Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbalage2
aktív tag
válasz balint82 #69498 üzenetére
Idén szerintem már csak fehér borítókkal találkoztam, tavaly még emlékszem voltak sötétek A belső oldalaknál már tavaly is leszoktak a sötét árnyalatokról, szerencsére ott gyorsan rájöttek hogy mennyire rossz ötlet. A dobozokról nem tudok nyilatkozni, de azért ebből a szempontból gyakorlati különbséget nem látok a majdnem fekete és az összevissza színes nyomatok között, a festék az festék.
#69499Throme szerintem PC-re nincs, de itt tudsz tájékozódni.Minden ami LEGO RC - racingbrick.com
-
Crus
őstag
Nem egy készletet raktam már össze tabletről. Borzalmas élmény volt. A Legózás helyett az esetek 30%-ban tapogattam azt a szemetet. Jelentősen rontotta a Lego élményt.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
HUN_Sector
őstag
Idei kifutó készletek update
[link] -
Crus
őstag
válasz Djuree #69504 üzenetére
10.4" tablet, nejemé/gyerkőcé. Kisebb ábrák jelennek meg rajta, mint a manualban, így nagyítgatni kellett, ha nagyítottam nem láttam a másik részét, akkor kicsinyíteni kellett és persze a szokásos baromságok, hogy valami értesítés felugrik, vagy jön egy üzenet.
Ezzel szemben amikor én Legót rakok össze az egy zen művelet. Csend/esetleg valamilyen zene. Kikapcsolt elektromos eszközök sora. A manual vagy jobb vagy baloldalon van, mindig tökéletesen látom és csak lapoznom kell. Eleve imádom, hogy manualban az adott készletről háttérinfó is van, igényesen megszerkesztve és tálalva.
Ha pedig a gyerkőccel rakunk össze valamit, az sincs nagyon másképp, annyival kiegészítve, hogy ő rakja össze pl. a figeket, vagy felnikre gumikat, apróbb műveleteket külön végez, de ott van mellettem. Csodás az egész. Nincs semmi zavaró elektromos szemét.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Djuree
félisten
igen így érthető, én megszoktam a tebletről való összerakást, ugye én főleg mocolok, azok meg csak digitálisan vannak pdf-ben, így mivel laptopom csak céges van azt meg nem hordom haza, marad a tablet. de papíros formában egyszerűbb valóban....
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Tony21
tag
-
addikt
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz GALARDO #69490 üzenetére
Nekem van egy elméletem. Ezek az árak az újracsomagolt termékekhez kellenek, hogy jobb ajánlatnak tűnjenek, ott ugyanis ezek fognak szerepelni új árként. User gyorsan végiglesi a kínálatot, meglátja, hogy milyen jó deal és gyors lecsap rá. Nincs idő utánanézni, mert újracsomagolt és lehet elviszik előled... eMAG mossa a kezét, hiszen nem veri át a usert, mivel ez valódi ajánlat, de közben lehet, hogy csak egy báb az egész bolt.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
sb
veterán
válasz Djuree #69506 üzenetére
Viszont ez egy darab (szvsz elég egyedi) use-case. Emellett meg van másik 10, lásd a moc-okat is amit írsz.
Fentebb balint82 jól írta, hogy ez hitvita sokszor. Nekem pont ez volt a bajom a beírásokkal. Szvsz ez két módszer, mindkettőnek vannak előnyei-hátrányai, én mérlegelek és aszerint oldom meg. (Ott a gyerek: papír, moc/b modell/a 3D hozzáad: tablet, vezérlés: tablet, csak telefonon lehetne nézni: nyilván azon nem kezdünk neki mert alkalmatlan rá, stb, stb...) Engem spec az zavart amikor ezeket tökéletesen mellőzve, hitként bedobásra kerül, hogy ezt csak így vagy csak úgy lehet, szélsőértékben ha nincs füzet legózni sem érdemes...szerk: Érdekes volt még pár érv a tabletnél, kikapcsol a képernyő, üzenet jön... ezeket egy gombnyomás megoldani. Olyasmi mintha az lenne pl. az ellenérv fordított esetben, hogy tableten megfordul a kép jó irányba ha fejjel lefelé nézném, a füzet meg ezt nem tudja, így inkább nem használom.
@RapaNui1
Ha tök ugyanannyiba kerül és nekem semmi hasznon belőle, inkább választom azt amiről tudom, hogy jobb a környezetnek, pl. kevesebb fát vágtak ki érte.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Zotyipotyi
csendes tag
Euronics oldalán érdemes szétnézni, van pár Lego ÁK jelenlegi legjobb, vagy akár ÁK valaha volt legjobb áron. Még tegnaphoz képest is vannak új akciók.
-
czanga
őstag
válasz Zotyipotyi #69519 üzenetére
Star Wars 75353-as Speeder Bike diorámát behúztam, de mire beírhattam volna ide a rendelésem után azonnal "nem elérhető" lett a tétel. Remélhetőleg azért még kiadják, hátha.
-
Dilikutya
félisten
válasz Zotyipotyi #69519 üzenetére
Én nem dobtam hátast tőle.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Crus
őstag
válasz czanga #69522 üzenetére
Mert nem nézted elég erősen :-)
Star Wars Császári trónterem dioráma + Friends Spirálfüzet (103564)27 519 Ft
Abszolút HL ár, ráadásul Friends ajándékkal.
Be is rántottam, mert dioráma fétisben szenvedek, pedig az SW nem éppen a gyengém.
-
-
-
bordi10
senior tag
-
-
balint82
senior tag
válasz Zotyipotyi #69524 üzenetére
Köszönöm, régóta szemeztem a Moc-ok miatt a batmobile-Lali, ennyiért ez nagyon tutti vétel.
Google Pixel 4a
-
Ideg
aktív tag
válasz legopingvin #69535 üzenetére
Ott van a doboz képen a hossza, de nyílván nem lehet elolvasni, olyan gyatra a minősége a képnek. 100cm? Az baromi nagy lenne. A Saturn V akkora.
[ Szerkesztve ]
-
legopingvin
kezdő
felkerült ide is:
[link]
105 cm
81490 pénz...[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz legopingvin #69537 üzenetére
még mindig adom
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
RapaNui1
aktív tag
Szerintem is ez egy olyan készlet ismét, ami a történelem és a repülés történet egy része. Sajnos nem jó véget ért a történet, de ettől még én is azt mondom, hogy szép készlet lett és 30% áreséssel 55-60k környékén már nem lesz rossz vétel, esetlegesen gwp szettel együtt.
-
LÁZ
Topikgazda
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
ripla
addikt
A Lego oldalon a kedvezményes rendelések nem működnek?
Aktiváltam egy 15.000 forintos kedvezményt, az alapján fizettem a Paypalon keresztül, mégis a rendes árat vonta le és nem a kedvezményeset. Amikor meg ráfrissítettem a Paypal oldalra, akkor a tranzakció történetben átírta a kifizetett összeget a kedvezményes árra, viszont a számláról továbbra is a teljes árat vonta le a Lego.
Ha meg ezek után visszamondanám, akkor a kedvezményes árat kapnám vissza és lenyúlnának tőlem 15 ezret? Már írtam nekik, de ilyenkor mi van?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Seed szerver topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- OLED TV topic
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Házimozi belépő szinten