Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ki mivel mossa/kezeli a motorját? Mármint waxos csodával valaki kezeli? 1x kipróbálnám.
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki tudna abban segíteni, hogy ezeket a chrom és alu polirozókat gép hijján mivel lehet/kell felvinni? Mikrószálas törlőkendővel sikamika?
Illetve láttam motorhoz szintén motul karc eltávolítót és polirozó kutyulékokat. Azokat is lehet kézzel valami kendővel?
Mit tanácsoltok?
-
baboss
őstag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Köszi.
Majd megint eszek valami finomat. Ruhát remélem nem kell majd megint vennem. 
Alakulgat az útvonal, ugyan akkor táv mint a tegnapi Zsámbéktól számolva.
[link] -
törölt tag
válasz
Grillo
üzenetére
Tőserdőn vmi szépségkirálynő választás is szokott lenni.

Az 5 -ös és a 44 -es tényleg nem panorámautak. -
baboss
őstag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Kértem árakat a gumikra. Kíváncsi vagyok mennyi lesz a vége, és mikorra jön meg.
BRIDGESTONE BT45 Front:120/70 R17 BT45F 58H TL
BRIDGESTONE BT45 Rear:140/70 R18 BT45R 67H TLMETZELER Roadtec Z8 Interact Front:120/70 ZR 17 M/C (58W) TL (M)
METZELER Roadtec Z8 Interact Rear:140/70ZR 18 (67W) TL (M) -
-Mosquito-
őstag
válasz
baboss
üzenetére
Nem hiába kérdeztem én is többször, hogy ok-e menjünk e tovább. Szerencsénk volt egyre jobb lett az időjárás. Csak a benya kúton M3 kivezetőnél meg Téged kapott el az eső. Ugyan, nincs mit.
Többször kell menni olyan helyekre ahol több a kanyar mint az egyenes.Közérdekü infó.
Parád után Kékestető felé kb 5-7Km-en szakaszon fel van marva az út teljes szélességben,aszfaltozni fogják. Felfelé többi részén táblák vannak kirakva, út széle van javítás alatt. -
baboss
őstag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Májusban majd le kell ugranom Kecskemétre, az Auchan- ba vásárolni.
Összekötném majd valami jó kis karikával. Tudnál ajánlani valami útvonalat ? Kecskemétről merre érdemes menni, kb egy 400km- es karikára gondoltam, remélem addigra már az új gumikkal mehetek. [link] -
törölt tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Nem semmi! Én egy Seabreacher -t szeretnék kipróbálni.
-
demars
addikt
-
-
baboss
őstag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Néha majréztam a vizes úton a kopott első gumi miatt, de a végén csak végig csináltuk a karikát, és még új ruhákat is vettem.
Köszönöm a linket a gumivásárláshoz. Ki kell majd mennem pályára is ha megvannak az új gumik, ott biztonságosabban lehet majd gyakorolni. Az első gumi megy a kutyának játszani, a hátsót meg elrakom tartalékba ahogy javasoltad. Reggel lekezelem a láncot is. Köszönöm a türelmed is, hogy elég sokszor úgy mentem mint a csiga a szerpentines részeken. 
Egy pár kép, de a dátum nincs helyesen beállítva.

-
Teasüti
nagyúr
Őőő legális a highvis fényezés? Vagy matricázás, mint a rendőrautókon. Csak a motor burkolatának 100%-án.
Nekem szimpatikus volna az a kék matrica a sünök kocsijáról, szép fénye van sztem.
Neon zöldre talán nem fényezném a vasat, de vmi high reflective gyöngyház jöhetne vmi élénkebb színben. -
baboss
őstag
Mosquito34
Hazaértem épségben. Mire kijöttem az Auchan-ból szakadt az eső, a bőrnadrág száráról az összes víz a csizmámba fojt.
-
Kicsit olvasgattam a high visibility témában és arra jutottam, hogy nem ilyen
feketerikító-fehér ez a téma.
Alapból azt hittem, hogy a highvis > fehér de nem minden esetben.
Talán a legjobb kombináció a highvis dzseki + fehér sisak. -
Xaels
félisten
Luminous by Bering LED világítással ellátott motoros kabát.
-
törölt tag
válasz
D1Rect
üzenetére
Én sem akarok meghalni, de sanszos, hogy egyszer mégis muszáj lesz. Az addig tartó rövid szakaszt pedig lehetőleg inkább olyan tevékenységekkel töltöm, amiket szeretek. Motorozni pedig szeretek. Inkább égek a tűzben, mint ázok a hugyban (Harley Davidson és Marlboro Man).
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Ezt már én is észrevettem ugye nekem is fehér, többen mondták, visszapillantóból mintha rendőr lenne.

És hatványozottan előzékenyebbek az autósok mint a cbf-el.
-
canniball
nagyúr
válasz
polimorf
üzenetére
Elsőre nekem is elkerekedett a szemem...de aztán egyrészt rájöttem, hogy nem tudom a kardánolaj cseréje és a szelepgézag állítása mennyibe kerül, másrészt (ha ez "könnyít a lekeden") én is majdnem ennyit ott hagytam az idei "szezonindítóra".
A zászlód lenullázásának letagadása viszont (hogy szépen fogalmazzak) valóban nem egy szép gesztus... -
válasz
runner 125
üzenetére
Na, veled is ki vagyok segítve.

-
runner 125
nagyúr
válasz
D1Rect
üzenetére
Fehér motorhoz nekem fehér dukált, de egyébként való igaz, könnyebben kiszúrnak benne. Sőt, a legjobb, nem egy motoros haver mondta már, h tükörből teljesen olyan az együttes megjelenés, mint ha motoros rendőr lennék.

Az érdekes, h tényleg tapasztaltam már jó néhányszor, h ha utolérek autókat, visszaállnak 90-re. Noh meg sokan leindexelnek, talán előzékenyebbek is, mindegy, én nem bánom.

-
válasz
runner 125
üzenetére
Köszi.

Már csak a színét kéne eldönteni, vagy fehér vagy high visibility.
Sok a bamba autós az úton, ezért kicsit a rikító felé húz az eszem, de a fehér meg jobban tetszik. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Something_
üzenetére
"...Inkabb szoritson..." - ez egyéb dolgokra is igaz.

-
Xaels
félisten
A Nitro sisakom nekem is ilyen. Ugyanolyan szoros mint amikor megvettem, Persze lehet híztam a fejemre azóta

Trickstar Kawasaki H2R max sebesség. azért kemény ahogy mennek fel azok a km-ek 300 felett is.
-
BoB
veterán
válasz
Something_
üzenetére
Az én sisakom egy fikarcnyit sem tágult 9 év alatt.
Amikot megvettem, max fél órát bírtam benne ha maszkot vettem fel alá, mert nyomott. Ez most sem változott meg

-
runner 125
nagyúr
válasz
D1Rect
üzenetére
AGV-ről engem mindenki lebeszélt, kategóriájában nem túl jó minőség.
Az N86 széria nem egy mai darab, ezek közül nem csak azért mondom a HJC-t mert nekem is pont ilyen van, de ár, minőség, felépítés arányban a 3 közül az a legjobb és ennyiért baromi jó az ára.
Szélzajban az új felső kategóriás Nolan-eknél biztosan rosszabb, de kényelemben, kialakításban nekem jobb, mint az előző Nolan N102.Itt írtam róla részletesebben, illetve körbefotóztam.
-
Xaels
félisten
válasz
D1Rect
üzenetére
Alap esetben az, hogy egyik márkából az XL-t érezted jónak nem jelenti azt, hogy más márkából is az lesz a jó. Nekem 2 sisakom van, az egyik S a másik M méretű. A fejforma sem mindegy. Fe kell az adott bukókat próbálni és nem csak 5másodpercig. A 3 bukó nem igazán egy kategória árban sem. Mik az elvárások? A HJC felnyitható, az AGV-ben nincs Pinlock, a Nolan meg nem üvegszálas.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Tegnap délután kezdtem bele, és most lettem kész egy kis első futómű karbantartással/felújítással: telóolaj cseréje, első kerékcsapágyak cseréje, km-meghajtó kitakarítása és újra zsírozása, első fékbetétek cseréje (ez lehet kár volt, mert a régi is min. 50%-os még, de legalább tudom, hogy évekig rendben lesz) fékfolyadékok cseréje elöl-hátul. Délután egy rövid guri valamerre: lehet lemegyek a bajai veterános-szezonnyitós rendezvényre, persze csak nézelődni (nem vonulok fel, juszt sem!
) -
Xaels
félisten
válasz
D1Rect
üzenetére
Milyen méretű sisak kell? Mert pl. a Nolanből nem nagyon van már emberi méret és az AGV-ből sem nagy a választék. Nincs se M, se L.
(#66431) zeon.hu ha egyszer nekiugrok ilyen projektnek akkor azt a lehető legjobb oldalról próbálom majd megtenni. Az ilyen elmeroggyant megoldásoktól tartóztatom magam.
-
törölt tag
Merev váz, nuku első sárvédő? Sok sikert! Remélem, hogy szeretsz szerelni és az olajos dolgoktól sem viszolyogsz!! Én szeretek elbütykölgetni a HD -n (mármint nem muszájból). Eddig kb. 100 ropim van szerszámokban, ugyanis majdnem minden csavar collos. Mint ahogy a Triumphon is.
-
polimorf
tag
válasz
runner 125
üzenetére
Egy másik szerelőhöz hordtam eddig. Most azért vittem ide mert a rokonom ódákat zengett erről a szerelőről és még közelebb is van. De nem viszem hozzá többet, inkább maradok az eddiginél.
-
polimorf
tag
válasz
Something_
üzenetére
Konkrétan a motorolaj, fékfolyadék, hűtő folyadél, kardánolaj, légszűrő lett cserélve, és a szelphézagok lettek beállitva a 300 euróba. A gyertyák már nem lettek cserélve mert elmondása szerint nemrég lehettek cserélve. A vezérmű szijra is azt mondta, hogy semmi baja majd kb 50000km múlva kell cserélnem.
-
polimorf
tag
válasz
Something_
üzenetére
Igen ezek után már kételkedek mindenben amit mondott.
Állitólag még a szelephézegokat is beállitotta. Állitólag!!! -
BoB
veterán
válasz
Something_
üzenetére
Miért ha megvan, az bizonyít valamit?
-
-
V.Stryker
nagyúr
Mi az hogy! Nekem is az lesz! Egy Bonneville T100... Ha újonnan egyszer veszek egy olyat, akkor tudni fogom, hogy megérkeztem.

polimorf: Bakker... Sajnálom. Az rengeteg pénz... ha belegondolok, akkor a folyadékok cseréje még a 100ojrót sem éri el, ha a legdrágábbat veszed, akkor se.
-
polimorf
tag
Egy ideg vagyok.
A szerelő elkért 300 eurót amibe csak a folyékony dolgok cseréje fért bele a légszűrővel. Még a 4 gyertyát se cserélte ki pedig mondtam neki és letagadta. Ráadásul a zászlómat is letörte tőből és mikor kérdőre vontam akkor meg azt mondta, hogy nem is volt rajta. Már abban sem vagyok biztos, hogy amiket mondott azokat kicserélte.
Szét dob az ideg!
-
Van a szomszédban egy eliminator. Sárga. Még ott pihem ahol az enyém is pihent ~15 napot. Kint parkoltatja a járdán....
Somatom! Az még olyan amit el tudnék képzelni, hogy használok. Kollégának Honda VT1300C van. Hát azzal csak egyenesen. Egyenesen vicc ahogy kanyarodik. Nem érzem még a króm csodák iránt a vágyat.
-
Xaels
félisten
válasz
baboss
üzenetére
Nekem a BT45-el jók a tapasztalataim az Eliminatoron. Többit nem ismerem. A Metzeler ahogy néztem egy tízenöttel drágább. Ha engem kérdezel, és ez nagyon nem bántás, de a te vezetési stílusodhoz bőven elég szerintem a BT45. A különbözetből meg jópárszor meg tudsz tankolni.
(#66410) SymbianOS az enyém meg lesz csináltatva, kifizetem és az aktuális helyzettől függően vagy eladom, vagy marad mindenes motornak és a Yamaha megy eladásra, vagy mindkettőt eladom és veszek valami mást illetve lehet lakáskasszába megy mindkettő.
-
baboss
őstag
Ha párban cserélném akkor csak ez a 2 választék van a gyári méretben.
BRIDGESTONE BT45 Front
BRIDGESTONE BT45 Rear
PIRELLI Sport Demon Front
PIRELLI Sport Demon Rear
Ha eltérhetek a gyári méretektől az első keréknél akkor ezt venném.
METZELER Roadtec Z8 Interact Front
METZELER Roadtec Z8 Interact Rear -
Xaels
félisten
válasz
baboss
üzenetére
Front tyre size 110/80 x 17 in
Rear tyre size140/70 x 18 in
Ezt találtam én is. Valószínűleg ezek a gyári értékek. Ilyen gumit keress, lehet korábban más méretet raktak fel. Az, hogy ez jó vagy rossz megoszlanak a vélemények. Egy biztos, ha párban cserélsz érdemes azonos típust feltenni előre és hátra.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Valami baja van a tápomnak
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- World of Tanks - MMO
- Hegesztés topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- További aktív témák...
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

egy ideig hagyott nyerésre állni.