Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Lehet, hogy láma kérdés, de azért mi a vélemény arról, hogy indítózásnál lehet/kell/tilos gázfröccsöt adni?
Valami videón láttam, hogy valami rendbe rakott mutattak be és rászólt a srácra,hogy indításnál ne húzzon már gázt... na jó, ráüvöltött. És azóta ez motoszkál bennem.

-
-
válasz
StoneBridge
üzenetére
NEm nagy a nyomatéka, de nincs 200 kiló. Gondolom indokolt volt a kipörgés gátló.
-
StoneBridge
senior tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Hát formára nem egy új Z1000 az tény.
Ellenben pont utána mentem a Z1000-el egy kb. húsz perces kört, és a 09 kezesebb, kényelmesebb gép volt, vissza is ültem volna rá. De a nappalimba a Z1000-et vinném. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
..és az a hang, ha van rajta egy fasza Akra rendszer... na azt hallani kell, illetve menni vele. -
ath
senior tag
válasz
yodamastah
üzenetére
még matekozok mi is legyen, mert igazad van.. valami értelmes megoldásra lenne jó jutni.

vacs: http://motoralkatresz.eu/
más: megnyílt a regisztráció a hringre 08.04-re!
-
demars
addikt
válasz
StoneBridge
üzenetére
Azt írták kommentbe, hogy kevesebbet bír (kb 1 év az élettartama normál használat mellett). Ez ugyebár szgk--ra vonatkozik, nálam motorban simán megérős mert viszonylag keveset megyek vele (még!).

-
válasz
StoneBridge
üzenetére
Igen ezt olvastam én is róla. Egyetlen dolog zavar benne, a nem túl jellegzetes forma. Olyan átlagos. A sor4 még mindig nem like vonal. Minden esetre bevettem a listára olyan mellé mint Z1000 igaz ő sor4-es.
-
Horvi
őstag
válasz
StoneBridge
üzenetére
Köszi a segítséget. Szerintem rápróbálok egyre aztán majd kiderül. Meg annyira nem is drága a cucc.
Más kérdés. Jövő héten szerdán kicsit hűl az idő (jó 29 fok lesz
), valakinek van kedve egy kakucshoz? -
StoneBridge
senior tag
A gyárihoz képest látható a különbség sötétben az úttesten. De nem 110%-al jobb, meg ilyen marketing dumák, egyszerűen csak erősebb az izzószál, így nagyobb fényerőt produkál, többet vetít az úttestre. Cseréld, nem egy nagy befektetés és ha sokat motorozol sötétben, már megéri. Ha valakinek jó a H4, felezzetek, alig több mint 2 ezer az egyik legerősebb piacon kapható izzó.
-
Horvi
őstag
válasz
StoneBridge
üzenetére
Ez a jóval erősebb fény ez kb mit takar? Mert gondolkodtam én is, hogy cserélni kéne izzót a Z750-ben mert amit a gyári produkál fényerő az nem túl acélos szerintem.
-
StoneBridge
senior tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Párszor mentem vele. Korábban azt akartam, de nagy volt a felár a 07-hez képest.
Csalóka. Nem tűnik nagyon kicsinek (mint mondjuk a 7-es), e mellé társul egy könnyed 185 kg körüli tömeg és egy elég vad blokk, így könnyen emeli az elejét. 2015-től kipörgésgátlóval szerelik. Elég kényelmes gép, utasnak is (ha opció). A túra verziója - Tracer - nekem nem jött be (mind formára, mind az elcseszett szélvédelme miatt).
Ismerek tulajt is sima MT09-el, imádja, sokat túrázik vele.(#71084) Khaosz55
Osram Night Breaker Unlimited H4
Nekem ez vált be, nem motoros, de az amúgy is marketing szerintem. Gyárinál jóval erősebb fényerőt ad le, és a gyári sárgás helyett kristályfehér fényt vetít. -
Khaosz55
addikt
Sziasztok.
Milyen H4-es izzót ajánlotok? Én a kocsiba osram-ot használtam, motorba is jó gondolom, de az osramnak van kifejezetten motorba ami jobban bírja a rezgéseket. Persze itt 1 db kerül annyiba mint a 2 db-os verzió. -
demars
addikt
Ma voltunk egy rövid gurigán. Este 9 körül, haza felé verettünk faluk között, egyszer csak elő ugrott egy nyuszi. Alig bírtam kikerülni, meghűlt bennem minden.
Volt egy szakasz a 83-as főúton amit javítottak, akkora szintkülönbség volt, hogy rendesen odavertem a micsodámat.
Még csillagokat is láttam. Még egy nyamvadt tábla se volt! 
-
Sziasztok.
A motoromban (Suzuki GSF 650, 2006-os) cserélni kell az első (mindkét) fékbetétet, illetve a motor olajat (természetesen szűrővel).
Tudnátok segíteni, hogy honnét érdemes rendelni? -
yodamastah
őstag
Én egyébként nem tolnék bele sok lét a k4-be. Nem ütőképes versenymotort építesz, csak néha kinéznél pályára. Első hátsó rugó csere, hátulra szelepelés, pl racetech gold valve kit. Azán kell egy jó alapbeállítás. Ez kijönne olyan 160k-ból, és ezzel már jól lehet menni. Ja és normális gumik, ami legalább pálya/utca ajánlott. Pl Racetec K3 vagy Supercorsa SP. Ezeknek gumimelegítő sem kell.
-
TBone
tag
SymbianOS, nem te mentél ma fél 5-5 fele a budakalászi auchan előtt a 11-esen? ugyanolyan narancs kawát láttam

-
Tarill
őstag
Pirelli Diablo Rosso 2 gumikkal van valakinek tapasztalata?
-
ath
senior tag
válasz
yodamastah
üzenetére
-
yodamastah
őstag
3mm az nem sok, de már érezhető. A te esetedben 5-6mm sem lenne sok, mivel lágy a hátsó rugód. Ha a hátulját emeled akkor az ívet jobban fogja tartani gázon. A bekormányzás is jobb lesz, de nem annyira nagy a változás mint amikor az elejét engeded le. Persze nálad most az eleje is alacsonyan fut, mert a gyári első rugok is puhák kicsit a te súlyodhoz.
Lényeg: hátul 3mm emelést nyugodtan kipróbálhatsz, elesni emiatt nem fogsz. Mondjuk rugó előfeszítés növelésselsel kéne kezdeni, az is emeli a hátulját. Arra figyelj, hogy ha tekered be az előfeszítést akkor free sag maradjon legaláb 5mm.
-
ath
senior tag
Rugostagnal 3 mm emeles soknak szamit? A geometria alapjan ugy gondolnam fordulekonyabba valik, de nem drasztikus a valtoztatas
-
A 3 hengeres vasakról mi a vélekedés? Yamaha mt-09
-
Something_
őstag
Asszem leintettek, mert gokart jott.
Jo volt, csak buzi meleg volt, meg elotte 1 ora tokoles hatul, ki voltam, mint a kutya.
Iveket mutattak, kiulest, hogy hogyan kene, de mondtak, hogy felesleges eroltetni a kiulest, ezen a palyan nem feltetlen attol lesz gyorsabb az ember.
Vettem fel en is videot es BenZso is hatulrol goproval, majd visszanezem oket, most 1 het nyaralas van Balcsin.Ui.: amikor elkezdtem elvezni az egeszet, megforditottak a palyan az iranyt, egybol megint szar lett minden
mire megint visszaforditottak elfaradtam, mint az allat. Negyed 6kor el is jottem, nem akartam kockaztatni egy perecet a vegen hulla faradtan. -
válasz
V.Stryker
üzenetére
Pontosan, meg is néztem a manualt. És még ő mondja, hogy nézzem meg a manualt. Érdekes.
Más: Érdekes dologra jöttem rá, amire inkább csak mosolyogtam. Ugye a ventilátor. Ami ha beindul igen-igen hatékonyan hűt. Ma reggel (tessék nem fennakadni) 160-nál kezdett el forogni, de nem mert bekapcsolt, hanem a menetszél ennél a szintnél forgatja meg annyira, hogy a visszajelző ledet amit beszereltem, generátorként működve ilyenkor meghajtotta a ledet.

Megint más. Mentő, kereszteződés, de előtted áll meg, megvan? Nem nevettem!
Megint más: Összefutott ma valaki a 11-esen sétáló részeggel?
Ment egom felé és mutogatott. 80-al eleinte csak néztem, hogy az ottan mi, de aztán amerre kerültem arra tartott, a másik sávba már nem követett. -
Egy brazil fazon 10w30-at önt a hornet 600-ba (fiatal példány), azt mondja nekik ott ez az olaj a standard. Érdekes.
-
KrAt
veterán
válasz
Something_
üzenetére
Milyen volt utána a pályán? Azt néztük, mentetek 2 kört, majd félreállás, beszélgetés..

-
Tarill
őstag
Üdv! 2001-es 650-es SV-be milyen olajat tennétek? Nem viszkozitásra gondolok hanem konkrét gyártó konkrét olajára. Nem kell a legdrágább de azért ne is a legalja legyen. Köszi

-
tboldi
nagyúr
Gábor, te vagy az?

Symbi: Világított előtte valami figyelmeztető lámpácska? Ha nem, akkor valszeg nincs hiba, ergo nincs is mit villogjon.
-
Kiolvastam a er6n hiba listáját a Fi lámpával. A helyzet az, hogy nem villogja ki egyik módszerrelsem, pedig a yt-n néztemhogyan kell. Azaz nincs benne hibakod?
-
emre
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Az FZR topikban is találkoztunk hibátlan 250-essel, de volt olyan is amit csak horror áron lehetett volna rendbe rakni. Ezért nem is szólok le konkrét típust, évjáratot mert állapotot veszünk.
-
válasz
runner 125
üzenetére
Azért az tény, hogy ami nem forog sokat az jobban bírhatja. Főleg ha az éber tiszteli azt a határt ahol még nincs kihajtva a lelke. Er6n-nél ez a 7-8000rpm 6. ban azaz 140-150km/h
-
HSM
félisten
válasz
Teasüti
üzenetére
Még nem számoltam össze, lehet nem is fogom.

4,6L/100km körül fogyasztott átlagban, 1800km lett, szval kb. 80L drága autópálya menti benzin, plusz amit bukik az ember a pénzváltáson. Ezenkívül kellett két autópályamatrica (hazai és osztrák), de az nem volt drága motorra, párezer forint. Ami még drága volt, az a komp Franciaországól, 39 angol fontot fizettem érte. -
emre
veterán
válasz
Teasüti
üzenetére
A tied 600-as volt, és ha jól emlékszek nem belpiacos.
Nézd meg hogy egy 250-es mennyit pörög. [link], aztán számold ki hogy egy ilyen gépnek a főtengelye, vezérműtengelye, dugattyúi mennyivel dolgoztak volna többet az alatt a 83k mérföld alatt.....Nem akarok és sem rá sem lebeszélni senki, de első gépnek tuti valami atombiztos motort néznék, mint a gs500. Nálam játszik még a pegaso, az ER5 és ha van akkor egy fojtott xj600 is. Szóval csak olyan gépet vennék ami nem fordulatból él.
Ja, ennek a gazdáját ismerem, tényleg megkímélt a motor.
sportmotor galéria -
Teasüti
nagyúr
válasz
Kolondrum
üzenetére
Ilyen gépeknél tényleg elvárás, h teljesen korrekt legyen? Ebben a kategóriában annak is örülnék, ha tudok menni vele.
Amúgy a 87-es Kawám 83k mérfölddel adtam el és olajcsere alkalmával éppen annyi folyt le belőle, amennyit beleraktam. Igaz a hengerek 50%-osak voltak, de az olajat azt nem ette.
Ez meg 2000 utáni és alig 35k km van benne. Ha karban volt tartva, akkor még egyszer ennyit el kéne mennie legalább a blokknak komolyabb hiba nélkül.
-
Micsurin
nagyúr
Erről a típusról mit kell tudni, ez nagyon szép!
Eddig csak azt találtam róla, hogy elvileg a 250-es Eliminátor blokkja van benne. 40Le-vel, hogy mehet? -
yodamastah
őstag
Mai pályamotoros beszámolókat is várjuk!
-
mind1
-
Micsurin
nagyúr
Köszönöm a válaszokat!

Polemius: Törökbálintit néztem mert nincs messze, sőt!
És van sok moci más nem csak ráülni, megnézni stb. -
Polemius
senior tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Személyes tapasztalat híján az itt és máshol olvasott/hallott beszámolókra támaszkodva: nagyon nem mindegy, melyik telephelyüket keresed fel.
A pénzügyi megoldásuk meg van megfelel neked, vagy sem. Aki kevesebbet akar foglalkozni a motorral és inkább csak motorozni, és pár évente cserélne, annak valószínűleg érdemesebb tőlük venni, mint aki alacsonyabb árkategóriában keres, hosszabb távra, és maga oldaná meg a karbantartást, szervizel(tet)ést. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Mondjuk ha kiszámolod, hogy mondjuk egy millás motorra mennyit fogsz kifizetni a végére, akkor nem is tudom mennyi jó az a részlet.

Amikor motort akartam venni, én is néztem őket és matekoztam, több banktól kértem ajánlatot. A vége az lett, hogy családon belül megoldottuk.

-
mrhero
tag
válasz
canniball
üzenetére
Az enyém Vanucci RVX3. Nagyon szeretem, kényelmes. Többször is eláztam már,de egyáltalán nem büdös. Tenyér részen is vannak protektorok, nagyon jól szellőzik. Az egyik kesztyűben dörzsölte valamelyik ujjamat a varrat. Ki lett fordítva és az asszony megigazította a varrást. Ennyi baja volt
-
dellfanboy
őstag
nekem nem jo az idopont, de hatha valaki akar gurulni az uj Yamahakkal[link]
-
Micsurin
nagyúr
RedBaronról kell tudni valamit? Van velük tapasztalat ?

-
Ferdzsoo
addikt
válasz
canniball
üzenetére
Ezt a gondolkodásmódot sosem értettem, én szeptember végén vettem a VFR-t.
Mindenki kérdezte "Erre a kis időre?" Mondom baszki, jövőre is ezen fogok ülni nem adom el a télen, tavasszal meg rápattanok és viszlát, nem akkor kell keresgetnem meg vadásznom. Akkor kell motort is venni amikor jó vétel van, nem szezonfüggő egy jó vétel. Mintahogy egy jó ülés sem az. Ha megcsináltatod idén, lehet csak 3x mész vele, de február végén már a készre ülsz rá megint, ha viszont akkor kezdesz bele lehet megint várhatsz 2 hónapot... és csak júliusra lesz meg...
Nah nem belevau,
de ezt az "erre a kis időre" szöveget sosem értem... 
-
canniball
nagyúr
Nem tűnik rossznak, de - még ha el is tekintünk attól, hogy (Murphy ismét dolgozik és) a pesti üzlet épp mától van zárva hó végéig - ennek a szára pont olyan mint a jelenlegié, így nem lennék előrébb vele.

Feree13!
Nem cserélem; csak kihagytad a lényeget: arra a kis időre idén.
Nekem a beszélgetésből úgy jött le, hogy legjobb esetben szeptember elején lenne kész, az meg már a szezonvég-kezdete...akkor pedig lehet inkább kivárom a telet/tavaszt. Majd még alszok rá.HSM!
2004-es. Viszont én nem nőttem olyan magasra mint te, gondolom te az ülés végén ülsz, én meg elől a keskeny részen, ott fele annyi a szivacs.
-
HSM
félisten
válasz
canniball
üzenetére
Köszi!

Nem tudom, a Te SV-d 2003 vagy 2004-es modellévű, de a 2003-as gyártásúakon jóval kevesebb a párna az ülésben, szval ha a tiéd olyan, az lehet a probléma forrása.
Lásd kép: [link][link].Nekem a K8-on már a párnásabb ülés van. Jó nagy, lehet rajta többféle pozíciót felvenni, szeretem.

Az mondjuk tény, hogy nekem is jól esett 100-200km-enként megállni 5-10 percre lábat tornáztatni.
Nekem az szokott picit kényelmetlen lenni, mivel magas vagyok, eléggé be kell hajtogatni magam alá a lábam, az órák után elég zsibbasztó tud lenni, olyankor vagy megállok pár percre, vagy kiállok nyújtózkodni.Amúgy nekem a kuplung szokott kényelmetlenné válni, ha szerpentinezek és sokat kell váltani, de ezzel most nem volt gond, remekül elficánkolt szinte végig 6.-ban.
Indulás előtt aktuális volt a gyertyacsere, kapott iridiumos NGK-kat, határozottan jót tett neki, harapósabb lett tőle, mint amilyen a csereéret korú sima Denso-kal volt. A fogyasztásom is egész jól jött ki, végig 100-160 közötti tempó mellett 4,6-4,7 között lehetett valahol, ahogy számoltam, ami szerintem teljesen baráti. -
canniball
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
"A 2m szerinted mekkora kormány mozdulat kellene, hogy előtte menjél el?"
Ezzel azért a végletekig leegyszerűsítetted a dolgot; ahogy az "imént" is írtam több mindent kellett volna 2mp alatt mérlegelni és az alapján meghozni a legjobb döntést, és még akkor is kellett volna egy adag szerencse is hogy ezt ki lehessen védeni. Nem kétlem hogy te vagy más tapasztalt és szerencsés pilóta megúszta volna, de legtöbbünk szerintem ugyanígy járt volna.HSM!
Nem vagy semmi! Nekem az SV ülése már 100-150km után kezd kényelmetlen lenni, 300km után pedig már ficergek jobbra-balra hogy valamivel jobb legyen...Feree13!
Köszi a beszámolót! Azóta én is telefonáltam, kiderült hogy egyrészt nem olyan egyszerű a helyzet (gondoltam csak egy "zselésítést" kérek de mint megtudtam az úgy nem megy, csak kompletten), másrészt aug. végéig be vannak táblázva... Azért majd valamikor beugrok hozzájuk egy személyes konzultációra, de nem tudom ennyiért arra a kis időre megcsináltassam-e még idén.Más: kesztyű téma
Kéne egy új nyári kesztyű. Jelenleg egy ilyenem van, imádom hogy a sztreccs betéteknek és a tenyéren lévő vékony anyagnak köszönhetően mintha a kezemre öntötték volna, hogy az említett betéteknek, a "légbeömlőknek" és a hangyabőrnek köszönhetően frankón szellőzik (illetve praktikus volt a tenyerén lévő csúszásmentes gumírozás, de az sajna elég gyorsan az enyészeté lett), valamint nem rossz dolog hogy védelemre sem nulla: protektor a kézfejen, megerősítés a kézélen és a csuklónál (még ha ezeket szerencsére nem is kellet teszteljem). Viszont sajnos egyrészt eléggé kezd lerongyolódni, másrészt egy tavalyi esőnek köszönhetően ahányszor felhúzom annyiszor lesz gumi szagú tőle a kezem, végül de nem utolsó sorban pedig nem kompatibilis a bőr dzsekim ujjával: ahhoz hogy alá kerüljön túl vastag csuklónál, ahhoz hogy (rendesen) fölé ahhoz pedig túl rövid.
Szóval kéne helyette egy hasonlóan kényelmes, baromi jól szellőző kesztyű ami ha úgy alakul véd is. Árban olyan 25k körüli összegre gondoltam, ha valamivel több és megéri nem kizárt hogy meggyőzhető vagyok, de ha olcsóbb az sem baj.
Tudtok valamit ajánlani? -
Ferdzsoo
addikt
Kitelszteltük az új ülést. Összehasonlíthatatlan. De a legdurvább hogy a magyar úthálózatot is feljavította.

Sokkal kevésbé pattogunk a szar utakon, teljesen meg vagyok lepve. 380km-ert mentünk reggel 9 óta, 4 kor szálltunk, le 1 nagyobb szünet volt.
Még majdhogynem keveselltem is. Igaz km-ben nem volt sok, de ez nem pörgős autópálya hanem faluk, és "komplex útfelújítási program" .
Párom le se akart szállni.
Szóval ha valakinek kényelmetlen az ülése, melegen ajánlom őket. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Az egy bő 50-80k-val "hosszabb" lesz költségileg, sok napi utánajárás (+ utánfutó bérlése), plusz ha nincs legalább fél év érvényes külföldi műszaki rajta, akkor még több is lehet. Fojtottat amúgy se vegyél, a kinézett példány meg egy nagyon öreg csutkakormányos ráadásul. Én nem tenném, de a te dolgod...
-
Micsurin
nagyúr
[Ha] veszek egy külföldi okmányosat azt mekkora macera lenne üzembe helyezni?

-
HSM
félisten
válasz
StoneBridge
üzenetére
Köszi!

Szerencsére végig száraz idő volt. Persze, a szigeten volt pár kisebb szitálás, de semmi olyan komoly, hogy kellett volna az esőruhám.

Az SV-n szerencsére kellemes a pálya a félidom mögött, nem tép le a szél. Amire figyelj viszont, a fülvédelem, nekem egy worksafe dugóm volt, állati kényelmes, de nagyon kevésnek bizonyult. Legközelebb maradok a 3M szivacs dugójánál, az jóval erősebb.Az a jó a pályán, hamar eltelik.
Mész mész aztán egyszercsak ott vagy. Igazából nekem is csak sötétben volt rossz, semmit nem lehetett látni, csak az utat... Persze, tuti utálnám, ha minden nap autópályáznom kéne, de pár havonta belefér. No, meg mikor megékeztem a szigetes pályára, méterenként trafi, semmi látnivaló, rossz kombó. 
-
StoneBridge
senior tag
Szép túra, jó teljesítmény. Eső nem kapott el?
Mi 3 hét múlva megyünk egy 3 napos gyors horvát tengerpart látogatást, de már előre parázok a végig autópályázástól, nem fekszik annyira az MT-nek, meg az én stílusomnak sem. Közút túl hosszú volna a 3 naphoz, több nap meg nem fér bele most senkinek. -
Polemius
senior tag
Ha már alkatrészesdi, hátha másnak jól jön még, megspórolva némi keresgélést:
A banditomhoz gyári alkatrészeket (is) kerestem. A végére két webshop maradt: motorcyclespareparts.eu és kfm-motorraeder.de.
Végül az utóbbiról rendeltem, mert összességében valamivel olcsóbban jött ki. Bár néhány apróság amott volt olcsóbb.
Annak ellenére, hogy 2002-es masina, mindent összeszedtek pár nap alatt, és meglepően kedvező szállítási költséggel küldték.
Érdekes, hogy többnyire a neten fellelhető bontott, utángyártott, vagy más gyártmányú megoldások sem voltak sokkal olcsóbban, vagy egyenesen drágábban kínálták.
És valóban, ha komolyabb esés lett volna, akkor gyári alkatrészekkel pótolni tényleg a motor árával vetekedne...Egyedül indexet vettem utángyártottat, magyar boltból. E jeles volt, de érezhetően gyengébb anyagból, és a kábel csatlakozója sem egyezett a gyárival. Végül csak egy műanyag darabját használtam fel (a gyárin csak az sérült) donorként.
A magyarországi tapasztalatok: a legtöbb boltban vagy nem tudtak segíteni (nem foglalkoznak ezzel), vagy egyáltalán nem válaszoltak a megkeresésre, vagy csak nagy késéssel. Ahonnan kaptam választ, ott pedig olyan árakat adtak meg, ami közel sem volt versenyben ezekkel.
Néhány bontóst is megkerestem, de azt nem is fejteném ki bővebben (volt, amire annyira földtől elrugaszkodott árat mondtak, mintha nem is bontott alkatrészről beszélnénk, hanem egyedi, aranyozott, sorszámozott, gyáriról, a tervezőmérnök szignójával...)Szerk: a GS500-nál, bár nem befolyásolja a megbízhatóságot, műszaki paramétereket, érdemes figyelni, hogy a kormányt csutkáról "rendesre" cserélték. Aztán kinek melyik jön be jobban..
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
A GS500 blokkja 1989-2008 között (eddig gyártották tudtommal) nem változott. A környezetvédelmi előírások miatt 2004-től más lett a karbija, a gyújtáselektronikája, illetve ellátták szekunderlevegő-hozzávezetéssel és szabályozatlan katalizátorral.
Én is kereskedőnél (ráadásul Suzuki-márkakereskedőnél) vettem az enyémet múlt augusztusban (beszámított motor volt) és az 50 ezer forintnyi javítani valót gond nélkül bele tudtam alkudni az árába. Így lett 549 helyett kerek 500k.
szerk: hagyjál egy "százast" a zsebedben az átíráson felül, mert kell olajcserére, kellhet láncra, gumikra, egyéb felszerelésekre is.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy a refit meghagytad gyárinak?

Ellenben pont utána mentem a Z1000-el egy kb. húsz perces kört, és a 09 kezesebb, kényelmesebb gép volt, vissza is ültem volna rá. De a nappalimba a Z1000-et vinném. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Eddig csak azt találtam róla, hogy elvileg a 250-es Eliminátor blokkja van benne. 40Le-vel, hogy mehet?

Mész mész aztán egyszercsak ott vagy. Igazából nekem is csak sötétben volt rossz, semmit nem lehetett látni, csak az utat... Persze, tuti utálnám, ha minden nap autópályáznom kéne, de pár havonta belefér. No, meg mikor megékeztem a szigetes pályára, méterenként trafi, semmi látnivaló, rossz kombó.