Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Nekünk csóróknak ez jut!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
imibogyo
veterán
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Én a Honda XR650R-el vagyok így. De sajnos most nem arra kell a pénz. A család az első (építkezés)... Ha egyszer oda is jutok, hogy tudnék egyet venni, valószínűleg én sem fogok tudni már felszállni rá.

Egyszer mentem egy gyári enduro változattal azóta szerelmes vagyok belé. Bár nekem SM szettel lenne a legideálisabb.

-
RAiN91
őstag
Spyke Trophy WP csizma akciós, kb. 22e Ft postával.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Ha nem is kéne ez az új SV-650 ,de nagyon szívesen kipróbálnám. Az az igazság,hogy V motoros motorral még soha nem mentem.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Chrys_
üzenetére
Vélhetően az egyik gömbfejnél balmenetes a rúd. Anyákat kilazít, és csak a rudat tekerget. Gondolom én...
szerk: ha mégsem így van, akkor le kell venned az egész mechanizmust, és addig állítgatni, amíg jó nem lesz. Durván állítani a sebváltó tengely felőli ricnin áthelyezéssel is tudod.
-
Khaosz55
addikt
Útvonal tervezéshez nekem ez a progi nagyon bejött direkt keresi a kanyargós utakat és extra kanyargósra is lehet állítani. Természetesen exportálható tőbbféle navira és tökéletesen működik nekem pl Igo8-al.
-
Khaosz55
addikt
válasz
StoneBridge
üzenetére
Próbáld ki ezt nekem nem dobja le és rajta is marad.
Ráadásul nem is drága. nekem 500-km után is rajta van láthatóan a láncon a kenőréteg, azaz nem fényes majd dobok egy fotót róla.
-
Chrys_
addikt
Egy nagyon amatőr kérdés:
Lehet valahogy a váltókart állítani a motorokon? Nekem mindig el kell emelnem a lábam a tartóról, ha váltani akarok lefelé. Vagy ez ilyen mindig? -
Az én kiszemeltem is 2misa jelenleg, tehát kissé távoli téma. Használt is alig van belőle, de 1-2 év és lesz.
bogyo112! A DL vonal nem vonzott. Nekem nagyon nem teszik. 1000-es van a kollégámnak. Megy mint a tank, nem arról van szó, de a fejidomtól megőrülök és az első virsli kereke gáz küllemet ad neki. Az tény, hogy változott az ízlésem. Régen ilyen 1200-es naked bandit volt a motor alakú motor, de manapság ilyen 2008-as, 2015-ös Z1000 a motor. Kicsit olyan transformerses küllem felé húzok. Sőt kissé a supermoto felé.
-
Ma 2 embernek szr napja van. Új metál kék cabrio bmw vs. Króm/matt fekete harley talizott. Rendőr fényképezte a motort. Pekh.
-
StoneBridge
senior tag
Csak hogy a lánc kenős témát előszedjem megint
úgy zörögtem tegnap este, mint a haraszt.. pedig nemrég volt fújva a lánc. Szóval a Repsol Moto Chain-t vettem legutóbb, olcsó volt, de legalább jó szar is... nulla tapadás, tegnap esti menetet követő fújás után ma reggel pár km megtétele után már zörög a lánc..vicc.. (feszesség rendben van, ezt csekkoltam)
Szóval ezt (se) vegyétek. Teflonos Yamalube mellett maradok, csak nem mindenhol kapni.---
Tegnap este DRZ Hungary csapat jót ment a belvárosban. Jók ezek az esti gurulások.
Aztán megkaptam megint a pocket bike címet, ezeken meg jót mosolygok, amikor a 600-as "idomzat" tulaja nincs tisztában vele, hogy nagyobb blokk van a pocket bike-ban. 400-500 cc-nek nézik.
-
ujskodas
tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Tudom, nekem is az van a kabátban a gyári papírvékony valóban vacak helyett. Sőt, nemrég a szétmállott sípcsontprotektor helyére is ez a márka került. ( a csípőprotektor pontosan passzolt bele
)
Pluszban pedig van egy FF mellkasprotektorom, amit külön kell felcsatolni.
Ezért kérdeztem, mert szerintem is nagyon jó, hogy teljesen észrevétlenül a testhő miatt meglágyul és hozzám idomul. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
ujskodas
üzenetére
Idézőjelben gondoltam: mennyivel komolyabban néz már ki a srácok által linkelgetett szuper páncél, és mégis csak Level 1 szintű védelmet nyújt, plusz lehet le/felvenni állandóan. Ahhoz képest egy jelentéktelen kis "vacak" a kabátba tehető, észrevehetetlen SAS-TEC, és mégis Level 2 védelmet tud (vagy legalábbis erről van tanúsítványa), ráadásul olyan kényelmes, mintha rajtad sem lenne (testhőre hozzád idomul). Annyi a trükkje, hogy a kabát belső protektorzsebét nagyon pontosan kell lemérni, és a pontosan, szorosan bele passzoló protektort kell megvásárolni (van vagy 10-féle csak a Shox-nál belőle).
-
-Mike-
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Péntek délután sokan szoktak lenni Kakucs ringen?
-
Ne motorozzatok sokba kerül! Emelő, gipro ds, térd védő/melegítő, olajszűrő,platni,doboz. Ki száll be mérő jóindulatból?

-
ath
senior tag
válasz
D1Rect
üzenetére
én itteni tapasztalatok és ajánlás alapján vettem HH dry-t, igaz csak felsőt, de nagyon örülök, mert nagyon jó.
bőrben motorozok mindig, mindegy milyen meleg van, egyedül ha pályán vagyok és aktívan mozgok izzadok le durván, de vetkőzés után már azonnal kellemes. jó ez a lifa, na. van packban is, pl itt, a felsőt vettem 12-ért, úgyhogy ez szerintem megéri, ha kettőt akarsz. a nadrág nekem nem hiányzik. -
Alapból 2 részes bőr ruhában gondolkodom.
Ha már öltözet, mi az ami már megéri, de még nem mocsokdrága?
A bőr mennyire meleg nyáron? Inkább szövet?
(nem hiszem, hogy 20 fok alatt motorra ülnék, de 15 alatt már tuti nem)
Azt olvastam, hogy egy HH dry aláöltöző nagyon hasznos.Most lapozgattam a shox "akciós" katalógusát, hát nem dobtam el magam tőle.
-
-Mike-
addikt
Olyan büdös a bőrruha nadrág része belülről hogy majd elhányom magam.
A rendszeres tusoláson kivül hogy lehetne még javítani rajta? Van valami szagsemlegesítő spray? Most vasárnap rendesen bele lett izzadva és nem akar távozni a szemét. 
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Tarill
üzenetére
Nekem ez van. Amikor vettem akciós volt... 10k körül lehetett. Nagyon elégedett vagyok vele. Szépen rálágyul a hátamra, nem túl meleg, kényelmes a viselete és vesevédőként is funkcionál. Minősítése is rendben van.
Én pár ezer forintért nem reckíroznék ebay-ről.
Milyen ruhád van amúgy? Bőr ruhába való jó protektort itthon is lehet normális áron venni... legalábbis én vettem.
Amúgy én valamiért nagyon ódzkodom a kemény, kopogós protektoroktól. Tudom, a Dainese is ilyen, de basszus én nem hiszem el, hogy az elnyel bármit is...vagy egy lágyabbnál többet. Egyszerűen a fizika mást mond.
-
Chrys_
addikt
válasz
Tarill
üzenetére
Ortema P1 Dynamic-t vettem, itt elég sokat összehasonlítanak. Nem izzad rám a cucc kényelmes a viselete, tulajdonképpen egyáltalán nem is veszem észre, hogy rajtam van.
-
Tarill
őstag
köszi! szerintem amit itthon boltba veszek nonamet 20ezer körül az egy szinten van a 8 ezres ebayessel csak nem tette rá pár cég a magáét. de nem teljes "testpáncélt" keresek hanem csak gerincre

-
Geresics
addikt
válasz
Tarill
üzenetére
Nekem ilyesmi van, és elégedett vagyok vele. A zipzárja picit gagyi, a többivel nincs külön gondom. Ja, a méretezés kínai! Normál embernek a 2XL kicsi!
-
Xaels
félisten
válasz
Tarill
üzenetére
7k körül van már szállítással valszeg kamu Dainese ebay-en. Ránézésre sokkal jobb mintha a saját gerincedre esnél. Azt mondom az olcsó is jobb mint a semmilyen. Persze mindjárt jönnek majd akik megmondják, hogy csak a 30k-s FF a tuti a többivel instakill-t kapsz álló helyzetben elborulva is.
-
Tarill
őstag
Üdv! Egyszer már kérdeztem Bocsi h megint, rendelt már valaki ebayről gerincpeotektort? Ilyen 5-6ezertől kezdődnek és ilyen 8-10ezer körül már egész jók vannak(képen). Jók lehetnek?
-
A szövege érdekes. bmw s100rr
Bob! Nekem új, főleg h ilyen vas ilyen hiba
-
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Mi működteti? Mitől köp?

-
Most kaptam az értesítőt. Épp 3 éve vizsgáztam le nagy motorra. Kiszámoltam és egy kerek szám jött ki. Azóta 40.000km-t mentem. Hm. Hm.
-
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Várjuk a készre szerelve.
-
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Helyi Érdekű Vasúttal? Lassú, zörög! Jó azért lóerőben mindenkit ver! 4 gyorsulási fokozata van, 1-2 van csak bekötve, mert a 3-4 olyan motor árammal jár, hogy gyilolja őket, de úgy tudom ott már repülnek az emberek ha megküldöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Hobby elektronika
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Képregény topik
- Elektromos autók - motorok
- Házi hangfal építés
- Apple MacBook
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hangos nevetésben törtem ki! Ez a fazon ott kószál ahol én is rendszeresen mozgok.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De hát már ez a dzsekibe rakható vacak (nekem ilyen van) is tudja a sokkal szigorúbb Level2-őt: