Hirdetés
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
válasz Djuree #69504 üzenetére
10.4" tablet, nejemé/gyerkőcé. Kisebb ábrák jelennek meg rajta, mint a manualban, így nagyítgatni kellett, ha nagyítottam nem láttam a másik részét, akkor kicsinyíteni kellett és persze a szokásos baromságok, hogy valami értesítés felugrik, vagy jön egy üzenet.
Ezzel szemben amikor én Legót rakok össze az egy zen művelet. Csend/esetleg valamilyen zene. Kikapcsolt elektromos eszközök sora. A manual vagy jobb vagy baloldalon van, mindig tökéletesen látom és csak lapoznom kell. Eleve imádom, hogy manualban az adott készletről háttérinfó is van, igényesen megszerkesztve és tálalva.
Ha pedig a gyerkőccel rakunk össze valamit, az sincs nagyon másképp, annyival kiegészítve, hogy ő rakja össze pl. a figeket, vagy felnikre gumikat, apróbb műveleteket külön végez, de ott van mellettem. Csodás az egész. Nincs semmi zavaró elektromos szemét.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gyúrósok ide!
- CPU léghűtés kibeszélő
- Politika
- Manjaro Linux
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest