- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tween
őstag
válasz
sityupityu #63849 üzenetére
Az van és valóban nem vagyok elájulva tőle. Az alutól félek. persze most már azt kellene erőltetnem. először egy o olcsóbb verzió kellene, pl. egy Airsal, hátha valami gebasz üt be, akkor meg vesszen az olcsóbb. De mondom ajánlatok jöhetnek.
-
-
kcsa
veterán
válasz
benceman00 #63846 üzenetére
Így oké
-
kcsa
veterán
válasz
benceman00 #63843 üzenetére
Ezek szerint képzett tribológus vagy, így megfelelő információk birtokában felül tudod bírálni a gyártói ajánlást. Ha a hajtásba 10w40 az ajánlás, az nyilván nem véletlen,nem is különösen ritka.
-
Pete55555
addikt
válasz
benceman00 #63843 üzenetére
Meg a keverékbe is
-
benceman00
tag
Lehet itt filléreskedni az olajokon de ha megszorul vagy szarrá kopik akkor nem kell csodálkozni.
Minden olajnak megvan a maga helye és funkciója, nem poénból van ennyi fajta. Pl egy kihajtásban teljesen más hőmérséklet van mint egy blokkban ezért más fajta olaj kell ami azon a hőmérsékleten ken a legjobban.
Ennyi erővel a fékbe is mehet a 10w40... -
Őszintén, ezen mit nem értesz? Autóba van hogy több liter drága váltómű olaj kell, ami bizonyos régebbi típusoknál helyettesíthető motorolajjal is. Kétüteműbe akár egy fél literes hajtómű olaj is bőven sok, így sokat nem lehet spórolni, ha az ember inkább motorolajat ad neki.
-
tween
őstag
válasz
sityupityu #63839 üzenetére
Tudnál ajánlani főtengelyt, ami ár/érték arányban jó 70-es szetthez? (fekvő hosszú mina)
-
Azt nem mondtam, hogy 6-7-szer nagyobb, de nem is ugyanaz.
"Szerk. : a legtöbb különbség az adalékokban van (főleg EP)"
Ez tiszta sor.
Nem nézek semminek utána
(#63836) tween Egy jó állapotú gyári főtengely elméletileg elbír egy öntöttvas hengert, de kérdés, hogy meddig? Jobb a békesség, és inkább egy erősebb főtengely.
-
kcsa
veterán
válasz
sityupityu #63835 üzenetére
A 75w80-85-90 és hasonló olajok viszkozitása is hasonló a 10w30-40-50 stb olajok viszkozitásához, csak az a különbség, hogy más skálán mérik őket.
Nem pedig hatszor - hétszer nagyobb
Nézz utána
Szerk. : a legtöbb különbség az adalékokban van (főleg EP)
-
tween
őstag
Polini Corsa mehet gyári főtengelyre, vagy inkább menjek aludni?
-
-
larpi
tag
válasz
zoltanz #63815 üzenetére
Az égő cseréhez a kormányburkolat hátsórészét kel levenni 6db csavar, 10perc az egész. A légszűrő kivétele: baloldalt a szűrő doboza alján egy kb. 3x10 cm-es fedél két csavarral. A csavarok kivétele után ezt kilehet húzni mint egy fiókot, ebben van a szivacs. Neki kell feküdni.
-
-
-
tween
őstag
Ajánljatok nekem magas minőségű gyapotot, a Gianelli rezómban szeretném cserélni.
-
toge79
csendes tag
Sziasztok!
Robogó vásárlása előtt állok és segítséget kérnék, hogy milyen papírokra/okmányokra van szükség külföldi motor honosításához, forgalomba helyezéséhez (150ccm)? Amit kinéztem motort - az eladó szerint - külföldi okmányokkal rendelkezik, de szeretném ha nem hiányozna semmi.
-
thEndeR
aktív tag
Sziasztok! Nemrég vettem egy Piaggio Skipper robogót. A problémám az lenne, hogy nem tudom biztosra, hogy a különolajozás működik-e. Az eladó azt mondta, hogy most lett megcsinálva, de amíg nem nézetem át a biztonság kedvéért öntenék a benzinbe is olajat. Valaki tudja esetleg a Piaggio motorok keverési arányát? Vagy mennyi olajat öntsek 8L benzinhez?
-
Micsurin
nagyúr
HJC IS-17-el van valakinek tapasztalata ? Eddig azt néztem vagy hasonló árban van még valami ami szóba jöhet ? (Nolanok nem kényelmesek, túl ovális a fejem (N64 és a 86 próbáltam)
)
-
blu79
addikt
-
zoltanz
nagyúr
Lenne egykét kérdésem, Aprilia Scarabeo 2T 50 (2001), légszűrőt, első lámpában izzót, hogyan tudok cseléni? (nincs valami leírás, képekkel, vagy videókkal)
-
Bitpalace
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudná segíteni hogy piaggio zip sp2 be milyen izzó van gyárilag? Mert nekem 12v 25/25w volt benne de mindenhol 35/35w talalok. Létezik hogy az a gyári ertek? Nem szeretném a trafót leégetni vagy elmenjen a gyújt asom ha vilagitok
Koszonom!
-
fabko
tag
Sziasztok,
Vásároltam egy Yamaha Neo's Easy 2T robogót, olajat szeretnék cserélni benne. A gépkönyv szerint YAMALUBE 10W-40 való bele, ám ha rákeresek erre az olajra csak 4 ütemű motorokba ajánlják. Milyet tegyek bele szerintetek?
Köszönöm a segítséget! -
Redneck
nagyúr
válasz
zoltanz #63808 üzenetére
Igen egy fénymásolatot tarts magadnál a biztosítás papírjával.
12V elektromos rendszerhez ért valaki? Ha indexelnék leesik a hőfokjelző mutató (ami működő indexnél nem fordult elő), a relé sem kattog. Akksi, generátor, biztosíték jó. Mire számíthatok? Indexrelé, fesszabályzó? Egy idő után visszaáll a mutató mintha minden normális lenne.
Ha ráadom a gyújtást, a mutató egyébként nem mindig megy fel, de az önindító működik. -
zoltanz
nagyúr
Vettem egy Aprillia Scarabeo 50 2T 2001. Elég jó. (80 KM/h tud max egyenesben.)
Postásmotor, meg elég elterjedt az EU-ban, nálunk is, megbízhatóak.
Az lenne a kérdésem, adásvételiről tartsak egy másolatot a kesztyűtartóban, kérheti a rendőr? -
NORBl
aktív tag
Olajszintjelző motor rázkódására kevés olajszintet jelez, tehát kivillan a lámpa, ha elalszik, és huppanok egyet a motoron megint kivillan. Ennek mi lehet az oka ?
(#63806) mumtaz.: Oksa, köszi.
-
Phvhun
őstag
Na néztem kicsit drágábbakat aminek van állvédő része és van belőle fehér, mivel tényleg nyáron necces lehet a fekete, és ez a 2 jött ki:
GERMOT GM306 Integral fehér speed bukósisak 2016
Ezek mennyire számítanak jónak?
-
gabe_
őstag
válasz
Phvhun #63800 üzenetére
http://www.parilla.hu/termekeink/25-bukosisakok/977-nyitott-sisakok/1025-gpa-nyitott-sisakok/3067-gpa-hokkey-travel-matt-fekete-turarobogosspeed-bukosisak
Most ráadásul akciós... +2ezer ft az állrész amivel zárt sisakká tehető.
Jó, biztos vannak jobbak is, de nem ennyiért.
Én meg vagyok elégedve vele. -
mumtaz
senior tag
válasz
body007 #63784 üzenetére
1992-es Opel Vectra A 1.6i GL. De nem rohadt állapotban. Teljesen ki lett lakatolva pár éve, mikor úgy volt, hogy a nejemé lesz. Koszos meg pókhálós, de remek autót lehet belőle varázsolni. A motorja bármikor pöccre indult bármikor több éves állás után is.
Nagyon szerettem, dehát van másik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Ülőgarnitúra 3-2
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest