- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mosquito-
őstag
válasz Something_ #68397 üzenetére
Akkor éppen Zakopaneban leszek. Írhatsz/hivj ha tudok segítek.
Hűtővízre nézzél rá nem e kell pótolni,hűtőt meg lehet javítani is ha nem olyan nagy a sérülés. [link]kcsa:
Egy fékbetétet sem tudott kicseréni Te tudod milyen sérülés/deformálodás változás van az idom alatt? Mert én nem. Ezért is írtam,hogy szakbarbár vagy ismerős is jó aki szerelt/látott már motort csupaszon az segítsen neki.
[ Szerkesztve ]
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
kcsa
veterán
válasz -Mosquito- #68396 üzenetére
Nehogy már a műanyag idomokat ne tudja felrakni...
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Something_
őstag
válasz -Mosquito- #68396 üzenetére
Akkora macera meg csalódás a legtöbb szerelő/szerviz, hogy megpróbálkozom magam vele. Ha nem boldogulok, akkor tovább gondolkodok.
Műanyag idommal csak boldogulok.Ha nem, akkor meg írok neked viberen
-
tboldi
nagyúr
válasz stereodead #68378 üzenetére
Kapcsolódva a többiekhez, én csak annyit írok, hogy ha nem csizma lett volna rajtam, akkor most nem lenne lábfejem. Szerintem tegyél még hozzá, és nézz egy túracsizmát!
-
Horvi
őstag
válasz Geresics #68393 üzenetére
Volt egy Onroad.hu-s adás (közben kikerestem neked) amiben a csávó az ITN Convertert mutatta be és abban elvileg akárhány pontot lerakhatsz és az utána fel tudod tölteni a GPS-re.
A google maps az asszem csak 10 pontot tud kezelni.[ Szerkesztve ]
Hello darkness, my old friend...
-
Geresics
addikt
Helló,
tudtok olyan útvonaltervező programot, ami OFF-ROAD is tud tervezni?
Szeretnék egy Pécs-Balaton túrát úgy, hogy legalább 85% földes utakon menjek! Google Maps-al meg is csináltam az út felét már, de asszem nem enged több pontot lerakni, mert már nem tudom "elhúzni" az útvonalat semerre, pedig eddig olyan szépen ment a tervezgetés...*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Horvi
őstag
válasz Something_ #68391 üzenetére
Akkor megvan a program neked is úgy látom
Gyanítom neked előbb lesz motorod mint nekem.Hello darkness, my old friend...
-
Something_
őstag
Hétvégén kezdem az idom lebontását, aztán kikapom a lámpát és elviszem políroztatni, hátha. Este lefényképezem és elküldöm a srácnak, akit Runner ajánlott, hogy egyáltalán lehet-e polírozni vagy kell új.
Hétvégére ez a terv, a bontás, aztán beindítom a motort és megnézem, hogy a hűtő tényleg folyik-e. Gondolom üzemmeleg állapotban ha folyik akkor szar, ha nem folyik, akkor nem is fog.Aztán következő héten berendelem a bontott lábtartó konzolt, új gyári kormányvégsúlyokat, plusz van egy sanda gyanúm, hogy a csavarokkal és patentekkel szívni fogok, tuti nincs az összes a helyén..
Terveim szerint következő hétvégére lesz kész a motor.
-
Horvi
őstag
válasz Something_ #68389 üzenetére
Elég jól néz ki a cucc. Bár ahogy látom ára is van
Tényleg a motor újjáépítés projektet mikor indítod el? Vagy még vársz a rendőrségi határozatra?
Ha elindul a projekt dobsz majd fel pár képet? Meg persze a végeredményről is.Hello darkness, my old friend...
-
Horvi
őstag
-
Something_
őstag
-
stereodead
csendes tag
válasz Something_ #68385 üzenetére
Jó és azt is elárulod hogy mi volt rajtad? Bár a motorból ítélve pár árkategóriával drágább csizmád lehetett, mint amit én tervezek venni.
fgsfds!
-
Something_
őstag
Kifordultak elém 1,5 hónapja. Telibe kapta a volvo s70 a lábamat. 2,5 hét után már semmi bajom nem volt.
Ha cipő lett volna rajtam, akkor valszeg életem végéig megéreztem volna az éghajlatváltozásokat és még a mai napig gipsz lenne rajtam.[ Szerkesztve ]
-
BoB
veterán
válasz -Mosquito- #68382 üzenetére
Pont ezért nem veszek semmi motoros cuccot mert a végtagjaim és testem felbecsülhetetlen értékűek, ilyen áron viszont még nem találtam sehol sem
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz -Mosquito- #68382 üzenetére
Ez is akciós, nincs rossz áron: [link]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
-Mosquito-
őstag
Mennyit ér a lábad/bokád?? Annyiért már csizmát is lehet venni, ok nem fullos faxa márkásat de inkább azt! Pl [link]
-
canniball
nagyúr
Ennyiért szerintem kapsz már csizmát is, inkább vegyél azt! A túracsizmákban is lehet sétálni, egyetlen hátrányuk a cipővel szemben hogy melegebbek, de cserébe többet is védenek.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
emre
veterán
Van ismerősöm aki városban is cross csizmában motorozik. Ő félti a bokáját.
Szerintem aki ezért a szarért kiad 30k pénzt az megérdemli, hogy egy kocsi rácsukja az utat.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Horvi
őstag
Nekem pl egy ilyenem van és teljesen meg vagyok vele elégedve. Sajnos már bizonyítania is kellett.
-
stereodead
csendes tag
Valószínűleg le lett már rágva a téma alaposan, szóval ha csak linkeltek egy kapcsolódó posztot az is jó.
Motoros félcipők. Van olyan ami jó? Érdemes egyáltalán ezekben gondolkozni, vagy csak csizma? Szeretnék valamit nyárra ami nem teljes robotzsaru szerelés, esetleg pár métert sétálni is lehet benne, de nyújt olyan védelmet hogy nem érzem magam meztelennek benne.
Illetve ha nem jó akkor mi az ajánlott? Főleg városi motorozáshoz és túrázáshoz venném egy Kawasaki ER-5-höz.
fgsfds!
-
-Mosquito-
őstag
Múlt héten jártam arra, valaki megint elcseszte. [link]
-
mm89
őstag
válasz FIREBLADE78 #68366 üzenetére
Ebay kereső
"motor típus " brake clutch leverELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
-Mosquito-
őstag
válasz Something_ #68364 üzenetére
Tudom, brutális árak vannak.
-
emre
veterán
válasz FIREBLADE78 #68366 üzenetére
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
tboldi
nagyúr
(A Hegylakók fácse oldaláról)
[ Szerkesztve ]
-
Chrys_
addikt
Hi
Ma átvettem az első motorom a vizsgáztatás és forgalomba helyezés után Egy fekete színű 2011-s Suzuki GSX 650 F, mindössze 1081km-rel. Sokat állt a motor, ezért sajnos a benzinpumpa gallyra ment, ki kellett cserélni, valamint a leszabályzást vagy hogy nevezik magyarul kiszereltettem belőle. Szóval az az 1000km is kímélve került bele
Nolan N86 sisakot vettem az oktatáskor, most pedig hozzá egy N-COM B3 kitet a navihoz, ami a telefonom lesz.
Sajnos ma nem éreztem túl jól magam az időjárás miatt, ezért holnapra toltam az első hosszabb motorozást, ma csak 3km a szervizből haza volt vele, de már ez is egy élmény -
FIREBLADE78
addikt
válasz Something_ #68364 üzenetére
Ha már karok. Hol vetted? Nekem is kéne fék és kuplung. Gyári elég ratyi már.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Something_
őstag
válasz -Mike- #68360 üzenetére
Csak szólok, hogy már a baleset előtt megrendeltem a piros karokat Azok már rég megjöttek, minden itt van nálam, kivéve lábtartó konzol, kormányvégsúlyok és elméletileg kell egy hűtő is. Plusz a lámpával futok egy kört, hogy lehet e polírozni, ha nem lehet, akkor az is kell.
Amúgy aliexpress.
Mosquito: hát ja Természetesen az árak a felsorolásban NETTÓ árak, szóval még + 27% a teljes ár
Az 1,6 milla az már bruttóAmúgy pár dolgot nem is találok a listában, tank, kormányvégsúly..
(jobb klikk, kép megnyitásánál olvasható a papír)[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
válasz zeon.hu #68362 üzenetére
Hát tudnék pár típust bedobni amihez nem nagyon piszkálnék hozzá ha el tudnám hozni szalonból A Dragstar-t sem csinosítgatnám ha nem lett volna "olcsó" magához mérten és nem lett volna rá okom, mert már más előttem úgy is "szétbarmolta". Egy gyári 1100-ast vagy egy Roadstar Warriort megint nem basztattam volna.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-Mosquito-
őstag
válasz Something_ #68358 üzenetére
Lomtalanítasz?
1db nagyobb idomot vagy egy gyári topcase-t sem kapnál ennyiért!Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
-Mike-
addikt
válasz Something_ #68358 üzenetére
A piroshoz sem megy az árány kar, csak szólok.
Honnan rendelted?
-
Xaels
félisten
válasz zeon.hu #68357 üzenetére
Nem a S4-el van a bajom. Minden csicsakróm, de a felni meg a blokk már nem jutott el odáig vagy egy rendes festésig. Az a hasidom szerű rács meg a hozzá tartozó 2 villadísz sem az igazi.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Something_
őstag
Na, a mai nap megkaptam a karasnától a motort, 1.621.023 Ft az árajánlat.
Közbe megérkezett a postás, meghozta az idomszettet, ami 142.000 Ft-ba állt meg mindennel együtt.
Nyilván nem gyári minőség, de a célnak teljesen megfelel, itt ott vannak hibák, de javíthatóak. Szóval szerintem megérte. Nyilván az nem érte meg, hogy elcsaptak -
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz zeon.hu #68353 üzenetére
Én meg már öreg vagyok az ilyen úri huncutságokhoz, a telefonra csak mint szükség-eszközre tekintek, ha internetezésről van szó:
90% asztali gép nagy monitorral (napi 12-13 órát ülök előtte), kb. 9% windowsos tablet (esténként egy óra), a telefonon (ami szintén windowsos ) max. 1%. Netezni kicsi, cipelni meg nagy, mint mindegyik okostelefon. Utálom őket.Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Bogyó bá' #68351 üzenetére
95+%- ban telefonon intézek mindent.
De van itt a topikban 100%- os felhasználó isEz egy igényes munka, kivételesen elnézem, hogy sor 4
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
Hahu másnál se megy?
#?*@&!
-
Doki16
addikt
válasz V.Stryker #68336 üzenetére
Én még mindig azt ajánlom, hogy ugyanúgy a hatoson gyere, mint amikor hozzánk jöttél. Az 51-est nem javaslom sok a település meg elég szar út. Viszont ha kerülni akarsz akkor, le a hetesen Fehérvárig majd a 62-esen irány Dunaújváros. Nem kanyargós az út, de mivel nem rég csinálták ezért nagyon patent. Velencén ide érdemes felmenni. Ez az út is meg lett csinálva, nem rég voltam rajta egész jó lett. Főleg az eleje a 62-es felől. Ilyen dimbes-dombos és nagyobb tempóval hullámvasút filling van
Ismerem a környéket itt élek és már minden létező utat bejártam a környéken
[ Szerkesztve ]
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Rent
senior tag
Én nyélgázon mentem vele mindig.
Most a VZ 5,74-et eszik, de nem érdekel. Ég és föld. Egyik nap begurultam pirosnál előre és egy taxis mellé álltam. Szemem sarkából néztem, hogy méregeti a gépet, majd elkezdte ütni a kocsija ajtaját letekert ablaknál, aztán megszólalt, na ez az ez igen ez ám a vas, hogy szól istenem, v2 ugye? Hosszú löketű, gyönyörű a hangja, ez ám a motor. Scoopyval meg elakartak ütni, megverni stb. Valahol gáz az egész. Pedig imádtam azt is, csak azért váltottam, mert kevés volt, meg már veszélyes.[ Szerkesztve ]
-
Rent
senior tag
Ez volt az enyém :
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Vasárnap este felé le kell mennem BP-ről Dunaújvárosba. Mehetek kerülővel is, meg motoroznék is egy jót. Tudtok ajánlani valami jó minőségű útvonalat arra? Persze ne Kékestetői kerülővel.
-
-
Rent
senior tag
Amúgy nagyon jó volt, 2,1l evett fixen és 55km/h volt a vége én sokszor bejártam vele Pestre dolgozni Monorról (cirka 50km), simán mentem vele a 4-esen, csak meguntam, hogy egyszer szó szerint letolt egy kamion a 4-esen, egyszer egy csávó üvöltözött középső ujját emelgetve Üllő belterületén, hogy mit képzelek én ezzel a fossal, hogy ott merek menni, bár félreállni már nem mert. Illetve egyszer Pesten a belvárosban egy x5-ösből nem idén barnultak ordítoztak, hogy mekkora ratyi nézd már. Mind1 kinőttem, de szomorú, hogy vz800-al meg szinte kinyílik a forgalom dugóban, meg mindenki köszönget. Viszont én nem felejtettem el, hogy honnan jöttem és előre köszönök mindenkinek mondom babettástól felfele, illetve mindenkinek megköszönöm aki elenged. Amúgy a Scoopyt egyik nap meghirdettem délután 3 körül, másnap délelőtt hívtak, délután már el is vitték.
-
-
Rent
senior tag
válasz tboldi #68325 üzenetére
Grat!
Én idén február 6-án beiratkoztam, 2 nap alatt letudtam az online kresz felkészítőt (12 óra), 3 hétre rá adtak kresz időpontot egy pénteki napra, ami 100%-os lett (vizsgáig a programba belement 24 óra), vasárnap már rutinoztam és rá 3 hétre vasárnap sikerült a rutinvizsga. Ezután 2 hétre rá szintén vasárnapra kaptam időpontot forgalmira és sikerült az is.Kb. 8 hét alatt meglett az A jogsi, kézhezvétellel együtt kb 10 hét.
Közben meglett az első "nagymotorom" is, egy Suzuki VZ800 marauder lett végül.
Kimotoroznék vele a világból annyira bejön.
Állandóan esik az eső, így nem sok lehetőségem van felülni rá, de már sikerült 1300km-ert beleraknom 3 hét alatt. Hazahozatal is szép volt, 6 fok, szakadó eső, még motoros ruhám sem volt és volt rajtam kb 5 réteg ruha, ami szinte teljesen átázott, úgy hoztam haza 180km-ert, de vigyorogva szálltam le és mentem volna még, ha feleségem nem hajt be a kádba.
Előtte scoopym volt (honda 4 ütemű 50-es), ami feltűnt (mily meglepő), hogy szinte senki nem köszönt vissza, most pedig babettától-goldwingig mindenki.[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Forgalmi vizsga teljesítve!
-
Valóban. Egy ismert kanyarban elsővel elkezdtem és mint a sicc ment el egyenesedve. Hátsóra meg jobban ráfeküdt a kanyarra.
Itt tankolt már valaki? Mármint a kúthálózatnál. Csak mert tegnap előtt ugye igen igen forgatósan jártunk, mégis mérhetően többet motoroztam el egy tankkal. Annyival többet, hogy már ezt hittem rossz a szintjelző.
5.19L / 100km jött ki ebben a nagyon nem átlagos hajtásban.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó + Varta 12V 44Ah (EN350A) akku. 2.5 éves.
-
Something_
őstag
válasz yodamastah #68319 üzenetére
Mindig bennem van, hogy a felvezető körön Chrobák oktatáson úgy kiegyenesítettem a kanyart normál tempóban, hogy öröm volt nézni. De nem estem el, én is meglepődtem meg a többiek is Süllyedős kavicságyba mentem jó pár métert
-
yodamastah
őstag
válasz canniball #68309 üzenetére
Nincs baj a bólyással, sőt !.... De szerintem kell mindkettő. A pályás tapasztalat akkor fog kelleni amikor közúton beszarsz hogy nem biztos hogy be tudsz bekanyarodni egy ismeretlen kanyarban. Akkor jól fog jönn hogy 1000x kanyarodtál már térden 60-160km/h közötti tempóban, és nem szarod össze magad hogy lapra rakd a motort és stabil gázon befordulj.
Azért hozom fel ezt a példát állandóan, mert rengeteg ilyen "átsodródott a motoros a kanyarban" baleset valójában "beszart és nem mert befordulni" szituáció. Jó példa erre a híres pécsi eset amikor a srác kanyar előtt becsokizott és első féket húzva átment a szembe sávba és telibe verte a szembe jövő motorost.
A berögzülésről meg annyit, hogy amikor majd pánik szituban is azt csinálod amit kell, akkor lehet elmondani hogy berögzült. Erre jó a rengeteg(!) gyakorlás.
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok! Aláöltözőt milyet és honnan ami nem horror?
Mountexben horrordrága, Euromotorban nincs méret -
Horvi
őstag
válasz Something_ #68311 üzenetére
Gondolom az az 1.6M a gyári alkatrészes javítás költsége lenne ahol egy tank 300k egy idom meg 150k.
-
Something_
őstag
Asszem biztosító szempontjából a totálkár az egyenlő a gtk-val, azaz nem éri meg javítani, ezért eladják a roncsot és fizetik az eurotax különbözetet.
Tegnap hívott a karasna, kész az árajánlat: 1.600.000 Ft felett van
Ma szállítják hozzám a motort, akkor lesz kezemben a papír, a pontos listával.Természetesen a rendőrség felől még semmi hír.
-
canniball
nagyúr
válasz yodamastah #68307 üzenetére
Én ugyan csak "bólyás tréningen" voltam, de ott jól berögzült pár dolog (pl. a helyes nézőpont fontossága vagy a hátsó fék használata). Nyilván nem ugyanaz mint egy pályás oktatás, de azért nagyobb tempónál is nem egyszer segítettek ezek.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
tboldi
nagyúr
válasz yodamastah #68307 üzenetére
A "lenne mivel"-t úgy értettem, hogy per pillanat egyáltalán nincs működőképes motorom, csak egy gtk-s CB500X.
-
yodamastah
őstag
válasz tboldi #68303 üzenetére
Azt a vezetéstechnikai tréninget ahol megtanulsz fékezni és 50-130kmh közötti tempóban magabiztosan kanyarodni, úgy hívják hogy pálynap. A "bólyás" vezetéstechnikai trénigeken alacsony sebességű tehcnikákat tudsz tanulni és gyakorolni. Mindkettőre szükség van, szóval mindkettő erősen ajánlott. De a belinkelt videón a szembe sávba átmotorozáson inkább a pályanap segített volna.
Az persze gond hogy egy sima pályanapon nem lesz instruktor. Na erre való a könyv és az agyunk meg a sok gyakorlás. Ha ez kevés, vagy a kezdetekhez segítség kell akkor meg kell kérni valakit aki az adott pálya köridő csúcsának 10-15%-án belül tud menni hogy segítsen kicsit. De konkrétan lehet versenyzőktől is órákat venni, ott van pl a Chrobák Jani.
Az meg hogy milyen motorja van az embenek, majdnem mindegy. Láttam a hungaroringen burgmant is menni már Jó ez tényleg nem oda való, de egy SV650 / yamaha fazer szinttől felfele nyugodtan bármivel lehet tolni pályán. Normális gumi kell aztán lehet húzni neki.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz FIREBLADE78 #68299 üzenetére
Ahhoz sehogy, de ha megnyitod a youtube linket VLC hálózati lejátszással ahhoz már simán hozzáadhatod a feliratot.
Már tegnap ki akartam próbálni, de csak mostanra szedtem össze magam.
[ Szerkesztve ]
-
Geresics
addikt
Köszi mindkettőtöknek, már megvan, valamikor jól meg is nézem majd!
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
tboldi
nagyúr
válasz yodamastah #68291 üzenetére
Alapvetően inkább kirándulgatós motorosnak tartom magam, de néhanapján nem lenne rossz elmenni valamelyik pályára "randalírozni".
Egy 1 vagy 2 napos veztech. tréningre viszont mindenképpen el szeretnék majd menni egyszer. Csak lenne mivel.
(#68299) FIREBLADE78: Ha "kikölcsönzöd" a filmet, akkor hozzá tudod adni a lejátszó programban.
(#68302) geresics: Egy Keith Code nevezetű úriember írt egy (illetve 2) könyvet a motorok irányításának mikéntjéről A Twist of the Wrist II címmel, majd ebből készítettek filmet is. Tegnap linkelte be bob.zxr.
[ Szerkesztve ]
-
Geresics
addikt
válasz Kolondrum #68278 üzenetére
Első féknél kanyarban finom kezelésnél a motor felegyenesedik (és lassul), durván kezelve elcsúszik. Gázadásra is felegyenesedés van, csak épp gyorsulsz közben.
Hátsó féknél finoman kezelve megnyúlik a tengelytáv, és a motor jobban, gyorsabban "befekszik" az ívre! Pl. szlalomnál is sokkal szűkebben tudsz fordulni az ütemes hátsó fék segítségével, stb.
Persze ha durván odalépsz, akkor jön a "rendőrkanyar", vagy a perec.
Alacsony tempónál is azért kell a hátsó fékkel egyenesen menni, mert a két kerék távolsága nő, a súlypont alacsonyabban lesz, meg mittoménmégmicsoda, és stabilabban tudsz lassan egyenesen haladni (pl. kocsisor között), míg ha ilyenkor első féket használsz, akkor "idegesebb" lesz a moci, és nehezebb lesz egyenesben tartani...
...vagy valami ilyesmi a lényeg sok máson kívül...Többiek:
ez a Keith cucc micsoda? Nincs egy YouTube linkje valakinek véletlenül?*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest