- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz FIREBLADE78 #68697 üzenetére
Kaposvár -> Kecskemét?
Úgy rémlik, hogy azok nem éppen szomszédos települések. -
AndrewTdi
addikt
válasz -Mosquito- #68696 üzenetére
Én úgy tudom csak bőrruha a jó.
-
-
-Mosquito-
őstag
Vannak kisebb gokart pályák ahová fel lehet menni motorral is, bár ott max 2-ben tudsz közlekedni. Igaz ezek nem olyan jó állapotúak mint mondjuk a nagyobb pályák. Baja környéken is van egy. Keresőt használd,illetve a többiekek is van némi infójuk hova,merre érdemes menni. [link], [link]
Mike:
Persze, hogy péntek. Csak bőrben lehet ilyenkor felmenni?
runner :
Nem értelek.. Plusz rá kell dobni min, 500-1M, hogy kb olyan legyen ami neked is megfelel és ha nix, doboz akkor azért is kell keményen csengetni. Tedd csak fel, majd hívogatlak szám nélkül, hogy süldő malac vagy trabi csere/beszámolsz-e?
[ Szerkesztve ]
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
runner 125
nagyúr
Úgy döntöttem hétvégén meghirdetem a motort, próba szerencse elven. Ha elmegy, eladom, ha nem, megtartom. Szóval, ha valaki ilyet keres, vagy ismerőse, ne tartsa magában.
Amennyiben elviszik átülök az 1.2-esre.
Akárhogy számolom, ha rakatok bele PC V-t, és veszek dobozszettet, már majdnem ott vagyok árban.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
-Mike-
addikt
10órától lehet jelentkezni a 06.10-i hungaroringi nyílt napra, két kategóriában is, 25perces menetek. 1menet 6e HUF. Aki akar/tud kattintson, gyorsan betelnek a helyek. [link]
Úgy tudom erre a napra van meghirdetve a Ducati Magyarország által szervezett heppening Ducati Day néven, délután lehet ők vannak a pályán, ami talán ingyenes lesz (?).
-
emre
veterán
válasz -Mosquito- #68692 üzenetére
Arra külön ember kell.
Más:
Nem nagyon vagyok képben pályázással kapcsolatban.
Szóval a kérdésem az lenne hogy hol vannak kis hazánkban amatőrök számára elérhető versenypályák?
Amiről tudok, az az Euroring, Kakucs, Pannónia ring meg persze a Hungaroring.
Mindössze az a bajom, hogy ezek nekem kicsit messze vannak. (Kaposváron lakok)
A Pannoniaring van a legközelebb, 190km, de időben ez is 2,5 óra.Csak mert erősen gondolkodok azon, hogy a papírok nélküli ezres FZR-emet nem eladásra készítem fel, hanem inkább pályára. Valószínűleg úgy sem kapnék érte 200 felett. Elbontani nem akarom, nekem meg a hibátlan motorikus állapota miatt többet ér.
A másik kérdés, hogy mit érdemes átalakítani az utca állapothoz képes?
Nem tuningra gondolok, hanem pl az index-ek leszerelése.[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Polemius
senior tag
válasz V.Stryker #68665 üzenetére
Tudtommal, ha valaki hivatalosan, papírozva (kijelentkezve) élt huzamosabb ideig külföldön, akkor van valami kedvezményes mód hazahozni a kint vásárolt járművét (de egy ideig nem adhatja el azt hiszem).
Részletekre nem emlékszem, de érdemes rákérdezni hivatalnál (NAV?). -
Geresics
addikt
válasz mrhero #68684 üzenetére
Van egy amerikai srác, akinek a videóit szoktam nézni, és épp nemrég csinált egy 2 perces videót a telefontartókról. Ő mondjuk terepezéshez használja, nem pályázáshoz, de ha ott nem esik ki, akkor gondolom Neked is jó lehet!
Nekem nem ilyen van, hanem a kínai becipzározós, de az nem látszik annyira, és álló motornál egyszer 20 perc után kiírta a telefon, hogy nagyon melege van, és addig nem működik tovább, amíg le nem hűl...*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
mrhero
tag
Voltam ma kakucson és úgy érzem elkapott a gépszíj.. Dőlésszöget hatékonyan lehet mérni kormányra szerelt telefonnal?
Egyébként is tervezem egy ideje, hogy veszek egy konzolt, hogy lássam is ne csak halljam a gps-t.@Mosquito34, milyen kormányra szerelhetőd van pontosan (telefonhoz)? Visszakerestem a fórumban és valami olyasmit szeretnék, mint a tied.
@emre: te végül milyet vettél?
