Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:51:26

LOGOUT.hu

Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#64051) nyogo83 válasza Norbika88 (#64049) üzenetére


nyogo83
Topikgazda

Nekem volt ilyen Red filter a Runneremben.
Nagyon picit utana kellett menni a karbi beallitassal mert tobb levegot kap a motor, nincs akkora fojtasa mint a sima szivacsszuronek.
Persze lehet a tiednel semmit nem kell majd allitani, mindenesetre csere utan tesztelgesd, illetve nezz gyertyakepet.

[ Szerkesztve ]

(#64052) sityupityu válasza nyogo83 (#64051) üzenetére


sityupityu
Topikgazda

Én is nemrég cseréltem egy gyárit ilyenre. Nem kellett állítani a karbin, persze ez nem zárja ki azt, hogy esetleg nála szükség lesz rá.
Bár ha nagyon odavolt már a régi, akkor nem hiszem, hogy annál ez több levegőt engedne be.

--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

(#64053) nyogo83


nyogo83
Topikgazda

Kicsit mas tema.

Faternak kineztem egy 2008-as Aprilia Scarabeot, 50 2T.
Van ezeknek valami ismert nyugje? Ha jol lattam ez mar piaggo blokkos?

(#64054) kokov


kokov
tag

Sziasztok!

Kaptam levelet az Allianz-tól, hogy 12.480-Ft lesz az éves skmp biztosítás díja. (9600+2880 adó)

Nem sok ez egy kicsit? Nektek mennyi?

(#64055) nyogo83 válasza kokov (#64054) üzenetére


nyogo83
Topikgazda

Az kemeny :Y Nekem soknak tunik, eddig egy motoromra se fizettem 3k-tol tobbet eves biztositasra.
Epp most fizettem be a 125-osre, K&H 2600ft(2000 + 600 baleseti ado)
Azelott az 50-esekre is max hasonlo volt. Szerintem menj fel netriskre es csinalj egy gyors kalkulaciot, lehet Allianznal dragult meg neked ennyire.

Azelott en is Allianznal voltam, de most a 125-osre valami 6k-t dobott ki, amig a K&H meg 2,6k.

(#64056) benceman00 válasza kokov (#64054) üzenetére


benceman00
tag

Az igen. Nekem évek óta ~3.500. Nem volt baleseted vagy valami hasomló?

Üdv, ASZPi

(#64057) Norbika88 válasza kokov (#64054) üzenetére


Norbika88
senior tag

Kollégám is alianzos, 4T 50ccm, kb hasonló díjjal mint írtál.
Szerintem, azért ilyen magas, hogy smkp-kat ne náluk kössék meg.
Én union24nél kötöttem neten, 3K körül fizetek.

(#64058) sityupityu válasza benceman00 (#64056) üzenetére


sityupityu
Topikgazda

Nekem is ennyi, kb 3500 a kismotorra.

[ Szerkesztve ]

--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

(#64059) kokov válasza nyogo83 (#64055) üzenetére


kokov
tag

Köszi mindenkinek.
Röhej. Végigkattintgattam egy ilyen alkusz portálon az űrlapokat és kiderült, hogy szerintük, ha maradok az Allianznál, de újrakötöm, akkor máris csak 4400+adó. Az máris kevesebb, mint a fele. :F

07.20. lesz a fordulónap, van még időm, csak fázom egy kicsit az ilyesmitől neten. Úgy értem élesben, ha nem csak kalkulációt kérek, akkor valós adatokat kell megadnom és minden adatomat elkérné az újrakötéshez a weboldal, de nem igazán derül ki, hogy kinek is adom ki az adataimat. Például miért nem tökmindegy nekik, hogy nekem melyik a számlavezető bankom? Nem gömbölyű.

Egyébként nem volt balesetem, egyszerűen hülyére veszik az embereket Allianznál úgy tűnik.

Van olyan weboldal, ami nektek bevált? Egyáltalán érdemes ilyen alkuszokon keresztül intézni, ha már internet, vagy közvetlenül az egyik biztosítóhoz lehet/érdemes regisztrálni? Ti hol szoktátok kötni? Inkább személyesen?

(#64060) dugynok válasza kokov (#64059) üzenetére


dugynok
senior tag

Azt ugye tudod, hogy fordulónap elött legalább 30 nappal be kell nyújtanod a felmondást, máskülönben csak díjnemfizetéssel szüntetheted meg a szerződést, amit újrakötésnél nem szeretnek és drágító tényező?

(#64061) kokov válasza Norbika88 (#64057) üzenetére


kokov
tag

Szimpatikus a weblapjuk Union24, nekem most 3193Ft-ot számolt. Ha senki nem szól ellene, akkor én is ezt választom.
Feltéve, ha megeszi a virtuális webkártyát, mert a banki vezérszámlámra én nem adok ezeknek inkasszálási jogot az tutkó.
Úgy tudom a biztosítóknak van egy káralapjuk, amihez fordulhat a károsult a kárigényével, ha a biztosítóm csődbe megy, ezért amiatt nem kell aggódnom, hogy ők rentábilisak e ebből az éves 3k-ból. Nekem a lényeg, hogy a rendőr ne büntessen meg, ha megállít és hát az nem mindegy, hogy 12k-ért nem büntet meg vagy 3k-ért.
Eszem megáll milyen rablás megy itt. Észnél kell lenni.

(#64060) dugynok

Ez is hasznos, köszi. Szerencsére még belefér.

(#64062) dugynok válasza kokov (#64061) üzenetére


dugynok
senior tag

Jah, a felmondó nyilatkozatot érdemes az új biztosítóhoz is elküldeni, sőt talán kérik is.

(#64063) kokov válasza dugynok (#64062) üzenetére


kokov
tag

Igazad lehet, de minek utána éppen négyszeres árral próbáltak meg átverni erősen hajlok a büdös kukk nélküli nem fizetésre megmondom neked őszintén.
Egymás közt a húha anyjukat 12.480-Ft-os levelükkel meg tudják mit kezdjenek.

Így weben gondolom azért nem kérnek felmondó nyilatkozatot, mert egyszerűbb dátumra szűrni az űrlapon. A fordulónapra kérdeznek rá.
Ha az oké (megvan a 30 nap) továbbenged a következő űrlapra, szóval felteszem a felmondást ők intézik (vagy nem intézik), viszont ha a felmondás nélküli nem fizetés drágító tényező legközelebb és ők nem teszik meg helyettem akkor is a legközelebbi váltás előtt újra van lehetőségem felmondásra, szóval csak akkor van gond, ha a kérdést úgy teszik fel, hogy az utóbbi 2 évben volt e felmondás nélküli nem fizetés.

Egyébként meg pofátlanok. Ők átverhetnek, nekik mindent szabad, de meg vannak sértve, ha nekik kell megszüntetni a jogviszonyt nem fizetés miatt. Micsoda munkateher lehet. Ezért rögtön többet kell kérni tényleg. Még meg is érthetném. Na, de tőlem miért is akarnak 12k-t? Mert csak. Hátha leszek olyan hülye, hogy kifizetem.
Ezt.

(#64064) üszök válasza kokov (#64063) üzenetére


üszök
őstag

Jogilag (ahogy a szomszédom szokta mondani) ha nemfizetés miatt szűnik meg,akkor csak annál a biztosítónál köthetnéd újra ahol megszűnt,és bevasalhatják rajtad a fedezetlen időszak díját. Ha alkusz irodával intézteted ők megcsinálnak mindent,viszont a z Union24 nem fogja felmondani az előző biztosításodat. Én a Nertisken kötök évek óta biztosításokat sosem volt semmi gondom,pedig legalább 10-et csináltam ott. Én csak annyit szoktam figyelni,hogy legyen irodája a biztosítónak a városban a mit kötök,mert 1x pont az Union24-el szívtam meg,hogy a bónuszom fél évbe telt mire rákerült a kocsira,mert csak neten meg telefonon lehet intézni.

"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"

(#64065) dugynok válasza kokov (#64063) üzenetére


dugynok
senior tag

Emlékeim szerint a netrisknél is be kell scannelni a felmondó nyilatkozatot. Az a te reszortod (a felmondás), mivel más nem mondhatja fel helyetted és aláírt papír kell.

(#64066) kokov válasza üszök (#64064) üzenetére


kokov
tag

Jogi tény keletkeztet és zár le jogviszonyt. A jogviszony az vagy van, vagy nincs. Ha a jogviszony megszűnt, akkor nincs fedezetlen időszak, akkor semmi nincs.
Ha megszűntette a jogviszonyt, akkor semmilyen kötelezettséget nem vállal és az okozott kárért magánvagyonoddal felelsz, mint jogellenes károkozó.

Olyan lehet, hogy van valami türelmi idő a késedelmes díjfizetésre, amely idő alatt fedezetlenül is biztosított maradsz náluk, mert még nem szüntették meg a jogviszonyt, tehát ha visszamenőleg kifizeted a fedezetlen időszakra eső díjakat, akkor fizet a kár után, amit a baleset pillanatában még nem fizetett biztosítással okoztál, mert nem új biztosítást kötöttél, hanem egy folyamatos biztosítást fizettél késedelemmel.

Elvileg, aztán kíváncsi lennék a gyakorlatban hány biztosító próbál meg ilyenkor kibújni a fizetés alól. Gondolom 10-ből 10.

(#64065) dugynok

Az elég baj, ha nem adhatok megbízást nekik a felmondásra. Akkor sokat nem érnek.

[ Szerkesztve ]

(#64067) benceman00 válasza kokov (#64061) üzenetére


benceman00
tag

Union24-et 2 éve használom. Családban 3 smkp van mindre ez a biztosítás. Eddig semmi probléma nem volt, az oldaluk meg faék egyszerűségű. Ajánlom!

Üdv, ASZPi

(#64068) dugynok válasza kokov (#64066) üzenetére


dugynok
senior tag

A fedezetlenségi díjat nem ő kapja, hanem a mabisz. A biztosítód szedi be, mert addig hivatalosan nem köthetsz új biztosítást.

Lehet adhatsz megbízást, rég mondtam fel és kötöttem alkuszon keresztül, nekem így rémlik. Volt, hogy netriskkel megszívtam, így én inkább magam intézem, abban bízok, minden téren... Budapesten ugye könnyű, mindenhol van bank és biztosító.

[ Szerkesztve ]

(#64069) kokov válasza dugynok (#64068) üzenetére


kokov
tag

Aha. Szóval parallel nem lehet kettő, tehát ha nyár közepén van a fordulónap, akkor csak úgy tudok biztosítót váltani, hogy pont a szezonban nem vehetek részt a forgalomban pár napig a felmondás után, amikor már eddig is többet költöttem biztosításra, mint benzinre. (Alig használom ezt a vackot.)
Jaj, de nagyon remek. (Mély sóhaj.)
Viszont ha addig nem szerződhetnek velem, amíg a másik szerződés keletkeztette jogviszony meg nem szűnt, akkor csak abban érdekeltek, hogy lemondják helyettem a régit. Na mindegy, túl van tárgyalva.

Ez a rendszer is úgy vacak, ahogy van. Az utóbb kötött biztosítási jogviszony automatikusan a korábbi jogviszony megszűnését kellene jelentse tekintettel arra, hogy egy járműre nincs az a barom, aki két kötelezőt szeretne kötni.
Nem értem miért van az, hogy ebben az országban minden ügyintézés ilyen nyomorult lesz a végére. Én igazoljak, jaj kimentek már az oroszok, hagy ne igazoljak már. Milyen igazolás? Igazoljam, hogy lemondtam. Most ez normális? Jaj, Istenem. :O

Ez totál ilyen komcsi becsípődés. Mivel más nincs jogállamban, ezért nyilatkozatnak hívják az igazolást. Na de ha második szerződést kötök az egyben nyilatkozat is teljesen nyilvánvalóan, minek nyilatkoznék kétszer? Mer' majd a pártállam biztosítója eldönti, hogy megengedi e az elvtársnak, hogy szerződjön és ad e igazolást arról, hogy megszűntette a jogviszonyt. Persze ez nincs, de még azért nyilatkozzak. Nyilatkozom, hogy édes jó anyukájuk is jól van remélem. Jól? Jó.

[ Szerkesztve ]

(#64070) Casoli válasza kokov (#64069) üzenetére


Casoli
őstag

Figyu már, Te váltottál már biztosítást az életben? Mert nem kicsi hülyeségeket írsz. Minek kell paralell két biztosítás? És miért vannak napok, mikor nem közlekedhetsz a motorral? :F Szerintem keresd meg egy ismerősöd akinek van biztosítása, hogy intézze el neked a helyedben.

Nem a rendszer vacak, csak szimplán nem értesz hozzá. Igazából érteni sem nagyon kell hozzá, egy minimális logikával megcsinálható. Neked csak a rublikákat kell kitölteni, az alkusz cég minden mást (kivéve a felmondás) megcsinál helyetted. Inkasszózás részt sem értem, miért nem jó a csekk vagy az utalás?

http://hasznaltpcalkatresz.hu/

(#64071) dugynok válasza kokov (#64069) üzenetére


dugynok
senior tag

Hát ezt most nem nagyon értem...
A felmondásod nem azonnali hatályos. Felmondani a fordulónapra tudod, de felmondanod elötte legalább 30 nappal kell. Újat kötni elötte bármikor tudsz, de az előző biztosításod utolsó napja utáni napra kell essen a kockázatviselés kezdete. Két biztosításod nem is lehet egyszerre, mert visszadobja a biztosító a kötést.

Egyébként ha tényleg nem ismered, hogy mi működik, keresned kéne személyesen egy alkuszt, aki segít...

[ Szerkesztve ]

(#64072) kokov válasza dugynok (#64071) üzenetére


kokov
tag

Kerestem a logikát. Gondoltam biztos azonnali a felmondás. Ha csak a fordulónapra tudom egyoldalúan felmondani az éves biztit, akkor a felmondásnak végképp a világon semmi értelme nincs. De tényleg semmi. Csak a biztosítónak spórolok pénzt, aki emiatt nem küld csekket, fizetési felszólítást stb. Mi közöm nekem ahhoz, hogy egy magáncég mennyit költ működésre?
Ha felmondás nélkül előre meg tudom kötni a következő biztosítást, ami érvényes lesz a következő évre a fordulónaptól kezdődően, akkor a biztosításom folyamatos, így a világon semmi nem fedezetlen, mert a nem fizetés egy nyilatkozat a felmondásról.
Nekem ahhoz mi közöm, hogy egyébként hogy az égbe kerül be a képbe a MABISZ? Engem ez miért kéne érdekeljen, miután 12k-val akartak lehúzni 3k helyett? A MABISZ-t miért nem az érdekli, hogy engem le akartak húzni? Miért nem zárja ki a szövetségből a szemétládát, aki 12k-val akar levenni?
Juj hagyjuk. Nem akarom tudni. Ez valahol nagyon el van qurva (de nem csak ez).

(#64073) mumtaz válasza kokov (#64072) üzenetére


mumtaz
senior tag

Tudtommal smkp kategóriánál nincs fedezetlenségi (mabisz) díj.

-=- ASUS TUF B450-PRO GAMING - AMD Ryzen 7 1700X - G.Skill Aegis 2x8 GB DDR4@3200MHz - Sapphire RX 5700XT Nitro+ 8GB - ASUS ROG Strix Flare HU - REVOLTEC FightMouse ELITE - RIOTORO ENIGMA G2 850W Gold - Cooler Master MasterCase MC500Mt -=-

(#64074) Casoli válasza kokov (#64072) üzenetére


Casoli
őstag

Neked nem kicsit van üldözési mániád :DDD Az miért baj, ha a második évtől magasabb a biztosítási díj? Senki nem tart a fejedhez pisztolyt. Egyrész kapsz értesítőt, hogy mennyi lesz a következő évre, ha elfogadod elfogadod, ha nem, akkor rászánsz időben 15 percet a biztosításváltásra. Ja hogy lusta vagy, legyen minden szinte ingyen alanyi jogon? Nem, ez nem így működik sehol sem. Hűségidő lejárta után sajnos az "előfizetői" díjak emelkednek. Kiszállni pedig csak és kizárólag úgy tudsz, ha időben felmondod. Ha nem mondod fel, és nem fizeted be a csekket, akkor sajnos maradnod kell az aktuális "drága" biztosítónál. Máshol nem köthetsz. Ez a büntetésed.

http://hasznaltpcalkatresz.hu/

(#64075) dugynok válasza kokov (#64072) üzenetére


dugynok
senior tag

Aláírtad a szerződést, amibe benne van, hogy az 1 év lejárta után automatikusan folytatódik, ha nem mondod fel. Így működnek a hűségidős előfizetések is, csak ott felmondhatod utána bármikor, itt meg törvénybe van, hogy mikor - hogy lehet.
Lehúzni senki nem akar, kaptál egy ajánlatot, vagy elfogadod vagy nem. Egyébként azért drágítanak bizonyos csomagokat a biztosítók, mert azokat kockázatosnak ítélik meg és nem szivesen biztosítanak.
(Pl. lakáshitelnél is a jobb keresetűek alacsonyabb kamattal kapják a hitelt, mert biztosabb adott pillanatban a visszafizetési kockázat.)

[ Szerkesztve ]

(#64076) kokov válasza Casoli (#64074) üzenetére


kokov
tag

Egy 400%-os díjtételnek semmi köze nincs bármilyen tisztességes üzleti gyakorlathoz. Ez egy pofátlan lehúzás, ami az idős (nem netező) emberek és az elfoglalt szülők kirablására megy rá. Ezek tisztességtelen szemétládák.

Kiépítettek egy rendszert, amiben minden következmény nélkül bepróbálkozhatnak egy 400%-os díjtétellel, aztán ha nem jön be, akkor még én vagyok köteles spórolni nekik azzal, hogy nyilatkozom feléjük a felmondásról, nehogy ki kelljen küldeniük feleslegesen pár levelet. Mindez azért, mert ők kiszámolták, hogy így kevesebb biztosítottal (kisebb kockázatvállalás) nagyobbat kaszálnak. Lopják a pénzünket a semmiért.

Radikális ON
A probléma csak az, hogy én magyar vagyok és egyelőre ez még az én országom és én vagyok itthon nem az Allianz, meg az elvtelen megalkuvó, sima beszédű fa..opó bürokraták, akiket megkenve összehozták ezt a rendszert. Aztán ha spontán öngyulladás miatt leég egy pár Allianz iroda, akkor majd el lehet kezdeni aggódni a terroristák meg a terrorizmus miatt.
Radikális OFF

[ Szerkesztve ]

(#64077) dugynok válasza kokov (#64076) üzenetére


dugynok
senior tag

Ha nem lenne biztosításod és megtörnél egy drágább kocsit ki tudnád fizetni? Ne köss biztit, ha meg gond van számíthatsz magadra.

No offense, de sok problémád lesz az életben ilyen felfogással és hozzáállásal. Feltételezem elég fiatal vagy és tapasztalatlan...

Én elengetdtem a témát, pár nap alatt te vagy a második a fórumon aki kiakaszt a dolgaival :(

[ Szerkesztve ]

(#64078) üszök válasza kokov (#64076) üzenetére


üszök
őstag

Gondold el,hogy 5-6 éve még nem küldték ki a biztosítók így előre a jövőévi díjat,csak akkor mikor már késő volt váltani. A váltási időszakban el kellett dönteni váltasz e vagy nem. Amúgy ezt SM kategóriában más biztosítók is simán meglépik amin itt háborogsz,találkoztam már én is ilyennel régebben,egyszerűen felmondtam,majd kötöttem másikat.

Rég váltottam évfordulóra,de mintha a Netrisk a felmondást is elintézné kötvény szám alapján.

"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"

(#64079) Casoli válasza üszök (#64078) üzenetére


Casoli
őstag

Már egy ideje saját kezűleg kell intézni a felmondást, Netrisk nem intézi el helyetted. Részemről is befejeztem a témát, kb. mintha a falnak beszélnénk :DDD Csak hajtogatja a hülyeségeit a srác.

http://hasznaltpcalkatresz.hu/

(#64080) Debilon válasza kokov (#64072) üzenetére


Debilon
addikt

de, a felmondás azonnali, bemész, mondod, hogy köszi ennyi volt... ők azt mondják erre: ok, rendben, a hátralevő díjat az évre meg visszautaljuk majd

legalábbis nálam így zajlott 3 perc alatt a K&H-nál mikor eladtam az smkp-t és nagymotort vettem (még indokolni sem kellett, hogy miért akarom megszüntetni), de a felmondás tényleg csak személyesen megy

Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition

(#64081) Casoli válasza Debilon (#64080) üzenetére


Casoli
őstag

Más a gépjármű eladása miatti felmondás, és más a biztosítóváltás miatti felmondás. Egyik azonnali, a másik határidős.

http://hasznaltpcalkatresz.hu/

(#64082) dugynok válasza Casoli (#64081) üzenetére


dugynok
senior tag

Mi lett a lánc cseréddel? Merre laksz 22-ben egyébként?

(#64083) Casoli válasza dugynok (#64082) üzenetére


Casoli
őstag

Ma vagy holnap viszem ki diósdra. Lánckerék cserét meg majd megoldom a garázsban ha olyan az állapotuk. 22-ben a Camponától nem messze vagyok.

[ Szerkesztve ]

http://hasznaltpcalkatresz.hu/

(#64084) dugynok válasza Casoli (#64083) üzenetére


dugynok
senior tag

Ott laktam én is Barosson, 2 éve költöztem el :)

Diósdon hol van szervíz?

(#64085) Casoli


Casoli
őstag

New-Jet, Keeway hivatalos szerviz. Vihetném Érdre is, ott is van Keeway hivatalos forgalmazó szervizzel.

Csípem a helyet, van bőven zöld. Én rózsakertben vagyok.

[ Szerkesztve ]

http://hasznaltpcalkatresz.hu/

(#64086) dugynok válasza Casoli (#64085) üzenetére


dugynok
senior tag

Jah, zöld van bőven. Hi-hi :D

Néztem, a BAH-tól költöztek ki. Ők normálisak, az érdiekről inkább nem írok, mert bannolnának..

(#64087) Debilon válasza Casoli (#64081) üzenetére


Debilon
addikt

uhh..bocs..akkor elkerülte a figyelmem :)

de most komolyan, aki megköt egy allianzos smkp kötelezőt az sem tiszta, a K&H és amit írtatok union ami olcsó, a többi nem foglalkozik vele, mert csak nyűg nekik

Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition

(#64088) agent_k


agent_k
őstag

Sziasztok!

Van egy 2007-es Aprilia Scarabeo 50 2T-m. Szerelőt keresek hozzá. A hátsó kerék leeresztett egy hétvége alatt. Elvittem egy szerelőhöz itt helyben (9. kerület). Brutális óradíjjal kicserélte a belsőt. 1 hétig bírta, mert ma megint leeresztett. A külső sincs túl jó állapotban(puklis több helyen) azt is cserélni kellene, hogy kizárjuk azt a hibalehetőséget is. De lehet, hogy a felni miatt nem bírja a belső, mert kidörzsölődik. Nem tudom. Sajnos nem értek hozzá. Gyanítom legutóbb ez lett kihasználva. Olyan szerelőre lennék kiváncsi akihez nyugodtan elvihetem és rábízhatom a motoromat.
http://cribmoto.hu/ eddig őket néztem ki, mert el is vinnék a motort a szervizbe nem nekem kéne a lágymányosi hídon pumpálni a kerékbe.

Köszönöm.

(#64089) kcsa válasza Casoli (#64085) üzenetére


kcsa
veterán

Newjet jó szerviz, tudtommal még a copfos srác van ott (a nevét már elfelejtettem, talán Peti? :B ) aki elég jó szakember.

(#64090) dugynok válasza agent_k (#64088) üzenetére


dugynok
senior tag

Hát jól átvertek... Nincs külső és belső. Egy gumiköpeny van. Egy normális gumis megnézi a felnit is. Közeledbe nincs másik gumis? Lurdy mellett a Tutto Moto-ba sztem gumit is szerelnek, oda még el is tudod tolni, nem kell szállítást fizetni.

(#64091) Norbika88


Norbika88
senior tag

Hasonló térd protektora van itt valakinek? [link]
Egyszerűen sehol nem találok méret táblázatot hozzá, és a bolt se tud adni róla infót.
Felpróbálni meg kicsit messze lenne :D

[ Szerkesztve ]

(#64092) kcsa válasza Norbika88 (#64091) üzenetére


kcsa
veterán

Több kollégámmal együtt nekem is ilyen van, nekem speciel xxl, de van m és l is. Próbálni azért ajánlott :)

(#64093) Norbika88 válasza kcsa (#64092) üzenetére


Norbika88
senior tag

Ha időd engedi egy méretet tudnál mondani, térd fölött alatt.
Nekem térd fölött kb 10centire, 57cm kerület, térd alatt meg 43cm.
Én első körben 3XL re gondolok.

Köszi :R

(#64094) agent_k válasza dugynok (#64090) üzenetére


agent_k
őstag

Ott voltam. Ráadásul ahogy észrevettem a felni sérüléseit, lehet pajszerral feszítették le az abroncsot.

[ Szerkesztve ]

(#64095) dugynok válasza agent_k (#64094) üzenetére


dugynok
senior tag

Uhh, az szép, hogy ilyenek ott... Náluk nem voltam, csak a közelség miatt ajánlottam. Bencéékhez (Crib) mehetsz nyugodtan, normálisak :) Esetleg, ha kiszereled magadnak a kereket nagyobb a választék gumis szempontjából...

[ Szerkesztve ]

(#64096) kcsa válasza Norbika88 (#64093) üzenetére


kcsa
veterán

Van egy aránylag rossz hírem. Nekem minden méretem 4-6 centivel kisebb, és 3XL-es van, de pont passzosnak gondolom magamon. Szóval ez ilyen vagy összejön, vagy nem dolog lesz.

Szerk.: úgy emlékszem 3XL, de holnap reggel megnézem hogy nehogy tévedés legyen.

[ Szerkesztve ]

(#64097) agent_k válasza dugynok (#64095) üzenetére


agent_k
őstag

Sajnos nincs szerszámom a kerék leszereléshez. Akkor marad a Crib. Köszi.

(#64098) Norbika88 válasza kcsa (#64096) üzenetére


Norbika88
senior tag

Az bő, rendben köszönöm.
Láttam van 4XL is elég érdekes méretezés van.
Akkor reggel.

(#64099) tween


tween
őstag

Oldaltámasztott robogó közelébe ne engedj nőnemű lényt.

[ Szerkesztve ]

(#64100) Norbika88 válasza tween (#64099) üzenetére


Norbika88
senior tag

Ó.
Veszélyes dolog az oldaltámasztó.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.