teruleten nem tudsz menni? Hatar, lakopark, ilyesmi? Ha ott parszaz meter utan sem erzed, akkor ne eroltesd, mert ha megijedsz egy forgalmi helyzetben, megint perec lesz. Az elso nagy esesem utan nalam is kerdeses volt, en igy kezdtem ujra.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
yodamastah
üzenetére
De amikor nézem YT-n a videókat, főleg endurosat, akkor mindig megjön a kedvem... Aztán amikor arra kerül a sor, hogy "nyeregbe üljek" inámba száll a bátorságom.

-
runner 125
nagyúr
válasz
ujskodas
üzenetére
Most komolyan azt hitted, h azt ott le fogod tudni olvasni? Ha berakod ezt a képet ide gurulás előtt, 10/10 user megmondja h fasság, semmit nem látsz belőle, még akkor sem ha nyitott (nem állvédős) a sisakod, max. úgy, h ha hátraülsz a hátsóülésre és elenged a kormányt, ami nyilván nem életszerű.
Vegyél egy xRider-t, amit a kormányösszekötő környékére felraksz és minden meg van oldva. Vagy legközelebb a posted-eket a kormányösszekötőre ragaszd. -
Horvi
őstag
válasz
StoneBridge
üzenetére
Jaja én is

-
Chrys_
addikt
Igen, letette a haverjánál 5 percre az utcán, és már vitték is. A mostanit emiatt kapta egy némettől, zsír új mocit, csak a felesége tudott róla, amíg le nem pakolták a háza előtt
Amúgy mitt vittek volna el tőle? Szerintem semmit. És szvsz csak azért léptek le, mert nem volt a gépen rendszám, aztán emiatt megijedtek tőle. Vagy éppen a scootert lopták 
Sisak saját design-nal, 2016 januárjában alakult startup cégtől.
YT-bemutató (német) -
-Mike-
addikt
válasz
StoneBridge
üzenetére
Ja, amikor a frissen vett Panigaledat elkötik, nem lenne őszinte a mosolyod. [link]
-
Horvi
őstag
válasz
StoneBridge
üzenetére
Neki meg is lovasították a Nudáját.
-
Chrys_
addikt
-
ujskodas
tag
Sziasztok!
Voltam ma egy kis kiruccanáson a szlovákoknál. Soha nem túráztam még "itiner" alapján, így 2 tanulsága rögtön volt a dolognak:
1: ami otthon a garázsban jó ötletnek ( helynek ) tűnik a motoron, az menet közben nagyon nem az.
2: ok., hogy a google magyar településneveket adott meg, de a szlovákoknál rohadtul nem úgy van kiírva, ráadásul nem is nagyon ( szinte egyáltalán nem ) hasonlít az eredetire a név.
Egy helyen aranyos ( szó szerint
) nénike elmondta szlovákul, hogy pont az ellenkező irányba kellene mennem. Aztán többször nem tévedtem el.
Íme a hely, ami menet közben nem ideális:

A jó utak nagyon forgalmasak, ahol nincs forgalom, az meg szar. Főleg az a sok fényes csúszós mittudomén miből lévő rész nem volt a barátom. Marad a Bükk. Bár legutóbb 2 helyi menő annyira lealázott, hogy szinte elment a kedvem tőle.
-
Chrys_
addikt
válasz
Kroni1
üzenetére
Néztem ilyen megoldást is, de van olyan visszajelzés némelyikről, hogy darabolt fémszálak vannak a fonalba fűzve, és adott esetben nincs kontakt, nem mindig működik megbízhatóan. Bár biztos vannak jók is.
Az az AnyGlove nem rossz, a gyártó lapját megtaláltam, de USA-ban van. Kérdés, hogy be lehet-e szerezni EU-ban is, vagy legalább szállítanak-e ide. -
vlevi
nagyúr
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Na, ez az bammmeg.
Kergetőzzek, hogy van olyan hely, ahol ez nem probléma,
mert a mostani vizsgáztató nem vállalja be.
Mert valahol érthető, hogy normális dolgoknak kell rajta lenni, pl. nyitott kályhacső, vagy kókányolt fékvezeték azért mégse legyen rajta, meg, ha már a keréknél tartunk, a vizsga idejére legyen felrakva rendes gumi.
De kiaf...t zavar egy bukócső? Ami ráadásul GIVI gyártmány, nem házitákolmány? Vagy a doboztartó konzol? -
runner 125
nagyúr
Hi,
Féklámpavillogtatót valaki szerelt már be?
Normál izzót mennyire viseli meg, vagy érdemes LED-esre cserélni a féklámpa izzót?Köszi.
-
Horvi
őstag
válasz
StoneBridge
üzenetére
Ááá értem, akkor végül is kibírható a dolog
Bár gondolom egy rendes túramotorral egész más lenne.
Egy ilyen PH-s túrát kellene szervezni. Bár sokszor egy sima gurulás/kakucs sem jön össze rendesen
-
StoneBridge
senior tag
1,5 max. 2 óránként megállok pihenni 5-10 percre (plusz egy nagyobb, 45 perces megálló is kell), így végigmotorozható a nap simán. Két nap és kb. 950 km után azért jó volt talpon állni és a motorozást pár napra elfelejteni.
Na ja, kellett volna 2 másik kamera meg egy drón is kezelővel
..túl sok vele a nyűg és a motorra akarok (kell) figyelni, nem a technikára, szóval idén már hanyagoltam.(#73106) -Mike-
Útminőség fasza volt, amerre jártam.
Sebességre kell figyelni, város/falu szigorúan, Tátrának északra menet a kamerákat, máshol (Magas-és alacsony Tátra) toltam neki, rendőrt nem nagyon láttam. Tavaly hétköznap voltam, a forgalom is csekély volt (kivéve nagyobb városok).
Ha ellenőriznek a gumiról nem tudok nyilatkozni. -
-Mike-
addikt
válasz
StoneBridge
üzenetére
Egy bal bokát nézzek 15 percig? Na azt azért nem.
Útminőség milyen? Motorokat mennyire ellenőrzik? Hátsó gumimon már erőteljesen látszik a kopás, ha nagy razzia van akkor fel kell rá készülnöm. De még nincs 8éves se csak 1, nem is értem...
-
Horvi
őstag
válasz
StoneBridge
üzenetére
Engem az ilyen hosszabb túrákban csak az rettent el, hogy nem túl kényelmes hozzá a gép

Nem tudom, hogy ebben az MT milyen.
Nem lett ez rossz vidi, bár lehet kéne még 1-2 gopro a motorra és akkor össze lehet belőle vágni valami faszát.
Király hangja van a gépnek
-
StoneBridge
senior tag
Alsóhermánd körüli szerpentinezés volt az egyik legjobb.
Annyira, hogy másnap még visszamentem oda egy körre és próbáltam valami gopro-s felvételt összehozni a kanyargásról. (jószarlett) 
-
vlevi
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Szia!
Nem, ez nem olyan fólia.
Ezt úgy használják, hogy a víz felületére felteszik, ekkor még tényleg olyan, mint a fólia. Ezután valamilyen speckó anyaggal befújják, ettől feloldódik a fólia anyaga, és csak lebeg a víz tetején, és ráragad arra, amit belemártasz.Ja, és egy másik kérdés.
Műszakiztatni kellene a motrot, de ma olyat mondott a szerelőm, hogy a bukócsövet, doboztartót le kell venni, mert nem gyári, és nem fog átmenni a műszakin.
Miaf****van??? Tizenmillió éve fenn van a motoron, soha nem volt vele gond, eddig is nála vizsgázott a motor.
Pártunk és kormányunk kitalált valami új farokságot az elmúlt 2 évben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én hó eleje óta nem voltam és hó közepéig nem is megyek, de utána is azonnal 2 napot itthon leszek. Remélem az idő kedvez.

volt bömövö-s csapat is, de mondom a szintet meg kell ütni egy képhez is.
végre valami érdekes is van itt!

Persze én is mondtam neki hogy nem sürgős (mert hát végülis valójában tényleg nem az), meg aztán ő is csak úgy vállalta el, ha nem időre kell, mert rengeteg motor van nála...

sok boldog