Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexar007
veterán
válasz -Mosquito- #56630 üzenetére
Lehetseges.
De az is lehetseges,hogy a motorosok tobbsege egy magamutogato kis f.z,akikhez en semmilyen formaban nem kivanok tartozni. (Eleg csak megnezni a hazai motorosallomanyt) Ugyhogy nekem ne alljatok meg ha esetleg lerobbannek,majd tolom egyedül.Egyebkent se lehet semmit csinalni egy rohadt villaskulccsal az ut szelen.Give me your cum,bull!
-
ludsimon
veterán
60km-es kör megvolt.
Hatalmasat krúzoltam a városban, tök nyugisan mentem, elkerültem a nagyobb utakat és nem akartak letolni, igaz csak a külső sávban mentem de az 1x1 sávos úton is normális volt mindenki, 50 körül senki nem akart letaposni az útról, kivétel egy 5-ös BMW, de hagytam, hadd emberkedjen.Srácok egy kérdés!
Az elégtelen hajtóműkenés mit eredményezhet jobb illetve legrosszabb esetben?
Megvettem a Xado-t, eresztem le az 'olajat' ami benne volt, hát basszus mintha víz lenne.A szíjat is visszacseréltem, elhoztam ezt a Malossi kevlár szíjat.
Képek:
[link1]
[link2]
[link3]
Alapjárat hangWeeman1: Én kb 1,5-2 órát.
undefined
-
ludsimon
veterán
Még egy hülye kérdés! Kevlár az szakadásbiztos? Volt közületek olyan aki szakított el olyat és milyen körülmények között?
undefined
-
huszi.gyb
senior tag
válasz ludsimon #56654 üzenetére
Maján "túlfutott" és beleért az öntvénybe, így felülről szétkopott, de úgy is sokat bírta (6ekm). Szakadás biztos nincs, ha elhasználódik, szakadhat...
Látod, hogy nem kellett félni annyira a forgalomtól. 1-1 hülye autós mindig van, nagyobb géppel is emberkednek.
www.dongosofor.hu
-
Dexar007
veterán
válasz -Mosquito- #56658 üzenetére
Milyen hülyeseg,milyen büszkeseg? Te most miröl beszelsz?
Give me your cum,bull!
-
DigitXT
nagyúr
válasz Dexar007 #56659 üzenetére
Ezt most én sem értettem... És nem gondoltam volna, hogy lesz,
amiben egyet fogunk érteni, de van abban valami, amit mondtál.
Vannak jó emberek, rosszak... Ezek közül bárki vehet motort, és
nézhet ki motorosnak. Nem attól lesz valaki jó ember, meg nem
azért fog segíteni, mert ő motoros, és ettől ő most jobb ember...
Nagy sz*rt! Igen, nekem is odagurult a futár a perecnél, hogy jól
vagyok? De ugyanezt megkérdezték a mezei járókelők is.Amikor kilométereket toltam a Maját, senki nem segített. De ez
teljesen rendben is van így. Nem tudjuk ketten tolni. Légkulcsa
meg nem szokott lenni az arrajáróknak, megfelelő pót szíjjal.Huszi szíjkopásánál/szabadonfutó csörgésénél mentem érte,
célszerszámokkal: láttuk, hogy van egy kis gond, de még nem
szakadt a szíj... és lábon hazament. Max. vontathattam volna.
(Mondjuk eletromos légkulcsot, pót variót is vittem, muhaha.)De ez nem az a megállt, megkérdezni mi a baj, és ettől elmúlt!
Egyébként nekem pont nem hiányzik az "egymás vérét szívó"
röhögés, mint barátság. A fórumon is sok a troll: IRL se jobb?
Tisztelet a kivételnek: vannak összetartó normális motorosok.
De azok közül kevesen írnak a PH-ra (is). Klubjaik vannak stb.
Itt teljesen "szedett-vedett" társaság írogat. Olyan is a téma...
Megint csak tisztelet a kivételnek! Aki pl. szerelő/ért hozzá. -
Dexar007
veterán
válasz -Mosquito- #56660 üzenetére
Ez sajat tapasztalat,es tenyleg ezt gondolom ,,errol az egeszrol".
Voltam tavaly a zsambeki vezetestechnikai treningen,kb 300 motorossal. Ott is akkora osszetartas volt mindenki kozott,hogy ket szot nem tudtunk valtani egymassal.Mert megis mirol beszeljen az ember?Ket tok ismeretlen ember,azon kivul,hogy ketkerekün ülünk,semmi közös nincs bennünk.Vagy te odamennel egy autos markatarshoz,es elkezdenel jopofizni,hogy jeee nekem is suzukim van dejoo.Ez tisztara ezerbol 1!
Az olyan magasröptü beszelgeteseket meg se emlitem,hogy .: -- Neked is Yamahad van? +Igen - Hat,igen a Yamaha egyebkent jo motorokat gyart. "
De a legjobb megis inteni egymasnak a belvaros kozepen,aztan ugyanannal a kutnal tankolni. Variaciok: Kinos csend/szemkontaktus kerülese/ latom a fejen,hogy azon gondolkozik,hogy most koszonni kene,vagy inkabb ne hiszen az elobb intettunk-vagy netan mondjon valami okosat? /Give me your cum,bull!
-
mumtaz
senior tag
Ez a dög még mindig szórakozik velem. Tegnap megint befulladt, mikor mentem fel budán az Árpád hídra. Pont, ahogya kapaszkodtam fel az emelkedőn, érett a baj, aztán ahogy felértem és kisoroltam volna a külsőbe, na akkor jött a kihagyogatós fulladás. Persze ki nem engedtek volna, pedig már a kezemet is lóbáltam, hogy engedjenek már ki. Közben meg persze lassultam. Ez már eléggé életveszélyes helyzet volt.
Tegnap reggel is eljátszotta, mikor kapaszkodtam fel a Hegyalján.
Hétvégén nagyon belenézek, mert ez így életveszélyes. Ha csak akkor csinálná, mikor nyelezem a Váci úton, hogy tartsam a 70-et(szabálytalan), akkor legfeljebb lassabban megyek, de ez így tényleg életveszélyes. -
30z.Samu
félisten
válasz Dexar007 #56662 üzenetére
"Vagy te odamennel egy autos markatarshoz,es elkezdenel jopofizni,hogy jeee nekem is suzukim van dejoo."
Nekem pontosan ilyen szituációm volt egyszer az egyik kútnál. Megállok, tankolok békésen, átkiabál egy srác a kút másik végéből: Szevasz kollega! Átnézek, mondom szia!
-Neked is robogód van? Milyen?
-Egy Suzuki Address
-Heheeej! Nekem is Suzukim van! Nézd, itt van!
Egy Verde-t hajtott a srác, mondtam neki, hogy ennek szívből örülök. Még rákérdezett mennyit eszik az enyém, elmondtam neki, utána kínos csend lett.Sic Parvis Magna
-
ludsimon
veterán
Az automata szivatót hogy lehet leszedni? Meg kell néznem mi romlott el, az automata szivató, vagy egyszerűen megsufnizta valaki és elvágta a kábelét, hogy ne működjön.
undefined
-
ludsimon
veterán
Elég jó áron dolgoznak, kb ő volt a 8. szerelő akit hívtam, mindegyik 4-5 ezerért akarta elvállani a variátor szíj cserét, ő 2000Ft-ért megcsinálja.
Ja és fél óra alatt megcsinálja, meg is várhatom.
Jövhét szerdára viszem.[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz 30z.Samu #56676 üzenetére
Előbb is szólhattál volna, pont tegnap vagy előtte kérdeztem tudtok-e 16.kerület Rákosszentmihályon közel szervizt.
Szép lassacskán már jobban merem használni, most azért bennem van a félsz, hogy elcsattan az a 6+ éves szíj ami benne lehet.
Ha a hajtóműolaj inkább valami kólára hasonlított.... csak meggyőzött benne hogy sürgősen le kell cserélni a szíjat.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz Bambalazs #56678 üzenetére
Enyémen még ezt se érezni.
Jól húz és a vége is szerintem a gyári motor fojtás nélkül megfelel a valóságnak (gps szerint 70-75km/h) óra szerint 75-80km/h.
