Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trub
tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Köszi! Miután meleg nem mászkál, stabil, csak kicsit magas. Szervizkönyvben akkor megkeresem melyik csavar az. Féktisztítóval azért odafújok picit, hátha.
Csak azért érdekes, mert szerviz előtt jó volt. Bár azt furcsálltam, hogy tök hideg motornál szívató nélkül pöccre indul és még az alapjárat is jó. De eddig nem zavart, mert hideg-melegen egyaránt megfelelő volt.
Lehet ennyit számított a szelephézag állítás

-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Vánszorgás, nyáron megfővő motorok, instant balesetveszély a mindig jelen lévő néhány műmájer kretén miatt. Nem embernek való az...

-
Topiccsendőr
addikt
ugyanugy kell beallitani, mint az mz-n. van egy alapjarat allito. azzal uzemmeleg allapotban tekerd lejjebb, hogy normalis legyen az alapjarat, 1200-1300. kerdes az, hogy falsot sziv-e valahol, vagy barmilyen problema van-e a hatterben, amitol ossze vissza maszkal az alapjarat. pl fojtoszeleptengely kopas, vagy barmi mas.
-
V.Stryker
nagyúr
Kicsit most szét tudna b.szn. az ideg.
Ráfeszültem,hogy szép MRA túraplexi kell a motorra, mert a kínai a sityakra cseszi az összes bogarat, meg nem is tetszik.Sehol nem találom, még a gyár oldalán is valami oltári fos kép van, se forma, se semmi nem jön ki rajta, a haveréhoz se tudom hasonlítani.
Mondom, megrendelem ott, ahol ő rendelte,hogy pont ugyanaz kell, mint neki, az a tuti. Igaz, hogy győri cég és 1200 forinttal több, mint két pesti cégnél, de legalább házhoz jön és elvileg így biztos,hogy azt kapom.
Erre ma megrendeltem, kértem számlát,hogy kifizetem,stb.
30 percre rá ír a kelomotor, akiknek 3 napja elküldtem a haver motorjának fotóját,hgoy ezt a plexit felismerik-e és tudják-e rendelni... tudják, 6k-val olcsóbban.
Óóóóó, hogy kapná be az a gyors reagálású erő, az. 
Mondjuk nem tudom, hogy rendelik annyiért,mert közvetlenül a gyártól is max 4k-val olcsóbban lehet megrendelni+ szállítási díj.

Na mindegy. Ezt viszont most nagyon nehezen dolgozom fel.

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
nem megallni kell az abs el, hanem az uton maradni, es kikerulni. a mellette levo motoros azonnal a leallosavba hajtott, ha van abs, eselye lett volna a supermotosnak is lehuzodnia.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Úgy könnyű, hogy átjönnek a románok is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Voltam már egy-két ilyen (hosszabb-rövidebb) össznépi felvonuláson, és hú de rühellem! Soha többet.

-
FIREBLADE78
addikt
Szegedi felvonulásunk,lehet tanulni pestiek
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Fehérre gondoltam,amaz esélytelen.
-
runner 125
nagyúr
-
Trub
tag
Ma hoztam el a Karasnából a motort szelephézag állításról. Honda CB400SF, karburátoros.
Mihelyt bemelegedett megemelkedett az alapjárat. Most 2000-2500 rpm.

Azóta ilyen. Szerintetek mi lelhette? Vagy ezt kéne ilyenkor valahogy állítani? MZ-n beállítanám, de ebbe nem szeretnék belekontárkodni.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Az elsőn semmi nem segített volna, viszont a másikon egy ABS, elképzelhető...
-
-Mosquito-
őstag
Igazad van a szöcskés ugrás/mentésért kap 8 1/2 pont.

Canniball:
Itt a pánik és az első fék belemarása volt a gond. Most nem azért de rutinosabb lett volna akkor talán jól reagálja le fékez stb ill pont ilyen esetben az ABS-nél nem lett volna bukfenc. 40km/h-ról 7m belül megállsz. Múlt péntentek voltunk Kakucson tanulni meg utána pályázni, sokat tanul belőle az ember.
-
runner 125
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ezt kb esélytelen volt kivédeni, hisz az előző motoros pont kitakarta csóró ebet, a belül közlekedő már csak annyit észlelhetett h előtte van. Szerintem nagyon fékezni sem volt ideje, a 30kg-s kutya egyszerűen kiverte az első kereket és már borult is, úgyhogy itt az ABS sem segített volna.
-
-
maajsz
senior tag
válasz
canniball
üzenetére
Extrém szerencsétlen eset, a cikk cakk miatt az előtte haladó jobbról pont kitakarta a kutyát, több éves motoros rutinnal is kb mission impossible. Sajnos ez ilyen, hiába emelték fel a nagy A kategóriát 24 évre, sokat nem érnek el vele (lehet 25 év alatti baleseti statisztikát javíthat vagy nem tudom). A mai rutinvizsga nulla, semmi használható tapasztalatot nem nyújt, látom mert faterom oktató. Egy 8ast alig tudnak megcsinálni, olyanokat kell elmagyarázni hogy ne magad elé nézzé' hanem ahova menni akarsz.. 'ja hogy így könnyű nem is teszem le lábam... Simán vezetés technikai tréninghez kötném a nagymotoros engedélyt. Olyanok mint progresszív fékezés vagy vészkikerülési technika esetleg súlypontáthelyezés életet menthet. Annyi nem esik le általában, ha kanyar előtt ellenkező irányba mozdítom a kormányt bedől a motor. Egy normális ilyen képzésen 2-3 alkalommal megtanítanák a helyes mozdulatokat és ha aszerint motoroz utána a delikvens talán berögzülnek a dolgok. Nem mondom, hogy a reakcióideje javul, de sok más lehetőség adott egy baleset elkerülésére, oké a mennyé' lassabban mellett.
-
canniball
nagyúr
válasz
fattyu
üzenetére
Hát ez az, elvileg, innen a fotelból. Gyakorlatilag szerintem legtöbbünk ugyanígy rámarkolt volna, tisztelet a rutinos kivételnek aki nem járt volna feltétlenül jobban. Nem látszik minden tökéletesen ebből a kameraszögből, de úgy tűnik jobbra motor, balra a fekvő motor (és nem mellesleg a kamion), előre pedig az úton lévő motoros, megállni ekkora távon pedig valószínűleg nem tudott volna. Matt.
-
fattyu
veterán
válasz
canniball
üzenetére
nem mondom hogy tuti meg lehetett volna úszni perec nélkül...
de amíg a gumi van alul addig jobban lassulsz mintha az oldalán csúszik a motor. tapadiás surlódási mindig nagyobb mint a csúszási surlódási. ergó ha a gumi marad alul távolodtak volna egymástól akármilyen közelről indultak. elvileg. aztán lehet hogy nem.
ettől még ember nettó pánikban tövighuzta a féket és elszállt mint a győzelmi zászló. kontrollált fékezés nem történt. SZERINTEM innen a fotelből ha nem blokkolja az első kereket megoldható lett volna.
más: Az ellenőrzés célja a sebességtúllépés veszélyességének tudatosítása, és nem a szankcionálás. Azonban a dokumentált jogsértések miatt a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseknek megfelelő intézkedésekre kerül sor.
de cukik

-
canniball
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Most őszintén: ti meg tudtátok volna oldani? Itt nem arról volt szó, hogy "nem állok meg, merre kerüljek?", hanem kb. 1 másodpercről.
Más.
Tudom, hogy itt mindenki szabályosan közlekedik, de akinek van olyan ismerőse aki nem annak szóljatok, hogy holnap figyeljen oda! -
-Mike-
addikt
válasz
-Mosquito-
üzenetére
De ha neon bukó lett volna rajta a kutya kerüli el őt.
-
Ferdzsoo
addikt
Ezt nevezem én igazi veszélyhelyzetnek, itt arra alig van időd hogy rámarkolj a fékre, nemhogy szépen elgondolod hogyan adagold meg merre kerüld ki. Meg is lett az eredménye...
Persze HSM ezt is megoldotta volna tudom.
Lol a földön fekvő csávónál a végén fegyver is van...
fix amerika... -
emre
veterán
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Ezek szerint nem ugyan arra gondoltunk.

-
Xaels
félisten
Srácok tudtok segíteni? Találtam idehaza gyári Dragstar kipu dobot. Annyi, hogy 2004-es 1100-as Classic-ról való és az enyém 2002-es 650-es. Tudnom kellene, hogy kompatibilis-e a kettő egymással. Vannak átfedések úgy tudom, de nem találok pontos leírást. [link] vajon megfelelő lehet?
-
Xaels
félisten
válasz
V.Stryker
üzenetére
Az enyém is bár parázik, de azért vigyem be meg menjek érte
A nyáron is valószínű 1-2 fesztiválra motorral fogunk leugrani. Csak hát venni kell neki akkor saját bukót(vagy nekem újat) meg kabátot mert most az enyémet hordja 
CSAM-on este láttam egy M-es női kabátot 17-ért ha esetleg aktuális.
-
V.Stryker
nagyúr
No srácok,
Tegnap elvittem asszonyt motorozni.
Első alkalom volt mindkettőnknek. Vacsizni mentünk a belvárosba, mondtam én nem autózom, pattanjon fel.
Hmm... igazából kicsit a féken érzem, hogy ketten vagyunk, amúgy jobb volt, mint gondoltam. Sőt , a hátsó gumin kifejezetten éreztem,hogy jobban bemelegszik, jobb a tapadása. Elején nem tartotta magát, meg éreztem,hogy ellentart döntésnél, de vacsi közben megbeszéltük és hazafele már nem volt gond annyira.Asszony... odafele próbáltam ésszel menni, de azért néhol betoltam a kocsik közé. Utólag mondta,hogy halkan anyázott, csak nem hallottam. Az elején félt ,aztán már nem, csak nem hitte,hogy ott elférünk, ahová betúrtam a motort.
Há mondom...b+ ez még rákap...
Hazafele... mondom menjünk egy kört, rakpart, este szép a város.... Egyszer egyszer odakentem neki, hogy legalább itt megfélemlítsem.
Erre vigyorogva szállt le a motorról. Mondta,hogy a döntésnél már nem félt, meg a kocsik között se, csak az intenzív gyorsításoknál, de azért nem gáz.Erre ma.... nézzek már neki motoros kabátot.
(Tegnap kölcsön kabátban volt.) -
maajsz
senior tag
Kötelezőt hol érdemes most kötni? (650 SV) Tudom sok online kalkulátor van, de személyes vélemény is érdekelne. Jelenleg köbés de most emeltek rajta így váltáson gondolkodom.
-
StoneBridge
senior tag
válasz
tboldi
üzenetére
Hát ez jó.

Én a sztori első fele vagyok. Elmegyek valamerre, de nem fordulok vissza.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Betehettek volna egy sima MT07-et, és utána a Tracer vissza, hogy azzal kicsit jobban rendben van egy 2fős túra.
Pont most hétvégén beszéltük a 'zasszonnyal, hogy már a tanktáska és egy hátitáska beiktatásával kényelmetlen az MT07. Simán cuccok nélkül még oké, úgy elvoltunk fél napig a Bükkben.Amúgy nem tetszik.
És megkapta ez is a 09 undorító denevér lámpáját... -
Xaels
félisten
válasz
tboldi
üzenetére
Nem rossz, de inkább maradnék akkor már a sima Tracernél.
Ha meg már megint itt vagyok akkor, hagy dicsekedjek egy kicsit. Egerben tankoltam utoljára, utassal együtt mentem azóta 266km-t és ma elmentem tankolni. 11,1L ment bele összesen. Csak pislogtam így nem volt 4,2 az átlagom.
-
Kroni1
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Sajnos a hozzáadott bioetanol miatt jobban kikezdi az állás során a tankot belülről a rozsda, így a manapság kapható üzemanyaggal akaratlan is többet ártunk a motornak mint régebben..
Ezért is egyre trendibb a fém helyett a műanyag tank. Szóval aki télen leáll a motorozással annak már nem érvényes az, hogy teletankolva rakja el a motort, mert ahol levegő van ott rozsdásodhat.. Én láttam olyan tankot amelyiknél a felső üres rész alig rozsdált, az alsó rész pedig (ahol az üa volt) élesen elkülöníthető vonallal elválasztólag teljesen szét volt rozsdásodva!
Szóval jobb lenne télire leengedni a tankot, de ez azért nehezebben kivitelezhető mint a teletankolás. A legjobb ha nem zárjuk le teljesen a szezont, és egy-egy útra kivisszük télen is a paripát, ha engedi az időjárás. Nekem a téli offseason december 5-től tartott február közepéig, szóval nem volt hosszú..
-
Geresics
addikt
csak én nem vagyok képes elviselni, hogy 3-4 hónapot álljon a motor?

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Teasüti
üzenetére
Nem kene szamottevonek lennie, de nagyon vegyes a kep. Futott garazsban is lattam rozsdasodo tankot, es megkotlott karbit. Bar nalam csak kint a szabadban kurta szet a fuvokat, mig futetlen garazsban nem.
Fogalmam sincs mitol van ekkora kulonbseg. Lehet e10 benzin, vagy a megengedettnel tobb etanol az e5 ben, vagy valamilyen mas tenyezo, amirol nem tudunk.Milyen uzemanyagszint? Uszoszintre gondolsz? Kimerted atlatszo csovel?
Hidegen lehet feher a fust, azzal nincs baj.
Hidegen fulladozhat. Uzemmelegen nem kene. -
Teasüti
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Úgy tudtam a lerakásnál ez a negyed év nem igazán számottevő. Korábban úgy írtad akkor kell ilyenekre figyelni, ha akár évekig áll a motor.
Tegnap megszabadultam a kis GPZ-től. Egy hete még tökéletesen működött, most meg alig indul, fullad, három hengerezett.
Az üzemanyag szint meg bezuhant vmiért.
Füstölt a gép rendesen (a színe csak a szokásos fehér köd).
Kérdezi a vevő milyen benzin van benne, mondom az őszi.
A füstöt már észrevettem indítás után, de gázadásra a fulladozás megint egyik napról a másikra jött elő. Mi a fasz? Áttoltam primer állásba a csapot, aztán intettem egy búcsút.
Vhol elillant volna a benzin? -
Topiccsendőr
addikt
válasz
BlackPriest
üzenetére
Igen, valszeg benzin. Bagy vonalakban: a fuvokad es a karbi ontveny kozott elkezdodott az elektrokemiai korrozio, mivel a benzin nem vezeti az aramot, de az etanol igen. Javaslom legkozelebb az uszohaz leereszteset, illetve 100 as benzin tankolast lerakas elott.
Vagy ki van repedve a tolozar vakuum, de a legvaloszinubb, a benzin. Karbit kell tisztitani (most az egyszer ez tenyleg hasznal) es szeretnem felhivni a tobbiek figyelmet (nemreg volt tema a karbitisztitas) arra a jelensegre, hogy nem mukodik a motor teljesitmenyrendszere. Ilyen esetekben valoban szukseges lehet a tisztitas, ha valoban a teljesitmenyrendszer eltomodese okozza a hibat. -
Archer
őstag
válasz
Something_
üzenetére
Lengővilla, teleszkóp, hűtő, dekni, kormánycsutka szokott még ilyenkor sérülni, amiket írtál, abból a lámpa meg az idom a húzósabb, ha nem gyári az idom, azért szívás, mert hiába veszel hozzá mondjuk egy gyári oldal vagy hasidomot, 90%, hogy az utángyártottal nem fog passzolni, cserélni kell az egész első idomzatot. Mondjuk az is kérdés, ha felmérik a kárt és kiderül, hogy nem gyári cucc, az nem okoz-e bonyodalmat.
A jogi részét nem ismerem, de szerintem azzal járnál a legjobban, ha felajánlanának pénzt mert GTK vagy mittudomén, aztán ebayről összelegóznád. Ha csak azok sérültek, amiket írsz, nem olyan vészes az, tükör, lábtartó meg a többi bizbasz használtan nem nagy tétel, idom meg a lámpa, ami húzósabb. PC37-en ha jól tudom, a két oldali búra egy lámpatestben van, így cserélni kell az egészet. PC40-en a Ram-air-t felhozták a lámpák közé a VTR1000SP mintájára, így ott már szerencsére külön van, bár ez neked sovány vigasz. -
törölt tag
válasz
Something_
üzenetére
Nem egészen. Mit kell tenned, ha látod, hogy kijön a sávodba? Lassítanod, vagy megállnod és elengedned. Ezért nem mindegy, hogy mióta volt a sávodban.
-
törölt tag
válasz
Something_
üzenetére
Ha "ügyed" van egy alárendelt viszonyban levő járművel, annak három fokozata van:
zavarás
akadályozás
veszélyeztetés
Ebből az első kettő szabályos. Ezért nem mindegy, hogy mióta tartózkodott a sávodban. Ha "régóta", akkor csak zavart, vagy akadályozott, de neked az észleléstől elegendő időd lett volna arra, hogy a defenzív vezetés elve alapján cselekedj.Más. Egy kamionos tanácsa. Ne haladjatok tartósan jobbról egy kamion, vagy teherautó fülkéje mellett, vagy közvetlenül mögötte, mert sanszos, hogy ott totál holttérben vagytok! Sok ilyen balesetet látok, nagyon figyelek és ma mégis majdnem legyalultam egy személyautót. Nagyon szar érzés lelkileg. Hát még neki milyen lett volna! Egy motorosról nem is szólva!
-
Grillo
őstag
válasz
BlackPriest
üzenetére
Benzin friss benne, vagy az ősszel beletankolt?
-
BlackPriest
őstag
sziasztok!
húgom zzr400-asát próbáltam felébreszteni a téli álomból, azonban azt tapasztaltam, hogy gázadásra azonnal le akar fulladni. szívatóval felpörög szépen, beáll az alapjárat, de 4-5 ezres fordulatról is fullad, ha meghúzom a gázt (akár csak kicsit is). valami mocsok válhatott ki a karburátorokban?
köszi!
-
AndrewTdi
addikt
válasz
-Mosquito-
üzenetére
De ezt a rendőr nem tudhatja
-
canniball
nagyúr
válasz
Something_
üzenetére
Úúú backi!
Kitartást az ügyintézéshez! -
dugynok
senior tag
válasz
Something_
üzenetére
Akkor nyert ügyed van. Mindenesetre, ahogy más is ajánlotta, mindent irass fel, sérülés, nadrág, Gyógykezelésről számla, fizetéskiesés, stb... Aztán ügyvéd, 10-20%-ért mindent kiprésel a biztosítóból.
Örülök, hogy nem lett nagyobb bajod. -
Something_
őstag
válasz
dugynok
üzenetére
Aha, aki mögöttem jött közvetlenül. Ő is mondta, hogy kifordult elém, de a rendőr nem vette jegyzőkönyvbe, csak nagy nehezen 1 óra múlva írta fel a számát.
E mellett van még egy motoros tanú és egy a szembejövő sávból.
Kíváncsi vagyok mi lesz ebből, habár 1,5 hónap múlva fogom megtudni :-)
-
HSM
félisten
válasz
Something_
üzenetére
Gondolom, úgy gondolták, hogy ő állt a sávodban, de előtte mondjuk fél méter hely, és hogy ha ott próbáltál volna elmenni előtte, miközben foglallta a sávot, és pont akkor indult, mikor előtte voltál, az lett volna szabálytalan.
De ahogy olvastam, nem ez volt a helyzet. -
dugynok
senior tag
válasz
Something_
üzenetére
Hacsak nem későn vetted észre és kikerülésnél mentél neki.
Persze nem én mondom, csak arendőr fejével gondolkodok. Nekik ilyenkor minden lehetőséget végig kell zongorátni. Tanu van? -
dugynok
senior tag
válasz
Something_
üzenetére
ÉÉrtem. Csak te írtad, hogy kérdezték mennyit állt a sávban és azt mondta 10-20mp-t. Azt hittem a te sávodban állt annyit. De akkor ő mire mondta ezt az időt? Hol állt ennyit?
Nem szabály, csak így hívják. Amikor nem jön semmi balról, de jobbról igen, bemehetsz elfoglalva a sávot és onnan várakozhatsz, míg tovább tudsz haladni. Írtam az elsőbbségadásról ahhoz pl. illik.
-
Something_
őstag
válasz
dugynok
üzenetére
Az én sávomban nem volt, max a buszsávba lehetett. Ha az én sávomba lett volna, akkor gondolom nem az orrát kapom el.
Ezt a sávfoglalás szabályt milyen címszó alatt találom meg? Habár gondolom e mellett kellett volna indexet használnia és balra néznie :-)
Itt történt: [link]
-
dugynok
senior tag
válasz
Something_
üzenetére
Lehet azért, mert létezik olyan, hogy sáv foglalás. Kimehet, ha nem jön semmi balról és megvárhatja, amíg elindulhat a jobb sáv felszabadulásáig. Elsöbbség adás ís úgy szól, hogy nem kényszerítheted hírtelen fékezésre és hírtelen irányváltásra, de lassításra igen. Ezért is kérdezték meg, hogy sávban állt, vagy kihajtott rád.
-
válasz
Something_
üzenetére
Alig sérült.... A GS-el először fordítva volt, 15k-s károm volt a másik félnek 510k. El sem ment onnan, nem tudott.
tboldi! Nem csak "pimp", ezzel sokkal jobb váltani. Azóta zavart, hogy elhoztam. A gyári egyhangú alu színű.

-
AndrewTdi
addikt
válasz
Something_
üzenetére
Lehet arra akart kilyukadni, hogy direkt mentél esetleg bele biztosítási csalás vagy árnyalt szuicid szándék miatt.
-
Something_
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Helyszinelo eloszor azt kerdezte, hogy mennyi idot allt allitasa szerint a savban. Erre azt mondta, hogy 10-20 masodperc. Erre tobbszor mondta a helyszinelo, hogy az rengeteg.
Nem tudom miert lenyeg, marmint az hogy nekem kellett volna megallni (fouton..) vagy hogy ennyi idot minek tolt bent az autos.Ilyen lett az auto, mai kep:

-
Xaels
félisten
válasz
Kolondrum
üzenetére
Vannak seggek. Ha nem siettem volna haza párommal a hátam mögött lehet megálltam volna tegnap és elküldtem volna a kisteheres f@szkalapot a Grassalkovichon. Nagy volt a forgalom, párom kérte nem bújkáljak mert reggel amikor bevittem nem igazán élvezte a dolgot, és beálltam a sorba araszolgattunk a belsőben a Hősök tere előtt(ez megy ki Dabas felé ami nekünk kell) a faszkalap 2-szer is ránk húzta index nélkül az Iveco-t. Pedig jobb oldalon eléggé halható a vasam...
-
Életveszély kint mászkálni....
Parkoló, merőlegesen az úttal. Ki sem néz vagy nem látott én nem tudom és kitolat. Láttam én, hogy világít a fehér, de mondom annak van metódusa, lassan kigurul valami. Nem baszki lendületből, áldom, hogy kivételesen fordulaton volt és ugrott egy nagyot és nem érte el a motor végét.De kirajzottak a tanuló vezetők is akik igen veszélyes helyzeteket teremtenek a lassú és túlon-túl szabályos vezetésükkel.
Amúgy nagyon gáz? Mert jónak viszont jó, kényelmes. Minimálisan mozog fel le mint a korábbi is.
[link]
[link]
[link] -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Something_
üzenetére
Szarjal ra.
Jegyzokonyvben ugyis az van, h o a hibas.
Ezert kell minden korulmenyek kozott helyezinelest kerni, mert meggondoljak magukat.
Nalam ugy nem akarta elismerni, hogy macisajt es kanyarodast tilto tablanal kanyarodott elem, elsobbseget nem adva. Ezek ilyenek.
En fogadnek egy ugyvedet, es rohognek az ilyen hulyen, ha ennyire polgari peresre akarja csinalni az ugyet... Helyszineles utan
Szoval sztm a lelki beked, a fereg biztositok, a felelosseget sosem vallalo hibas fel miatt fordulj hozzaertohoz. A forum sajnos itt nem az igazi segitseg. -
Horvi
őstag
válasz
Something_
üzenetére
Ezt a gerinctelen hozzáállást...

-
Something_
őstag
Na itt ulok a postan, kitoltottuk a keksargat.
Hat bazze, mikor mondtam, hogy irja ra, hogy felelosseget elismeri, jott a 15 perc huzavona. Azt mondta, hogy nem biztos abban, hogy o a felelos.
mert hogy o mar szerinte bent volt a savomban. (De balra nem indexelt es nem is nezett, mert hogy jobbrol intettek neki. Meg akkor nem a motorhazteto es a lokos tort volna, hanem az elso sarvedo/ajto)Ez szopatos lesz, ha megvaltoztatja.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ha én abba beleugrok (egyébként akkor nem lett volna rá elég pénzem), akkor megvéve, átírva, az említett hiányosságokat kijavítva, leszervizelve kb. 700k-ért lehetett volna egy 99-es évjáratú japán belpiacos vasam. A GS (zsírúj gumikkal és láncszettel véve 500k-ért), névre írva, megjavítva-leszervizelve (akku, hátsó féktárcsa, gyertyák, szűrők, mif*szom) megállt 600k-ból, és van egy ismert előéletű (szervizkönyves, számlás) 2007-es évjáratú szinte karcmentes gépem, amihez - ha kellene - minden bokorban, olcsón van alkatrész. Nekem ez utóbbi bőven jobb ajánlat volt.

-
-
Xaels
félisten

Azt hiszem ez lesz idén a befutó(N87). Nehéz szülés lesz a Skwal-lal szemben. Majd a kényelem dönt, meg az, hogy mennyire látok ki belőle. Mostanában hordtam a régi Nitro sisakomat, mert a csupasz fejemre feljön és hát durván kisebb benne a látószögem mint az S600-ban. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Azért valahogy a hangja alapján ráéreztem, hogy nem "költségmentes" ez a gép (mint ahogy állították előtte)
. Ha jól sejtem, a 8 éves, sz*rrá kopott gumik (a hátsó legalábbis), a totálkáros láncszett az maradt a régi (a 7-8 centit lógó láncot kézzel brutálisan megfeszítve, vagy másfél centit el lehetett emelni a hátsó lánckerékről). Mindkét lábtartó konzolja (az aluöntvény) törött, ordenáré módon, csálén felhegesztve, úgy, hogy az egyik lábtartó vagy 3 centivel előrébb áll, mint a másik. Tanulópénznek viszont jó volt.... -
fattyu
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ez a rendőrség volt. feljelentés ment a paraj ellen mert még neki állt feljebb miközben balra néz jobbra teker jeligére kiütötte alólam a cangát miközben biciklisávon haladtam szabályosan...
És rendőrség ejtette emiatt a bűncselekményt és csak szabsija lett a rohadéknak, holott a jogsijának a szilánkjait kellett volna fosnia napokig ...
-
Bogyó bá'
nagyúr
Megint eladó az az SV400, amit tavaly majdnem megvettem: [link] "Új vezérműláncok és feszítők" - na ezért csörömpölt mint állat, jól sejtettem én.

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
fattyu
üzenetére
Epp ezert fogom ugyvedre bizni a kovetkezo balesetemet. Mivel en nem vagyok tisztaban az epp aktualis jogszabalyokkal, vagy barmilyen papirmunkaval - es nem fogom ebbol kioktatni magam, mert ehhez semmi kedvem - illetve a biztosito karugyintezo ott kur at, ahol akar, intezzek el ezt egy ugyveddel, en meg varom a penzt.
-
fattyu
veterán
válasz
Something_
üzenetére
Ahogy azt móricka elképzeli.
Elbasztak biciklivel. könyök törés zúzódás volt. azért ezt írom mert utóbb a rendőrség a röntgen alapján nem látta bizonyítottnak hogy tört és ezért nem lett nyolc napon túl gyógyuló.
Kérdeztem a sünt hogy de bélus, 3 hét gipsz meg a gyógytorna az nem hobbi volt ám. Mondja hogy ő érti és orvosilag igen, jogilag nem.
Agyarország én így szeretlek
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Something_
üzenetére
Biztosító a rendőrségtől/ből dolgozik akik majd megállapítja, hogy te hibáztál e vagy sem. Rendőrségtől kapsz majd egy határozott, hogy balesetet szenvedtél és ott te igen/nem hibáztál. Ha nem voltál hunyó és a vétkes is elismeri,nem fellebbez/kekeckedik akkor nyeregben vagy. Ez idő. Szerintem bejelentőt kellett volna kitőlteni.
#66200: Úgy úgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Azt nem tom,h volt e,de szerb az vót 
Azt hittem meghalok mire vége lett. Félig volt a tank,de úgy leszopta a vánszorgás,hogy szerintem kútig nem fogok eljutni.
Ráfeszültem,hogy szép MRA túraplexi kell a motorra, mert a kínai a sityakra cseszi az összes bogarat, meg nem is tetszik.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

jópofa.