Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
StoneBridge
senior tag
válasz
[-HERO-]
üzenetére
Próbáltam mindkettőt tavaly. Én második éve a kis MT-n (MT-07) ültem akkor, nagyon vártam a nagytesót a bejelentés pillanatától. Aztán nekem a próbautat követően csalódás lett, túl nagy dög lett, kényelmetlenül nagy gép volt nekem. Gyorsváltó valóban nem volt túl precíz (alul legalábbis). Élőben vannak elnagyolt és gagyi részletei (szvsz).
Az S1000R viszont nagyon bejött. Gyorsváltó patent. Élőben szerintem kiadja a forma.
-
StoneBridge
senior tag
Garage update:
MT07viszlat gomb (osszetortem)
600RR jolvan, de jovore megy az isValakinek van innen CBF 600-a? Ez meg egy uj projekt. Marmint nem osszetorni!

[ Módosította: radi8tor ]
-
StoneBridge
senior tag
válasz
-Mike-
üzenetére
Pannonia nyiltnap:
Itt vannak a reszletek(#89518) vendingo
Vasarnap delutan 15 oratol es hetfon egesz nap kint leszek. A vasarnapi oktatasra ha jol tudom mar nincs hely, a hetfoi nyiltnapra meg lehet jonni. -
StoneBridge
senior tag
Vasarnap kinezek pannonia ringre az esti palya oktatasra, hetfon pedig ott leszek a nyiltnapon. Multkor volt valaki az esti programon, most jon valaki?
Kb egy 1500 km-t mehettem eddig a CBR-el, bejon a gep, de tapasztalatom, hogy a gumi ami rajta van nem nyujt tul jo tapadast. (michelin pilot power 2ct)(#89472) ath
Le akarom majd dobni. Ezzel vettem, 3 ezer km van bennuk.
Nincs mit eroltetnem ezen a 2 napon, mert sporttal meg nem is voltam palyan. Ismerkedos lesz
-
StoneBridge
senior tag
válasz
yodamastah
üzenetére
Obazz, ezt jo lett volna tudni korabban.
1 honapja volt ilyen esesem, mit osszeszenvedtem utana... allandoan a sebre tapadt a kotszer es ujra meg ujra felteptem. Doki csak nedves jegelest ajanlott, ezt elfelejtette mondani. 
-
StoneBridge
senior tag
Oks, kosz.
Jot nevettem a gyari szerszamkeszlet elhelyezesen. Nem eleg hogy egy idom alatt van, amit 5 csavar tart (ebbol 3 imbuszos), olyan sulya van hogy csak neztem. Palyara nem fog kelleni. Tukroket is lekapom, meg az undorito iranyjelzoket. Haromezere' erkezik egy kis rendszamtarto. Ezek az elso moddingok, hogy ne unatkozzak addig is.

-
StoneBridge
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ez CBR betegseg? Eleg lehet egy uj feszito vagy ilyenkor ugrik a vezermulanc is?
-
StoneBridge
senior tag
A PC37 szeretheto darab lesz, ugy erzem, de nem indulunk problema mentesen. Szervizbe be vagyunk irva julius kozepere, amikor az MT-vel toszkan turara megyek.
Szoval a hiba: 6-7e kornyeken gazt visszacsukva zorog. Magasabb fordulaton gazra is, de 6-7k fordulat kornyeken mar jelentkezik a femes zorges. Alapjaraton, elindulaskor, valtasoknal nem jelentkezik. Vezermulanc? (32e km)
-
StoneBridge
senior tag
(#86128) Khaosz55
Thx. MT egyelore marad.(#86131) Horvi
Thx.(#86132) -Mike-
Thx. Valami ilyesmi van tervben, igen.
Remeljuk hamar felepul a kollega. -
StoneBridge
senior tag
A 24 éves Joshua Boyd a brit Snettreton 300-as versenyen egy egyenesben húzta a gázt, amikor egy előtte haladó motorról levált a rosszul rögzített haspajzs, hogy a jókora fém alkatrész kétszáz fölötti tempónál telibe találja. Az ütéstől Boyd azonnal elájult, a motort azonban nem engedte el, sem a motor őt, ezért változatlan sebességgel továbbszáguldva, eszméletlenül, fura pózban ment tovább. Csak közvetlenül a becsapódás előtt esett le, rongybabaként, a motorról, amivel együtt csapódtak be a fém korlát/falba. De a mázlikirálynak lényegében semmi baja nem volt, amikor a kórházban magához tért.
-
StoneBridge
senior tag
válasz
-Mike-
üzenetére
Jo bringad van, hogy romlana meg az osszes befotted

Ezek az MCN tesztek elertek egy magasabb szintet, mar hajlando vagyok ilyeneket nezni.

-
StoneBridge
senior tag
válasz
Khaosz55
üzenetére
Nagyon sok fugg a kornyezettol. Mennyire meleg a gumi, milyen uton mesz, mekkora sebessegrol es mennyire markolsz ra. Ugyanolyan gepunk van, enyemben nincs ABS. Kisebb sebessegrol blokkoltam mar, de nem maszott fel a hatulja, mert elotte hatsoval osszeultettem. Nem eles helyzet volt, csak proba, ne is legyen ra szukseg. Szerintem nem lehet ennyivel sz*rabb a BT023.
-
-
-
StoneBridge
senior tag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Misanobol van mar sima nem legzsakos cucc is.
Szerintem a d-air meg egy keves ido mire legyuruzik az utcai ruhazatokba es elfogadhato aron lesz. Ha nyilik a legzsak, vissza kell kuldeni a kozpontba ujraprogramozasra.(#85051) Horvi
Ezt probaltam en is, az evo ehhez hasonlo csak tobb benne az elasztikus panel. Ha nem lett volna az evo, ezt vettem volna. -
StoneBridge
senior tag
Dainese Delta Pro Evo C2 Estivo
Mivel kifuto (de ez illik a Dainese Super Speed C2 kabatomhoz), nagy nehezen sikerult talalni ujat a meretemben, nem mellesleg qrvajo aron.
Remelem bevalik. Az ujabb Misano mondjuk kenyelmesebbnek tunt, de 140 korul van az ara. -
StoneBridge
senior tag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Nah ja, ha "csak" ennyi lenne, mar allna az MT mellett a fentebbi BMW roadster.

-
StoneBridge
senior tag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Cascos, 4-5 gurigas gepek voltak, ha nem nezzuk a robogokat.
Egy sima eldolesbol eredo kar is mar 1000 EUR kornyeket utheti.(#85041) Ferdzsoo
Teszek majd egy probat, erosen gondolkodom en is a borben valo turazason.
Decemberi es erdelyi gyerek vagyok, a hideget nem erzem csak eszlelem.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Esoruhad milyen? Heves, sokaig tarto esozes eseten mik a tapasztalatok? -
StoneBridge
senior tag
válasz
-Mike-
üzenetére
Igen, Egerbaktáig.
1000 EUR volt az önrész bármilyen kár esetén, szóval aki elfektette annak nem volt éppen egy olcsó tesztmotorozás.
(#85038) Ferdzsoo
Full bőrben vállalható egy 3000 km osztrák-olasz túra is? Júliusban megyünk és erősen vacillálok, hogy full bőr, vagy textil legyen. Jövő héten érkezik a bőr nacim, sikerült még abból is perforáltat venni a kabáthoz. -
StoneBridge
senior tag
válasz
tboldi
üzenetére
Brutal fek, hibatlan futomu, patent es nagyon pontos gyorsvalto le-fel (akar kanyarban), ivre teszed es befordul, ugy erzed hirtelen sokkal jobban tudsz motorozni, mert a gep tudja. Ezert veszelyes fegyver ez.
Megy mint az allat. Mas vilag. Es meg kenyelmes is. Kellene.
Probald ki, ha van ra lehetoseged.
(#85008) HSM
Nem annyira engedtek, hogy toljuk neki, de ami feltunt, hogy a gyorsvalto (csak fel) nem tul preciz. Probaltam fordulaton tartani, nekem ugy sem adta. Konnyu, jatszos, de agressziv is akar az MT07, megis mas liga, jobb futomu, fek, es standardban is mar-mar nagyon kozvetlenul adja a gazt. Csuszokuplungot kapott amugy, de amit erzel is hogy konnyebben jar a kuplung. -
StoneBridge
senior tag
Hetvegen ket gepet teszteltem:
MT-09 2017
S1000R 2017Az S1000R megerdemel egy fotot is. Szerencsere nincs 5 gurigam ra, mert engem amugy nagyon megvett.

Ami meg erdekes. Yamaha tesztnapon eldobtak 1 gepet, a BMW tesztnapon mindket nap 1-1 gep el lett fektetve. Lehet inkabb sajnalatos, nem is annyira erdekes.
Matraban a felujitott, Paradra vezeto ut fasza lett, de sok a kavics felhordas meg mindig.
-
StoneBridge
senior tag
Pont a napokban volt arról szó, hogy egy kezdő pályamotoros hogy induljon neki hobbi szinten űzni.
Tegyük fel lesz egy 600rr (a héten egyeztetek a tulajjal). Miért 600rr? Tetszik és sportmotort szeretnék az MT mellé.
Alapvetően nem hétköznap rohangálós motornak tartanám, de nem zárnám ki a használatát közúton is, illetve kezdő pályázósként rendszámos, "lábon" kijutós lenne a történet. Utána meglátom. Nyilván az is megeshet hogy nem válik be a sportmotor/pályázás és tovább adok rajta, de már az MT-vel is azt tapasztaltam, hogy nekem fekszik (a túrázás meg egyre kevésbé). Legutóbbi kakucs erősített meg, hogy ez az irány amerre tovább akarom folytatni a hobbi szintű motorozást.
Yoda leírta egy korábbi bejegyzésben a pályázás költségeit/rizikókat, persuader meg valamikor írt a lehetséges költségekről a gép kapcsán, mivel sokat áll(t) a gép. Mindkettő hasznos volt.
Ha összejön a gép, akkor majd írok róla. Fingers crossed. 
-
StoneBridge
senior tag
Mentek kakucsra?
-
StoneBridge
senior tag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Szerinted ha egy turbos rendszernel, amit ugy terveztek meg, logikusan, nem jelenthet problemat ha a rendszerbol hianyzik/hibas az egyik fo elem?

Ha a motorodon elmegy egy henger, de ugyis ott a masik, mert az dolgozik, hasznalod tovabb?
Tipustol, problematol fuggoen amugy nem olcso mulatsag a turbo rendbehozatala.
-
StoneBridge
senior tag
Ezt pont tegnap neztuk es komolyan megkivantam.

Hany kilo egy ilyen? -
StoneBridge
senior tag
Alig több mint 22 ezer km alatt kukázható egy lánc? Volt rendszeres fújás, meg normál használat. Nem lóg, fújva van mégis rohadtul zörög.
-
StoneBridge
senior tag
válasz
KoVee84
üzenetére
Ez Thaifold?

1,5 honap mulva (bar mar itthon is jocskan motoros ido lesz remelhetoleg) utazom indoneziaba es terveim szerint keresek valami hasonlo gurulo fotelt, amivel szeretnek eljutni nehany enyhen tavolabbi helyre, amit kineztem. Addig olvasom tovabb az elrettento torteneteket az ottani (is) kozlekedesi moralrol
-
StoneBridge
senior tag
Szobor
-
StoneBridge
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Csak sajnálni tudom, aki ebbe beleugrik és kicsenget tegyük fel 5 gurigát, mert "500daraboslimitáltazértennyi". Ez nem egy műkincs, onnantól kezdve, hogy használva lesz csak meredeken lefelé megy majd az ára. Amúgy jó gép.
-
StoneBridge
senior tag
5.5m egy 11 éves (új) szupersportért.
Mit gondol? Még másfél milla és R1M gurítható ki a szalonból. -
StoneBridge
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Koszi, hasznos. Feljegyeztem ezeket.
Ha aktualis lesz a gep es amennyiben osszejonne, majd irom, hogy mi volt vele. -
StoneBridge
senior tag
Van egy 06-os 600RR, aminek vagy nagy baja van, vagy időhiány miatt pont lesz*rják. Sztem utóbbi. Vizsga valamikor most ősszel járt le róla. Külsőre meggyőző. Elmúlt másfél évben egyszer láttam letakarítva és visszatéve a helyére. Milyen problémákkal nézhet szembe a következő vásárló (ha eladják) a sok állás miatt? Teló-szimmering, gumik, üanyag-ellátás, ezekre tippelnék, de nem értek hozzá, ezért kérdezek inkább. Köszi.
-
StoneBridge
senior tag
válasz
StoneBridge
üzenetére
Volt ez a fokozat visszajelzessel kapcsolatos problemam, amit nagyon korultekintoen és szinte mar elhitetve magammal hogy egy sikeres szerelest/javitast sikerult veghezvinnem... hat nem...
szoval a problema ujra jelentkezik, bar nem mindig.
A gep mar letakarva pihen, szerviz majd tavasszal, amikor olajcserevel inditok.
Miert/mitol doglik meg a fokozat erzekelo? Termeszetes, hogy olajzast kap (emlekeim szerint volt benne nemi olaj)? -
StoneBridge
senior tag
Az igen. Levették a polcról az előző szérián maradt raktárkészletből. Az se volt már szép.

Ahogy az új R1 első-hátsó lámpákat, visszapillantókat, rendszám tartót, stb. Műszakilag is sok mindent átvettek az R1-ből. Nekem nagyon bejön, jobban mint a megjelenéskor az R1. Biztos piszok jó gép is, tavasszal jönnek majd a tesztek. -
StoneBridge
senior tag
Új R6.
Penge lett. -
StoneBridge
senior tag
válasz
thEndeR
üzenetére
Hali,
pár dolog, mert MT07-esem van nekem is, meg itt a fórumban még Khaosz kollégának.
Az a PR3 Michelin gumi okés, azzal illetve Bridgestone BT023-al szerelték őket gyárilag. Szerintem nem feltétlen kell belelátni az ördögöt ebbe a hirdetésbe, pár támpont:
Ára rendben van, km futásnak és 35 kw-nak megfelelő, illetve nincs ABS. Szín a 15-ös verziónak megfelelő race blue. 2 kulcs+piros szervizkulcs, (kint) jegyzett szervizkönyv 1000 km-nél megtörtént szervizzel kell legyen, ezután valaki aki látott motort ránéz még.
Ha elmúltál 21+nagyjogsi megvan a 35 kw-os fojtást 1 óra alatt kiveszitek és ott az 55 kw.Üdv.
(#74382) dellfanboy
Qrvajó ez a kupak, nagyon kellene. Jókat olvasok az rpha11-ről. Talán a legkényelmesebb bukó volt, amit próbáltam (még a 10-est). -
StoneBridge
senior tag
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Ja, lehet hülyén fogalmaztam... május óta ment az Ausztria-túra szervezés, legkésőbb szeptemberig akartuk összehozni. Nem jött össze. Több embernél nehéz összehozni. Jövőre maradunk a max 2-3 fős túránál.
Hétvégén viszont Visegrád-Esztergom-Bajna-Tata kört tervezek. Úgy tűnik jó időnk lesz.
-
StoneBridge
senior tag
Ismeritek az álláspontomat casco ügyben.
(a városban ingázásra használt Vespat is biztosítottam pár hete, annak ellenére, hogy annyiba lett majdnem a díj, mint a motoromra)
Véleményem szerint a nagyobb értékű motorhoz alap a casco. Ha sokat használod és egyszer beüt a baj, majd rájössz miért. Én már tudom, mert lenne egy kukázott gépem, ha tavaly nem kötöm meg. -
StoneBridge
senior tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
No, úgy tűnik, hogy sikerült megoldani a problémát.
Az első lánckerék felett van a váltófokozat-visszajelzőm, leszedtem és megnéztem. Dzsuva nem volt sok rajta, de mintha a 3-4-5 fokozatok réz érintkezője kicsit sötétebb színű lett volna. Finom csiszpapírral rámentem, utána törölgetés, majd kevés kontakttisztító. Kipróbálni csak rövidebb időm volt, de a fokozat eltűnés most nem jelentkezett.
-
StoneBridge
senior tag
Ezzel a PC40-el mi lehet a bökkenő? Gyanúsan a többi alá van árazva, kevés km-el látszólag...
-
StoneBridge
senior tag
válasz
StoneBridge
üzenetére
Hali,
van egy olyan problémám, amit írtam korábban, hogy 4-5 fokozatokról nem mindig kapok visszajelzést a kp-i egységen. Szerintetek mielőtt beviszem a gépet érdemes egy próbát tenni és megnézni a fokozat visszajelzőt (4), azt megtisztítani esetleg? Ha nekiállok és leszedem, magát a visszajelző egységet mivel kezeljem? Thx.
-
StoneBridge
senior tag
-
StoneBridge
senior tag
Multistrada. Ez tetszik...
Kb. 3 éve megnéztem egy 1000DS-t, patent gép volt. Néhány nap alatt el is kelt. Most megint nagyon megtetszett ez a modell a maga egyediségével, pedig nemrég írtam, hogy nekem a naked vonal a tuti.

-
StoneBridge
senior tag
Tegnap vettem teflonos Muc-Off láncsprayt, mondom kipróbálom, mivel a Repsol sz*rnak bizonyult. Hiába fújtam, hamar fényesedett, illetve zörgött, ezt írtam korábban.
A negyed órás műveletből lett majdnem két óra szenvedés..
fújás előtt csak meg kellene tisztítani az amúgy nem annyira dzsuvás láncot... De akkor már meg kellene nézni az első lánckereket is. Váltórúd, egy fém oldalelem, lánckerék fedél le.
Na itt jött a döbbenet... a 22e km alatt összegyűlt dzsuvát szedtem ki, centikben állt a ragacsos-olajos retek a fedélben. A lánckerék gumi vezetőjében szintén feltornyosult a cucc... (én hülye fújtam a láncot egyre gyakrabban, miközben a vezetősínben feltornyosult dzsuva folyamatosan szedte le a friss kenést)
Takarítottam, majd összeraktam. Csendes és puha újra.
Felteszem a költői kérdést, Ti milyen gyakran nézitek az első lánckerék környékét? Nekem ez jó tanuló volt.
-
StoneBridge
senior tag
1,5 max. 2 óránként megállok pihenni 5-10 percre (plusz egy nagyobb, 45 perces megálló is kell), így végigmotorozható a nap simán. Két nap és kb. 950 km után azért jó volt talpon állni és a motorozást pár napra elfelejteni.
Na ja, kellett volna 2 másik kamera meg egy drón is kezelővel
..túl sok vele a nyűg és a motorra akarok (kell) figyelni, nem a technikára, szóval idén már hanyagoltam.(#73106) -Mike-
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Útminőség fasza volt, amerre jártam.
Sebességre kell figyelni, város/falu szigorúan, Tátrának északra menet a kamerákat, máshol (Magas-és alacsony Tátra) toltam neki, rendőrt nem nagyon láttam. Tavaly hétköznap voltam, a forgalom is csekély volt (kivéve nagyobb városok).
Ha ellenőriznek a gumiról nem tudok nyilatkozni. -
StoneBridge
senior tag
Alsóhermánd körüli szerpentinezés volt az egyik legjobb.
Annyira, hogy másnap még visszamentem oda egy körre és próbáltam valami gopro-s felvételt összehozni a kanyargásról. (jószarlett) 
-
StoneBridge
senior tag
válasz
-Mike-
üzenetére
Tavalyihoz képest annyi a változás, hogy Túrócszentmárton kiesik, nem érdemes arra elmenni, mert nincs sok látnivaló. Még Zakopane beleszorítható a 2 napba, nem tudom érdemes/belefér-e (jártam ott néhány éve).
Még infó: szállást kb. 10 perc alatt találtam, amikor már sötétedni kezdett és elég is volt a napi motorozás. 15 eur, teljesen korrekt szoba+fürdő volt, motor fedett zárt helyen állt.
-
StoneBridge
senior tag
..az MT-10. Na hát az más... úgy kéne ahogy van. Imádtam, pedig minimális huligánkodást sem engedtek a próbakörön.
Mondjuk meg is értem, közel 5 misi és csak 2 tesztmotor volt akkor az országban. 
Akkor lehet én voltam balfék, és fentebb kellett volna állítani a plexit. Ha legalsó állásban volt, akkor elnézem neki.
Kinézetre akkor sem bejövős valamiért a Tracer... A Night Fluo MT-k nagyon eltalált darabok, de én sem tudnék könnyen dönteni, ha ott állna egy Race Blue is. A 07-nél szvsz a legjobban eltalált szín a Race Blue. Egykeróra amúgy már jó a 07 is, nem is kell szupermotyó. 
-
StoneBridge
senior tag
A Tracer nekem felejthető élmény volt. A gyári túra plexi - ha jól emlékszem a legmagasabb beállításon volt - a bukóm felső részére tolta a szelet, emiatt kényelmetlennek ítéltem. A tesztet tulajdonképpen a gyári Akrapovic kísérte durrogások tették emlékezetessé.

A sima 09-nél egyébként finomabb, hangoltak rajta, alapból kipörgésgátló is van benne (akárcsak az újabb 09-ben 2016-tól aminek a gázreakcióján már szintén hangoltak). A 14/15-ös 09 egy vadállat ABS/ASR nélkül. Még azt teszteltem. Mégis, ha döntenem kéne, én naked vonalon maradnék. A 07 azonban még marad, patent városi streetfighter és a hangja mindent visz.
-
StoneBridge
senior tag
Csak hogy a lánc kenős témát előszedjem megint
úgy zörögtem tegnap este, mint a haraszt.. pedig nemrég volt fújva a lánc. Szóval a Repsol Moto Chain-t vettem legutóbb, olcsó volt, de legalább jó szar is... nulla tapadás, tegnap esti menetet követő fújás után ma reggel pár km megtétele után már zörög a lánc..vicc.. (feszesség rendben van, ezt csekkoltam)
Szóval ezt (se) vegyétek. Teflonos Yamalube mellett maradok, csak nem mindenhol kapni.---
Tegnap este DRZ Hungary csapat jót ment a belvárosban. Jók ezek az esti gurulások.
Aztán megkaptam megint a pocket bike címet, ezeken meg jót mosolygok, amikor a 600-as "idomzat" tulaja nincs tisztában vele, hogy nagyobb blokk van a pocket bike-ban. 400-500 cc-nek nézik.
-
StoneBridge
senior tag
Olajcsere témához.
Nem mondanám magam nem tudatós vásárlónak, mégis megfizetem a felárat, csak cseréljék le szakszerűen, nem kell olajat- szűrőt rendelgetnem, várni/elmenni érte. Kérek egy időpontot, odaviszem, egy jó kávé kíséretében fél óra múlva meg "viszlát".Ez a bizalmatlanság téma nem tudom honnan jön, biztos sok a kókány szerelő (bár árnyalnám a képet, egyéni negatív beidegződések is lehetnek, mert volt 1-2 rossz tapasztalat?), de a sok év alatt én olyannal nem találkoztam még (autó, motor egyaránt sok szervizben járt), hogy a vitt olajat nem vagy valami sz*rt öntöttek volna a vitt helyett a blokkba. Ennyire nem vagyunk rossz helyzetben, szvsz.
A munkadíj jó bruttó 4-5 ezernek is, kapsz számlát, ha kell pecsétet a füzetbe, fáradt olajjal nem kell vesződni. 2x-es ár nem, inkább olyan 1.5x áron mérik az olaj/szűrő költségét.
Nem vagyunk egyformák.
-
StoneBridge
senior tag
válasz
Geresics
üzenetére
Siettem, nem vittem magammal sisakhálót (azóta velem van mindig
). Robogó hátsó kemény műanyag dobozába betettem a bukót, oldalról papírral, ruhával kitámasztottam, hogy ne zötykölődjön. Hazafele valamelyik "támasztékot" kivettem, a bukó a plexire feküdt és szépen rommá karcolódott (karcvédelemmel
ellátott 227 ezer ft-os AGV plexi).
Egy próbát megér a polír, de ha homályos lesz (vlsz. igen), akkor csere. -
StoneBridge
senior tag
Sikerült szétk*rnom a drága sötétített pleximet, most tele van apró karcokkal. Inkább le sem írom mekkora balfék voltam.

Jól gondolom hogy az UV-szűrő réteg, meg úgy alapból a puha műanyag miatt nem igazán polírozható, tehát vehetek majd újat? -
StoneBridge
senior tag
válasz
demars
üzenetére
Ezt már több embertől hallom, hogy hiába egyszerűbb beavatkozás a drótos megoldás, később fájdalommal járhat. A lemezt meg lehet nem fogadja be a bőrszövet, szóval ott is van rizikó.

Nekem így néz ki, motorozáskor szinte semmi problémát nem észlelek. Úszás a legjobb rehab! Meg ha senki nem töri el!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
StoneBridge
senior tag
válasz
yodamastah
üzenetére
Pár hónapig a műtött oldalon alvás felejtős.
Lemez vagy drót került beléd? Enyémet november-december környékén veszik majd ki. Nem lenne muszáj, de zavar.
Jobbulást! -
StoneBridge
senior tag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Oks, köszi!
M5 nem játszik, mert Kolozsvárt érinteni szeretnénk, ott várnak minket. 3-an megyünk.
A linkelt Transalpina-Transfogaras útvonal amúgy jó? Vagy máshol kellene elmenni? -
StoneBridge
senior tag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Nem lesz foglalt szállásunk. Tudnál tippet adni esetleg?
Kolozsvárról indulunk (itt van szállásunk) szombaton reggel Transalpina fele, terv szerint Argyasudvarhely körül keresnénk szállást, vasárnap pedig végig a Transfogarason majd haza.
Ez lenne az útvonal, de valamiért nem engedi a Bilea-tó - Nagyszeben útvonalat vissza észak fele Kolozsvárig.
Köszi!
Nektek milyen időtök volt? Volt valami para? -
StoneBridge
senior tag
Van valakinek Transaplina - Transfogaras útvonalterve?
Jövő pénteken indulnánk. Nagyjából megvan az út, mégis jó lenne egy olyan, amit mostanában bejárt valaki. Összesen 3 nappal számolunk. -
StoneBridge
senior tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Hát formára nem egy új Z1000 az tény.
Ellenben pont utána mentem a Z1000-el egy kb. húsz perces kört, és a 09 kezesebb, kényelmesebb gép volt, vissza is ültem volna rá. De a nappalimba a Z1000-et vinném. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
..és az a hang, ha van rajta egy fasza Akra rendszer... na azt hallani kell, illetve menni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építő/felújító topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Cyberpunk 2077
- Riasztó topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

csak infot gyűjöok, semmi műszaki dolog
Remeljuk hamar felepul a kollega.