Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mosquito-
őstag
válasz
sityupityu
üzenetére
Sokakat nem érdekel csak menjen ameddig tud a gép. Megadott km előtt is elszakadhat a szíj,na akkor van nagyobb baj mert nem számítasz rá.
Rolcsi:
Kell egy megbízható/karbantartott gép meg sok idő a gurulásra.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Iveknél végeknél kell picit jobban figyelni. Érdemes levenni az idomot hajszárító/hőlégfúvó pisztoly is tud segíteni hogy jobban tapadjon rá kövesse a formát. Nem nagy kunszt egyébként feletenni.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Me lehet rugdosod azé, tedd a lábod a nyakadba.
Lökhárító és/vagy selyem fényű fekete festék vagy karbon fólia ez tartósabb. -
-Mosquito-
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Illik tisztán tartani mert egy deglett rászáradt rovar tönkre is teheti a szimeringet. Lemosod majd VD-40 mehet a gumi porvédőre is,kicsit hagyod rajta majd letörlőd.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Apriliába a képen látható kék/fehér dobozos volt. Az mindent kibírt pedig egy gagyi szett volt. Simán az izzó csatijára kötöttem/összedugtam,működött. Bezzeg a Burgikon..Ülés,idomok le aksira ráköt,dróttal behúzva vázhoz rögzítve a kábeleket a Japonál meg így működött.
Topikgazda.
Teljesen korrekt választás,sok sikert Nektek!
Zűr&Zavar.
Viccelek. -
-Mosquito-
őstag
válasz
Weeman1
üzenetére
Mennyi km lehetett/volt még a gumiban, repedezve volt? Fotó van?
mumtaz:
Igen ott van a kopásjelző, viszont kint sokkal jobb utak/aszfalt/szerpentinek vannak,ott lehet ~40-50%-al lerövidülhet egy gumi futásteljesítménye is. Nem a gumi éveit nézték, hanem a profilmélységet. Felmegy az ember ilyen szerpentinekre/látványutakra lent 30°C fent 0-5°C és még eshet is a hó. Ott egy szar/kopott gunival..
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Weeman1
üzenetére
Osztrák rendőr.. Glockner környéke. 1.18mm volt a profilmlység ezt 25Eu-val díjjazta. Majd venni kellett új hátsó gumit vagy rendszám le, x helyen át lehet venni, miután gumit cseréltél. 55eft volt az 1db gumi. Itthon a 2db 65eft.
Szentendre/Dobogókő rendőri ellenőrzés.
Nincs jugusultsága vezetni azt a gépet amin ül,magyarán nincs arra jogsija. Másiknál slick gumi.. Nagyon szeretném, ha két ilyen birka jönne velem szemben és az ő hülyeségük miatt karamboloznék/esnék stb.. -
-Mosquito-
őstag
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Kössél be egy plusz fogyasztót izzót/bármit. Van szivar gyújtod használd,töltsél valamit. Nézd át a vezetéket,biztit,aksi sarukat majd pucold meg,ha megvan az új fesszabályzó. Ebben savas aksi van? Ha igen (a kis rohadék a túltöltés miatt el/felforralja) nézzél rá,nézd meg elektrolit szintet. Fogyott öntsd fel desztillált vízzel.
Lauda:
Az ritka illetve olyanról még nem olvastam. Aksit,injektort nyírja ki,kábeleket/biztosítékokat olvaszt/égnek meg. Erdélyből túltöltessél ~650km jöttem haza,túlélte.
-
-Mosquito-
őstag
-
-Mosquito-
őstag
válasz
ludsimon
üzenetére
Na akkor olvass és tanulj! Mondhatnám nézz és láss.
Motorozz ésszel könyv , Motorozz ésszel 1 , Motorozz ésszel 2 -
-Mosquito-
őstag
Wazz.. Ez jobb mint a Showder klub..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Something_
üzenetére
Érdemes kimenni a Mami-s versenyekre. Mz, robogó stb állatok!! Ilyen napokon 50-125cm3-vel aláznak mindenkit.
. Jó sokáig voltál,nem volt semmi gebax? -
-Mosquito-
őstag
válasz
Something_
üzenetére

-
-Mosquito-
őstag
válasz
Dexar007
üzenetére
Igazam van? Igen! Létezik ilyen motor? Igen, akkor?! Csak be kell nézni ide vagy a nagyrobi/motor topikba csak a xar rágás, fing fűrészelés megy,aztán meg jön xoporoller effekt. Elhiszem, hogy kis pénz kis foci, de akkor min/miért megy a csodálkozás..
Ui,
Motorosban már sikerült bemutatkoznod, nehéz überelni azt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Something_
üzenetére
Még ha jány lenne,de így..

-
-Mosquito-
őstag
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Something_
üzenetére
..és legalább annyi csillag megy a zajosságra is.

-
-Mosquito-
őstag
Tomboltak benne a sok lovacskák..

-
-Mosquito-
őstag
válasz
dzso22
üzenetére
Lényegében ez is gondozás mentes,új koránban fel lett töltve savval majd lezárták és végzi a dolgát. Igen gyapotos. Teljesen zárt rendszerűre gondolsz ami valóban gondozás mentes..
HGabor:
Annyiba kerül nekem is majd egy új. Viszont ha azt nézzük hogy hány évet/Km-t bír ki akkor megérheti. Aksi élettartam függ a motor elektromos rendszerétől is nagyban.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Something_
üzenetére
2009-es gyári Yuasa Honda aksi köszöni jól van,most nézettem meg.

-
-Mosquito-
őstag
válasz
SirKero
üzenetére
Ültél rajta,tesztelted? Mert én igen.
Vagy a száraz adatok,leírtak után mondasz véleményt.. Àh tényleg nincs nagy különbség.. 1-1.8 mp a gyakorlatban sok. 2-4 közötti mind pörgősebb motor,míg a Honda inkább a spórolásra ment rá. TMax-nak meg nem ezek az elenfelei,mind megeszi reggelire. 
Ui; 4-7 között Suzuki tesztnap Kecskeméten.
-
-Mosquito-
őstag
Jaj.
Simán meg tudja csinálni,az összes leeső műanyagot és biz bazt szedjed össze! Érdemes elvinni az épp oldalát is,hogy az gyári állapotban hogy nézz ki. Műheg Èrdemes több ajánlatot is meghallgatni,bár ami olcsóbb az nem biztos,hogy jó is lesz. Alkatrészt is érdemes megkérdezni. Honda CBF Fórum -
-Mosquito-
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Nekem is tetszett,míg rá nem ültem.. Csuklon támaszkodom,ez nekem nem jött be. Pedig a metal bordóért megvesztem.

Itt az új.

Andrew:
Most kell eladni. Mizu a motor cserével? -
-Mosquito-
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Ilyenekre gondolsz?
[link] -
-Mosquito-
őstag
válasz
SirKero
üzenetére
Nyihaha bolt ló alátét.
Zselés lap,kb 3500 pénz. Az oldalon nincs fent,telefonon rá kell kérdezni. -
-Mosquito-
őstag
Ezek nagy távolságok ám,leküzdhetetlenek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-Mosquito-
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Egyik Apriliás rendelt Kínai occó xenont valami 4300-6000K. Olyan szép rózsaszín/lila fénnyel világított,hogy kevesebbet látott mint az eredet izzóval. Lehet,hogy olcsó de nem biztos hogy azt is tudja ami rá van írva ill. elvárható lenne tőle. Igaz amibe kerülnek megéri kísérletezni velük.

Más.
Ezek a fóliák érnek valamit? [link] Valamelyiket megvenném viszont azt az infót kaptam vakítanak.
Fóliával talán tudnám csökkenteni a fényerőt. [link] , [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Napelem
- Android szakmai topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Le Mans Ultimate
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Macbook Magsafe 2 60W Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viccelek.

Ott át kéne nézni a kitámasztó/indító kapcsolókat,estleg még a fékkaron a mikró kapcsolókat is. Wd40,kontaktspray.
Simán meg tudja csinálni,az összes leeső műanyagot és biz bazt szedjed össze! Érdemes elvinni az épp oldalát is,hogy az gyári állapotban hogy nézz ki.

nyogo83