Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szóval ma mentem, 193.7 km-t, ezt a közel 200-at idegbeteg módjára kihajtva a motort, nagy fordulaton használva bandukoltam. Mondom megnézzük így mennyi a fogyi. 3dl volt a tipp többlet a sportosságért cserébe. Stimmel is ha visszaállok a rendes üzemmódra. Benyalt 6l-t és 15.5L-es tankom.

-
Geresics
addikt
vagy az UNIX-nál, vagy a LÁNG-nál, már nem emlékszem pontosan. A Motulos bácsi elérhetőségét pedig a Motul honlapjáról vadásztam le, valami 28. almenüből. Azért volt fontos, mert pont akkortájt jelent meg a TC cikk, amikor a motorolaj már megvolt, de még nem töltöttem bele, és inkább telefonáltam csere előtt...
-
-
-Mosquito-
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Üzemszerűen kéne használni és akkor mennek bele a Km is rendesen..
Vagy OT-s rendszámra gyursz? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
meg tudná nekem valaki mondani, hogy hogy rögzítették ebben a videóban az akciókamerát. A kamera vagy legalább is a kép folyamatosan vízszintes és motor dőlését lehet látni. Ezt a rögzítés vagy a kamra tudja. -
demars
addikt
Motul olajat honnan érdemes rendelni? Vagy mindegy, ahol a legolcsóbb?
-
válasz
runner 125
üzenetére
Ezzel nem csak te vagy így, de erre törekedni kell/tenni kell érte. Nekem a nagy-nagy főnök jegyezte meg, hogy még nem látta piszkosan, valahogy mindig csillog. Amúgy meg most, hogy írod 8 éves valahogy nekem nem ez ült, pár év. Én amúgy a képeiden kiszúrom ám, hogy nem csak a tárgyak hibátlanok, hanem a környezet is. Hogyan viseli a környezeted?

-
Geresics
addikt
válasz
TommyGun
üzenetére
Pécs-Orfű / Orfű-Pécs szakasz tényleg szép, és jó, csak a tetőnél (Remete rét) kell mindig nagyon figyelni, mert az embert elkapja a lendület, az első kanyar pedig mindkét irányba trükkös. Sajnos a hétvégén egy motoros társunk úgy el is sokalta a kanyart, hogy a kiérkező mentősök már nem is tudtak segíteni rajta...

-
Geresics
addikt
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Nem szeretnélek kiábrándítani, de a szervizek egy okból használják: Hiflo a legolcsóbb!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#73265) kcsa
Nem részletezte, én meg nem feszegettem. Általában bejön az a tézis, hogy "nem a legolcsóbb a legjobb!"![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy Ő a Champion-t ajánlotta az én Pegaso-mhoz. Hogy máshoz mit ajánl, azt nem tudom, én kifejezetten a saját motoromhoz kérdeztem... -
válasz
-Mike-
üzenetére
Hát eddig biztos vagyok benne, hogy nem volt meg a 66Nm, sem pedig a 72 pacierő. Amúgy érdekes humorod van.
Hogy bakker hogy? Itt kuplungot kell kipattintani vagy felhúzi, de kérdezd attól aki előszeretettel jár 1 keréken és 8000rpm nem nagyon használja. Van ilyen er6 tulaj. -
Na újra itthon a "játék".
Visszakaptam a régi karakterisztikájú motort. Úr isten mennyire más. 10x jobbak a gáz reakciói és sokkal sokkal sportosabb lett. Kawaszati után lomhább volt, most olyan mint mikor elhoztam Mohácsról. Ítélkezni nem akarok, de náluk az injector szinkron mást jelenthet. Most lettek a gyári lefestések megbontva a csavarokon, de hogy fokozzam a kupakok amire a műszer csatlakozik csak most lett felpattintva először. Én nem tudom.. Hallhatóan más a hangja hidegen, máshogy is ketyeg, a vezműláncon feszítve lett 1 foggal a patronban. Aki ennyire rendszeresen használja meghallja. Első fordulat után hallottam ehhez most hozzányúltak végre.
Amikor elvittem és elindultam az utcából azonnal sikerült elemleni az elejét annyira más lett a motor gázreakciója. -
TommyGun
őstag
Na mivel valszeg most volt az uccsó jó hétvége ezért acconyt rádumáltam egy laza 3 napos Orfűre.
Megáltunk KB 2x odafelé meg visszafelé is mert ment a rinya, hogy cigizni kell meg elgémberedett meg fáj a seggem... (pedig nem is raktam bele akkor épp semmit
)
No mindenesetre nekem is jól estek a pihenők, de ezt neki nem mondtam had érezze hogy puhány
Szóval KB kényelmes 100-al meg falukban betartva az ~50-et (óra szerint 60-65
) KB 3-3,5 óra alatt értünk le. Párszor megjártuk Orfű és Pécs közötti szerpentines szakaszt, baromi jó volt, rohadt szép a Mecsek.
Ahol véget érnek a hajtűkanyarok Orfű és Pécs között, ott csak laza kanyarok vannak, bicaj út is megy mellette, és kicsit kiszélesedik az út, nincs szalagkorlát csak föléd nő az erdő, az vmi meseszép...ja és ezen a részen baszott jó az út, kb vade új, a hajtűkanyaros részen Orfűnél és Pécsről jövet is eléggé hepe hupás, volt hogy kettesbe mentem be ilyenbe 30-40-el mer katasztrófa...
Abaliget, Hetvehely felé is megkerültük a Mecseket, Kövágószöllösön meg is álltunk >
Itt le is dobtam a gépet a falu közepén a templom elé, mondván az úr vigyáz rá, csak nem nyúlnak hozzá a templommal szembe, rábasztam az alkar vastagságú Abus láncomat lakattal meg még egy tárcsazárat is biztos ami biztos. Túráztunk egy pár kilométert gyalog fel az pics@ba hegynek nekije. Kurv@ meredek volt... (accony túramániás) Mondjuk inkább ez mint a magas Tátra
meg helyben keringtünk megnéztük a tavakat Orfű körül, f@sza kis hely. Abaliget is szép, ott is császkáltunk barlangoztunk, műzeumoztunk...Ajánlom. -
HSM
félisten
válasz
Geresics
üzenetére
Nekem mindkét Suzuki márkaszervízben ajánlották, hogy ha olajcserénként cserélem, akkor teljese jó az is, mert én is gyárit szerettem volna. Most 12 000-es szervízen már Mann filtert tettem rá, abban már én is jobban megbízok. Hát ez így alakult. Én sem ajánlom épp a Hiflo-t, de baja nem lett látszólag tőle a motornak. Az olajban sem volt semmi "disznóság", mikor leengedtük, szóval azért sanszosan nem szűrhetett nagyon rosszul.
Tudom, hogy évente ajánlott cserélni, de mint írtam, én úgy gondolom, 1 évet és 3-4 hónapot ki kell bírnia, ennyi tartalék kell legyen a gyári előírásban ilyen téren.
Főleg, hogy nem belépő olcsó olajok ezek, még az 5100 sem. -
HSM
félisten
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Nem tudom, ez mit számít. Ugyanúgy durván szűk másfél évig volt benn az 5100, és szűk másfél évig a 7100. Úgy gondolom, ennyinek bele kell férnie. Ugyanabból az általam megbízhatónak vélt forrásból beszerzett dobozos termékek voltak, amiket saját kezűleg bontottam fel betöltés előtt és ellenőriztem. Ugyanúgy voltak használva is. És a különségek is megvoltak már újkorukban is, amik csak nőttek, ahogy lett egyre több km mindkettőben.
Mindkét olaj betöltésekor full olajcsere történt, azaz a szűrő is cserélésre került, mindkétszer ugyanolyan HifloFiltro típusra. -
-Mosquito-
őstag
Runner:
Ne felejtsd el, ő megy itt a legtöbb Km-t és a 6000km-es olajcsere nála ~2 évenként van.

-
mm89
őstag
De számít!
Ha rotyógóval vizsgázol b125-re, akkor csak automata váltós motort vezethetsz. Ez egyébként így van M kategóriánál is már egy ideje.IMIIKE1998
Szerintem először döntsd el, hogy egyáltalán akarsz -e motorozni
Amúgy terepen 40-50 -nel száguldani lehet hogy nem segít a félelmeid legyőzésében... -
HSM
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
Nagyjából már leírtam mindent, jó kis vita is volt belőle: [link]
Most, hogy a 7100-al lementem egy teljes 6000km-es csereperiódust, azt is el tudom mondani, hogy míg az 5100 már olyan 4000km futás után érezhetően veszített a tulajdonságaiból, addig a 7100, bár szintén elég ronda büdös fekete lett a periódus végére, mégsem volt ez észrevehető hatással a tulajdonságaira. Ehhez képest az 5100-nál 5000km-nél már repestem örömömben, hogy végre megszabadulok tőle.

-
-
Chrys_
addikt
Hétvégén kicsit teszteltem megint a GSXF fogyasztását.
Óvatosan, kb. szabálykövetően hajtva 4,76l/100km jött ki (170km-s szakasz). A második szakaszon (130km) már elengedtem, de időközben besötétedett és a kanyargós, erdőkön átvezető részek miatt itt sem volt mindig száguldozás. Amíg ki nem értem belőle...
Ekkor 5,5l/100km lett. Szóval sikerült 6 alá jutni vele. -
demars
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Én úgy gondolom, hogy motor függő, hogy melyik olajat eszi. Ki kell tapasztalni. Hiába csipegeti a drágább, jobb olajat, ha nem vészesen fogy belőle érdemes azt használni. Hosszú távon megéri a blokk miatt.
cbf 600 hoz milyen motult vegyek? Leírásban 10w30 és 10w40 szerepel.
Szerk: gyors rákerestem, azért a 10w30 nak húzós ára van. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Kolondrum
üzenetére
Azok pipa még az előző tulajnál... De ha találok normális szervízt átnézetem... de legutóbb a közeli Honda Wilker M3-ban
(A tankot nem tették vissza rendesen a Kymcora...)elég nagyot csalódtam ezért van most még keresgélés nem kokány szerelő után..."Amúgy ahogy néztem igen karbantartás igényes az a motor." Ezt mire érted? Nem találtam semmi kirívót vele kapcsolatban !?

-
Micsurin
nagyúr
Köszönöm a válaszokat! Valószínű akkor azért még is csak a Motul lesz... most valami Castrol van benne, az olaj fóbiám azt a kis 125 okozta ami egyik olajt ette a másikat nem... (Repsol 10q40 full syntet megette de a sűrűbb és ásványi 10-50-et nem.)

Mai program délutánra olaj és szűrő csere.
-
válasz
Micsurin
üzenetére
A lég mindig jobban fogja enni. Motul ahogy a kolléga is mondja felesleges. Amúgy ahogy néztem igen karbantartás igényes az a motor. Olyan kicsi kettő között a különbség, amit én max két hónap alatt lefutok. Figyelj azért oda. Szerepeket nézte már valaki? Karbi szinkron stb?
-
Micsurin
nagyúr
-
válasz
Micsurin
üzenetére
Van egy manual ami megmondja. [1-4-es menü] - Persze írja, hogy prémiumot használj meg ott az API szint is, amit már a castrol is tud, de mondjuk egy motul (5100 10w40) több ilyen minősítéssel rendelkezik, kérdés, hogy van e értelme, megéri e.
runner! Akkor épp bejáratódott nem?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Csak reagáltam rá, tudom miről beszélsz a Quannon egy kis 5 sebességes levegős blokk volt vagy nyeleztem és maxra pörgettem vagy a 308-as busz a régi Fótin lenyomott....
CBF250 az megint érdekes egy kis gép... de a kis Hyot közel se kell nyelezni, hogy szépen haladj egy azéárt kényelmes 120-al, lehet a GS500 sokkal jobban bírná... de nekem az nem játszott mert egyáltalán nem tetszett. [link] 7300-ná adja le a legnagyobb nyomatékot, tényleg nem kell nyelezni annyira.
Erről a kabátról van valami véleményetek? A mostani Rush-t szeretném lecserélni.
A sisak szerintem továbbra is elég ehhez a géphez is nem hiszem ettől kéne komolyabb... (HJC IS17) de ez a olcsó kabát cserés lenne szerintem. 
Vagy még a Shoxban néztem a Factory Evo-t, de a Shox termékektől nem vagyok elájulva... Shoxos kesztyű egy szezon volt... A Rainers Octanemban már estem tenyérre mégse szakadt, vagy sérült a bőr...

Vagy inkább ebbe a kabátba tegyek minőségi protikat és külső gerinc védő (Akkor UFO esetleg?!)
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
A naked Hyosung biztos jobban megy, mint a GV250 csopper ugyanazzal a blokkal (más áttétel, más súly, stb.), annak konkrétan úgy 125-130 a valós végsebessége. Itt kevés híján 10000-et forog.
Nem a gépedet becsmérlem, csak a saját példámat írom le: teljesen elégedett voltam a kis 125-ös Hondával, csak ciki volt, hogy néha a konstans nyélgáz (90-100) is kevés volt ahhoz, hogy a román kamion utol ne érjen. Gondoltam váltok, és veszek valami 250-est (a 20 LE-s Honda CBF 250, illetve a 27 LE-s Hyo kis csopper volt a képben, mert qrva jól néz ki!). Elég az nekem, ha 15-20-szal gyorsabban fog menni, mint a kicsi. Valóban ekkora tempóval járok a GS-sel (120 körül országúton), de az a 250-eseknél (főleg a gyengébbik Hondánál) szintén csutka gázt jelentett volna, a GS-en meg pontosan félgáz. A várható élettartam miatt nem mindegy, plusz néha jó, ha van egy kis "tartalék" is a motorban. Használd egészséggel, vigyázz magadra, és ha a korod miatt leteszed a korlátlant, akkor majd úgyis veszel erősebbet (főleg ha utassal is túrázol).

-
Micsurin
nagyúr
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Most vitatkoznék veled...
120-130-nál közel sem vagy nyél gázon a kis GT-vel... 120-nál olyan 7, 130-nál kb kerek 8 ezret pörög a blokk, nem hiszem, hogy ez annyira kínozná.Csak olyasmi a karakterisztikája, mint anno a kis csopperemnek volt: csak nyélgázon (nagy fordulaton) van benne erő, nyomaték kevés.
Szerintem 250-hez képest kimondottan nyomatékos , alacsony fordulaton 5-6.000-ig pedig az alapján amit egyik évfolyamtársam GS500F (Igen szerintetek az a randa burkolt... ) gépén tapasztaltam még talán több is benne az élet."100-120között hajtva a GS is kijön 4,0 literből százon."
Örülök neki, de annak még jobban, hogy a kis Hyot nem tudom tovább kergetni remélhetőleg mint 4 liter!
"[...]és egyenes úton, előzésnél bizony kell."
Hmm nem tudom, nem hiszem, hogy a kis GT-vel országúton normál körülmények közt gond lenne az előzés adott esetben 90-es megengedett tempónál ugye. Utasról persze itt nem beszéltünk! De nyilván a nagyobb mindig többet tud. De továbbra is elégedett vagyok a géppel, hogy váltok majd e előbb vagy utóbb ? Még szép! De addigra korlátlan jogsi és nem diákmunka... (OFF)Talán meg lesz a CCNA és valami jó kis állás mellé. Na akkor majd lehet már válogatni.
(/OFF)más: Ami viszont nagyon meglepő az a motor felfüggesztése, az valami isten császár!

Gondolom rég szétrágott cupák a téma de... A levegő-olaj hűtéses motor a szintetikus vagy az ásványi olajat szereti jobba? Vagy nincs különbség? Csak mert a kis Kymco valamiért a szintetikusba belekortyolt anno mindig... és az is levegő-olajos volt.

Fékfolyadék cserénél a DOT számon kívül kell figyelni valamire? Vagy a legelső akár
áruházbana kezembe kerülő megfelel? -
demars
addikt
válasz
Kolondrum
üzenetére
Látod... Így jártam. Igazad van, örülök, hogy nem lett nagyobb baj. Ha nem most áll meg, még le is éghetett volna. Tudom.
De ez a része legalább most jó és nem kell emiatt aggódnom.
Ami bassza a csőröm, hogy megint a fasza hétvégén szereltem. Majd amikor szakad az eső meg hideg szél fúj akkor minden pöpec lesz. -
IMIIKE1998
őstag
Egy enduro amúgy mennyit zabál normál használattal? 40-50kmph-val terepen használva.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Szó sincs róla, hogy rossz lenne, sőt!

Csak olyasmi a karakterisztikája, mint anno a kis csopperemnek volt: csak nyélgázon (nagy fordulaton) van benne erő, nyomaték kevés. A kis Honda sem köszönte meg a nálam töltött 19 ezer kilométert digitális gázkezelés mellett.
Végül egy GS500-at vettem (a 48 lóereje éppen beleférne az A2-be is) és egyenes úton, előzésnél bizony kell. 120-nál meg mindössze 6000-et forog, nem kell kínozni hozzá. 100-120között hajtva a GS is kijön 4,0 literből százon. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Kolondrum
üzenetére
Ma eléggé meg volt hajtva 4 litert "számoltam"... Napi számláló + teli tank, majd mocizás végén megint vissza a kútra és 4 liter ment bele. Szerintem ez elég jó!

Lesz még a láncon kívül költség... Hiába van alig km a gumikban, nem vagyok elájulva ezektől a Pilot Activ gumiktól...
@kcsa: Psszt! Kitudja!
... Bár azzal már az első alkalommal amikor az M0-ra felmentem éreztem nem lesz hosszabb távú a kapcsolat.@bogyo112: Nekem gyakorlatilag minden ismerős csak ajánlotta a kis Hyot, és pont megbízhatóság terén. Fura...
@canniball: Oké köszi, akkor szerintem felrakok majd egyet!

-
demars
addikt
Összeraktuk végre. Egy kis próba út is belefért.
Még a kis garázs ajtót kell összehoznom, hogy esztétikus és jó legyen aztán meg van mindenem. -
Grillo
őstag
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Ahogy kolléga is írta, kb. 10 perc alatt természetes volt, 15 év autó, és 4-5 év robogó után.
-
canniball
nagyúr
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Annyival egészíteném ki kcsa kollégát, hogy az 50ccm az (hivatalosan) max. 45kmph.
Micsurin!
A plexi szerintem nagyon motor és motoros függő, így leginkább akkor tudod meg ha te magad kipróbálod. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Kolondrum
üzenetére
Tudom, csak megütötte a szemem.

Lánc csere lassan időszerű is lesz ránézésre... tavasszal tuti csere, azt nem tudom simát vagy milyen gyűrűset lenne érdemes feltenni rá. Erre valami tanács, esetleg a kis plexire valaki?
..Megunás meg nem mostanában lesz, ma még barátkoztam vele... kis 150km-es barátkozó út, ég és föld a kis 125-ös után!

-
kcsa
veterán
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
amelyik ötvenes 70-80-at megy, az nem SMKP, hogy 100% road legal legyen arra is rendszám kellene.
-
Na majd holnap.
vömm vömm! 
Micsurin! Oooh nem az a költség dehogy az! Etetni kerban tartani, fumi, lánc stb.
-
tboldi
nagyúr
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Annyi kérdésem lenne, hogy mennyi időbe telt nektek megtanulni váltani?
2-3 perc kb.
A kezelőszervek helyét és a fokozatok kiosztását (125-ös ETZ-n: 1-N-2-3-4-5) tudtam fejből már régóta, illetve autót is már megtanultam addigra vezetni. Szerintem ez is segíthet, hogy motoron könnyebben ráérezzen az ember fia a gáz-kuplung együttes kezelésére. 
Apum elvitt az utca végére, majd átadta a stafétabotot. Először csak elindulás, megállás 1-esben, aztán már mehetett a 2-es, 3-as is.
-
Horvi
őstag
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
B-s jogsival 50ccm a max amit vezethetsz. Ha van B125-d akkor vezethetsz 125ccm gépet, hogy váltós vagy sem az ilyen szempontból nem számít.
-
IMIIKE1998
őstag
Régebbi endorokból mi az, amit még megvennétek(van hozzá alkatrész) és minőségi(nem javíthatatlan kínai cucc). Illetve egy off kérdés: Ha leteszem az autóra a jogsit, akkor vezethetek 125 cc-ig váltós motorokat?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Kolondrum
üzenetére
Köszi a jókívánságokat!
Hogy a 250-t hamar kinövöm? Lehet, de suli mellet tuti nem akarok semmit amit ettől többe van fenntartani! Az éves kötelezőm is csak 5390 lesz a KH-nál.
Most már azt is tudom, hogy a V blokkal fogok a későbbiekben is barátságban maradni, talán majd egy SV650... esetleg egy Raptor suli után .Ezeknek a kicsi, lámpára/kormányra erősíthető plexiknek van értelme? Vagy különösebben nem nyújtanak semmit csak díszek!?

-
Horvi
őstag
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
A motoros oktatás tapasztalataiból kiindulva kellett kb 10 perc a dologhoz ha a kuplungos váltásra gondolsz.
-
IMIIKE1998
őstag
Előbb-utóbb meg kell próbálnom megint nyeregbe ülni, mert így már fóbiám van minden benzinmotoros járműtől, félek a hangjuktól és nem akarok megbolondulni. Kezdésnek szerintem megpróbálkozok a garázsban pihenő röpsúlyos babettával. Annyi kérdésem lenne, hogy mennyi időbe telt nektek megtanulni váltani? Nekem még sosem volt váltós gépem, ezért kérdezem.
-
Tarill
őstag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
44
-
HSM
félisten
válasz
Geresics
üzenetére
Csupán azt nem értettem, miért kell kígyót békát kiabálni rájuk, amikor igazából fogalmunk sincs róla, milyen feltételekkel kapják. Mivel ők hivatalos viszonteladó, ők nem vehetik meg csak a gyártótól, míg te nyugodtan rendelhetsz bárhonnan a világból. Értsd, sanszosan te könnyebben szerzed be magánszemélyként, mint ők hivatalos forrásként. Erre próbáltam célozni.
Amúgy a gumim remekül megvan, így, hogy nem tudtak az indulás előtt megfelelő cseregumit adni, végülis megspóroltam az új gumimból eddig ~4000km-t. Nem panaszkodom. És még használható a régi.

-
Chrys_
addikt
válasz
Geresics
üzenetére
Erről van szó?
188€ szállítással együtt Magyarországra, és még akár Paypal-fizetés is megy. 3-5 napot írnak a szállításra, de ez a szállítás startját jelenti. -
Geresics
addikt
Nyilván mindent értesz. Inkább menj még pár ezer km-t a gumiddal, és okoskodj abban a témakörben...
Amúgymeg a gyártónak van hivatalos magyarországi kereskedője. Kihez is kellene fordulnom, ha nem hozzá? Talán hozzád?
Nyilván meg fogom oldani a bukó-kérdést más úton, ha így nem megy, csak tudod van, aki szívesebben rendel magyar embertől, mint külfölditől... -
Geresics
addikt
válasz
Kroni1
üzenetére
Írtam a MotorOázis-nak, és ezt a választ kaptam:
"Sajnos ezt a típust nem hozzuk Magyarországra, mert nincs rá igény. Egy kezemen meg tudnám számolni, mennyien keresték idén. Sajnos a gyártól nem tudunk 1 db-ot rendelni. A minimum rendelhető darabszámot (méretenként és színenként 6 db, tehát összesen minimum 30 db) gazdaságtalan, üzletileg indokolatlan megrendelni.
Az ára 59.000Ft lenne."
Azért elmennek a 'csába... 2016-ban, az internetes rendelések világában ne mondja nekem, hogy nem tud 1 db-ot rendelni!
Azt elhiszem, hogy minimum 30 bukót kellene rendelnie a maximum kedvezmény eléréséhez, és így túl kicsi volna a haszna, ezért inkább nem is foglalkozik vele.
Vagy legalább mondaná azt, hogy csak tavasszal rendelnek más típust, és ha akkor még kell nekem a bukó, akkor hozzácsapják...
-
demars
addikt
Életre kelt a motor!

Még az idomokat kell feltenni, meg hátsó konzolt, ilyesmit. De minden világítás, stb működik. Van töltés is. -
Tarill
őstag
Meggyőztetek
akkor probiker speedstar lesz meg veszek hozzá ilyen esővédőt 
-
polimorf
tag
válasz
Tarill
üzenetére
Nekem ez van, Tökéletesen vizálló bármilyen esőben. Könnyen felvehető és kis helyen elfér.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autóhifi
- iPhone-t használók OFF topikja
- Fűnyíró topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- Xiaomi Robot Vacuum E10 robotporszívó
- Thule tetőcsomagtartós kerékpárszállító
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- HP ProBook 455 G7 15,6" Ryzen 3 4300U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagy OT-s rendszámra gyursz? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

), nem olvastam meg ilyet roluk. de ugy latszik akkor 1-el kevesebb a megbizhato szervizek szama otthon.. 
Főleg, hogy nem belépő olcsó olajok ezek, még az 5100 sem.
Ekkor 5,5l/100km lett. Szóval sikerült 6 alá jutni vele.

Szerintem 250-hez képest kimondottan nyomatékos , alacsony fordulaton 5-6.000-ig pedig az alapján amit egyik évfolyamtársam GS500F (Igen szerintetek az a randa burkolt... ) gépén tapasztaltam még talán több is benne az élet.