Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prowler
senior tag
válasz
EngineerBoy
üzenetére
Igen, van benne külön "mozgásrögzítés" kapcsoló, amikor gyorsan mozgó témát kell fotózni, én a kutyát szoktam fotózni azzal.
Kijelző nagyon jó, én érzékenyebb vagyok a PWMre és nem fárasztja a szemem semennyire sem, valamint a hangszórók is nagyon jók filmezéshez. -
EngineerBoy
tag
Úgy néztem hogy a fő kamera elég stabil azt használom zömében. Gyerekeket gondolom letudja fotózni
4k60 is elég szuper.
Nagy kijelző jól jönne az esti filmnézéshez és játékhoz. -
Prowler
senior tag
válasz
EngineerBoy
üzenetére
Szubjektív, de szerintem teljesen rendben van. 4K 60 videó stabil, jobb mint az Edge 50 ultra volt. 2x zoom is használható, felette azért már szétesik a kép. Éjszakai módban se túl zajosak a képek.
Ha nem a kamera a fő indok a cserére akkor szerintem elégedett leszel vele. -
EngineerBoy
tag
Sziasztok!
Fő kamerája milyen a pro maxnak? Eléggé meggyőző a telefon. S23-at cserelnétek erre?
-
ginola
addikt
Sziasztok!
Ha kilépek a csendes módból értesítési hanggal jelzi a telefon, ezt nem lehet kikapcsolni valahogy?
Illetve milyen appal, programmal érdemes és mely appokat kigyomlálni?
Köszi előre is! -
Jó ez az aksi
-
Zoli bácsi
őstag
Te tudod, de szerintem azt a telót felesleges volt még cserélni.
Én Samsung A52S-ről váltottam, ott már megszűnt a támogatottság. Pontosság kedvéért tavaly már lecseréltem a Samut egy Xiaomi 14T-re, de azzal nem bírtam együttélni (Készenléte siralmas volt), és azt adtam el.
Ezt jó döntésnek érzem, bár alapvetően a Samsung A57-re vártam.
Kiszedtem minden reklámot újonnan, egyet sem látok. Fentebb írt alkalmazást nem merem feltenni, amivel gyári appok is leszedhetők....Jártam már meg, kitöröltem amit nem kellett volna.....
Resetelnem kellett, gyári állapotra állítani, még régebbi telót.
A Nokia Lumiával (Mobilos Windows) meg úgy jártam, letiltottam automatikus indításban egy csomó dolgot, aztán fél évig nem kaptam SMS-t....
-
nicu71
addikt
Na én is beszálltam egy x7 pro lett lecserélve.Most lakom be nagyon tetszik minden 😛
-
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Igen de itt valaki írta, hogy az nem ütésálló. Amúgy ahogy teljesen felszívódott a krém, már újra nem működik. Addig az arc alapú feloldást használom. Remélem még a héten megérkezik aliról a többi kijelzővédő mert azért nem kényelmes így használni. Banki app, jelszó kezelő nem fogadja el az arc alapú feloldást szóval ott marad a pötyögés.
-
Zoli bácsi
őstag
Nálam a Hydrogéllel nagyon flottul működik, rá sem kell nyomni, épphogy odaérintem az ujjam, és már old is ki. 3 mintát is elmentettem vele, szándékosan egyiknél laposabb, másiknál hegyesebb szögben próbáltam az ujjam odaérinteni.
Elvileg van arc alapú azonosítás is, ezt próbáltátok?
Az első Covid járvány alatt kellett volna ez a teló.
(Eü.-ben dolgozunk, én mentőknél, asszony ápolónő. A járvány kitörésekor az állandó kézfertőtlenítés miatt gyakorlatilag egyikünk sem tudta használni az ujjlenyomat olvasót, nem nyitotta ki a telóinkat. Egy idő után persze "visszanőtt" az ujjlenyomatunk) -
Ezt nem fogjátok elhinni mi történt... Esténként néha bőrápoló krémmel bekenem a kezem mert száraz és ahogy bekentem egyből működött az ujjlenyomat olvasó
WTF Most így hozzádtam mégegyszer ugyanazt az ujjlenyomatot, ezúttal úgy hogy ugye rajta van az üveg, kíváncsi leszek, hogy működik -e így ha felszívódik a krém.Szerk: már nem megy elsőre ahogy felszívódott, de legalább második vagy harmadik próbálkozásra megy.
-
Zoli bácsi
őstag
Új frissítést dobott fel
Sok mindent biztos nem javítottak, azért szöszöl a telepítéssel..
-
ktommy91
addikt
Valószínűleg az átalakítód a fehér holló kategória és nem DAC, hanem csak egy adapter. Mivel úgy tűnik, hogy az analóg kivezetést ebben a telefonban nem implementálták(valószínűleg nem túl nagy rá az igény), ezért kell egy type-c DAC a fülesedhez. Vagy méginkább egy BT füles.

-
Dupla cellás az akkumulátor ugye?
-
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Az nem ilyen gumiszerű? Kicsit fura érzés azt tapogatni, de ha más nem lesz akkor kipróbálom.
-
Zoli bácsi
őstag
Boltban méretre vágtak Hydrogél fóliát, azt tetettem rá. A gép típus szerint pontosan méretre vágja. Semmi baj vele, úgyis azért ezt tetettem, mert olvastam hogy az ultrahangos ujjlenyomat olvasó háklis lehet az üvegre.
Tökéletes, épp csak odaérintem az ujjam, és már működik is. -
Senki nem használ védőüveget? Most kipróbáltam a Nord 3-omhoz való Nillkin-el és egy Xprotector nevűvel és azokkal se akart működni. Teljesen le vagyok döbbenve.
Úgyhogy rendeltem aliról 2db SmartDevil-t, redditen azt írták ezzel működik...
-
válasz
Graphics
üzenetére
Ennek a neve Techsuit, számomra noname, nem gondoltam volna, hogy emiatt nem fog működni az ujjlenyomatolvasó. Oké, figyelmeztett rá ujjlenyomat regisztrálásakor, akkor még nem volt rajta az üveg de évek óta teszek a telefonjaimra, tabletjeimre üvegfóliát, sose volt gond.
-
-
Na neee, leszedtem a fóliát és rátettem az üveget de így a meglévőt se ismeri fel és újat se tudok hozzáadni.
-
-
ZakRob
senior tag
Meg kell cáfoljam magam, valóban érezhetően gyorsabb, mint az x6 pro és még a szokásos röccenés sincs egyes alkalmazásoknál. Az viszont meglepett, hogy már nem támogatott a vezetékes füles, vagy esetleg van rá valami megoldás?
-
ZakRob
senior tag
Nekem ma jött meg egy 256gb-os global verzió aliról, 136 lett a vége a tavaszi akció keretein belül lett vásárolva. Egy x6 pro van még mellette, kicsit nyomkorásztam ma munka előtt, sebességre nekem nem tűnik gyorsabbnak, hangja csak ugyanazokat a beállításokat használva lett jobb. A hozzá való töltőt lehet később megveszem, egyelőre majd a 67w-ossal etetem.
-
ktommy91
addikt
Debloatable Apps List :-
We can remove these 48 apps without affecting system.
01. Analytics
02. App Vault
03. Backup
04. Browser
05. CatchLog
06. Cleaner
07. Compass
08. Digital Wellbeing
09. Downloads
10. FM Radio
11. Facebook
12. Feedback
13. Games
14. GetApps [Only for Global ROM]
15. Hybrid Accessory
16. MSA
17. Market Feedback Agent
18. Mail
19. Market Feedback Agent
20. Mi Cloud
21. Mi Credit
22. Mi Drop
23. Mi Mover
24. Mi Pay
25. Mi Share
26. Mi Recycle
27. MiConnectService
28. MiPlayClient
29. Mi Wallpaper Carousel
30. MiuiDaemon
31. Music
32. NextPay
33. Notes
34. PAI
35. Partner Bookmarks
36. Quick Apps
37. Quick Ball
38. Search
39. SMS Extra
40. Scanner
41. Services & Feedback
42. Soter Service
43. UniPlay Service
44. Weather
45. Yellow Pages
46. Xiaomi Sim Activate Service
47. Xiaomi Service Framework
📌 Never Uninstall These Apps :-
1. VsimCore [Otherwise you won't get Data Usage on Control Centre tile]
2. MiVideo [Otherwise you can't view/edit SlowMo Vids taken from Stock Camera]
3. Battery & Performance
4. Power Detector
5. Security App [Happy Bootloop]
6. Mi Wallpaper -
amadeus11
senior tag
Hello! Valaki tudja hol lehet legolcsóbban beszerezni ezt a telefont jelenleg? Aliexpress?
-
Kéne egy lista, hogy mi az ami biztonságosan eltávolítható a rendszerből.
-
Prowler
senior tag
válasz
pepimama
üzenetére
Egyéni preferencia kérdése. Az 50 MP felbontás nem indokolt, ott a 2x szenzorzoom se működik például. Ha monitoron nézed a képeid és nem szeretnéd hogy oldalt nagy fekete sávok legyenek akkor 16:9ben fotózz. Ha ez nem érdekel akkor 4:3ban, ott a szenzor teljes felbontását használod.
Érdemes lehet még a lencsekorrekciót is kikapcsolni, hogy az algoritmus esetleg ne tűntessen el olyan részleteket amiket nem kéne.
Amúgy az én tippem az, hogy csinálj több képet ugyanarról a témáról különböző beállításokkal, hasonlítsd össze őket nagy képernyőn és az alapján válassz ami neked a legszimpatikusabb.
-
pepimama
aktív tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Abszolút nem értek a kamerához: Vannak az ajánlottnál jobb beállítások/változtatások?
pld. a fénykép felbontásánál lehet 50M vagy 12.5M-et is állítani, de melyik mit jelent/mire jó?
Illetve a képaránynál alap a 3:4, de van ):16 és full és egy kép is, itt melyik mire jó?
előre is KÖSZ a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Resetelnem kellett, gyári állapotra állítani, még régebbi telót.
WTF Most így hozzádtam mégegyszer ugyanazt az ujjlenyomatot, ezúttal úgy hogy ugye rajta van az üveg, kíváncsi leszek, hogy működik -e így ha felszívódik a krém.