Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:51:26

LOGOUT.hu

Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9047) Samus válasza Gergello (#9043) üzenetére


Samus
addikt

Nagyobb fúvókával sem lett fekete a gyertya, egy kicsit sötétebb, de nem "kormos", de valószínű visszakapja a 74-es gyárit, mivel a nagy (82) nem segített, viszont többet fogyasztana miatta, ha pedig így alapjáraton ráhúzom a szívatót, jól megnő a fordulat (majdnem indulunk már), és berezonál az egész motor.
Egyenlőre ott tartunk, hogy kizártuk a gyújtást és az üzemanyag ellátást. Ami maradt, a hengerfej tömítés, mert a gyertyán vízcseppek voltak hajtás után. Ez végül is okozhatja az említett jelenséget. Új gyertyát ma kapok, kipróbálni nem tudom, a tagnál van a hengerfej, a tömítés mérete miatt. Egyébként is szét van kapva a lendkerék felőli oldal is, itt még a szimringeket kell ellenőrizni, és a másik oldalon is. Az a gyertya van benne, ami volt eddig is, ugyanilyet kap, csak újat. É már ara is gondoltam, hogy koszos az elektróda, vagy picit megnőtt a hézag a kopás miatt, és a megnövekedett fordulatnál nem tud megfelelő szikrát adni (már ha ad). Olyan, mintha le lenne fojtva, csak a hangja ráadásul irtózatos, csak alapjáraton és pici gázzal (mikor még nem indul el) szép a motorhang.
Az idegesítő, hogy kevés járatás után már első vagy második rugásra indul, hidegen, hosszú állás után (egy nap) viszont jóval többet kér, úgy ötöt gyújtás nélkül (Simson POWA...), utána a harmadik rúgás felé működésbe lép.

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.