Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- hcl: Gogle Drive csatolása szerveren / Nexcloud integráció
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
captainnemo
senior tag
válasz
captainnemo
üzenetére
Én amennyire utána tudtam nézni, a wear os 6 ezt alapból csinálja aod módban.
-
Janaboy
veterán
válasz
captainnemo
üzenetére
Tuti hogy tologatja a pixelt.
-
ClayMore
aktív tag
válasz
captainnemo
üzenetére
Mert beeg, ha AOD-ban van?

Nem tudtam. aZt hittem ezt a mi regen a TV-nel volt mar regen megoldottak... -
captainnemo
senior tag
Még keresgélem a számomra ideális óraképet, de olyan kell, ami aod-ban csak az órát mutatja (a beégés miatt). Meglepő amúgy sok watch face aod módban, nem állítható módon, fixen tart tartalmat a kijelzőn, teljesen feleslegesen.
Felmerült bennem az, hogy van valami védelem aod módban erre vonatkozóan? Garmin-on, ahol úgy emlékszem bár talán ez face függő volt, aod-ban a kijelzett időt, időnként a beégés miatt, pár pixellel tologatta.
-
Janaboy
veterán
Szerintetek az ajándékba kapott fülesre van garancia?
-
2ofthem
aktív tag
3 napja írom az üzemidőt, úgy tűnik beállt az akksija, és tényleg hozza a 6 napot, feltéve ha nem csinálsz semmit csak lépésszámlálót használsz illetve alvás figyelést.
7-én 15.45-kor vettem le 100%-on
9-én 10.13-kor 74%
9-én 21.09-kor 63%
10-én 08.43-kor 58%
10-én 15.20-kor 50%
De elvileg ezek a funkciók akkor energiatakarékos módban is mennek? -
Janaboy
veterán
válasz
captainnemo
üzenetére
Azokat kellene alapból igen.
De egyedi app is lehet wearos only. -
Janaboy
veterán
Kis érdekesség: tesóm tegnap berakta energiatakarékos módba (buta módba
) és egész éjszaka 2%-ot merült.
Ugyanúgy minden aktív volt. -
captainnemo
senior tag
Hát ugye elvileg ha mozogsz azt kéne detektálnia. Én bekapcsoltam azt is automatikusan érzékelje azt a tevékenységet végzek, azt gondoltam, ennek hatására ha sétálok felismeri és bekapcsolja az aktivitást. Nem ismeri fel, nem tudom mire való, annak ellenére, hogy panaszkodott ezzel csökkentem az üzemidőt.
szerk.
Észrevettem ez ki van kapcsolva, és csak az óráról elérhető, de ugye ez elvileg bizonyos mozgásokat azonosít és akkor bekapcsolja az edzésmódot, hasonlóan a garmin venu-hoz.
-
fcbarca
őstag
komoly, hogy itt sincs ekg, unios probléma lehet, mert az akcios Pixel Watch 3-ba sincs engedélyezve, USA-s google fiokkal viszont megy
-
Janaboy
veterán
válasz
captainnemo
üzenetére
Úgy értettem, hogy nem valós.
Van hogy 5 percig nem mér semmit.
Pedig mozgok és változik.
Nem tudom, hogy az inteligens mérés mit kellene csináljon pontosan. -
captainnemo
senior tag
Az össze vissza mérés pulzus esetében mit takar? Nekem is okos-on van, nézegetve azt mit mért, 6-12 között mért 10x. Nekem ezzel nincs bajom nem kell többször, de ugye állíthatom azt percenként mérjen. Nekem ez így megfelelő, de persze fura nem lehet sűrűbbre állítani, vagy állandóra.
Igaz, tevékenység alatt, nyilván folyamatosan mér. Hétvégén volt egy rövidebb súlyzós edzésem (itt szabad stílust állítottam be, lehet amúgy van jobb), sajnos a tevékenység rövid arra jól saccoljam az akkumulátor felhasználást de valahogy 15-17percenként evett meg 1%-ot. Az lesz érdekes gps esetén mennyit eszik, majd kimérem, olyan tevékenységgel ahol használja.
-
Janaboy
veterán
Van nálam egy Xiaomi Watch S4.
Menüre, funkciókra szinte koppra megegyezik a Watch 5-el.
Ugyanúgy ha magyarul van a nyelv, a menü pontok neve angol szerint van abc sorrendben, ami ugye magyarul káosz.
Ugyanúgy intelligens csak a pulzus mérés, ami össze vissza mér.Ezt azért írom le, hogy ha ezek esetleg problémák valakinek, akkor nem túl valószínű, hogy javítják őket.
-
captainnemo
senior tag
Ezt alapvetően én is így gondolom kivéve ha sportolsz. De persze, ezt válassza meg a felhasználó.
Aod okos módban, az aod kikapcsol valóban, ha elalszik az ember. Most délután elszunditottam, felébredtem, és nézem mennyi idő, és látom a kijelző sötét. Nem kapcsol viszont vissza automatikusan az aod, ezt az órán vagy a telefonon kell megtenni, mertaz aod ki üzemmódba kerül.
-
HAGYMAFA
tag
Hát ennyi erővel a folyamatosnak se sok értelme van, most ha nincs az embernek pulzus problémája, miért jó, hogy méri folyamatosan a 60-90 közötti értéket. Nekem elég 10 percenként is.
Így most nekem megfelel, csütörtökön este 6 kor töltöttem, most ebben a pillanatban 63%. -
Janaboy
veterán
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Csak az egyiket, az nem akart működni, utána elengedtem.
-
Janaboy
veterán
válasz
captainnemo
üzenetére
A hivatalos mi.com-os oldalon nem írták egyedül.
A globalt is néztem ott se, az lényegében copy a magyarnak.
Redditen válaszolgat egy ember, hogy neki fasza minden és én vagyok a hülye
-
ozeviktor92
tag
válasz
captainnemo
üzenetére
Lehet nekem volt pechem vele.
Indítás után első beállításba belefagyott, force restart. Utána párosítottam, de mikor kész lett és felhúztam a gyorspanelt, újraindult. Elindítottam aztán egy Youtube Music-ot, párosítottam Xiaomi fülessel, majd újraindult ismét az óra, miközben a zene akadozva szólt a fülesben tovább.
Beállítottam az AOD-t, ami hol működött, hol úgy gondolta most inkább mégsem jelenik meg semmi...gondoltam én, aztán rájöttem, hogy megjelenik, csak kb 1 nit-es fényerővel, tűző napfényben.
Ezen felül amit nem értettem, hogy a gyorspanel van vízlepergető gomb, de nincs vízzár, csak a Kijelző menüben tudtam kikapcsolni az érintésérzkelést.Talán tényleg túlzás a rettenetesen bugos, de olyan érzésem volt, hogy ez 100-120-ért nincs kész még.
A linkelt weboldalról pedig törölték, korábban biztonsan emlékszem, hogy írták az EKG/ECG-t. -
captainnemo
senior tag
válasz
ozeviktor92
üzenetére
https://xiaomiofficial.hu/products/xiaomi-watch-5
Itt is ott az EKG, és mindenhol máshol is, az alábbi egy helyet találtam ahol nem szerepel. Lehet amúgy törölték.
https://www.mi.com/hu/product/xiaomi-watch-5/specs/
Bugos, de azért a rettenetesen bugos talán túlzás, de én is fel vagyok amúgy "háborodva".
-
HAGYMAFA
tag
Tegnap feltöltöttem este 6 körül, ma reggel 7 kor kapcsoltam be az AOD funkciót (az este ezt elfelejtettem), pulzus átállítottam 10 percenkénti mérésre, most 12:36-kor 88%.
-
Janaboy
veterán
Pont most írt Bog, hogy megkérdezte a kontaktját, hogy nincs benne EKG.
Én úgy értelmezem a választ, hogy nem is lesz
-
ClayMore
aktív tag
válasz
ozeviktor92
üzenetére
A magyar szupport nem fogja pingelni a globalt azert mert kap egy ilyen kerdest. Nekik az a kenyelmes es a tuti hogy ha fogja a specifikaciot es azt copy pasteli. Pontosan ezt tette. Nem meglepo.
Nem mondhatja azt hogy dolgoznak az engedelyen, mert ha barmi miatt nem sikerul akkor mondhatod mint vevo hogy hitegettek vmivel amit vegul a keszulek nem tudott.
-
ozeviktor92
tag
Igen, gondolom itt is lesz csak még nincs engedély. Viszont ha így kijelenti a support, hogy nincs ilyen funkció akkor kérdéses, hogy rajta vannak e a megszerzésén ennek.
Ennek ellenére az összes létező magyar webshop-ban is felsorolják a funkciók között az EKG-t, köztük a magyar hivatalos boltban is. -
Janaboy
veterán
válasz
ozeviktor92
üzenetére
Gondolom az a kínai verzió, nem?
-
captainnemo
senior tag
Nem kizárt 4 napnál több lesz esetleg, mert szerintem úgy számol, hogy éjszaka is rajtam van.
Én amikor ezt az órát választottam a OnePlus watch 3-at vettem alapul, ahol itt a felhasználók, az én szokásaimmal 4-4,5 napot mondtak, és tudtam az akkumulátor kapacitása 648mAh. Hasonló működési móddal a xiaomi watch 5 930mAh akkumulátor kapacitással bír. Joggal feltételeztem a 4-4,5nap minimum megvan, de ha a 30%-al nagyobb kapacitást nézem, akkor ez 5,5-6,5 nap ami meglehetősen jó érték lenne egy wear os órától. A 4 nappal amúgy nagyjából kiegyezek, de lehet ennyi erővel maradhatott volna egy garmin venu, amivel valamikor kezdtem a apple watch-ot leváltva annak rövid üzemideje miatt. Aztán több garmin után lett ez.
-
Janaboy
veterán
válasz
captainnemo
üzenetére
Oh értem, akkor igy nehéz jól számolni az üzemidőt.
Így aod-al, ha éjszaka nincs rajtad, akkor elvileg bőven 4 nap felett kellene legyen az üzemidő.Update: úgy látom más is panaszkodik redditen: [link]
-
Janaboy
veterán
válasz
captainnemo
üzenetére
Neked aktív az aod, ugye?
Éjszakanal a légzés figyelés is aktív?
-
HAGYMAFA
tag
Na most kikapcsoltam az energiatakarékos módot, mert feltöltöttem és most nem kapcsol be a kar felemelésekor. Ezt a bugot lehet megoldotta az energiatakarékos mód.

-
HAGYMAFA
tag
Kedd este 6 körül töltöttem fel a dobozból kibontott órát, ma délután 2 kor jelzett, hogy 10%, így energiatakarékosra lőttem, hogy legalább munkaidő végéig ne merüljön le. Edzés nem volt, telefonálás nem volt rajta, konkrétan semmi, aod nincs bekapcsolva, pulzus, stressz mérés van csak bekapcsolva + hiába van kikapcsolva, hogy ne kapcsoljon be karemeléskor, bekapcsolódik. (Ez zabálja szerintem) Remélem azért javulni fog még az aksi, mert így elég gyalázatos, hogy konkrétan a semmitől lemerült 2 nap alatt, mi lesz akkor, ha elmegyek 6-7 órát bicózni?
-
captainnemo
senior tag
Az akkumulátor státusz.
Kedden 05.03-án töltöttem fel 9-10óra között, most 37%-on áll. Ez nem reprezentatív, mert friss vásárlás és nagyon sokat nyomkodtam az első napon. Tegnap már kevesebbet állítgattam. A használat nappal rajtam, és aod, emelés gesztus kikapcsolva. Egy edzés volt kedden kb 1,5 óra, ezt mértem. Tegnap reggel 59% volt, most 37%. Ez azt jelenti 24 óra alatt nagyjából 22% fogyasztás, ezzel a használattal. Ez kb. 4-4,5 napot jelent egy töltéssel. A következő töltési kör talán már pontosabb eredményt ad.
-
Janaboy
veterán
Na nekem itt ért véget a kooperációm a Xiaomival.
Nagy tesztelések közepette elfelejtettem a számomra a legfontosabb dolgot letesztelni.
A Snooze it nevű appot használom emlékeztetőkhöz.
De a Xiaomi ezt az értesítőt egyáltalán nem viszi át az órára.
Meg se fordult a fejemben, hogy ez nem fog működni.
Oneplus-al működik tökéletesen. -
Janaboy
veterán
válasz
captainnemo
üzenetére
Annak is megvannak a bajai, de legalább stabilabb.
Itt most azzal nyerhet a Xiaomi, ha sűrűbben ad ki frissítéseket, javításokat, új featuröket.
Meglátjuk.Közben kipróbáltam kipróbáltam az Outlook mail appal és úgy tűnik ez csak a Gmailel probléma.
Az Outlook appnál mutat a szövegből is, bár nem túl szépen tördelve.
Vicces, hogy a google os-e a gmail-el nem működik együtt normálisan
Írtam Bognak az EKG miatt, hátha meg tudja kérdezni a Xiaomit.
-
2ofthem
aktív tag
Itt a válasz az EKG-ra:
Kedves vásárló,
Köszönjük, hogy felvette a kapcsolatot a Xiaomi Magyarország ügyfélszolgálatával,
A Xiaomi Watch 5 nem rendelkezik EKG funkcióval. Ugyanakkor számos fejlett egészség- és aktivitáskövető funkciót kínál, többek között:
- EMG szenzor a kézmozdulatok pontos érzékeléséhez
- Fejlett alvásfigyelés
- Légzőgyakorlatok és légzéskövetés
- Női cikluskövetés
- Pulzusmérés
- Stressz-szint monitorozás
További kellemes napot kívánunk.
Őszintén,
Lorand
Xiaomi MagyarországPedig több cikk is említi hogy EKG-val jön.
Azért ez így eléggé megtévesztő. -
Janaboy
veterán
válasz
captainnemo
üzenetére
9:20 körül vettem le töltőről már 89%-on vagyok.
Most inkább újraindítottam órát..
Meglátjuk. -
Janaboy
veterán
Közben riportoltam pár bugot az appon.
De összeírtam vagy 8-at, nyilván nem fogom egyesével őket.
Persze a legjobb, hogy az appban ott van a végén, hogy e-mail/telefonszám, de csak számokat lehet beírni..
De nem is értem minek ez, ha be vagyok jelentkezve az appba.
Meglátjuk mi lesz belőle. -
captainnemo
senior tag
Tegnap töltöttötem fel, olyan 9óra környékén. este volt este edzés, és aod-al használom. Most 59%, de nehéz ítéletet mondani, mert sokat nyomkodtam, és volt rendszerfrissítés is. Tegnap üzemeltem kb 9-től. Majd holnapra kiderül, kb. mennyi üzemidő várható, de amíg nyomkodom és belakom, addig nehéz becsülni.
-
-FreaK-
veterán
válasz
captainnemo
üzenetére
Most ezek miatt hajlok arra, hogy inkább Galaxy Watch 8 legyen
-
Janaboy
veterán
válasz
captainnemo
üzenetére
Jaja, arról sem írnak semmit, hogy valójában nincs benne EKG

Kérdés, hogy mikor jönnek frissítések, mennyit kell várni.
Gondolkodom, hogy reportolni kellene bugot a Xiamoninak.Ráadásul nem tudom most mi van, de 1 óra alatt 6%-ot esett az akku, pedig nem nagyon nyomkodom és semmi extra nincs beállítva.
Lehet vmi cache megy a háttérben vagy nem tudom..
De még kivárok egy kicsit. -
captainnemo
senior tag
-
Janaboy
veterán
válasz
captainnemo
üzenetére
Megnéztem én is most az appal felrakva.
Szintén ezt csinálja nekem is.
Nem köti össze az appal sajna. -
captainnemo
senior tag
Ha rányomok az email-re sem mutatja a tartalmat, sőt van olyan funkció is ott nyissa meg az órán, de kitesz egy pipát és semmi.
Néztem elvileg más xiaomi óraváltozaton ha az üzenetre rányomsz, akkor preview van, de itt semmi.
Ezek nagyon durva hibák, nagy csalódás. Én szoftverfejlesztő vagyok, de ha ilyen minőségben engednénk ki szoftver verziót, fejek hullanának.
-
Janaboy
veterán
Igen sajna.
Vannak jó dolgai, de egyelőre úgy érzem a Oneplus Watch 3 stabilabb.Vannak még ilyen zavaró dolgai, hogy DND módban sem kapcsolja ki a kijelző érintés vezérlését.
Tehát ha megérintem a kijelzőt, akkor felkel.
Az EGM szenzort pár óráig hagytam bekapcsolva, mert amikor gépeltem a billentyűzeten állandóan shadow mozgást érzékelt és nem igazán van testreszabási lehetőség. -
Janaboy
veterán
Nem tudom, hogy bug-e, de 40% körül merült este az óra.
Nagyon sok.Meg be van állítva, hogy 7:30ig ne menjen a kijelző ébresztése emeléssel, de már 7:20kor ezt elengedte.
Ráadásul eléggé érzékeny is.Viszont az alvás infók elég részletesek, nyilván a pontosság másik kérdés.
-
Janaboy
veterán
válasz
captainnemo
üzenetére
Értettem, de nekem mutatja a tartalmat is.
Kivéve az emailt, azt nekem se. -
Janaboy
veterán
válasz
captainnemo
üzenetére
Lehet vmi engedélyt nem adtál meg az órán.
Nekem Viber, Telegram, messenger mind mutat felugró értesítést. -
captainnemo
senior tag
Az értesítésekben csak a levél tárgya látszik, de felkínálja az óra nyissam meg az órán (vélhetően azért mert a gmail telepítve van rá), de megnyomom és nem történik semmi (egészen pontosan egy nagy zöld pipa jelenik meg és ennyi). Nagyon sok a bug és még mindig el vagyok képedve attól, nincs az értesítéseknek előnézete. Kivéve az sms ott látom az üzentet.
-
2ofthem
aktív tag
Szerintem a 6 nap reális lehet nagyjából. Fél nap nonstop nyomkodás után 86%-on van. Akksival nagyon elégedett vagyok. EKG tényleg nincs, pedig minden cikkben írták hogy lesz. Ez viszont szomorú.
-
HAGYMAFA
tag
Na ma megjött nekem is az óra, ez a kézfelemeléssel bekapcsolás nekem is bugos, hiába kapcsolom ki, akkor is bekapcsol.
Aksi egyelőre nem tudom, hogy bírja majd 6 napig, amit mondtak, mivel feltöltöttem 100%-ra, de jó két óra alatt már 91%on van, pedig alig csináltam valamit csak állandóan bekapcsolgatott, ahogy a kezem mozgott.
-
Janaboy
veterán
válasz
captainnemo
üzenetére
Nekem a viber és messenger üzenetek megjelennek.
Nagy extrém dolgot nem állítottam.
Emailt nem néztem. Esetleg ha telepíted a gmail appot? -
Csocsesz75
őstag
válasz
captainnemo
üzenetére
-
Janaboy
veterán
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Melyik app az?
-
captainnemo
senior tag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Én is próbáltam egy nem gyári számlapot ami megfelelőnek tűnt de leverte a hisztit, hogy túl magas a akksi fogyasztása, és inkább visszamentem egy gyárira. Az a pulzusváltozást folyamatosan mutató app érdekelne. Nyilván ez többet eszik, mintha csak néha mérne.
Kérdés.
Az értesítések megjelennek, de a szöveget nem tudom elolvasni, mondjuk egy email esetében. Mit lehet ez ügyben tenni? Az jó lenne lehetne látni legalább egy előnézetet.
-
Janaboy
veterán
A gyári számlapok amúgy nekem sem tetszenek annyira.
Ráadásul ami negatívum, hogy bár intelligensen van a pulzus, engem zavar hogy a számlapon nem mutatja real time a pulzust

Nem tudom hogy ez bug vagy tervezett. -
Janaboy
veterán
Melyik legyen a fő topik, ez vagy a másik?

-
walakyb
tag
Ennyi idő alatt sokat ne várj.
Ami egyre biztosabb, hogy ha nem az appban lévő szamlapok valamelyikét használod, akkor hiába van kikapcsolva a felebresztes felemeléssel funkció, és eléggé érzékeny is, és bizony zabalja az aksit! (Abból a szempontból nem vagyok mérvadó, hogy a vaksisagom miatt nincs automata fényerő, és elég világosra van állítva)
De tényleg, ennyi idő alatt ne várj épkézláb véleményeket, eleve 2-3 toltes-merites alatt áll be. -
-FreaK-
veterán
Tudom korai még, de esetleg van már tapasztalata valakinek az akksi időről és az alváskövetésről?
-
walakyb
tag
Sziasztok!
Nem tudom, van-e másnak is már ilyen órája, remélem, mert kéne egy kis segítség. Szeretnék valahogy megszabadulni a felemelése bekapcsolás funkciótól, de hiába van kikapcsolva mind a mi fitben, mind az órán, változatlanul működik
Valaki? -
ClayMore
aktív tag
Es valoban Buds van ajandekba hozza meg melle olcsobb mint itthon Belgiumban. Itt 299EUR otthon meg 380as HUffal 260 körülre jön ki + a buds. Gyerekek. Ez rohadt jo vetel igy ennyiert
Irigykedem. Nem nagyon értem, de irigykedem.
-
2ofthem
aktív tag
Én megrendeltem hétvégén, nagyon vártam már, Xiaomi Watch 2 Pro-t vált. Bízom benne hogy a beharagozott üzemidő valós, a napi töltögetést már szívesen elfelejteném. Elvileg tudja az EKG-t és a testösszetételt is, ha holnap meg jön megírom hogy benne van-e. Bár a testösszetétel 3 egymást követő mérés képes volt 12% - 16% - 13% testzsírt hozni a Watch 2 Pro-n, így kb értelmetlen.
-
bcl
senior tag
Ha gondolkozol rajta, akkor kb semmit
Telefontól teljesen függetlenül működik rajta minden, ha se wifi, se bt kapcsolat nincs.
Én sokat futok, biciklizek, és nem mindig viszem a telefont. Viszont bármi történhet, amiért kellene hívást indítani: kutyák megtámadnak, baleset, vagy engem akar valaki fontos utolérni. A szülők idősek, például.
A T-nél havi 990 Ft, nekem ennyit kis plusz biztonság/elérhetőség megér.
A lányunknak adtam a Watch 5 Prot, ő is kapott esimet, mert ugyan jellemzően az órát hagyja otthon inkább, mint a telefont
, de az ördög sosem alszik. Másik 990 Ft, belefér a családi költségvetésbe 
Szóval inkább amolyan convenience feature, mintsem kimagaslóan fontos, de egyrészt így, hogy már van, visszalépésnek érezném, másrészt csak egyszer kelljen nagyon... -
bcl
senior tag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Szabadulnék a Samsungtól, de esim nélkül nehéz. tényleg jó lenne!
-
Csocsesz75
őstag
válasz
9500101980
üzenetére
Plusz még bőr és testösszetételmérés mint az elődnél ? Ezek is hiányoznak innen.
-
9500101980
csendes tag
Az Esim hol maradt???????? A nélkűl nem egy nagy dolog az óra. Miért csak Kínában van???
-
Janaboy
veterán
Az EKG hiánya elég fura.
Bog ha lesz rá időd esetleg rákérdezel?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hamarosan felkavarják az állóvizet az Acer új üzleti notebookjai
- Yettel topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Benlera Smart Tag Schlüsselfinder im 4er-Pack iOS rendszerhez
- Yetteles SIM-ek egymást követő számokkal!
- DJ-I Osmo Mobile 7p 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- IPhone 11-hez használt tokok és lighting adat és 5 db töltő kábelek eladók egyben.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP Elitebook 840 G10 újszerű burkolat - 14" hibás kijelző, i5 1335U, 16GB RAM, 256GB SSD
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) és egész éjszaka 2%-ot merült.
Jó sok 14 napon belüli elállás lesz, én már vissza is küldtem egyet. Mondjuk nem az EKG hiánya miatt, hanem a rettenetesen bugos szoftver miatt.