Tegnap a budafoki úton két 125cc-s MZ-s sráccal találkoztam és piros-sárga startnál határozottan elhúzott 1-2 autó távolságra a Libertym fullgáznál és tartotta a távolságot közöttünk.undefined
-
30z.Samu
félisten
válasz ludsimon #56677 üzenetére
Nem nézem mindennap a fórumot, azzal foglalatoskodom, hogy a kis barátomra építsek egy hátsó szárnyat és egy kis turbót bele, hogy ki tudjak vele lőni. Hiányzik a turbó fütyülése, így amíg nincs benne, próbálom úgy pótolni, hogy én fütyülök.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
ludsimon
veterán
Ma megyek megint egy körre, megforgatom az új hajtóműolajjal a gépet.undefined
-
Something_
őstag
válasz ludsimon #56673 üzenetére
Egyszer bementem vásárolni mikor még 50-essel próbálkoztam, kesztyűt akartam venni, bazze tudatlanként rámsózott egy bringáskesztyűt, más nem is volt neki. Meg bunkó volt a csávó, kérdeztem, hogy milyen nagyobb robogót vegyek, erre csak motyogott, meg annyit mondott, hogy ne kínait. Ergo egy buta szerelő volt.
Szóval nekem negatív volt ez a röpke 5 perces ismerkedés velük.Majd otthon előtúrom a kesztyűt és lefényképezem vicc. Ezt adta robogózáshoz..
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz Something_ #56691 üzenetére
Na igen, ez nekem is lejött elsőre. A szerelő picit bunkó, de hát nem azért fizetek neki, hogy bájcsevegjen, hanem hogy megcsinálja a motort. Arra viszont nem lehet panaszom, mert szépen megcsinálta. Sőt, nem is akartak lehúzni. Mert én mondtam nekik gyertya cserét is anno, de Ő azt mondta, hogy Ő ezt nem cseréli le, mert még jó. Majd olyan 3-4 ezer km után. Van egy másik fószer, azzal érdemes beszélgetni, mert Ő normálisabb.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
ludsimon
veterán
válasz Something_ #56691 üzenetére
Dolgoztam szaküzlet és szakszervizben.
A szerelők gyűlölték az ügyfeleket, de a munkát kiválóan elvégezték.
Nem jelenti azt, hogy nem ért ahhoz amit csinál.undefined
-
Something_
őstag
válasz 30z.Samu #56692 üzenetére
De hát ha paraszt, akkor az emberek többsége nem fog visszamenni, még ha jó munkát is csinál. (lol, egy szíj cseréje)
Sajnos az emberek csak sírnak, hogy szarul megy, de nem tesznek meg mindent az azért, hogy jobb legyen. Pl a szerelő, hogy normálisan beszéljen ezzel jóhírét keltse a cégnél, ahol dolgozik. Nyilván az ilyen ember fix fizetésben van, tele szarabbnál szarabb munkákkal, szóval leszarja.ludsimon: 3 éve "szerelő" vagyok, játékkonzolokat csinálok, szerintem az országban benne vagyok a top 3-ban. Nagyon sok ügyféllel én beszéltem/beszélek, kereskedőpartnerekkel is. Ha paraszt vagyok, elmegy máshova, még akkor is, hogyha én fél óra alatt megcsinálom a gépét, más meg 1 nap alatt vagy 3x ennyi idő alatt. (jah és nem fix fizetésben vagyok, hanem mennyiségre. Ha már 1 ember rossz-hírünket kelti, akkor az már gáz. Kereskedőpartnerről nem is beszélve. Általában a rossz-hír hamarabb terjed, mint a jó)
Ez a kereskedelem. Ha már ügyféllel beszélsz, akkor beszélj normálisan. Ha erre alkalmatlan vagy, akkor ne kerülj az ügyfél elé.[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz Something_ #56695 üzenetére
Jó, van abban igazság, amit írsz. Ha csak Ő lett volna ott, akkor lehet, hogy én se mennék már oda vissza. De ott volt a másik is, vele viszont tök normálisan el tudtam beszélgetni.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Dexar007
veterán
válasz Something_ #56695 üzenetére
Milyen jatekkonzolokat csinalsz?
bogyo112: Azt hittem folyamatosan ujakat talal fel.
[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
Something_
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest