Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
Kormanyrendelet van a javitasi munkakra, amely fel evet mond ki 20.000 ft felett. Mas kerdes, hogy tudod e ervenyesiteni.
tboldi: legalabb a tied kozelit a vegere. Nekem ugy aprilis 18an volt a balesetem. Mentem a fouton es elsobbsegadas tablat nem vette figyelembe az alsobb rendu keresztutcaban es elemfordult.
Kb 3 hete voltam bent az eloadonal, mert telefonon nem lehetett elerni. Azt mondta, hogy a vetkes srac elismerte a felelosseget, de enyhitest ker a buntetesre, ami 60.000 ft es 3 honap vezetestol valo eltiltas. Azt mondta az eloado (kb 20 ev koruli dekorativ csajszi), hogy kb 1 honap mig elbiraljak es en azutan fogok kapni papirt, amivel mehetek a biztositohoz. Ha azt sem fogadja el a csavo, akkor meg kb 1 ev
De vazz, ha a felelosseget elismeri, akkor en miert nem kapom meg vegre a papirt rola? Igy is lesz meg 15 nap, mire a biztosito fizet. Vagy tobb.Mas:
Ma toltam egy "veszfekezest", majdnem felkenodtem az elottem halado auto hatuljara. Kerepesin a dugoban araszolunk, megyek a kulso savban, elottem auto, viszont a buszsavbol valamo buzi nagy darus auto kivagta magat allo helyzetbol az auto ele, aki fekezett, mert ha nem, akkor bemegy kb a vezetofulke ala. Nyilvan en lettem volna a hibas, a kovetesi tavolsag miatt, de kb 10el csurogtunk. Belemarkoltam az elso fekbe, megemelkedett a motor hatulja, mint allatt. Pocsomet jol beutottem
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Ez egy dolog,de szépen kiderül,hogy lett e maradandó sérülés. Habár józan,paraszti ésszel biztosan lett egy minimális,mert egy műtetlen pl törés szerv,akármi nem egyenlő egy egészséges,hozzá nem nyúlttal.
-
tboldi
nagyúr
válasz
yodamastah
üzenetére
Az még csak most következik, előbb a végzést kell megkapjam, mert azzal bizonyítom, hogy jogosan követelem a kártérítést. Köszi a linket!

-
tboldi
nagyúr
válasz
StoneBridge
üzenetére
Persze, rendszeresen sétálok és biciklizek, pláne most, hogy bejárós vagyok.
A vasút 6 km-re van, oda biciklivel megyek, aztán elvonatozok Győrbe, majd buszozok az egyetemig. Szabadidőmben sétálgatok egy kicsit, tegnap pl. elmentem fagyizni, de foglalkoztat a gondolat, hogy majd a GyőrBike-ot (hasonló, mint a BuBi) is letesztelem egyszer.
Megfordult a fejemben az is, hogy viszem a saját bringámat, de a vonatbérlet úgy qrva sok lenne.
Haza meg értelemszerűen ugyanez visszafelé.Fémek:
Először egy lemezzel fogták össze a combomat, ami decemberben eltörött (a csontból hiányzott egy darabka -> elfáradt a fém), és kicserélték velőűrszegre. A bokámban meg 2 csavar van. Valamikor majd kiveszik, de jövő nyárnál előbb semmiképp sem.(#73393) Horvi: Szégyen vagy sem, nem tudok úszni.

(#73395) imibogyo: Kösz!

-
tboldi
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Normál sétálás közben meg nem mondanád, hogy történt-e valami.

Persze annyira nem hajlik, mint a másik, meg ropog is kicsit, de a mindennapokban nem zavar. Inkább csak az, hogy hamar elfárad, sokszor kell pihentetnem. Biciklizés nem okoz gondot, 8-10 km-t bírok egyhuzamban, sőt a napokban vettem észre, hogy már megy az állva gyorsítás. Ugrálni, guggolni viszont nem tudok, a futás talán menni fog, de ahhoz még erősíteni kell a combomat.Elkezdtem az egyetemet, szerencsére fizikailag nem olyan megterhelő. Testnevelésre viszont valószínűleg felmentést kell kérjek.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Chrys_
üzenetére
Röviden:
Egy autós egy kanyarban áttért a sávomba és elütött 2015. június 25-én. Motor gtk, nekem meg többek között nyílt boka- és combcsonttörésem lett.Hosszan:
Keress vissza a topikban a fenti dátumig!
szerk.: Igen, az az.
(#73387) FIREBLADE78: Mivel még büntetlen előéletű, nem szándékosan csinálta és van egy kiskorú gyereke, ezért ennyi.
-
tboldi
nagyúr
Köszi mindenki!
Megvolt, szerencsére így a végére elismert mindent, jogerőre is emelkedett a büntetése, ami 250k + 74k Ft perköltség lett. Apum nagyon nem elégedett ezzel, börtönbüntetésre számított, én meg inkább örülök, hogy letudtuk ennyivel egymást, nem kell több tárgyalás/szakértő/ügyvéd/kutyafüle. Hamarosan kézhez kapom a végzést, aztán jöhet az egyezkedés a MABISZ-szal. Ha optimistán nézem a dolgot, akkor talán a következő szezonban már lesz valami kétkerekűm.

-
No urak, most motul lánckenőt veszek. Éppen kelleni fog még a fenébe is. Ha lesz automata kenő akkor a maradék flakon vihető olcsóért, de erre térjünk vissza valamikor 2017 év elején.
-
Horvi
őstag
válasz
Something_
üzenetére
Ez az anyagköltség dolog engem is érdekelne. Köszi.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Ez ilyen kicsit instant karma style. Most horvátban is láttam egy ilyet, aminek konkrét kárörvendője voltam.
Autós beáll ilyen dupla kúthoz ahol ugye két kút is van egymás mögött. Evidens ha az előrébbeső üres, oda állok mert akkor a hátsó kútból is tudnak ugye tankolni. Na hát az autósnak nem volt evidens, és beállt szépen a kettő közé, én meg mögé a hátsóhoz hogy majd szépen kicsit előrébb gurul és tankol az elsőből, én meg a hátsóhoz szépen odafértem, már úgy álltam meg.
Erre a majom jön oda hátsó kúthoz, ott állok 50 centire a pisztolytól és venném le erre leveszi előttem, hogy ő arról tankol. Mondom ne bassz már fel egyértelmű hogy az elsőről tankolsz én már itt vagyok.
Nem mert ő neki akkor arrébb kell állni a kocsival!
Mondom vazzeg nekem meg a motorral. De hogy nem mert ő innen tankol és már vitte is a pisztolyt. Anyád. Kitolatok előremegyek az elsőhöz ahova neki félig belóg az autója hogy akkor onnan tankoljak.
Már ekkor kapta az első instant karmát mert olyan balfasz módjára állt meg a két kút között, nem ért el a hátsó kút tömlője a tanksapkáig, ott cibálta én már ekkor röhögtem a pofájába nem is tetszett neki.
Úgyhogy mégiscsak be kellett szállni az autójába majd hátrébbtolatni, mert én ugye már az elsőnél tankoltam.
Annyira kiröhögtem látszott rajta szín ideg. Készülődök már épp elmenni, erre látom ez a majom is végzett és indítaná az autót az meg csak köszörüli a torkát. (3-4 éves dízel passat volt.) Jön oda feleségem kérdezi:
"Te ez dízel nem?" Mert ő már akkor is csodálkozott amikor a zöld pisztollyal telenyomatta az autót.

Nah itt kezdtem sírva röhögni, és még oda is szóltam: "Látod egyszerűbb lett volna ha az elején a te kutadnál tankolsz".
Meg sem szólalt, azt hiszem ekkor már tudta hogy elkúrta. Mi meg röhögve elmentünk.
Rohadjon meg az ilyen! -
TBone
tag
Márciusban voltam a kékholdnál telóolaj és szimering cserén. Ehhez képest már a jobb oldali szár elkezdett csíkozódni, és a szimeringen is megjelent egy kis olaj.... Még nem kerestem elő a számlát a munkáról, de ilyenekre szokott lenni valami féle gari? Nehogy már ne bírjon ki egy szezont...
-
StoneBridge
senior tag
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Kolondrum
üzenetére
Néha csodálkozom mennyi tolerancia van az emberekbe.... sajnos ilyen szituban nekem sincs túl sok önuralmam. Egyszerűen képtelen vagyok elfogadni, hogy fel sem tudják fogni, hogy milyen veszélyes üzem a közlekedés és az öntelt kis f@szakodása más életébe kerül. És ha ez átfut az agyamon, meg hogy van két gyerekem, már verem is cipóra a fejét... ennek is befűztem volna a haját a kerékhez b+.

kcsa:
Nekem bejött. 
-
TommyGun
őstag
válasz
StoneBridge
üzenetére
Nézegettem én is a Multistradakat még télen, az a vicces hogy a köv generáció ami 2011-től van az 2 millával többe kerül átlagban mint egy 2010-es...
-
tboldi
nagyúr
Több, mint 1 év várakozás után, alig egy óra múlva kezdődik a tárgyalás. Kíváncsi vagyok, hogy mit fog mondani a másik fél...
-
eközben Londonban - fú de kapott volna.
Horvi! A provokáló röhögés lett volna az utolsó csepp.
-
StoneBridge
senior tag
Multistrada. Ez tetszik...
Kb. 3 éve megnéztem egy 1000DS-t, patent gép volt. Néhány nap alatt el is kelt. Most megint nagyon megtetszett ez a modell a maga egyediségével, pedig nemrég írtam, hogy nekem a naked vonal a tuti.

-
Rendszámtábla tartó műanyag keretet hol lehet venni? Eltört. 2x ragasztott, de feladta.
2db csavar fogja nem hiszem, hogy horror alkatrész. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Kolondrum
üzenetére
Szerintem ősszel nem minden évben van, és akkor is elég szegényes a kínálat. Az "igazi" február végén - március elején szokott lenni: imádom az aláöltözőjüket és a "téli" kesztyűt is. Ez utóbbi olcsó, meleg, és tényleg vízálló, sőt van rajta egy "ablaktörlő lapát" a sisakplexi víztelenítéséhez. Csak hidegben hordom, nyáron elviselhetetlen (de ha dobozzal megyek, több napra, akkor ott szokott lenni nálam, esőben beöltözéskor felveszem, mert a pakisztáni perforált bőr nyári kesztyűm nagyon nem bírja a vizet).
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Éppen azt tervezem venni, (a nagy "légkulcs" szerintem itthonra tök fölösleges, nem szerelek kereket), kompresszort meg 3 hete vettem egy Einhell-t. Ha tudok előre erről az akcióról, akkor inkább vártam volna, mert ez 20%-kal erősebb (1,kW vs. 1,5 kW), 3 év garis (amaz csak 2), és alapból jár hozzá 10m légtömlő is. Ja, azt most vennem kell pluszban, mert csak egy 4 m-res spiráltömlőm van, az meg elég rövidke.
-
tboldi
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ő.
-
imibogyo
veterán
Először is mindenkinek:
Úgy látom félreérthető voltam.Nem mondtam, hogy pont ilyen vaddisznó megoldást szeretnék, csak azt, hogy hasonlóan komplett rendszert tervezek ellentétben az egy-két pontra felszerelt példányokkal, mert az akár ilyen ütéseket is kibír (egyszer - kétszer - párszor nem kell ezt életvitel szerűen művelni
).Elsőre ezt találtam ezt linkeltem, de ami nekem tetszik az inkább valami ilyesmi komplett bukó-keret rendszer, mármint a CBR1000F-et feltételezve, ami nem lóg ki durván. DE mint már mondtam ha marad is ez a motor, akkor 100% hogy NEM LESZ utcán használva, tehát az utcai használati része irreleváns számomra. De pályán is normális tervezést feltételezve nem érhet le sehova, ha mégis, akkor az el van cseszve. Ez a képen látható is mire leér már régen rossz...
Ha pedig új motor lesz véve (és a múltkor már mondtam, hogy csakis enduró, szupermoto (bár ezekre inkább gomba), vagy túraendúró jöhet számításba), akkor annak olyan magasan lesz az egész felépítmény és annyira más a felhasználási köre is, hogy ha az már akárhova is leér, ott már régen gond van, vagyis akkor van az a helyzet, amiért egyáltalán fel lett rá téve az egész hóbelevanc...
(#73329) Horvi: Nem is azért van, hogy borogasd. Ő is csak tesztelte direkt, hogy mit bír...
(#73330) Tarill: ő is csak direkt használja így a videó kedvéért. A többire válaszoltam fenn...
(#73332) runner 125: Pályázásnál simán fennakadhat a rázókőben, földben, amitől könnyen átfordul a motor.
Szerintem ez csak szarul megtervezett példánynál fordulhat elő, mármint a rázóköves dolog. Azt pedig kétlem, hogy én az elkövetkező 20 évben Rossi szintű dölésszöget érnék el akárhol is, hogy a felhúzott bukókeret problémát jelentsen. De igazából még ilyen extrém dölésszögnél is van hely egy a hűtő magasságába felhúzott 8-10 centis gombának és 2-3 centis csőnek...Emellett a fickó által prezentált eldőléseket a kb. 10 mm-es rugóutak szinte alig tompítják. Óriási terhelést kap a keret össze felfogatási pontja és a motor váza is. Megkockáztatom, h ennyi eldöntés után bármikor megrepedhet bizonyos pontokon a váz.
Na de nehogy már ehhez tervezzem a bukókeretet, hogy állandóan esni fogok majd a géppel. Másrészt a srác DIREKT tesztelte a keretet és én is azért linkeltem, mert elég sokat elárul egy keret bírásáról. Lehet amúgy neki is 5 évnyi stunt alatt kap ennyit a motor, mint most egy videó alatt (én meg nem stuntolok)... Na meg aztán szerinted ha egy 4-5 ponton felfogatott keret ennyire megterheli a vázat, akkor mit vársz az egy ponton felfogatottaktól? Én pont azt látom, hogy ha kerettel és nem csak gombával esel, akkor sokkal nagyobb eséllyel úszol meg egy vázdeformációt, mert nem csak egy pontra összpontosulnak az erőhatások.Ha ilyen ambícióid vannak, össze kell spórolni egy papír nélküli pályagépre.
De hát erről van szó az én esetemben. Itt van a CBR1000F, ami nem lesz lepapírozva, de azért nem is akarom ripityára törni a pályán, ha bénázok. Na itt jöttek képbe az ilyen-olyan védelmi eszközök, ezért indult be az agyam. A kormány, karok, kapcsolók, még esetleg az első futómű is még így is 90%, hogy kuka, de ha legalább a motor többi része nem így fog kinézni mondjuk egy "egyszerű" csúszás után, akkor az már nagy segítség, nem?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Kolondrum
üzenetére
Ne aggódj! Ez a topik olyan, mint egy motorostúrai vacsora: mindenki bátorra issza magát és azon versenyzik, hogy ki tud nagyobbat hazudni.
Ki fogta meg 160-rol fél kézzel a motort ABS nélkül, mikor elé vágtak, miközben Ady-t szavalt a bukósisakba. Persze előtte a 650-est 200-nál még egy kerékre vette, miközben az 3,8 litert fogyasztott az olcsóbbikból. 
-
mm89
őstag
válasz
-Mike-
üzenetére
Hát igen, add is el őket azonnal

Egyébként mielőtt tovább fokozódik a félreértés, én egy bizonyos sv ről beszéltem, nem általánosságban
Mint mondtam az én sv-m is messze volt az iszonyatostól.Tarill
Jó lesz rajta lábat pihentetni
A jogsi dolgot hallottam már hogy meggyorsították, de ez tényleg durva. 2 munkanap. Nekem annó a maximális 28 napot pont be is tartották... -
válasz
V.Stryker
üzenetére
Hagyd már meg őket legalább csak látszólag abba a hitbe, hogy én bogyo módjára békésen közlekedem.
Az tény, hogy ma keveset mentem békésen. 80 volt az alap, rángattam a gázt. Végre elmúlt az a rántás amit akkor csinált amikor a legkisebb gázt ráadtam. 
Tarill! Én pár másodpercig kerestem is hol van, nem néz ki hülyén. Touod mi néz ki hülyén? A fejidom.

-
Imy
veterán
Motort hogyan lehet hivatalosan 25KW-ra visszaminősítetni? Nem nekem kell, hanem egy ismerősömnek...

-
Horvi
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Ilyenkor nem találom azt a vidit amikor egy srácnak leakadt a bukócső a pályán és akkorát perecelt szegény, pedig ilyenkor tanulságos lenne. Mármint ha ekkora keret a cél.
-
runner 125
nagyúr
válasz
imibogyo
üzenetére
Atya ég.
Ne má. Most komolyan utcára felszerelnéd két ilyen karácsonyfaággal?Értem én h a gyakorló stuntosnak megéri, de utcai motorozáshoz qrvára felesleges. Nem beszélve arról, h ez max kis tempónál ér valamit. Pályázásnál simán fennakadhat a rázókőben, földben, amitől könnyen átfordul a motor.
Emellett a fickó által prezentált eldőléseket a kb. 10 mm-es rugóutak szinte alig tompítják. Óriási terhelést kap a keret össze felfogatási pontja és a motor váza is. Megkockáztatom, h ennyi eldöntés után bármikor megrepedhet bizonyos pontokon a váz.Ha ilyen ambícióid vannak, össze kell spórolni egy papír nélküli pályagépre.
-
imibogyo
veterán
válasz
Tarill
üzenetére
Annyira néz ki hülyén mint amire számítottam.
Egyrészt szerintem semennyire sem néz ki hülyén.Másrészt ha rajtam múlik és megoldható lesz majd a motoromra, akkor én egy ilyen komplett rendszert rakok majd a motoromra. Nem az esztétikum csúcsa, de megvédi azt amiért olyan sokat küzdöttem (érdemes megnézni a videóban, hogy mit kap a gép). Főleg ha komolyabb pályázás is lesz a vége, akkor főleg hasznos lesz...

-
runner 125
nagyúr
válasz
Tarill
üzenetére
Nem utolsó sorban chopper-es lábtartónak sem utolsó.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
SymbianOS
Szép, vigyázz csak rá. Nincs most jó minőségű friss képem róla, de ha nézegetnéd keress rá a tavalyi hsz.-omra, amikor vettem. Noh pont úgy néz ki most is, nem változott semmi, csak került rá egy fekete plexi.
-
Tarill
őstag
megjött ebayről a bukógomba 7.5e ft cakli pakli fel is raktam gyorsan. Ne legyen rá szükség de hátha még jól jön. Annyira néz ki hülyén mint amire számítottam.
Nem mellesleg ma átvehettem a jogsim
ahhoz képest h péntek zárás előtt fél órával beestem az okmányirodába a papirokkal kedden délbe jött az sms h mehetek érte. hamar lepörgették ennek örülök 
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Itt -ott méregettek, de mindig előre villogtak már nekünk, vagy csak az út szélén álldogáltak, nem volt attrocitás, lehet csak szerencsénk volt. Hát azt nem mondhatnám hogy szigorúan közlekedtünk, sőt...

Majd lehet jön csekk, nem lennék meglepve...
De a falutáblánál ahol elvileg 50-van a nyerges vontató olyan lazán megy km-eken át 90-100 között öröm nézni.
Olyan kanyaroknál 30-as meg 40-es tábla amit 80-al lazán lehet venni, hát.... a túra közepe felé nem tudtuk komolyan venni a sebességkorlátozásokat. De a helyiek sem ez messziről látszott...
Meg a semmi közepén be van téve egy 70-es tábla a nyílegyenes úton...
különben maguk a horvátok sem tudják saját magukat komolyan venni, olyan hogy falutábla után kapaszkodósáv tábla amiben a belső sáv minimum sebessége 60km/h...
Ezt nemegyszer láttuk. bolondok ezek.Nem is tudom van ezeknél telepített fix trafi? Ahol kiírták hogy radarska kontrolla ott betartottuk, de néztem én az út szélét soha nem láttam semmit...
-
mm89
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Attól függ mi számít terepnek.

Canniball, HSM
Akkor vagy az enyém meg a másik kollégámé volt gyenge, vagy akkor még nem mertem ennyire cibálni.
Mike
Próbálj ki egyet, de mondom, a sajátomat nem éreztem annó ilyen erősnek. Egyébként milyen motorod is van? -
Ferdzsoo
addikt
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Ez így nem az egész útvonal, de mondjuk a 90%-a. A legkeményebb a Gospic - Sveti juraj szakasz a nemzeti parkon át, az valami leírhatatlan...
És a legdöntögetősebb a Senj - Starigrad (D8) szakasz, az egy álomút motorosoknak.A szállás Starigrad - Paklenica-n volt. Csillagtúráztunk minden nap.
-
válasz
runner 125
üzenetére
Muti a 8 évest. Ma elcipeltem párom FZ200-asát próbáltam vele ügyeskedni, hát én sem fényképész leszek. Nem volt sem waxolva semmi, régóta nem mostam le, bocsai ha van bogár.

[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]bogyo112! Mivel az injectort csöppet állították így kíváncsi voltam rá. VOlt ez a pillanatra fulladós jelenség, meg néha bizonytalanság stb. Ezek mind eltűntek.Jelenleg sztem nem fog el 5.8 alá menni. Számomra nehéz nem meghajtani és komótosan indulni meg minden.
A GS ha 7-et megeszik annak meg van az oka, ismert hiba.StoneBridge! Kicsit sok, de meg van az oka. Valamivel 4L felett lenne a jó, azt gyári kipudofóval simán lehet hozni, de tudok F-et ami eddigi 7Xxxxkm alatt még nem evett 5L felett.
Grillo! Akkor Szia, én nem. Autóval próbáltál mellettem eljönni a szűk úton?
-
Ferdzsoo
addikt
Megjöttünk 6 nap horvátból, 2018km, ebből 130km autópálya volt csak összesen!
Embertelen jó utak vannak Horvátországban, simán alázza pl. az osztrákokat, (minőségre, szélességre forgalommennyiségre, mindenre) és olyan hágók, tengerparti utak, egy motoros paradicsom, biztos hogy legközelebb is inkább ide jövünk Ausztria helyett.
Senj-től Vodice-ig végigcsapattuk a tengerparti utat és a hegy másik oldalán lévőket is bejártuk, több hágóval együtt. Ilyenkor 0 forgalom, olyan aszfalt, a gumit kenni lehetett megállás után. Nagyon ipari volt. Soha nem volt még ilyen jó túránk, nálam veri az osztrákokat...
Lesz majd videó is, csak még össze kell vágni...
Azmeg hogy egy jó kis csapatás után megfürdesz a tengerben, pf kib@szottjó érzés...
-
tboldi
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
BMW F800R, aminek kapcsán még lóg egy "élménybeszámolóval", ha jól rémlik.

-
BoB
veterán
válasz
StoneBridge
üzenetére
Nekem van fogyasztásmérő a motoron (pillanatnyi, átlag), a saját tesztjeim alapján 2 deci pontossággal működik. Az alapján a fordulat nem számít nagyon, hanem az hogy mennyire van eltekerve a gáz (autónál mennyire van mélyrenyomva a gázpedál).
Ha folyamatosan úgy megy hogy koppra húzza a gázt amikor csak lehet, akkor szerintem lehet több is mint 6.
-
mm89
őstag
Meglepődtem én is amikor ráültem kollégám sv650 jére. Ugye nekem is volt, nem rémlett hogy emelgette volna az elejét. Na ez olaszból való motor, de tuti hogy valami piszkálás van benne mert egyesben 6e nél húztam egy nagyot neki és úgy jött kerékre mintha az lenne a dolga! Mondjuk mondta hogy 7litert eszik. (az enyém 5-6 között evett). Évjárat ugyanaz (2004).
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Kolondrum
üzenetére
Figyu! Ilyen cihopata üzemmódban az én GS-em is elkérte a 4,8-at. De nem a fogyi miatt járok lassabban, hanem már én féltem rajta ülni. "Számomra sportos" üzemmódban 4,2-4,5 liter, nyugis túra néhány lendületesebb előzéssel (mint szinte mindig) meg 3,8 - 4,0 liter körül kér. Azon vagyok kiakadva, hogy anno valamelyik népítéletben valaki azt írta, hogy be lehetett a kis GS-sel pusziltatni 7,0 litert százon. Szerintem neki tuti hibás volt a motorja, mert egyébként nem létezik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondom vazzeg nekem meg a motorral. De hogy nem mert ő innen tankol és már vitte is a pisztolyt. Anyád. Kitolatok előremegyek az elsőhöz ahova neki félig belóg az autója hogy akkor onnan tankoljak.

, sztem biztonságosabb megoldás a tábla kifúrása