- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
deja vu #87134 üzenetére
Ha van mire kitolni a 10 bitet, biztosan, ez is klasszik feature amit nagyon kevesen tudnak kihasználni. Lévén a gép értékének 5-szörösét kell elverni moncsira. Alsó hangon.
Nyaraláson biztos professzionális munkát akarsz végezni? Nem nagyon tudom hirtelen mire kéne nekem 10 bites monitor akár 4k-ban nyaralni.
Na jól van akkor bika cucc.
Épp tegnap röhögtem ki a 965M-es G-s Asust, hogy mi szánalmas, 2/3-a ha megvan az asztali 960-hoz képest alapon. De akkor elnézést kérek tőle ha ez bika, emez diamond-bika
-
Gondwana
addikt
válasz
deja vu #60257 üzenetére
Tudod, errefelé emberek a szabadidejükből àldoznak fòrumozàsra, ez nem fizetett support. Többször előfordul, hogy egy kèrdès kipörög vàlasz nélkül. Van olyan kérdésismétlő hangnem is, amire sokan szìvesen vàlaszolnak, de az is adott, hogy a "kaptam vàlaszt csak nem értem"-re sokaknàl bekattan az Ignore-gomb.
Pìsz!
Szerk: de lassù vagyok telefonròl! -
-
Chaser
legenda
-
YumeD
tag
válasz
deja vu #59934 üzenetére
LG is k*rvaszép, hangyányit veri a fullhd-s TN, de nem sokban marad el tőle. Viszont kalibrálás ráfér, mert amit eddig én láttam (ebből egyet vadiújan) kissé lilás volt alapból. Kalibrálás után teljesen jó, mondjuk nem egy AFFS, de betekintési szögre korrekt, színre meg 6bites panelhez képest szép átmenetes, természetes.
-
Chaser
legenda
válasz
deja vu #59934 üzenetére
LG vagy samsung. LG szép, samsung elmegy. Kb ugyanaz a felállás mint T500 LG vagy samsungnál, de ha azokat se láttad nem érzed át.
-=Sziszi=-: Nem valószínű, hanem biztos. A dedikáltat nem lehet letiltani T510-nél, hiába van igp a cpu-ban. De mondom ettől az NVS vga-tól ne félj, nem halódós, a gépnek meg jó a hűtése is.
Szívesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Path of Exile 2
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- World of Tanks - MMO
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Lenovo Z51-70 gamer laptop (I5,8gb,250 SSD)
- Dell Latitude 5590 laptop (i5,8GB, 256gb)
- Erős 10 magos Lenovo T14 S gen3 (12.Gen Core I5 16Gb DDR5) laptop - Premium GARANCIÁLIS!
- Újszerű erős ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I7 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- Legion Y530 15ICH 15.6" FHD IPS i5-8300H GTX 1050Ti 16GB 128GB + 1TB magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3484, 100 Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest