Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondwana
addikt
Szolgàlati közlemény: Szerbia legganébb netszolgàltatòja (EuNet, hogy szakadna le a mainbone-juk) letiltotta a hostingunkat, mondvàn az ott tàrolt (főleg fòrumokra linkelt) tartalmak nem képezik a sajàt prezentàciònk részét, ami valami policyjüket sérti, ezért a kijelzőkalibràciòs adatbàzis egy ùj hosting beüzemeléséig elérhetetlen.
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
lehella
senior tag
Sziasztok! Meglepő probléma jelentkezett a régi bevált T43-as notimnál. Hétvégén teljesen simán használtam, ma bekapcsoltam, bebootolt a rendszer, majd amikor megjelent volna a Windows GUI, elsötétült a kép. Kikapcs, bekapcs, utána csak az IBM logo jelent meg, meg a press Access IBM button..., és nem mozdul sehova, még BIOS-ba sem. Áramtalanítás, megint vagy megáll a boot előtt, vagy bootol a Windows és megáll. Csökkentett módban eljutottam a rendszer visszaállításig, nem volt mostanában semmi esemény, ezért újraindítottam és az XP kilépésekor megfagyott a gép. Próbáltam már másik HDD-vel, azzal sincs változás, próbáltam a plusz 512 MB ram nélkül, se semmi Valakinek van tippje, hogy mi lehet a bibi, mit csinálhatnék?
www.taplalkozastanacsadas.hu -> "Edd magad soványra"
-
hito
nagyúr
Egy kis Twist ízelítő:
Jobban egyelőre nem mertem szétszedni Az üres PCI helyen egy 24GB-os gyorsító SSD foglal helyet, mellette egy 7200-es 500GB-os HDD. Elég meggyőző teljesítményt nyújtanak. Viszont nem tudom, hogy hol lehet a HSDPA modem helye. Lehet, hogy ahhoz jobban meg kéne bontani. Sim-kártya hely van benne, lehet, hogy csak egy modem kéne bele. Aztán az is lehet, hogy csak nem akarták ledugózni és nincs benne drót, csak a sim-slot.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Garanciát tényleg csak pesten illetve fehérváron lehet intézni?
Adott egy iponban vett T420, ami akkuból lemerülés után fogta magát és kikapcsolt. Próbálva lett akku nélkül, akkuval, többször is, cseszik bekapcsolni. Sajnos nincs itt nálam, állítólag hálózatra dugva a kijelző egy picit villan, de semmi jelzőled nem ég. Valami ötlet esetleg?
Make Asia Great Again!
-
Chaser
legenda
Chrome. Sehol semmi gond, csak ez a youtube beakad ha ph-zok dolog van.
Meg állandóan kiléptet a ph motor, mindegy milyen gép, mindegy milyen router, böngésző is mindegy...ez vajon mitől lehet? Van hogy 1 perc alatt 3x, van hogy órákig semmi gond._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
solaris7
tag
válasz Chaser #60159 üzenetére
T500
Nekem 6 x 0.9250V-ra alulfeszelve akadt az mp3.Flac .A profilban pover saving-et beállítottam 7 x 0.9500V -ra és tökéletes volt a lejátszás.
Igaz nem értettem miért nem emelte a szorzót és a feszt
Most T400
Jelen pillanatban 6 x 0,875V-on minden zene akadásmentes, de azért emelgeti a feszt és a szorzót
A proci egyforma P8600-os[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Chaser #60162 üzenetére
Chrome-ban valamit elcsesztek egy ideje, mert nálam is beakad a Youtube, mikor más oldalakat nyitogatok, sem a FFox, sem az Opera nem csinálja ezt.
GPU-gyorsítások akárhogy lehetnek kapcsolva. Sokkal jobban eszi a procit, mint bármi más.
Viszont régen T61p-n még nem csinált ilyet. Érdekes. -
Chaser
legenda
válasz FoxiestFox #60166 üzenetére
Mást nem használok, lehet youtubera akkor megpróbálom a foxot, hátha úgy megy.
xcds: Egyszerre egy gép. Írom a hsz-t, OK gomb, aztán már ki vagyok léptetve. Vissza, aztán jó egy ideig, néha következő hsz-ig de állandóan hülyül, hiába jelölök be bármit neki. Ugyanarról a gépről másnál nincs kiléptetés...lehet nekem írtak egy külön scriptet, majd rákérdezek már
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
hito
nagyúr
A véleményeteket kérném! Adott egy Twist. Olvastam olyan tesztet, ahol i7-es volt a konfig és olyat, ahol i5-ös. Az i7-es SSD-vel van szerelve, az i5 7200-es HDD-vel + 24GB PCIe SSD-vel.
Minden tesztben jó másfél órával többet tudott az SSD-s változat a HDD-shez képest (prohardver, notebookcheck). Az enyémben egy ilyen HDD van, ott van a data sheet, letöltve szépen írják is a fogyasztás adatokat.
Ha cserélem egy ilyen SSD-re, akkor elképzelhető, hogy hozzájutok ahhoz a plusz 1-1.5óra akksiüzemidőhöz? Ettől zöldebb SSD-t nem találtam.
-
félisten
-
Tim82
félisten
Hogy is van az "az X301 nálam fog szétesni"-mondat? Hamar kinyírtad.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
hito
nagyúr
válasz Tikakukac #60176 üzenetére
Tehát az egy kilencedét dobta rá. Innentől kezdve nekem nem biztos, hogy tudni fog 1-1.5órával többet. A tesztekben viszont ezt látom. Na mind1, majd kiderül.
Tim82: nem tudom miről beszélsz, én soha nem mondtam ilyet
-
félisten
-
fgordon
senior tag
Ez alapján ( http://www.thinkwiki.org/wiki/TFT_display )
T500-hoz főként ugye Samsung panelos az 1680x1050-es kijelző, és ritkább az 1680x1050-es LG-Philips?
LG-Philips-nek 25ms válaszidőt látok, ez a gyakorlatban mit jelent, van valakinek ilyen, a játékokban például zavaró lehet, vagy filmnézés közben?
Szerintetek ilyen LG-Philips mennyivel ér többet mint a Samsung, és mik az előnyei/hátrányai?
Ti melyiket vennétek, miért?Samsung a TN panelossága miatt gyorsabb lehet válaszidő szempontjából (ez az, amit nem tudok látatlanban viszonyítani), viszont az LG-Philips-nek jobb a betekintési szöge?
▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏
-
Tikakukac
titán
Azért nem ezt látod, mert 2 különböző oldalon nézed őket, más metódossal stb stb.
Én leraktam mindkettőt csont ugyanúgy, ez halál pontos volt.fgordon: Film alatt tuti nem lehet zavaró. És szvsz játékban sem. A Dellemre 40-et adtak meg, mégis szutyokra verte a nálam járt 20-asnak írt benq-t.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
félisten
-
hito
nagyúr
válasz FoxiestFox #60178 üzenetére
A legmélyebb tisztelelettel: honnan veszed ezt a marhaságot? Volt már Twist-ed? Nem sokára írok róla egy pár sort, de nem olyan lesz, mint amit hallani szeretnél Ja és akárki eljöhet megnyomkodni, megnézni, tesztelni, hogy lássék nem a cigány dicséri a saját lovát esete áll fenn.
-
félisten
-
deja vu
addikt
A t510-ben az AUO 1600x900-as panel milyen minőségre?[link] Eléri az Lg szintjét?
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
SNor
tag
válasz Pszihonaranc #60149 üzenetére
Szia!
Ha garanciális még a gép, akkor ingyen kérhetsz a szerviztől telepítő lemezt. Pár hét alatt megszerzik.
Ellenkező esetben is kérhetsz, de az pénzbe kerül. -
hito
nagyúr
válasz FoxiestFox #60184 üzenetére
Nekem jó a gyormom Minőségre az Edge és a Tp közé tenném. Ami ront az összképen ha szigorúan az anyaghasználatot és a minőséget nézzük az a billentyűzet alatti rész (fényes, de miért? ) és a kijelző kávája. Ezeken kívül egy irgalmatlan masszív (bár ez a két dolog se a masszívságot befolyásolja, egyszerűen csak igénytelen) masina, semmi olyan érzésem nincs kézbe véve, hogy kímélni vagy óvni kéne és ez jó. Maga a géptest a kijelző nélkül elképesztő merev, illesztések is nagyon rendben vannak, nem nyikorog, nem recseg (ellenben a kijelzővel).
Tikakukac: ne kíméld!
-
skiny83
aktív tag
Hozzánk jött egyszer egy twist szétlapított dobozban, (valószínűleg átment rajta egy targonca) a gép is iszonyat durván nézett ki (egész pontosan így) de gond nélkül bekapcsolt, egy előadáson direkte erről tartottak prezentációt.. ..szóval nem minden edge szar sőt. Nincs akkora különbség már, el is dobták az edge nevet. Hozzáteszem a különbség csökkenésében benne van a classicok romlása is..
[ Szerkesztve ]
..nem értek a gyémánthoz.. ..Antwerpenben terem?
-
hito
nagyúr
válasz skiny83 #60188 üzenetére
"Hozzáteszem a különbség csökkenésében benne van a classicok romlása is."
Ez nagy igazság!
"el is dobták az edge nevet."
Nincs már Edge, illetve nem jön ki új? Erről nem is hallottam.
Ez a ph-s póruljárt tesztgép egyébként. Ti kaptátok meg? Szervizben dolgozol, vagy hogy kötött ki nálatok?
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
-
félisten
-
hito
nagyúr
válasz FoxiestFox #60192 üzenetére
Azt a 4 negatívot egy ember adta, tehát egy vélemény. Én ettől függetlenül (ha kéne a gép) biztos felvenném vele a kapcsolatot, és megnézném élesben. Ha minden úgy van ahogy a hirdetésben áll, akkor miért determinálna egy ember véleménye ezen üzlet kapcsán?
-
félisten
-
Peet91
aktív tag
válasz FoxiestFox #60194 üzenetére
Hát nem kicsit. kár hogy 10-én jön a fizu bakker, pedig nyomban mennék megvenni. Sajnos addigra, ennyiért biztosan lába kél :/ Sajnos kénytelen leszek túlélni az x201-el...
Más: Az x201 és generációtársaiban található kártyaolvasó milyen sebességre képes? Csak mert gondolkozom egy ssd beszerzésén, viszont amellé kéne valami plusz tárely, mert ssd-n tárolni a cuccokat nagy luxus. Class 10-es samu/kingston kártyát tervezek, viszont nem tudom hogy rászánjam-e a plusz pénzt a nagyobb sebességűre, mivel nem vagyok tisztában az olvasó ezen értékeivel.
Ugyan már, én nem vagyok kötekedős! Csak mindenki más az!
-
bads1
aktív tag
Eladó lesz egy újszerű T500 LG-Philips panellel, ami az adatlapomon van. Érdeklődni pm-ben de nemsoká megy föl apróra is.
-
Chaser
legenda
válasz fgordon #60179 üzenetére
Semmi zavaró nincs benne. Hogy egészen nyers legyek és őszinte: Onnantól kezdve, hogy meglátsz egy LG-t, le se köpöd a samsungot, ennyi.
Tikakukac: Én is meg akasztok neked k_vad sektop i7-et, nem nagy valami. De böngészés köben 10 oldallal ne akadjon már be az i5-öd, ha az én P8600-om nem akad be Ha az akad ott már gond van, vagy csak YT meg javas oldalak vannak nyitva, vagy valami emészt háttérben, de valami van. Nálam most 12 oldal van nyitva, csak YT pattan meg ha ide postolok
Ph, YT, vakera, bay, posta track, mailekből 3, egyebekből 4._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Tikakukac
titán
válasz Chaser #60199 üzenetére
Semmi móka, csak a rendszer 1 office 10-12 weblap. Mikroakadások, flash várakozás stb. megvan az mind. Csak tényleg hálózatra kell vinni az egeret, és úgy nézni a gépeket egymás mellett. Nyilván az asztali ugyanezt tudja 2 virtuális géppel is, igaz az OSX managementje alapból pofánvágja a Windowst, ezt tényleg nehéz megakasztani.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest