Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Same on English :-)
Dettó nekem is teljes sor + ez a készlet, de nálam akad egy Mimic láda, meg a fizikai kalandkönyv is. Ezt hívom szerelemnek. Vannak ilyen készletek és akkor az nagyon nagyon kell.
Szerintem én is most elértem a Lego nirvánát... ez a készlet, Rivendell, meg az Adventures in Transylvania.
Tl,dr: Nagy grat!
-
Mozaart
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
RapaNui1 is alive.
-
Elmör
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Mindig próbálom alakítani a helyet úgy a vitrinekben meg a polcokon, hogy legyen.
Mondjuk mostanában nem fogok ráérni belekezdeni, hétvégente mindig lesz vagy szülinap vagy mozizások, hétköznap meg kerékcsere, majd a másik kocsival szerelőhöz meg műszakira, úgyhogy ezek egyelőre maradnak dobozban.
-
Llew
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Hát faradás is lehetett benne, de a kard beillesztésénel nem voltam elég óvatos szerintem, mert akkor pattant el.
#flaspointer
Ismerős, a gyerekkoriak nekem is olyanok, de felnőttként már igyekeztem rájuk vigyázni.#ssgk
Igen, annak sajnos annyi.
Köszi a ragasztó ötletet. A maszkolás, meg vékony felkenő eszköz az mindenkeppen kell, de a legnagyobb baj, hogy félig vált csak le, igy még tűvel is nehéz hozzáférni. Szóval a ragasztashoz kb teljesen le kéne szedni. -
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nekem is tegnap érkezett meg, perfekt minden, gyári kartonban. Mondjuk a DPD-nél kezdem unni, hogy a telefonálás - ha van - abból áll, hogy 100 méterről hív fel, hogy ott vagyok. Szóval, ha éppen tusolsz, vagy klotyón elmélkedsz, vagy ebédelsz, akkor rohanj, ki mert a vonat se vár, mert ezek se melléképületek.
De ok... ezt az Express One tudta a héten überelni. Eddig zömmel hívni szoktak, majd most az ürge a házunk előtt hívott fel, hogy itt van. Mondtam neki, hogy azonnal megyek. Mire kiértem mindenféle aláírás és egyéb nélkül a járda közepére odabaxta a csomagokat, amikben céges cuccok lévén nem kettő forint érték volt. Ezzel az erővel el is vihette volna magához otthonra és mondhatta volna azt, hogy ő átadta... agyrém.
-
Dareiosss
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
A hátsó könyves polcról tudnál kérlek egy linket küldeni?
-
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Most jött Lego mail, hogy küldik DPD-vel.
-
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
"Raktárban" státuszban szerepel, ott írják is, hogy szállításra készítik elő. Értesítőt még nem kaptam semmiről, Lego fiókban néztem.
Könnyem kicsordul kb. annyira gyönyörű.
-
hami85
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nekem Dpd hozta szokás szerint.
-
apholyon
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én a Tortuga meg a kalózhajók mellé elgondolkodtam rajta, de biztosan drága lesz. Első blikkre meg egyáltalán nem olyan, mint egy 2025-ös Lego szett... Mondjuk eddig csak telón láttam képen, de elég butuskának tűnik a kidolgozása...
-
balint82
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Várom már a Lego lapos tv-t, mobiltelefont , hűtő és mosógépet.
Lassan ott tartunk amúgy,hogy az eredetit (ami nem Lego) olcsóbb megvenni ,mint a Lego verziót....
-
sb
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Szokás szerint keveredik a komolyság (18+) és a játékszett kategória. Ez sokszor zavart, de egy-egy szettnél tudom értelmezni, mondjuk főleg nosztalgia alapon. Itt valahogy nem jön át az árhoz képest. Eleve mondjuk a téma alapján sem látom benne a játék lehetőséget. Ahogy mondjuk az új Batman szettnél is kevésbé jön át. De talán ennél jobban.

Ha már ár:
Volt fentebb linkelve a Trópusi akvárium.
Nem kicsi meg akár jól is néz ki - bár inkább csak Legóhoz képest, amúgy nekem erősen minek kategória - de az áráról nem volt szó. 190k.
Nem érint a szett, de így is erős hatást gyakorolt.

-
HUN_Sector
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Tegyél melléjük digitális
harcosokatmario figurákat
Hellyel-közzel méretarányosak
Bár az arányokat elnézve, nem tudom hogy képzeli Bowser a nászéjszakát. Illetve értem, miért menekül Peaches
-
Elmör
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nagynak jó nagy, meg aki szereti ezt a vonalat annak tuti komoly darab, grat hozzá!
Nálam most egy kisebb épült, ismét Star Wars, a Láthatatlan kéz.
-
HUN_Sector
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Egy jó tom cruise féle Legenda, vagy a klasszikus mortal kombat 1-2 előtt én még mindig szélesre vigyorodó pofával tömöm a pattogatott kukoricát a fejembe. Esetleg egy remek Langolierek az idő fogságában alatt, amitől más sikítófrásszal rohanna el.
Most hogy így felmerült, a gyilkos paradicsomok támadását sem láttam mostanság.

-
apholyon
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nálam az a helyzet, ami volt már többeknek, hogy közben változott a bankkártya, lejárt a régi. Hívtam a Lego-t, mert nekem is jött az e-mail és a fiókomban nem lehet változtatni. Persze kedvesek meg segítőkészek, ellenben csak nekem borsódzik még mindig a hátam ettől a rendszertől, hogy vagy bediktálom a bankkártya adataimat, vagy megadom egy linken keresztül? Mármint jó fej volt a srác nagyon, mondta, hogy még neki a vonal túlsó felén is furcsa érzés ez a mai világban, még úgy is, hogy tudja, biztonságban vannak az adatok és nem mentik sehová, illetve nem kerül 3. félhez...
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nekem a nagy Ecto-1 viszont bejön, megjelenésekor még nem foglalkoztatott, a jelenlegi árán pedig már nem érdekes.
@Throme: Van 1-2 SC, ami tetszik, viszont túlzásnak érezném, ha nekiállnék gyűjteni a sorozatot, félek, hogy ráfüggnék. Ez a BTTF járgány viszont számomra tényleg kihagyhatatlan lesz, nagy rajongója vagyok a sorozatnak.
-
balint82
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Hidd el lesz az is sc-ben . Aztán felkészül Scooby doo, Herbie és társai. Meg Thomas.
-
sb
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Örülök, hogy sikerült megoldani.

Mérhetetlen szakértelmem oka egyetlen egyszerű tényben keresendő:
ezzel a hatalmas tudással születtemmár én is besz*ptam ugyanezt másik készletben.

@Llew
Ez kemény.
Azt mondanám, hogy alapból nem hülyeség ilyesmivel foglalkozni. Nem vitatom el, hogy biztosan minőségi és művészi hozzáadott értéke is van... de valahogy nem tűnik rakétatudománynak spec minifigeket gyártani. Kereslet meg úgy látszik van rá.Ami felmerült bennem, hogy érdekes egyensúlyozás lehet a Lego jogászkodó hozzáállása és félezer már kiadott figurája mellett, plusz egy eleve, forrás oldalon is jogvédett tartalomból gyártani ilyeneket. Igazából nem is nagyon vágom egy hogy működhet, hogy van Lego-SW(Disney) szerződés, nyilván nagy pénzért, majd más szintén gyk. SW Lego-t gyárt.
@turikoczka
Nem feltétlen kéne otthonra de ezekben van kreativitás.
Erről jut eszembe, Balázsnál láttam két Lego Masterpiece Gallery short videót, volt 1-2 ilyen darab is de ott a többin is durván kapkodtam a fejem. Brutál modellek egytől-egyig. Úgy tűnt jó pár modell helyt kapott amivel már itt-ott lehetett találkozni, érdemes megnézni szvsz. -
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nem tudom mennyire gyorstüzeléssel rendelted, de én kb. itt az F5-öt nyomogattam és 20 mp-en belül rendeltem, annyira nem akartam róla lecsúszni. Aztán persze kiderül, hogy kár volt kapkodni.
-
Stefi_dzsi
tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nem tudom, hogy a papíros útmutatón mennyire látszik, de elvileg leleshető az alkatrészen levő szám. Én azt szoktam nézni. Bár tény, hogy nagyon figyelni kell, hogy ne szaladjon bele az ember.
Viszont a 14-es zacskóban nincs másik hasonló elem, úgyhogy érteni vélem, miért nincs külön figyelmeztetés.
-
Krajczi
tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ismerős helyzet. Nekem a [link] Rózsaszín virágcsokor utolsó szálja (Orchidea) közben hívta fel rá a figyelmet az útmutató, hogy ott ugyanezt az elemet, csak zöldben össze ne tévesszem.
-
sb
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Szerintem felcserélhetted a két, különböző szögű elemet és a laposabb kellene oda. Úgy látom mindkettőből van a készletben:

-
HUN_Sector
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én raktam össze "Bózert"
Biztosan elcsúsztál valahol, mert teljesen jól épül össze a feje -
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Igen, de ott meg egy kicsit kevéskének érzem aztán az összhatást azért az árért.
-
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ez nem segít?
-
sb
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Lazán kapcsolódva ez ma jött szembe. Persze nem Lego-ra felkészített, erősen DIY kategória, de szvsz annyira flexibilis, hogy így első ránézésre inkább csak előnyt látok hátrányok (kábelek) helyett. Plusz a kitek ára is horror.
Variációk:
1. Ledek saját elemmel, mágnessel kapcsolható, több üzemmód, villog, pulzál, körbemegy, stb... hátránya, hogy kicsit nagy az elem miatt.
2. Indukciós ledek: nincs elem, 5-10 (20?) cm-ről is világít. Szvsz ebben is elég nagy potenciál van.
3. Elemes, de vékony vezetékkel, lásd 1. pont, csak mini ledekkel. Kábel, de minimál.Linket nem rakok, ali-n gyorsan meglesz.

A másik link mára.
Besz*rás!No comment:
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
A hajót összeraktam már sajna kb 1 nap alatt
, az élmény számomra 10/10 volt!Összeépítve kiállítva fehér színű háttérnél ésvagy világítással nagyon állatul néz ki feketében a hajó! Nem gondoltam volna, igazi kalózos feelinget hoz
!A gyári Lego dobozfedő fekete hajó fekete háttérrel rossz döntés volt!
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Titanic nekem is, de ez is patent.
-
Timyyy
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Annak ellenére hogy nem szeretem a hajókat, ez egy formás kis darab, és a full fekete is csak rádob a hangulatára... jó választás volt

-
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nekem egynek elmegy kategória, de majd értelmes áron.
-
balint82
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
30k volt ajándék 10313 botanical szettel.
-
Elmör
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Köszönöm, igen a helyhiányra nincs sok megoldás, már gondolkoztam azon, hogy hátul a kertben összeütök egy kis kalyibát ahova a kisebb, kevésbé értékeseket ki tudnám vinni vitrindobozba, de azt a fa anyagot is inkább legora költeném.

Egyébként az nagyon tetszik a legoban, hogy működik az ügyfélszolgálat, ugyanis nem volt meg egy matricám a Marvel polgárháborús készletben és nem is a legotól vettem mégis 2 hét után küldtek egy egész ívet.
-
HellGreg
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Sikerült elérnem őket, a cim rossz volt, ezért a raktárukban bomlott volna le a müanyag ha nem hivom fel őket. A cim még jó volt a Lego visszaigazoló emailen, de a DPD-be már az összekutyult adatok kerültek át. A mai világban nagyon nehéz megoldani, hogy automatikusan átkerüljön a cim HELYESEN egyik rendszerből a másikba, 4000ft-os szállitási dij ellenében.

-
balint82
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Azért a szülinapra odaér?
-
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Majd ha lesz dolgotok a legendás UPS futárszolgálattal idehaza, az lesz ám az igazi nagy kaland. A Google értékelésekből filmet lehetne forgatni velük kapcsolatban, de nekem is lennének történeteim...
-
Throme
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ha a kéket lecseréled pirosra és az elejét megcsinálod a réginek, valamint a macit karifára cseréled, akkor nagyjából megkapod a régit, havasan
Szerintem ezzel sem fogsz rosszul járni.A toy shop-ot anno kiadták szinte egy az egyben ugyanúgy mégegyszer.
Akkor jöttek a negatív kommentek, hogy kiszúrtak azokkal, akiknek megvan az előző, mert így egy újabb évet kell várni egy friss WV szettre.
Kíváncsi leszek, hogy a vonat miatt lesznek-e hasonló felhangok. -
válasz
Tyler Durden
üzenetére
pedig pont októbertől akartam hirdetni a bontott régit. akkor megy vintedre
-
Throme
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Régen minden jobb volt?

Lehet a piros színt jobban a Karácsonyhoz tudod kötni, mint a babakéket (ilyen volt a pár éve megjelent családiház WV készlet, ha jól sejtem).
Ezen az új szetten jobban fel van cicomázva a vonat, de struktúráját tekintve ugyanaz.Szerintem nagyon jól tetette a Lego, hogy újra elővette a vonatot.
Pont az egyik probléma a régi árazása.
Mondom ezt annak ellenére, hogy megvan a régi. Még motorizálva is lett, az akkori PF szettel.
Most látom a dobozon, hogy ezt is lehet, csak már a PU utóddal.Ráadásul alapból téliesítve lett. Ezen se kell vacakolni.
Egyelőre nálam a vásárlás felé dől a mérleg nyelve.
-
ssgk
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
De jók lettek
. -
lilaűrhajós
csendes újonc
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én mondjuk reménykedtem még valamilyen extra GWP-ben. Az iránytű és a SEGA kontroller nem túl erős egy ekkora készlet mellé...
-
Djuree
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
kivonhatnák már igazán, el akarom adni de már megvárom a kivonást.
már bakker 7 éve megy ez a szett...ilyen sokáig szerintem semmi nem húzta ki... -
thomeef
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Amúgy több értelme lett volna annak is. Fele annyi darabszám, fele ár, középen elmetszeni és beláthatóvá tenni

-
thomeef
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ezt senki sem fogja a szoba közepére rakni, semmi értelme kidolgozni a hátulját. Ez ugyanaz mint a karácsonyfa díszítés. A tudat jó hogy ott is szép, de senkit nem érdekel.
-
balint82
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Legalább csinálták volna úgy meg a hátulját,hogy valami szöveget ad ki (mit tudom én Star Wars, vagy far far away
. ). -
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ne feküdj soha az autód alá... csúnya dolgok vannak ott is.
-
sb
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
+80k ha még a hátulját is megépítik síkban.
Plusz itt van egy ellentmondás is: elölről érhető, hogy kettévágták mert így látható a belső a metszetben. De hátulról semmi értelmes nincs, ott ilyenformán a gömb befejezése lenne logikus. Szerintem egy levágott, tök sík és tartalom nélküli malomkerékként ritka hülyén mutatna hátulról. (Meg talán ha nem falon van akkor méretileg se lenne gáz, hogy nem lapos, hanem félgömb.)
Persze így se kiállítható hátulról, de ez van. Egy célt legalább megoldottak. A másik már túl sok lett volna. Biztos lesz rá moc.

-
hami85
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Igen ezzel egyetértek.. A matrica számomra is elfogadhatatlan.
A GWP is, hogy kivették a szettből hogy ajándékba odaadják.. legalább lenne benn egyedi figura vagy bármi így gáz. Még azt mondom esetleg ki is raknám ha mondjuk nem lenne ilyen borsos az ár...240K összeget kizártnak tartom hogy valaha is lesz. Mondjuk ha nem is adnak el belőle sokat, marketingben 10/10 mert most mindenki erről beszél
és ugye a negatív reklám is reklám. -
Llew
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Képet se a hátoldalról nézel
-
balint82
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ó,de örülök ennek <3
-
sb
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nálam korábban volt gép upgrade, a többi folyamatos. Utóbbiakon elsírom magam (bármilyen orvos, nem csak fog, ill. bármi ami ún. közszolgáltatás lenne), előbbin csak röhögök. Oké, nem játszom, akkor biztos más lenne a nézőpontom, de amikor számolgattam, hogy akkor pl. az AM4->AM5 gépváltáson pár 10k ment el vagy lehet, hogy jött
akkor furán néztem. Főleg infláció mellett. Telefoncsere ugyanez, a 10 évvel ezelőtti iroda a zsebedben és 50-100-200k sajnos ma kb. már semmi. Stílszerűen egy drágább Lego készlet, amúgy meg 2-3 bevásárlás vagy ugyanennyi orvos+extrák. És akkor más szabadidős költségről nem beszéltünk. Ami jórészt elszáll, sokszor nem is maradandó dolog. Ehhez képest "fillérekért" valami olyan cuccot kapni ami 10 éve sci-fi volt... ezzel van igazán nagy kontrasztban nálam a marék őskori műanyag vagy 20 kiló "fán termett" kaja.
Rapa az accountot gondolom a negatív hatások miatt írta: nehezebb megállni a dolgot ill. nyilván nem komfortos nézegetnie sem. De én sem törölném nyilván, sok tök más topic, de, hogy a legközelebbit mondjuk, az alternatív topic.
Lazán kapcsolódva: pár hsz-el fentebb linkeltem a digitális Lego várost/gyárnegyedet. Azt látva kicsit pont ezen gondolkodtam el... a Lego nyilván nekem is, kb mindenkinek tök más: fizikai kocka, tőlem messze áll a képernyős építés, nem is egy univerzum. De amúgy meg mégis lefed egy csomó részt, kreativitást - ami azért elég vastagon lényeg - sőt, még emeli is mivel jóval kevesebb a korlát mint fizikai elemekkel. Eddig nem tudtam elképzelni alternatívaként, most bizonyos szempontból teljesen racionálisnak tűnik. Más, de miért ne lehetne jó tök/kicsit/közepesen más is? Akár...szerk:
@Llew
Korábban volt már pár köre, de akkor tök másról volt szó szvsz. Kedv kérdése volt amit még írtunk is, hogy várható hullámzás benne annyi készlet után. A mostaniban pont az a szomorú, hogy nem kedv kérdésének tűnik és nem is viccnek sajnos.
-
flashpointer
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
elvileg azert black a neve mert fekete fajta fabol keszult, es nem azert mert rabszolgakat is szallitott...
-
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Mert biztos sértené a fekete közösséget
Engem meg a kaukázusi kefir sért
-
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Baromi nagy. Túlságosan is már az és tényleg annyira black az a pearl, hogy kb. rá kell adni a fényerőt, hogy valami részlet is látható legyen...
Ettől függetlenül nyilván megértem aki veszi majd akciós áron.

-
RapaNui1
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Írják is hogy Amerikában nött 2 számjegyűt a forgalom és hogy ott nem tétel a Lego még ilyen árakon sem, szóval valóban nem nálunk ment nagyot és amíg ez így van nem gondolnám hogy a Legot egy cseppet is érdekelné mások nyomora.
Hát ez van. -
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Egész pofásak igen...

-
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
A kinti árpletyka alapján a hazai ár 149k-ra saccolható.
-
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nekem minden platform is volt az évek alatt és abszolút értem miről írsz, de pont mivel minden platformon jelen voltam/vagyok, így nyugodtan mondhatom, hogy egy Sonic pont annyira királyság volt, mint egy sokadik Mario. (Switchből is elment cirka 150 milla, mert nagyon jók a rá kijövő exclu játékok.)
Akkoriban a Game Gear egyszerűen bekakiklás volt... egy csoda... de rohadt drágán jött ki a handheld gaming az elemekkel, ezért szerencsétlen keményen alulmaradt.
-
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nagyon fura amit mondasz. A Game Gear hangban, képminőségben irgalmatlanul büntetett és hát handheld volt, tehát a buszon mehetett pl. a Sonicok, Ecco The Dolphin, Shinobi, Streets of Rage, etc., ami ugye nem kicsit voltak ütős címek. Csak bírd pénzzel az elemeket :-/
Gameboy sikerét én ebben látom... sokszorosát bírta és ott és akkor elment a monokróm graf.
-
Mauzes
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
A Game Boy az tényleg nagyot ment. Amikor még kevés volt itthon belőle, én egyszer bevittem a féltve őrzött példányomat az általános iskolába a Super Mario meg Donkey Kong játékokkal. Mindenki akart vele játszani, úgyhogy átváltottam nyerészkedő kis g*ci üzemmódba és elkezdtem pénzért árulni a játszási lehetőséget, 20 ft a game over-ig. Nagyot kaszáltam vele, aztán a tanárok rájöttek és vissza kellett adnom mindenkinek a pénzt.

-
tibaimp
nagyúr
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Akkor én is általános sulis voltam, így már érthető! Köszi
-
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Az a kemény, hogy csupán csak 1 évvel rá kijött a Sega Game Gear színes kijelzővel és k. jó játékok tömegével (Master System címeket is vitte).
És mégis kb. megbukott (igazából nem, mert ~11m elment belőle), mert zabálta az elemeket... nagy kár érte, mert ha valami, akkor az aztán tényleg megelőzte a korát.
-
hami85
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ezzel én is így vagyok, a ceruza se fogott túl vastagon, úgyhogy ez jönni fog, biztos akciósan jobb áron is majd ki lehet fogni.
-
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nálunk is hullámzó a helyzet a kollekcióm kapcsán, de egyelőre kitartok, noha nem egyszerű :-/
Egyetértek! Mind abban, hogy talán az egyik legjobb MOC ebből, a másikban meg nagyon... ennyi pénzért ez a készlet all time BB. Gyerkőccel csomót játszottunk vele és a mai napig elő-elő kerül.
-
apholyon
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Az igen! Milyen csoportokban lehet ilyet kifogni?
(a kérdés komoly!) Gratula hozzá!@sb: ne érts félre, úgy fogalmaztam, hogy nem a legjobban sikerült, de egyébként hangulatra kifogástalan! Pont arra akartam utalni, hogy nem annyira rossz szerintem, mint a fórumtárs beállította, persze ez szubjektív. Nagyon beleillik a Legos karácsonyi témába. Egyébként ez tetszik a HP szettekben is, annak ellenére, hogy nem vagyok nagy rajongója a témának, valahogy a karácsonyi hangulatot számomra nagyon jól visszaadják (a könyvek, a filmek és a Lego készletek is).
Az SW halálcsillag szerintem brutál jó lett, az eddigi legjobb, de ilyen ár mellett csak neten fogom nézegetni...
-
Llew
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Magyarul vkinek a figek kellettek belőle.
Biztos megtalalod őket BL-en, de mire beszerzed őket bőven az eredeti ár közelében leszel.
Ha figek nem kellenek csak a hianyzo sima elemek, az nem lehet olyan nagy ügy. Azokat meg pab-on is megnezheted. Lehet dragabb lesz mint BL, de jobb eséllyel meglesz egy helyen. -
Llew
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nekem megvan a 90-es (elvileg több példányban is) mega 2012-es is. Előbbi is világít még, de a 12-es teljesen jól látszik.
-
czanga
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nem hagyhattam ki egy kis félreolvasós humort.
-
czanga
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Egy ilyen esetleg jó lenne?

-
HUN_Sector
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Szia. Nálam akad.
-
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
1 összerakva, 4 bontatlan. MOC volt a terv, de az élethelyzet változik... most egyelőre fogalmam sincs.
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Egyébként nekem nagyon tetszik, sőt azt mondom, hogy inkább az előző kettőt is hasonló méretekben kellett volna megvalósítani, hisz tárolás, kezelhetőség tekintetében sokkal jobb egy ekkora készlet, mint egy 5-6 ezer darabos szett.
Egyedül valóban az árazása elrugaszkodott. Nem tudom, hogy a licensz mennyit dob rajta de valóban ha összehasonlítjuk a másik kettővel akkor ezt nagyon túlárazták. Nekem sikerült viszonylag jó áron beszerezni, de most hogy elkészült és látom mi mekkora stb még azt az árat is túlzónak tartom érte, de ez van sajnos, a Lego ismét luxuscikk lett. -
Llew
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Az a szögletes elem nem volt túl jó választás oda
-
Zotyipotyi
tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Tudom gáz, de csak úgy fért be a polcra mivel a lábai egyáltalán nem mozgathatól vagy hajlíthatók.
-
HellGreg
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Hát nekem is pont azért annyira fájdalmas, mert LotR mániás vagyok, de ennyiért, sőt még ha valahol valami csoda folytán lesz 80K, no way. Nálam a 2000db felső lelki határa megáll 50K-nál, úgyhogy búcsút mondhatok a Legonak aszt hiszem, már ami a nagyobbakat illeti. A SC-t továbbra is gyüjtöm becsületesen.
#88209Djuree: +1. Most vettem a fiamnak szülinapjára XBOX 360-at Mattel (MEGA vagy mi) gyártótól, első ránézésre gyönyörü, alig várom hogy megkapja és összerakja
. Amint látom, Microsoft licenszelt szett, úgyhogy nagyok az elvárásaim. Persze ótvar drága ez is, 1300db volt akciósan 64 ezer, de hát ez volt a gyerek kivánsága
, odavan az ilyenekért. -
HellGreg
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nekem max csontvázak (aka "Mások") vs északiak felállás fér bele

-
Melezor
csendes tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ez a laposabb típus nem a zsánerem hajóból, de ha nem lesz elszállva árazásilag akkor erről nem beszélem le magam, mint a western vonatról.
(Most lesz Gyöngy vagy nem? , a végén mindig kiderül, hogy csak pletyka volt .. ) -
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ja, hát Rapanui1 az veri a S@H-ot bármikor... én az utóbb időben csak 4 készletet vettem tőle. Öregszem na.
-
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Auchanról néha én is szoktam, de talán évente max 2x, bravostore, kocka.hu és egyéb kisebb shopok. Alzáról és Emagról is elég jól leszoktam, mert előbbi csomagolása és termékkezelése kritikán aluli, utóbbi meg egyszerűen elfelejtett már olcsó lenni.
-
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ezt most nem értem... mi 31.5%? Idehaza a legjobb tudomásom szerint az ÁFA maximuma 27%.
-
maross
nagyúr
válasz
Tyler Durden
üzenetére
csak csoronak tetszik lenni, mehet az 1849 forintos 200 grammos lurpak melle a kosarba

-
Guiles
csendes tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Gondolom a 76098 dinó 103k-ért, vs. 10332 73k-ért.
Inkább a második. 103ért a dinó erős lehúzás számomra. -
backdraft81
csendes tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
76968
-
bordi10
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Agyalok én is ilyesmin. Nem száll vissza X idő után az "elfújt" por túl hamar? Hova fújja el? köszi
-
Dilikutya
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Sehol. Elszállt a forint. De elemszámban az Eldorado hasonló, az 87 ezer volt kifutáskor listaáron, a Barracuda 72. Nem licencelt egyik sem. Ugyanekkora elemszámmal egy Fekete Gyöngy lenne 120 is.
-
beamen
tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nekem is az volt először, hogy majd kell a második is. Összerakva az elsőt, már kevésbé érzem ezt.
Jó kis készlet, félreértés ne essék, de amennyivel drágább árra számítok, úgy már annyival többet nem adna.Javaslom rakd össze a Tiédet a rendelésig
-
Stefi_dzsi
tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Igen vannak benne képek: családi fotók, sajtó megjelenések, korabeli poszterek, stb. Úgyhogy az élvezetes szöveg mellett van illusztráció is. Már a borítója is különleges. Bővebb véleményt a molyon is lehet olvasni róla.
-
apholyon
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nálam is fix vétel a másik gombás...
-
sb
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan kifutnak ezek is. A váraknál még értettem.
Amúgy szintén elfelejtettem, hogy ma van. Nyilván ha érdekes akkor nem így lett volna. A Transylvania-ra és a Gombaház #2-re be lesz állítva az emlékeztető.
Akit érdekel, Racingbricknél már motorizált a vonat.

-
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nekem talán kicsit személyes kötődés is, mert emlékszem a Nasa űrsikló korszakára és sajnos a katasztrófákra is. Nem mellesleg komoly készlet létére még játékfunkciók is vannak benne és 2 féle módon is kirakható a polcra. Abszolút szívembe zártam.
-
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Respect!
-
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Igen... gyerekként ezért én is az agyam eldobtam volna, az nem is kérdés. De már nem vagyok gyerek (csak néha gyerekes
), így nem is teszem inkább egy ligába az Endurance-szel, mert az egy műalkotás, ellenben nem játszós.Ezt jól csinálja a Lego. Kőkeményen bebüntette a felnőtt Legózni vágyókat ezekkel a 18+-os készletekkel. Nesze... állj ellen, ha tudsz.

De amúgy igen, anno a padló árat durván megérte a BB, az nem is kérdés! De ezt a mostani nepper árat? No way.
-
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nyugi srácok. Ez pont olyan, mint a Skyline... láttam annyira nem volt, hogy nepperektől volt aki anno 12-14k körül is vette már. Aztán eltelt pár hónap és 7k, de láttam még ennél is olcsóbban idővel.
Vadi új termék, mire kifut megöregszünk
-
Xboxone40
csendes tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Este fogyott el ill 18-kor még volt mert ránéztem.
-
Diesel38
tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
kockaáruházba raktáron van.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Alza-ból november 27.-én rendeltem. Akkor is januárt írt már.
-
Crus
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Hely? Azt én már nem ismerem... az ágyam alatt is már Lego dobozok vannak, de még mindig van pár készlet, ami "kell!"
Amúgy egyetértek... én is szívesen kivilágítanám a kedvenceim, de pont ez is a baj... több kedvencem is van és erre most elszórni még akciós áron is 100k-t, nagyon nem akaródzik.
-
Zotyipotyi
tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Igen, remélem kisfiam is fog játszani vele. Mert pl. a kalózhajót is megépítettük a nyáron, de azóta kb. nem is foglalkozott vele, csak áll a polcon.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
76423-at tudom helyette ajánlani. Szép nagy piros mozdony és szerelvény, az állomás téliesíthető könnyen. Bár én nem jutottam el odáig, de pár fehér elem a tetőre, és kész.

Legós listaára ugyan ijesztő, de vannak rá akciók, én 27-ért vettem. -
Mozaart
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Szivesen.
LINK
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

, az élmény számomra 10/10 volt!
!
LÁZ