-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blu79
addikt
válasz Something_ #63637 üzenetére
és üszök , bevállaltam. Remélem nem lesz vele gond. Ausztriából volt hozva tavaly, papírjai szerint ott volt újonnan üzembe helyezve es eggyetlen tulajdonosa volt egy hölgy személyében . Szervizelve is volt papírok szerint . Gondolom az osztrákok jobban hozzá állnak mint itthon. Többet adnak rá. Első nap 40km mentem vele egyhuzamban, szépen teljesít. Most első világítást hozom tendbe mert gyengécske. Többivel meg vagyok elégedve. 140k volt szerintem ennyit megért , főleg amilyen állapotban van.
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
mumtaz
senior tag
válasz Something_ #63637 üzenetére
Én most a Jetforce-al teljesen meg vagyok elégedve. Szép apránként mindent megcsináltam rajta. A leg húzósabb összeget a nyomástartó vitte el (14000Ft). Ezen kívül ami cserélve lett, azt vagy én akartam cserélni, vagy karbantartási (varió, benzincsövek, szűrő) vagy olyan dolog, ami egy karbisnál is tönkremehet (pl hengerfej a szétbarmolt gyertyamenet miatt; hajtókar csere; henger honolás). Eddig csakis átszakadt benzinszűrő (az ac-t eldugította a kosz) és szétkopott henger miatt nem indult. Előbbit megoldottam az út szélén. Utóbbi volt az egyetlen, amiért kicsit hosszabb pihenőre (2 hét) kényszerült. Út szélén soha nem robbant le, vagy nem úgy, hogy ne lehetett volna ott helyben orvosolni.
Most teljesen jó a gép, bár telószimeringet cserélni kell még és hátra van az idomok rendberakása.
Lehet, hogy én csak szerencsés vagyok. :-)
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
-
őstag
válasz Something_ #61645 üzenetére
Láttam már ilyet, pár hete erről írtam itt
-
30z.Samu
félisten
válasz Something_ #61633 üzenetére
Majd akkor is legyen ilyen büszke, ha elkapják valamilyen oknál fogva...
Sic Parvis Magna
-
őstag
válasz Something_ #61268 üzenetére
Pár hónapja volt egy eset a Budafoki út és az Október 23-a kereszteződésében, pont a MOL székház előtt. Azt nem láttam ki volt a hibás, de egy kis autó állt az út közepén, meg egy robogós pizzafutár fetrengett egy kicsit a motorjával a betonon. Nem is ez az érdekes, hanem a következő. Felállt a robogós, felállította a robogóját, félredobta a sérült autó dísztárcsáját, aztán felpattant a robeszra, és elmenekült. Remélem azt a férget azóta elkapták, jó nagy pizzásdoboz volt a robogó hátuljában. Szerencsétlen autós meg csak pislogott, hogy ilyenkor mi van. Én sajnos nem láttam melyik ételbárnak dolgozott, de ha láttam volna, tuti bejelentettem volna a rendőrségen. Aki B kategóriás jogsival nagymotort vezet, megérdemli a pénzbüntetést ha elkapják, legyen bárki a hibás fél.
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
titán
válasz Something_ #61268 üzenetére
A biztosito sem fog fizetni egy vasat sem, ha nem a kategoriara volt kotve a bizti. Veszelyes uzem az ilyen szerintem is, tobbek kozott ezert felek a 100/125 negyutemutol amit nezegettem mostanaban.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Something_ #60991 üzenetére
Nyilván B-s jogsival mehetek 125-ossel
Meg tudod hogy van a szamárlétra -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Something_ #60291 üzenetére
Kell is Xado-ra...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
kcsa
veterán
válasz Something_ #60265 üzenetére
Ennek is volt "rendszáma" (műanyag lap, felirattal), az volt ráírva hogy "Bogyó". Hát nem édi?
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
DigitXT
nagyúr
válasz Something_ #59758 üzenetére
Direkt nem írom be, hogy hol (mert még odajön mindenki),
de egy adott irodaház parkolóháza motorosoknak* ingyenes.Ha nagyon érdekel, telefonon elmondom.*: igazából bármilyen kétkerekű belefér (SMKP+kerékpár is).
Nem szokott dugig lenni. Mondjuk nem is bevásárlóközpont.
Btw. a MOM Parkban csurig van a motorosparkoló. Mindig...pezo00: kérdésedben a válasz. Sokallod, nem véletlenül.
[ Szerkesztve ]
-
ludsimon
veterán
-
Den
veterán
válasz Something_ #59423 üzenetére
Én meg arra próbálok rávilágítani, hogy a cirkuszhoz több ember kell. Pl trollok ellen is az a leghatásosabb, ha miután felismerte az ember, hogy az illető kimondottan provokál, nem ugrik a provokációra, és ott árválkodik egy szem trollkomment, amit mindenki továbbgörget, és kész. Ahol a kommentelők ezt nem képesek belátni, ott a troll századik provokációjára is azonnal generálódik egy 40-50 kommentből álló thread, ami aztán tényleg élvezhetetlenné teszi a témát, noha a abból a 40-50 hsz-ből csak 4-5 a troll komment.
Bár ludsimon nem troll, egyszerűen csak más a stílusa (sok helyen találkozom ezzel, szerintem generációs oka van, facebook generáció...), a jelenség ugyanaz, mint amit leírtam. Nincs időm és energiám, hogy az elmult 3 hónap kommenteit végigbogarásszam, és kigyűjtsem egy ludsimon kommentre, hány neki címzett, vagy vele foglalkozó off hozzászólás született, de saccra minimum 1:5 az arány. Az szomorít el, hogy mikor úgy tűnik végre elhal a cirkusz, és normálisan mehet végre tovább a topic, mindig jön valaki aki úgy érzi muszáj beszólni. És nem értem miért nem tudnak emberek szó nélkül elmenni egymás mellett, miért kell századszorra is lejátszani ugyanazokat a meccseket, amik eddig sem vezettek sehová.
[ Szerkesztve ]
www.simson4t.hu
-
Den
veterán
válasz Something_ #59412 üzenetére
A flame keltés az volt mikor horvathkrisz beszólt, egy őt semmilyen módon nem érintő hsz kapcsán, majd te rá is trompfoltál... tipikusan más szemében a szálkát szituáció. És még most is görgeted tovább.
Ha többrentartod magad ludsimonnál, ez miért nem tud abban megnyilvánulni, hogy felnőtt módjára felülemelkedsz a dolgon, és hagyod a flamet elhalni. Mert az csak akkor van, ha van aki táplálja.
www.simson4t.hu
-
Den
veterán
válasz Something_ #59402 üzenetére
Olyanok vagytok mint az óvodások... Reménytelen...
www.simson4t.hu
-
Den
veterán
válasz Something_ #59349 üzenetére
Nem tudom. Gumiméret nem gyári volt, vagy nem fektettek rá kellő hangsúlyt, hogy pontos legyen, vagy más.
www.simson4t.hu
-
korcsillio
addikt
válasz Something_ #59133 üzenetére
-
huszi.gyb
senior tag
válasz Something_ #59084 üzenetére
Lassan megszokhatjuk... Kéne ludsimon szűrő script.
ludsimon: Ha ezért nem akarsz rendes motort, akkor javaslom ne kelj ki az ágyból. Volt akit a BKV gázolt halálra, volt aki a fürdőszobában verte be a fejét, volt, aki összeesett meghalt, volt aki autóval 40km/h alatt ütközött meghalt. (Ezek közül több is volt a családban). Nehogy azt hidd, hogy azért mert alattam 180ccm dübörög majdnem 4x-es eséllyel fogok meghalni. Ismerősi körben volt, aki Simsonon halt meg, horgászni ment... Főleg, hogy te kilőni akarsz. Sebesség nélküli gyorsulás? Na ha ezt eléred, Einstein hozzád képest kutya f@sza...
www.dongosofor.hu
-
huszi.gyb
senior tag
válasz Something_ #58888 üzenetére
Nem akarok neveket mondani... Mint mondtam kinek nem inge... Szerintem mindenki tudja kire/kikre gondolunk...
A robogó tuningnak sem látom racionális értelmét, de mint hobbi, szórakozás el tudom fogadni... A labda rúgdosásnak/dobálásnak sincs racionális értelme, ha úgyis vissza teszed a polcra. Csak jót szórakozol és költöd a pénzed...www.dongosofor.hu
-
ludsimon
veterán
válasz Something_ #58723 üzenetére
Nem kell kötözködni, műszaki cikk és bicikli között van különbség.
Nyilván ha nincs látványos kopás (szándékos) akkor vissza kell venni, de ki lett adva, hogy nem vehetünk semmit vissza csak levásárolni lehet.
Különben meg tisztában voltam vele akkor is, hogy ha kéri akkor vissza kell adni a vételárat.undefined
-
ludsimon
veterán
válasz Something_ #58720 üzenetére
biciklinél sincs! (eladó voltam.)
az indok roppant egyszerű.
amint használod, elkezd a fékbetét, lánc, hajtómű, fogaskoszorú, gumiköpeny kopni és onnantól az már nem eredeti állapot és nem vehető vissza!De kipróbálni meg ki lehetett vásárlás előtt 1-2 km erejéig bármelyiket.
Amúgy egyet kell értenem Den-el.
SOHA TÖBBET kereskedelemmel foglalkozni! Ki vagy téve a sok baromnak minden nap, minden órában.[ Szerkesztve ]
undefined
-
szentkuti11
addikt
válasz Something_ #57843 üzenetére
Szerintem egy Liberty tuning esetében arra kell figyelni, hogy rendben legyen a futómű, meg a fék, tuningolni nem kell, hiszen a gép 125-ös változata is ugyanezzel a fékkel és futóművel érkezett, tehát fel van készítve arra, hogy adott esetben többet fog menni, mint 60. Persze a fékbetéteket nem árt sűrűbben ellenőrizni, illetve a tárcsán sem szabad spórolni.
-
Den
veterán
válasz Something_ #57840 üzenetére
Valami, a topic témájához akár csak lazán is kapcsolódó mondanivalód is van, vagy csak ludsimonnak beszólogatni jöttél? Mert erre a kekeckedésre kurvára nincs szükség, és baromi unalmas, hogy több mint egy hónapja ezzel van szétb.aszva a topic.
www.simson4t.hu
-
kcsa
veterán
válasz Something_ #57823 üzenetére
Biztos lehetsz benne hogy én is ezért mennék, pedig nem vagyok találkozóra járós
-
ludsimon
veterán
válasz Something_ #57816 üzenetére
Az ilyen emberek miatt nem lesz meghirdetve robogó, kismotor topic találkozó, vagy csak olyan, VIP ami itt nem lesz meghirdetve, csak azok jönnek, akiknek 50-70-es kismotorja van.
Mondjak egy példát milyen vagy?
Beállítasz a szaros 1.9 TDI smokereddel egy 1000HP találkozóra...Kb így érezné magát a kismotoros a nagymotorok között.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
kcsa
veterán
válasz Something_ #57812 üzenetére
Nem mondom hogy nincs igazad, de sportmotorral könnyebben ugrál az ember
-
ludsimon
veterán
válasz Something_ #57812 üzenetére
degonoszvagy!
Akkor átfogalmazom:
iszonyatosan durva hogy megy felfelé emelkedőkön, meg milyen iszonyatosan pörgős alsó sebesség tartományban"undefined
-
kcsa
veterán
válasz Something_ #56808 üzenetére
SMKP FTW!
Nyilván van ilyen is, gondolom üzemórás. Vagy inkább üzemperces
-
ludsimon
veterán
válasz Something_ #56814 üzenetére
Mi volt benne 1 millió?
Fú ott kellett volna lennem! Legközelebb ha mentek ilyenre szóljatok![ Szerkesztve ]
undefined
-
-Mosquito-
őstag
válasz Something_ #56814 üzenetére
Érdemes kimenni a Mami-s versenyekre. Mz, robogó stb állatok!! Ilyen napokon 50-125cm3-vel aláznak mindenkit. . Jó sokáig voltál,nem volt semmi gebax?
[ Szerkesztve ]
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
-Mosquito-
őstag
-
ludsimon
veterán
-
Dexar007
veterán
válasz Something_ #56746 üzenetére
A tied lesz majd a ,,kevesett futott rendszeresen karbantartott 15 ezer km-rel".Ami tobbet kapott mint az enyem majd 100 ezernel.
Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
válasz Something_ #56743 üzenetére
Toled se veszek akkor motort. Be se melegszik normalisan annyi ido alatt.
Hasonlo okok miatt vettem robogot.: Telen nincs kedvem beoltozni a motorra/nincs kedvem kiallni a kocsival/nincs kedvem szetfagyni a motoron/nincs kedvem kinozni a technikat azzal,hogy ilyen nevetseges tavokra beinditom/nem utolso sorban a kymcoval 2 alatt is el tudok menni.Csak ilyenkor nyaron a gaz,mert nem sok hasznat veszem.Ha pedig eladnam akkor osszel valoszinuleg megint vennek valami szopast magamnak.
Give me your cum,bull!
-
DigitXT
nagyúr
válasz Something_ #56743 üzenetére
el lehet jarni egy 500assal varosba 4 literrel/Cb500x fogyasztai naplo - tboldi
Mondjuk ha nézted a videóit, lehet, hogy lassabb, mint ludsimon a Libertyvel.
(Nem lő ki a lámpától, hamar elváltogatja, és betartja a sebességhatárt is.) -
ludsimon
veterán
-
dzso22
senior tag
válasz Something_ #56716 üzenetére
Ba***meeeg!
[ Szerkesztve ]
A legfontosabb,hogy a kacsák előtt mindíg legyen víz!
-
Dexar007
veterán
válasz Something_ #56695 üzenetére
Milyen jatekkonzolokat csinalsz?
bogyo112: Azt hittem folyamatosan ujakat talal fel.
[ Szerkesztve ]
Give me your cum,bull!
-
30z.Samu
félisten
válasz Something_ #56695 üzenetére
Jó, van abban igazság, amit írsz. Ha csak Ő lett volna ott, akkor lehet, hogy én se mennék már oda vissza. De ott volt a másik is, vele viszont tök normálisan el tudtam beszélgetni.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
ludsimon
veterán
válasz Something_ #56691 üzenetére
Dolgoztam szaküzlet és szakszervizben.
A szerelők gyűlölték az ügyfeleket, de a munkát kiválóan elvégezték.
Nem jelenti azt, hogy nem ért ahhoz amit csinál.undefined
-
30z.Samu
félisten
válasz Something_ #56691 üzenetére
Na igen, ez nekem is lejött elsőre. A szerelő picit bunkó, de hát nem azért fizetek neki, hogy bájcsevegjen, hanem hogy megcsinálja a motort. Arra viszont nem lehet panaszom, mert szépen megcsinálta. Sőt, nem is akartak lehúzni. Mert én mondtam nekik gyertya cserét is anno, de Ő azt mondta, hogy Ő ezt nem cseréli le, mert még jó. Majd olyan 3-4 ezer km után. Van egy másik fószer, azzal érdemes beszélgetni, mert Ő normálisabb.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
szmissz
senior tag
válasz Something_ #56620 üzenetére
Elég szépen kilőtt és becsülendő, hogy nem tartottad fel az autósokat! Hiába, egy jól megtuningolt 50 köbcentis gép csodákra képes!
Tiszteld meg a másik felet azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetekre!
-
huszi.gyb
senior tag
válasz Something_ #56620 üzenetére
Az a 46km/h jó lesz 40-nek is, más kérdés, hogy 41-ért nem büntetnek.
szerk.: A videót nézem...[ Szerkesztve ]
www.dongosofor.hu
-
Pete55555
addikt
válasz Something_ #56560 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy debreceni vagyok. Itt gyanítom akkor kevesebb az, aki siet, vagy aki igen, az nem annyira. Tényleg ritka, hogy beelőznek pirosnál, általában a fent említett "vérpistikék" akik megmutatják a nyomi kis robogósnak. Persze a következő lámpánál már leelőzöm, de az mindegy.
Vagy van egy Duster-es papi, vele rendszeresen összeakadok az egyik úton. 50-es korlát van, elindulunk pirostól, nyomja neki, jön mögöttem, de nem bír beelőzni, belső sávban megyek (arra haladok majd tovább) kimegy a külső sávba, előzne, de nem tud, mert már 60-65-el megyek, 70-el meg gondolom nem meri nyomni városba nehogy jöjjön a csekk
Itt egyébként nem nagyon van 70-es tábla, csak 60-as, azt meg tudom tartani, bár ilyenkor már inkább kimegyek szélre, a külső sávba. Óra szerint ~65-öt megy, pontosan nem tudom, mert 60-ig van skálázva, és kiakadBeszereztem egy olcsó mini kamerát, pár napon belül lehet rakok fel egy videót
...Szeretem leracsniztatni...
-
Pete55555
addikt
válasz Something_ #56540 üzenetére
Nem érted mire gondolok.
Az átlag autós nem fogja letaposni a gázt, mikor elindul, max csak a vérpistik.
Robogóval muszáj vagy odahuzni neki, különben feltartod az autóst, és elkezd előzgetni/letol.
Így a legjobb....Szeretem leracsniztatni...
-
Den
veterán
válasz Something_ #56533 üzenetére
Igen, erről beszélek Hogy ugyanolyan szabálytalan. Ezért fura és kissé képmutató az az itt gyakran felbukkanó érv, hogy ne tuningoljad az ötvenest, vegyél rendszámos nagyrobogót, mert azzal tudsz alapból olyan gyorsan menni, hogy nem tolnak le a gyorsforgalmin... ami egyébként szintén szabálytalan
Ha meg az ötvenes felküzdi magát hetvenre, hova akarod megelőzni? Van az autóknak egy külön sebességhatár városban 70kmh fölött? Ha meg nincs, akkor ne legyen már felháborodás alapja, hogy a robogók miatt nehezebb gyorshajtani kocsival
www.simson4t.hu
-
ludsimon
veterán
válasz Something_ #56528 üzenetére
A kipuff+fúvókát én nem mondom tuningnak, inkább csak motor optimalizálás.
Visszacseréltetem erre, meg veszek hajtóműolajat XXII.kerületben, remélem nem csak biciklivel lehet használni a bicikliutat az E71-en. Lakott területen kívül van. M0-sat lehet használni. (Megyeri híd)
[ Szerkesztve ]
undefined
-
Dexar007
veterán
válasz Something_ #56444 üzenetére
Nyertem.: [link]
KurvakOK sotetben is mernek!
Ugy,hogy elotte kiirjak,hogy ,,radar control".Give me your cum,bull!
-
huszi.gyb
senior tag
-
ludsimon
veterán
válasz Something_ #56444 üzenetére
Ja hát aki úgy gyűjti a büntetéseket mint a bélyeget..
Amúgy mennyibe fájt ez neked?k5.20:
Pontosan! Köszönöm!
Nézted Te is?Micsoda felszabadulás! Úgy kb 50 db könyvjelzőm van, abból 20 db Liberty volt, most végre kukázhatom.
[ Szerkesztve ]
undefined
-
ludsimon
veterán
válasz Something_ #56438 üzenetére
Köszi!
Kilövés (álló helyzetből csutka gáz) moderált, de arra pont elegendő, hogy amíg felváltanak az autósok eléjük vágjak.[ Szerkesztve ]
undefined
-
kcsa
veterán
válasz Something_ #56397 üzenetére
az nem horpad, mert csak csúszik úgyis az aszfalton
-
Bambalazs
senior tag
válasz Something_ #56394 üzenetére
Ott a pont.
-
Den
veterán
válasz Something_ #56381 üzenetére
Fickónak kb annyi esze van, mint egy amőbának. Btw, az jelzés nem az elpusztíthatatlanságot jelöli.
www.simson4t.hu
-
kcsa
veterán
válasz Something_ #56381 üzenetére
Ez már majdnem megfelel a Sharp tesztnek ahogy nézem
BTW egy jó közepes minőség felett nem hiszek a méregdrága sisakok mindenhatóságában, de ezt azért már tán mégse venném. Van az a bizonyos demagóg mondás a sisak és a fej vélt értékének korrelációjáról, de most inkább nem megyek ebbe bele
-
ludsimon
veterán
válasz Something_ #56290 üzenetére
Hol laksz?
Én mindig megtalálom a kisutakat.
16.ker, Rákosszentzmihályból Dél-Pesti vizsgahelyre odaérek 45 perc alatt. Ismerni kell Pestet.undefined
-
ludsimon
veterán
válasz Something_ #56270 üzenetére
Nem tudom hogy kevertem bele az okmányirodát.
Az a lényeg akkor, hogy megoldható azért minden.undefined
-
ludsimon
veterán
válasz Something_ #56268 üzenetére
Á francba, mindenképpen ki kell nyomtatni a biztosítást igazoló lapot mert ha megállít a rendőr bajok lehetnek.
[link]
"A kötelező felelősségbiztosítás igazolása
A Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás meglétét elsősorban a biztosítási kötvénnyel, vagy a biztosító által kiállított igazolólappal bizonyíthatjuk.
Ezt a fedezetigazolást nem csak az igazoltató rendőr, hanem az okmányiroda is minden további nélkül elfogadja."undefined
-
huszi.gyb
senior tag
válasz Something_ #56263 üzenetére
biztositas.hu-n kötöttem, ott kértek még adás-vételit, meg forgalmi másolatot. Saját tapasztalatot írtam le, ha tudtok jobb megoldást, hajrá, én hiszek, mint egy hithű muzulmán...
Az előzetes ajánlat és az alkuszi megbízás nem ugyan az, elbeszélünk egymás mellett... Biztositas.hu-n az alkuszi megbízást kapod meg azonnal, aláírva, scanneled. Rá 1-2 napra kapsz a biztosítótól papírt, és azzal csattoghatsz be az ocsmányirodába. Maja, Intruder, Golf(segítettem a vevőnek) és Stilo, haver CBF-e is így intéződött az elmúlt 1 évben.ludsimon: Nem Swifttel furikázik. Természetesen állítva, dobozos Transporterbe, lekötve tud szállítani.
[ Szerkesztve ]
www.dongosofor.hu
-
huszi.gyb
senior tag
válasz Something_ #56258 üzenetére
Onnan, hogy Majára megkötöttem az adásvételi megírásának napján, de csak 2 nap múlva tudtam a biztosítónak elküldeni a konkrét papírokat (fax), és ki is számlázták a fedezetlenségi díjat.
www.dongosofor.hu
-
Den
veterán
válasz Something_ #56162 üzenetére
Pedig kéne. Egy 125-ösnek, vagy nagyobb motornak egész más a menetdinamikája,mint egy segédmotornak. Oda már kevés a bicikli tudás.
www.simson4t.hu
-
30z.Samu
félisten
válasz Something_ #56146 üzenetére
Ésszerű keretek között támogatnám is a rendszámot kismotorra is.
Sic Parvis Magna
-
huszi.gyb
senior tag
válasz Something_ #56146 üzenetére
Ezt a témát direkt nem akartam felhozni, de amúgy jogos... Én is tetetnék, de nem lehúzásosan, csak mondjuk a biztosítás mellé egyszeri +500Ft, felrakod és szevasz. Na de itthon vagyunk, szopás az élet.
Ha épp robogóval lennék, és valaki ilyet csinál, utána is mennék... Undorító... Egyszer én is koccoltam le türköt, rendszám nélkül. Megálltam, megnéztem, semmi nem látszódott, intettem, és go. Annyi történt, hogy az én tükröm behajlott egy kicsit...
www.dongosofor.hu
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
válasz Something_ #55840 üzenetére
Én Csömörön lakom, de a Veres Péter úton nem megyek gyakran. Csak ma pont arra volt dolgom. Íme a kis barátom.
Sic Parvis Magna
-
Pete55555
addikt
válasz Something_ #55614 üzenetére
Azonnal vegye meg !!!
80 Ft-ot a hülyének is megér !!...Szeretem leracsniztatni...
-
Geccoka
csendes tag
válasz Something_ #55249 üzenetére
Hehe, csütörtökön viszem szerelőhöz a DiTech-et, hogy nézzen rá, majd beszámolok róla
-
ludsimon
veterán
válasz Something_ #55249 üzenetére
Azt soha!!
Csak a karbi!Sr 50 ből van választék azért tetszik!
[ Szerkesztve ]
undefined
-
Dexar007
veterán
válasz Something_ #55208 üzenetére
Attol függ hany %-os lejtö. De egyenes uton 60-ig meg se all.
Erosen fontolgatom,hogy eladom.Amiota elutottek azota fel se ültem ra. (Azaz mar lassan 1 honapja)
Felek tole.Give me your cum,bull!
-
addikt
válasz Something_ #55132 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz, a bordo-nak igen vastagabb/erősebb az anyaga mint bármilyen láncszem. Persze amit kereskedelmi forgalomba meg is kapsz, nem hajóláncra gondolok...
És az, h jön ide, h egy bringa lakat? Egy keró szerinted nem ér(het) annyit mint egy moci? Én mocim ~200k a keróm meg 450. Vagy mert bringát véd akkor már nem olyan erős?Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
Something_
őstag
válasz Something_ #55130 üzenetére
Most nézem, hogy ez az abus bordo nem is lánc, hanem valami bringa lakat Ahhoz még egy ekkora erővágó sem kell, mint a videón van
-
-Mosquito-
őstag
válasz Something_ #55077 üzenetére
Még ha jány lenne,de így..
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
ludsimon
veterán
válasz Something_ #55063 üzenetére
Semmi szándékos idegesítés nincs bennem, csak szeretek több oldalról is megnézni dolgokat.
Mondhatjuk úgy is, ha csak 5 ember mondja azt, hogy valami jó akkor megkérdezek további 50-et!
[ Szerkesztve ]
undefined
-
Debilon
addikt
válasz Something_ #55063 üzenetére
ez bennem is felmerült, hogy ilyen nincs, aztán eszembe jut, hogy kikkel/milyen emberekkel találkozom beszélek élőben és rájövök, hogy van ilyen tényleg
de az a baj, hogy csak egy ideig szórakoztató
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Den
veterán
válasz Something_ #54871 üzenetére
Mondjuk tény, hogy tízen, huszon évesen én sem az ilyen verdákra gerjedtem, de ma már tetszik a retró, pontosabban kortalan dizájnja, másrészt tudom, hogy kellő karbantartással agyonüthetetlen gép, finom kultúrált motorral. Nem is elsősorban ajánlásként tettem be, csak megakadt rajta a szemem, ilyet utoljára 300k fölött láttam.
www.simson4t.hu
-
szentkuti11
addikt
-
huszi.gyb
senior tag
válasz Something_ #54667 üzenetére
És te most árulod, vagy vettél magadnak ilyen zárat? Ez nem jött le (gondolom a videó tisztázná).
www.dongosofor.hu
-
huszi.gyb
senior tag
válasz Something_ #54665 üzenetére
A videót sajnos cégtől nem tudom megnézni. De tárcsafékzár hiányában normál "lánccal" zártam le a PUG-ot. Majd siettem melóba, úgyhogy megfeledkeztem róla. Gáz, indulás, egyszer csak valami koppan, motor megáll... Egy jó hangos b@zdmeget elmormoltam, a mellettem lévők mind rám néztek. Nem dőltem el, meg semmi, csak kicsit beszorult a zár... Leműtöttem, és húztam dolgozni. Szerencsére a motor nem sérült.
[ Szerkesztve ]
www.dongosofor.hu
-
DigitXT
nagyúr
válasz Something_ #54603 üzenetére
De magasra tetszett felülni a (100) lóra. Nem életveszélyes az, csak nem
kell cihopata módra tolni neki. (Na jó, az RR futóműve és fékje talán jobb.) -
Bambalazs
senior tag
válasz Something_ #54589 üzenetére
Gurulhatunk.
-
huszi.gyb
senior tag
Egyelőre 50-essel tudnék csatlakozni, ha Maja visszajön, akarok én is szervezni egyet..
szerk.: Én III. kerületben szoktam garázdálkodni... De amíg benzin
és kompresszióvan, addig lehet húzni neki.[ Szerkesztve ]
www.dongosofor.hu
-
szmissz
senior tag
Találkozzunk minden reggel 8:40-kor a Kerepesi/Hungária sarkon is irány a Rákóczi hídon keresztül Buda!
Ugyanez délután 17:15 kor vissza!
-
szentkuti11
addikt
-
30z.Samu
félisten
-
huszi.gyb
senior tag
válasz Something_ #54582 üzenetére
Ezt nem tudtam. Bár lehet, hogy azzal sem nyerek semmit. III. kerületben vagyok.
15km a bolt, 15.ker sincs nekem sokkal közelebb szerintemFeri a GSXR tulaj?
[ Szerkesztve ]
www.dongosofor.hu
-
DigitXT
nagyúr
válasz Something_ #54516 üzenetére
Hát, akkor kommunikáció kilőve, mert a bluetooth akksija is van pár gramm...
#54518: ez kérlek egy fluxuskondenzátor. (Most lehet, azt hiszed, hogy tegnap
indultál, pedig valójában holnapután fogsz.) A lényeg, hogy már ott vagy, pont...[ Szerkesztve ]
-
kcsa
veterán
válasz Something_ #54511 üzenetére
Nyáron úgyis szarabbul megy a ritkább levegő miatt
-
ludsimon
veterán
válasz Something_ #54511 üzenetére
Országútis (is) vagyok, nálam +1kg már horror!
[ Szerkesztve ]
undefined
-
szmissz
senior tag
válasz Something_ #54455 üzenetére
Nekem is nagy élmény volt végigfutni ezt a papírtuningot. Kíváncsi voltam, hogy a végére elérünk -e addig, hogy valami pult alól adott, über kipufogóval meglesz a 3 másodperces 0-100.
ludsimon: Zéró tapasztalattal, még meg sem lévő robogóval te egy nagyon erős szopórollerrel készülsz felülni és szerintem jobban leizzadsz majd a számlák és az utánamászkálás miatt, mintha egy Tour de France után járnál be az előadásokra.
-
ludsimon
veterán
válasz Something_ #54455 üzenetére
Akkor tovább boldogítalak, mert most kalkuláltam ki, hogy 80 ezer lenne CSAK az éves kötelező mindenféle bónusz nélkül, úgyhogy marad a robogó.
undefined
-
huszi.gyb
senior tag
válasz Something_ #54415 üzenetére
Holnap átadom a vízpumpa felújító szettet, ma megrendeltük a Malossi görgőket, mert 0-ra voltak kopva.
www.dongosofor.hu
-
huszi.gyb
senior tag
válasz Something_ #54412 üzenetére
Én is 75-80kg vagyok. Majd kiderül mit megy...
Bár nem szeretném sokáig megtartani, remélem hamarosan Maja visszajön.
www.dongosofor.hu
-
ludsimon
veterán
-
Den
veterán
válasz Something_ #54349 üzenetére
Igen kell az eredeti coc papír, meg valami hivatalos számla, hogy legálisan került az országba. Egy kymco agilitynél van erre esély. De nyilván nem éri meg egy kis gyöszt levizsgáztatni amíg nem muszáj, ha rendszeresen utast szállít inkább egy 125-ösbe érdemes pénzt ölni.
www.simson4t.hu
-
Den
veterán
válasz Something_ #54346 üzenetére
Én úgy tudom, hogy igen, motorként vizsgáztatott 50-essel lehet vinni embert. Ahhoz, hogy le lehessen vizsgáztatni, eu honológnak kell lennie a gépnek, ée mehet a dolog. Simsont is vizsgáztatták régen, ha utast akartak vinni rajta. Viszont motor jogsi kell rá. minimum b125
[ Szerkesztve ]
www.simson4t.hu
-
stereodead
csendes tag
válasz Something_ #54340 üzenetére
Múltkor pont úgy sikerült megállni ház előtt, hogy ott állt egy járőr. Megkérdezte, hogy valóban 50-es robogón mentünk-e ketten, közöltem hogy igen, majd jóéjszakát kívánt és elhajtott. Tehát még ejnyebejnye sem, de gondolom ez kivételes eset.
"Feljelent szabálysértésért, ott meg passz mennyi a felső határ, 300e?"
Ilyen létezik? Mondjuk számomra már a 30 ezres bírság is abszurd, tekintve hogy szinte mindenhol gond nélkül utazhat két ember 50-es robogón (lásd: Az egész távol-kelet, india, németország, szlovákia, stb)
fgsfds!