-
Khaosz55
addikt
Nos ki akarom cserélni a protektorokat a kabátomba és nadrágomba.
Kétféle megoldást látok.
1. SAS TEC protektorokat teszek be mindenhova.
2. Vagy veszek forcefield protektoringet + könyök térd csípő váll protektor SAS lesz.Cordura kabátom van a gerincprotektor benne 38,5cmX29cm ilyen piskóta alakú.
Néztem a videón az amcsi légzsákinget, nem rossz cucc, csak a kioldása fura nekem kb minden motorról leszállás esetén kioldanám.
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
Mekkora szopó összerakni/felrakni a fejidomot, egyedül bzi nagy szívás. Felraktam, de kb nem haladtam semmit, mert rám sötétedett. Holnapra hívtam segítséget, mert inkább leszedem, mert káosz az egész.
De már látom az alagút végét, fasza lesz.
Ferrari-Troli piros, hasítani fog Csak legyen már kész..
..pikkpakk elmennek a munka utáni szerelős órák és jön a sötét. -
imibogyo
veterán
Csak update-elem a dolgot! Sikeresen szét szedtem a karburátorsort és sikerült a "szorulását" is megjavítanom. Most már szépen járnak a pillangószelepek is, minden részét kitakarítottam. Sikerült helyrehoznom a vízpumpa deklijét is, amibe nemes egyszerűséggel belerohadt a gumicső csatlakozója. Oszlopos fúrón kitakarítottam a lyukat és mehet a helyére az új csatlakozó. Ha így haladok, remélem hétvégén megpróbálhatom beindítani a gépet, vagy legalábbis jövőhéten.
-
AndrewTdi
addikt
kösz! imádom!
Amugy ugyanez a véleményem. Annó amikor még nem vettem meg, a zöld felé húztam. kép alapján a fehér nem nyerte el a tetszésem. Azért mentem csak el megnézni ezt a fehéret, mert nagyon kivételes állapotban és áron volt. Aztán amikor megláttam élőben, a legelső gondolatom az volt, hogy "basszus, nem kell zöld! ez kell!"[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
c4bB
csendes tag
-
V.Stryker
nagyúr
Srácok!
Kéne egy kis segítésk, tanács.
Van egy közeli ismerősöm, aki Németországban dolgozott, ideiglenesen hazajött, de most derült ki,hogy nem kell visszamennie. Kint van a nevén egy kis 125ccm-is motor, rendszámmal mindennel. Most szeretné hazahozni. Mi a teendője, hol kell kezdeni és mennyibe fog neki ez kerülni?
-
-
baboss
őstag
Én vagyok a figyelmetlen, vagy kifogom a figyelmetlen sofőröket. A busz leszoritott a főuton miközben sávot váltott, kijönnek elém a főúton, rosz féklámpa indeksz nélkül lekanyarodik elöttem jobra, stb.
[ Szerkesztve ]
-
dugynok
senior tag
Aki sokat túrázik ország szerte és szeretne (és tud) segíteni a közösségnek itt a lapcsaládon egy kis nyereményjátékkal egybekötve:
-
Horvi
őstag
-
Laraxior
titán
válasz stereodead #68615 üzenetére
580-ért elviheted az enyémet.. Open Road fest után
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Geresics
addikt
válasz Kroni1 #68654 üzenetére
Hmm... érdekes-érdekes... Eddig csak jókat olvastam róla...
Protektoring alá mindenképp kell valami, mert az rohadtul irritálja a bőröm önmagában!Szerk.:
voltam kipróbálni egy új BMW R1200GS ADVENTURE-t! 1,5 órán keresztül játszottam vele![ Szerkesztve ]
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Kroni1
veterán
válasz mrhero #68643 üzenetére
Na én is akartam írni, csak mások meg annyira dicsérték, hogy azt hittem velem van a baj!
Szóval nekem is volt ilyen LiDL féle aláöltözőm, hidegben egyszer hazafelé felvettem de ott már éreztem, hogy a szövése nem az igazi, szúr, kellemetlen a bőrömnek. Aztán egy kevésbé hideg napon gondoltam h kipróbálom, de már otthon le is vettem és féláron el is adtam, mert nagyon nem volt kellemes érzés benne lenni, egy meleg napon meg biztosan megőrültem volna benne! Meg sem közelíti egy HellyHansen vagy hasonló minőségi aláöltöző minőségét. Hidegben még egy Dechatlonos 3ezer Ft-os is jobb választás, melegben meg én mondjuk hálós ruhát veszek, aláöltözőt sosem.
-
FIREBLADE78
addikt
-
Something_
őstag
válasz -Mike- #68650 üzenetére
Jaja, mindketten szerdára terveztük, erre hétfőn jött az a kcsg volvo
Fireblade: ööö, ha el lett volna törve, akkor nem lehetett volna polírozni Szóval nem értem a kérdést. Pár napja raktam be 1-2 képet a sérülésről, ekkor ajánlotta Runner Kicsee-t. Ha érdekel (úgy sem érdekel) akkor lapozz vissza párat.
-
-Mike-
addikt
válasz Something_ #68648 üzenetére
Tudom, én írtam hogy menjünk Kakucsra, másnap megtalált a volvo. Ezt most olyan félve írtam be.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Something_ #68645 üzenetére
Nem tört el a búra,csak karcos lett?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
-
-Mike-
addikt
válasz Something_ #68645 üzenetére
Ha 06.10-re elkészül akkor jöhetsz Hringre pályanapozni. Elsején kezdődik majd a regisztráció.
-
Archer
őstag
Kb. mint ami a cikk ír. Én is ilyet használok, viszont a tépőzárakat tényleg baromira vonzza, nekem már csomószor beleragadt, elég "viseltesen" néz ki emiatt a felső de a szálakat szerencsére nem szedi ki úgyhogy inkább csak esztétikai hiba.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
Something_
őstag
Jaja, ezuton is koszi a segitseget es a felajanlast! :-)
Runner: leult egy szekbe, en addig szerelgettem, aztan asszondja kesz :-)
Polimorf: megsporolt 40.000et nekem ez a polir :-)
Most a fejidomot rakosgatom. Mivel en voltam a balfsz, ezert parszor ujbol kellett kezdeni a legozast.
-
polimorf
tag
válasz Something_ #68640 üzenetére
Ugye, hogy csodákra képes a polir?
Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
mrhero
tag
válasz Something_ #68627 üzenetére
Faszán néz ki, kitartás!
@AndrewTdi, köszi a linket a HH Dry-ról, Westendben vagy Karasnában meg is nézem. Van egy szett aláöltözőm, nagyobb gurulások alkalmával mindig rajtam van, de néhány haver furán néz, hogy minek az 30+ fokba. Pedig tényleg nagyon komfortos.
@geresics, szerintem hagyd a lidl féle aláöltözőt, nekem volt olyan is, de meg sem közelítette a legolcsóbb adidas (felső) és nike (alsó) aláöltözőimet. Asszem 10-15k volt a kettő együtt, de lehet, hogy annyi sem. Tudom, hogy a lidlben még ennek is a töredéke, de közel sem annyira elasztikus, nyom/vág a varrás, nekem nem volt kényelmes egyáltalán. Az anyaga is fura, nem annyira finom szövésű.
[ Szerkesztve ]
-
ath
senior tag
válasz stereodead #68619 üzenetére
nekem gixer van, asszony sípol is rendesen
Somatom megpróbálom őket, még közel is esnek. köszi!
Chrys_, én tuti fújnék rá wd40-et, hogy be tudjon szivárogni az illesztéshez, utána próbálnám csak mozgatni.
HGabor89 így már azért a konzol is normálisan néz ki
-
runner 125
nagyúr
válasz Something_ #68640 üzenetére
Na, en mondtam h pro a srác.
De valld be, inkább neked is vitt ket uj burat..
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Something_
őstag
válasz runner 125 #68637 üzenetére
Eddig ok, nyilvan kell egy kis komprumisszum, de hat mas megoldas nem volt.
Lampapolir
Kicsee-t ajanlom, akinek kell polir. 5k volt es hazhoz jott, legkenyelmesebb megoldas :-))
-
runner 125
nagyúr
Faxa, jo lesz.
Idomok mennyire passzoltak? Kellett reszelni a furatokon?"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
-
Kezd motor alakja lenni. Köv képen egy POV videót akarunk ahol csapatsz. Kösssz!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó + Varta 12V 44Ah (EN350A) akku. 2.5 éves.
-
Horvi
őstag
Alakul ez csak így tovább
Jó a gyerekmegőrző ott bal oldalt
Hello darkness, my old friend...
-
kisninja
őstag
A bukom megjött Nolan n71 M-es Nagyon jó. Viszont haver miatt csúszik a városi vizsga 1 hetet.
Nem megy neki az egyesbe rakás illetve lefullad a 600 es al is..... Képzelhetitek milyen boldog vagyok.
Mennyire igaz hogy baronék csak a motor 10 éves koráig adnak hitelt ? van 700k-m + 100k az árírásra, de ami bejön az még indig messze van legalább Suzuki gsr600. No eléggé elment a kedvem mindentől.[ Szerkesztve ]