Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nahh űrös vonal után nekikezdtem ennek:

Első két zacskóval vagyok kész, szóval még nagyon az eleje, de már látszik, hogy zseni a készlet. Nagyon örülök, hogy sikerült beszerezni, thx to RapaNui1.
Aprólékos lesz az már most látszik, illetve nekem nagyon tetszenek a színek amiket használtak + a minifigek. Minifigekből megvan a fullos D&D sor, illetve egy nagyobb beholder is fog mellé kerülni, amit meg HUN_Sector kollegának köszönhetek. Ha kész lesz a mű, akkor majd dobok még be képeket.
-
-
-
-
Közben befejeztem a futó projektet. Saturn V volt soron, ez is már egy jó ideje dobozban pihent. Az építési élmény szerintem itt is megfelelő, engem nem untatott, hogy 3x kellett kvázi rakétatestet összerakni. Jól van megoldva, hogy 3 fele szétszedhető + a leszálló egységet is bele lehet pakolni. Ami viszont meglepett az a mérete a készletnek. Hiába nézem meg YT egyszerűen nem érzem, hogy a valóságban mekkora is lesz. Bowser is nagyobb volt, mint amire számítottam, ez meg egyenesen hatalmas. Gyakorlatilag se a polcokra se a szekrény tetejére nem fér el állítva, szerencsére az állványozásnak köszönhetően fektetni is lehet. A jó oldala ennek, hogy nagyon mutatós készlet, aki bírja az űrös vonalat annak egyértelműen kötelező darab. /nekem megvan még az Apollo holdkomp, valahogy a mellé akarom majd odaavariálni/.
Köv projekten még agyalok, ha maradok az űrös vonalon, akkor a Discovery lesz a következő, de eléggé vonz a D&D kastély is..

-
Thx! Néztem és meg is fogom venni, 15 euró az összerakási és van hozzá mellékelve itemlista az meg vmi 150 juró környéke bricklinkről. Személy szerint nagyon sajnálom, hogy ebből nem lett hivatalos készlet, nekem az egész témája bejött, pedig leginkább adult vonalon mozgok.
-
-
Nahh tegnap ide is megérkezett a BDP jóság. DPD hívott, hogy mikor jön, dobozok patika állapotúak, maximálisan elégedett vagyok.
-
Nekem MotoGP' inkább, mint F1, anno még Senna időszakban csíptem F1-t is. Amúgy ha már MS, akkor egy kis érdekes adalék:
The "Schumacher vs. Rossi" comparison usually refers to their respective careers as legends in Formula 1 and MotoGP, or their interaction when Rossi tested Ferrari's F1 cars alongside Schumacher. Schumacher is the seven-time F1 champion, while Rossi is the nine-time MotoGP world champion. The two competed against each other in a different way during their test sessions in 2004 and 2006, where Rossi was impressively fast, coming within 0.7 seconds of Schumacher's time in one session, despite using a slightly older car.
Visszafele ezt nem sikerült megugrani (: -
-
-
-
-
-
-
Ahh ezt pont néztem én is, nagyon karajul néz ki. Én már kis készletekkel is csínján kell bánjak, fránya helyhiány miatt. Most a Bowsert is úgy tudtam elhelyezni a nappaliban, hogy az Ideas Micimackó meg a London Bus fel lett pattintva a legkisebb gyerek szobájába..
HUN_Sector: Piranha virág megvan, vmi kis Mario meg Peach kéne nekem is, de azoknak is elég elszállt ára van. Pedig azok is csinálnak vmit ha a Bowser platformra rárakja őket az ember.
guftabi96: kisfiam asszem ezért ölni tudna, nagyon jól mutat!
-
Nahh csak elkészültem a Mighty Bowserrel is. Bakancslistás darab volt, nagyon szerettem volna beszerezni csak hát az árazása nem volt túl baráti.
Építési élmény nagyon jó, változatos, a végeredmény pedig szerintem zseniális /továbbra is a méreteket nem tudom képek illetve videók alapján jól felmérni, brutál nagy ez is/. Játékfunkciók is vannak benne, de számomra ez nyílván nem releváns. Szívesen látnék pl egy ekkora Mariót is, vagy Toad-t, Princess Peach-t, de tudom, ezek a készletek nem mennek annyira, így max majd ha nagyon nem tudom hova rakni a pénzem, akkor a Bricker Builds-esek szóba jöhetnének
Összességében aki szereti a Mario-s vonalat és a komolyabb összerakásokat, azoknak csak ajánlani tudom.
-
-
-
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Amúgy szerintem a nagy is ütős, nekem ez kicsit most olyan vibe, mint a nagy ecto-1 meg a kicsi. /igaz ott a kisebb verzió az nem speedchamp + ott a nagyból kispórolták a figurákat/
-
-
Nahh BDP5 vonási figyelmeztető levél nálam is landolt tegnap este fél 11 magasságában.
-
-
válasz
Stefi_dzsi
üzenetére
Most fogok nekiállni megnézni, de 99.9%, hogy ez volt a hiba. Eddig sose építettem olyat, amiben két féle volt ebből az alkatrészből, így fordulhatott elő, hogy ennyire benéztem. /mikor már vágtam, hogy ezzel van vmi, akkor se jutott eszembe, hogy megnézzem az alkatrészlistát, szerencsére sb kollega rutinosabb volt nálam
/.Crus: nekem még nem jött értesítés, hogy levonnák, pedig 2 Transzi meg egy Gombafalu is érkezik. Elsőt én is elég gyors ütemben, aztán jött haver, hogy kell neki is, az már később lett kosárba dobva.
-
-
-
-
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Nem tudok rájönni, hogy hol, minden stimmel elvileg, de mégsem. Ha építetted lehet mond vmit pár kép.
Ez a kiinduló állapot:
[kép]Itt épül össze a fej két oldala + középen a rugós kilövő cucc
[kép] [kép] [kép]És itt látszik, hogy vmi nem kerek, amúgy a fekete elem amit a piros "rúd" köt össze, az miután összekötöttem nem mozgatható, szerintem ott van vmi gáz.
[kép] -
Őt szoktam nézni, de most nem lendít át a problémán. A vidiben amit 16:55-től rak, nahh ott vagyok meglőve. A fej két oldalát összerakva, középre megy az a rugós elem ami majd ki tudja lőni a lövedéket a szájából. Itt a fej két oldalán van egy fekete elem amibe a piros összekötő megy bele. Ez így stimmel is, de amit 17:44-nél fejtetőt rárak, az nekem faszül, amiatt, hogy a két fekete elemet nem tudom lentebb engedni. Tovább építve pedig annyira faszul áll vmi miatt /amire nem jövök rá/, hogy a szarvakat már nem tudom rárakni a fejére. /18:20-nál/
-
Lego Mighty Bowser rakta össze innen vki? Szégyen nem szégyen elakadtam a fejénél az építésben, 2x visszabontottam már, de sehogy sem akar értelmesen rámenni a "taraj rész" a fejére, ha van vki aki építette, akkor rakok be képet is, feleslegesen nem terhelném a topikot.
-
-
Nagyon köszi a felhívást erre a cuccra, komoly potenciál van ebben ha el lehet vele hagyni a kábelezést. Ráadásul én csak most tervezek beleugrani ebbe az egészbe, eddig egyik készletre se applikáltam világítást. /most is egyelőre csak a hajókra akarok, Endurance, Gyöngy + karácsony fele ha meglesz a Titanic/
Elmör: nagyon király készlet ez is, nekem még dobozban pihen, pedig már az eredeti matrica készletet is megvettem rá.
Esetleg van olyan aki összerakta és meg tudta oldani, hogy a hátsó kerekek vastagabbak legyenek, ne ilyen virsligumik. Lehet én vagyok szőrszálhasogató, de nekem nagyon illúzióromboló.. -
-
-
Nekem végre megjött az ünnepek alatt tervezett raknivaló, teljesen rábuzultam a hajókra.. /még egy Titanic hiányzik a boldogsághoz/
-
-
-
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Nálam ez a kanyar kimarad, helyette most azon filizek, hogy meglepem magam karácsonyra egy Titaniccal
-
Szép gyűjtemény gratula hozzá! A helyhiánnyal majdnem mindenki küzd aki nagyobb készleteket (is) vásárol. Én most tartok pl ott, hogy a legkisebb gyerekhez ránolok fel pár dolgot a nappaliból, mert lassan az ősszel megindul nálam is a legoépítési szezon és nem fogom tudni hova rakni a kiállított darabokat..
balint82: nahh ide is ért a cucc, elfelejtettem írni. Patika állapotú a doboz, köszi mégegyszer, hogy posztoltad
-
-
válasz
HellGreg
üzenetére
Dpd-vel én is pont most szívok. Roxfort Icons-t rendeltem be euronics-tól és dpd hozta volna boxba. Namost nem hozták, hanem állt a depoban, nem értesítettek, majd visszaküldék.. Mikor felhívtam őket, nem tudtak rá mit mondani, kompenzáció meg kb ismeretlen fogalom náluk. Most küldik másodszorra, pont ma este érkezett meg a boxba, remélem nem romokban.. Abszolút nem ajánlom őket senkinek.
-
-
-
-
-
Gondolkozom most, hogy pár készlethez esetleg veszek majd fényeket. Ár/teljesítmény viszonylatban mit ajánlanátok?
-
-
-
-
-
-
Én nem olvastam sehol, hogy ez egy falra applikálható dioráma /annak tök fasza/, de ha olyan helyre rakod, ahol más szögből is látszik az elég gatya, meg szerintem ez így igénytelen.. /nem kötekedni akarok, akinek tetszik vegye vigye, de nekem ez kiábrándító, illetve épitsdfel-es Zolival egyetértek, hogy egy ilyen szetben matrica van, az meg végképp vállalhatatlan/
És ha már UCS, akkor legyenek olyan kedvesek és adják ki ráncfelvarrva az Imperial Shuttle-t, arra hajlandó lennék kinyitni a pénztárcát.

-
Ok visszaszívtam amit írtam a halálcsillagra, ez mi a bánatos lórépa?

-
-
-
-
válasz
RapaNui1
üzenetére
Sajnálom ha így döntöttél, szerintem gondold át mégegyszer, illetve nem kell mindent is megvenni, hanem tényleg megszűrni ami igazán érdekel /én próbálom így csinálni/.
Köszi az üzleteléseket, örülök, hogy volt párszor alkalmam tőled jóáron lego-t vásárolni és ha mégis törlődnél innen, akkor sok sikert a továbbiakban!
-
Én szerettem a filmeket is /most pont elgondolkoztam rajta, hogy újra kéne nézni/ illetve nagyon sajnáltam, hogy lemaradtam a Karibos témáról. A színben egyet értek, nyílván jobban vonzza a szemet az Endurance, ahogy a képen is látszik, de ettől eltekintve nagyon jól megcsinálták ezt a Black Pearl 2.0-t. /amúgy az kiderült, hogy miért nem lehet Black Pearl a neve?/
-
-
Nevetni fogsz a cikk hatására végigvettem miket vettem idén:
BDP-ből gombafalu + transzi
Endurance kéz alól gwp-vel
D&D kastély + Discovery űrsikló RapaNui1 kollegától
Bowser FB-ről, illetve most úgy néz ki érkezik a Black Pearl barátom nepper kontakján keresztül.Hát bammeg nem ezt akartam látni, idén se lett semmi a nem veszek több lego-t sztoriból
Ennek ellenére biztos vagyok, hogy nem a magyar eladások tekerték meg a potmétert..
-
Nahh az új kastélyból is megindult a MOC gyártás:

-
-
válasz
hami85
üzenetére
Árazásra kíváncsi leszek.. Endurance nekem jobban tetszik btw..
Crus: lol, 1-re gondoltunk

A kinti árpletyka alapján a hazai ár 149k-ra saccolható.
Háááát nemtudom, vhol kellene egy kalózhajó is, de nincs helyem se, még Endurance is dobozban pihen. /és azt ha törik ha szakad kirakom, mert utóbbi idők egyik legjobb készlete/ -
válasz
Mauzes
üzenetére
Tőlem is kunyerálták el, de hát ez nem csoda, én teljesen bele voltam buzulva, rengeteget gameltam vele. Próbáltam felidézni, de már nincs meg, hogy mikor és miért adtam el, de jó nagy balekság volt. Cirka 20 gamém volt, amik mind minőségiek + elemtöltő és megkímélt állapot, most mennyit is érne..
Crus: nemtudom megmagyarázni, de ez olyan, hogy a psp-t is megverte a nintendo. Nem minden a nyers erő, egyszerűen ha olyan beállítottságú ember vagy /és úgy néz ki ebből van a több/, akkor egy Mario az úgy beszippant, mint a huzat. Szerintem most is emiatt olyan sikeres a nintendo, pedig mennyivel "szarabb", mint egy ps5.
Most néztem meg a GB eladásokat 118 milla
-
válasz
tibaimp
üzenetére
Huhh én a gameboyt általánossuliba jártam, mikor kaptam,az ilyen 90es évek eleje ha jól tévedek.
Crus: egyik havernak volt, színes szagos cucc, de a gb lába nyomába nem ért. Nem csak az elem volt a gond, egyszerűen a nintendo címekre totál rá voltak pörögve az emberek. Nem a color volt a lényeg, hanem az, hogy iszonyat lekötött 1-1 játék. Nekem 2 játékkal jött, az alap tetris meg a supermario land. Utóbbit 3-4 hónap után tudtam végigvinni, akkor még voltak elég durva nehézségű gamék. Hja és összes otthoni cuccból /távirányítók stb/ kiszedtem az elemet, mert annyit gameltam, hogy lemerült állandóan
/nem azért, mert zabálta az elemet, hanem mert 8+ órákat gameltam vele / nap 
-
-
Szerintem ez a legjobb MOC amit lehet belőle csinálni, illetve még az 5x-es ami nagyon büntet. Én sajna eladtam a példányaImat, egy maradt meg a gyereknek játszásra, azt viszont én is élem

All time egyik legjobb készlet ez számomra.. /főleg amiatt, mert jáccani is lehet vele, nem csak kirakod, kiállítod azt jóvan/yahagyma: köszi az ikea-s válogató tálcát, asszem veszek vagy 3-at belőle
-
-
-
-
-
Ha már HP vonat, lenne egy kérdésem vele kapcsolatban. Beszereztem cirka 1 hónapja én is, de hiányos a készlet
Sztori a következő, asszony benne van mindenféle csoportban FB-n és 2000 forintért behúztam onnan ezt:
Ahogy a képen látszik 4-5-6-7 bontatlan az első 3 viszont hiányzik. Van esély az első 3 zacskó tartalmát bricklinkről összekukázni? Ahogy néztem a figurákon kívül semmi extra nincs bennük, a printelt elemek pont a 4es zacskótól kezdődnek.
-
válasz
yahagyma
üzenetére
Ez amennyire nem kapott el feelingbe rendeléskor, most annyira tetszikm kíváncsi leszek mikor készre rakod, hogy milyen az összkép.
Ennek ellenére helyhiány miatt, sehogy se tudtam volna ezt a gyűjteményem részévé tenni, annak meg, hogy dobozban letárolom számomra semmi értelme
-
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Én legkisebb gyerkőccel elmentem, 3D-t kihagyva. Ő nagyon élvezte illetve vagy 1 órát épített is, szóval megérte, de amit te is írsz, egyáltalán nem volt egy nagy eresztés. Ha csak magam miatt kellett volna menjek kihagyom, így azt mondom a gyereknek élmény volt és emiatt megérte.
-
-
-
Amúgy kérdeznék, milyen árat érdemes szerintetek adni a 10305-ért? Aki összerakta, mennyire jó az építési élmény? Amennyire eleinte nem mozgatott meg, most egyre többször kapom magamat, hogy review-t nézek róla, vagy csak keresgélek neten, hátha van jóárasított verzió..
RapaNui1: A képek alapján nekem is bejövős, illetve szerintem egy lego várra izguló gyereknek, ez maga lehetne a földi paradicsom. Az egyetlen amibe bele tudok kötni az az árképzés..
-
-
Ha már bontott lego, eladó bontott Bowser nincs esetleg valakinek?

-
-
-
válasz
HUN_Sector
üzenetére
Nálam van asszem 4 vagy 5 bontatlan, pont most gondolkozom, hogy piacra dobom

-
-
-
-
-
-
válasz
Zotyipotyi
üzenetére
C3PO szerepváltásban van és fejnélküli lovasként funkcionál?

-
válasz
Thodeus
üzenetére
A FOMO effektus mindig nagy egyesekben.
Ez nem csak a LEGO-nál van meg, szerintem rengeteg az impulzus vásárló. Én pl pár éve mikor elkezdtem tolni a lego vonalat, akkor költöttem rendesen, mert a fizetésemhez képest olcsók voltak a készletek. Most is megengedhetném magamnak, de amilyen árak röpködnek durván megválogatom, hogy mi az amit beszerzek. /bizonyos szint felett nem vagyok hajlandó fizetni, lásd most pl a Zsáklakos témát/ Ha olyan áron lenne a lego, mint 4-5 évvel ezelőtt, akkor valszín a kerti kisházam is tele lenne már..

-
-
Szintén zenész, Rivendell után -amitől az állam kerestem sokáig-, ez egyáltalán nem mozgatott meg bennem semmit.. Ráadásul amit RapaNui1 ír, hogy ilyen apró 1x1-es szarokkal kell molyolni, merthogy el lehessen mondani, hogy kismillió darabos szett, hát az thx but no thx.
-
-
válasz
HellGreg
üzenetére
Ugyanez, 80k-ért se venném meg. Amire most még pénzt áldoztam az fórumtársttól vett D&D kastély illetve a Discovery űrsikló. A kastély bakancslista volt a fiatalkorom miatt, a a shuttle pedig készre rakja az űrkészletekből amit be akartam szerezni. Most ideig megint nincs lego, van szerencsére backlog, illetve megint jön a jóidő, így kevesebbet fogok építeni. Sajnálom amúgy az irányt, pár éve mikor még kezdtem kvázi egész jó áron hozzá lehetett férni dolgokhoz, most már sokszor a bontott is drága. Kár érte..

-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Az anyag fáradt el vagy te szabtál el vmit? Én spec hagynám így és vissza a dobozba, ha pedig végleg megadja magát, akkor nincs más hátra és ragasztás..