Hirdetés
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz Chereiose #7953 üzenetére
Na, azért nekem volt 3 ezer forintos Logitech billentyűzetem. Jó volt az, gépelésre. De az már nekem is feltűnt, hogy MOHAA-ban gugolva előremenés közben nem tudok oldalazni. (Ctrl+W+A együtt nem ment). Vagy valami hasonló, de emlékszem rá, hogy voltak vele ilyen problémák. Persze nem ér 7-8x annyit egy gamer billentyűzet, de általában a nyújtott szolgáltatások és az ár nem áll egyenes arányban egymással, inkább exponenciálisan növekszik. Nem csak a billentyűzetnél, így van ez szinte minden terméknél, legyen az autó, tévé, akármi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Logitech G413 TKL SE /// Mechanikus Billentyűzet // EU // ÚJ // Számla + Garancia
- Microsoft Designer Compact vezeték nélküli billentyűzet /// ÚJ // Számla + Garanica
- ASUS ROG Strix Scope RX billentyűzet HUN
- Gigabyte AORUS Gaming Keyboard AORUS K7 HU
- Keychron K6 mechanikus billentyűzet angol kiosztással (ENG)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest