Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-08 20:34:45

LOGOUT.hu

Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53000) vond válasza lugomon (#52989) üzenetére


vond
MODERÁTOR

Megértettük, Neked ez a véleményed a Stylus1-ről és az XZ-10-ről. Többször már ne írd meg, legyél szíves. Főleg, hogy ezzel azért eléggé félrevezeted az érdeklődőket. Mert mindkettő igenis jó gép. Kategóriájukban abszolút ajánlhatóak (mondjuk XZ-10-et már nem nagyon lehet kapni).

Kicsit mélyedj el a fotózás alapjaiban, olvass, tanulj, gyűjts tapasztalatokat, és utána Te is máshogyan fogod látni a dolgokat. Pl. nem mondasz majd olyan őrültségeket, hogy manuális módban is sárgásak a színek. (Ha Te arra állítod, akkor persze hogy azok.), meg hogy abszolút használhatatlan a Stylus beltérben.

Ja, és nem utolsó sorban, 5 percen belül szerkeszd a hozzászólásaidat, ne írj mindig újat. Többször is előfordult, hogy minden mondandódnak új hozzászólást nyitottál.

Ha továbbra is valótlanságokat állítasz (leginkább a tájékozatlanságod miatt), akkor annak HSZ törlés és figyelmeztetés lesz a vége.

Köszönjük szépen!

(#52983) jjeahh: Azért az LX7 szerintem sokkal jobb, mint az XZ-10. Szenzorméretben, fényerőben, és sok más egyéb dologban is gyengébb az Oly. Utóbbi talán a mérete és a "természetesebb" automata színei miatt lehet jobb.

[ Szerkesztve ]

VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.