- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcds
őstag
Sziasztok!
T500-on win10 fut és 5300agn wifi van benne. Most vettem észre, hogy csak 144Mbps-en megy. Régebben 300-on ment, de arra nem emlékszem, hogy ezt win10-en is tudta-e. Mit kéne elkövetni, hogy megint 300-on menjen? Vagy a digis zte routerrel van inkább a baj? -
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #118693 üzenetére
ahh, lehet el kéne kezdeni utód után nézelődni?
-
xcds
őstag
Sziasztok!
T500-hoz van vkinek a kijelző mögötti magnézium váz? Illetve esetleg egy kamerás kijelző keret. Az enyémen el van repedve a mindkettő a zsnaérnál. A keret nem téma, de a váz miatt lötyög a kijelző és előbb-utóbb széthullik. Vagy esetleg kompletten az egész, ha nem sok píz.
-
xcds
őstag
Próbálgatom a Throttlestopot, de nekem nincs benne ez a FIVR gomb, amit az alulfeszeléshez használnak. Akkor hogy?
T9600 a proci egyébként.
-
xcds
őstag
A Power Managerre viszont azt írja, hogy az alkalmazás nem futtatható.
-
xcds
őstag
Letöltöttem pár hotkey drivert, de egyikkel sem mennek az f gombok..
Hát jó lenne azért. Pl FnF5 wifi,bluetooth ki-bekapcs
FnF6 kamera ki-bekapcs, beállítások
stb
De akkor nem erőltetem. 3 verziót próbáltam ki, 2-t meg sem találtam a programok között telepítés után, csak a könyvtárat, amit létrehozott...Power managert érdemes feltenni? az működik? pl az csinálta, hogy fnF3-al ki tudtam kapcsolni a kijezőt.
illetve a system udateet?Ja, bluetooth pl nem műkszik.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #118170 üzenetére
Mi az a TPM?
Ill. most az osd-vel próbálkozok, de a win7 driver nem csinál semmit... Nem tudom ki-be kapcsolni a wifit az Fn+F5-el pl. -
xcds
őstag
Köszi a válaszokat! Ez jó hír. Akkor lehet belevágok . És a többi driver? Van külön csomag a 10-hez? Vagy nem is kell? Én 10 évente telepítek, uh mindig újdonság minden.
Foxi: már cseréltem kijelzőt, köszi azért. -
xcds
őstag
Sziasztok!
Integrált vga-s t500-on használ vki win10-et? Működik vele minden?
Most win7 van rajta. Gondolom tpfancontrol meg rmclock nem lesz.. -
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #117366 üzenetére
Honnan vetted az újat? Én alirol rendeltem Brand New genuin stb-t és bontottat küldtek...
Most rendeltem ezt a yaluzu markajut vagy mit, hátha az új lesz... -
xcds
őstag
Sziasztok!
T500-hoz vadi új zsanér van vkinek? Rendeltem Aliról, de "genuine new" bontottat küldtek, ami persze ugyanúgy lötyög, mint ami benne van... -
xcds
őstag
T500-on borzasztó lassú lett a net. Alig akarja betökteni az oldalakat. Integrált vga, T9600 meg 8 giga ram. Ennyire nem kéne lassúnak lennie. Win7 van rajta. Tudtok vmit, amit meg lehetne nézni? Win10-et szeretik ezek, az megoldás lehet?
-
xcds
őstag
Sziasztok!
Inteles T500-ra (win7 64) akarom feltelepíteni a Stelláriumot, de a telepítés végén kiírja, hogy vmi OpenGL problémája van és össze is omlik a program, amint bármit csinálok benne.
A SU nem talál újabb video drivert. Ezzel a VGA-val nem fog működni vagy esetleg van vmi driver, amivel jó lehet?Köszi a válaszokat!
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #98743 üzenetére
Laptopoknál a hőfok olyan, mint autóknál a fogyasztás.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #96845 üzenetére
Akkor nem szenvedek vele, van egy mentésem, abból visszaállítom.. THX
-
xcds
őstag
Szerintetek SSD-re van észrevehető különbség egy jól működő rendszer klónozása és egy új telepítés között?
-
xcds
őstag
válasz
donjohnson #96812 üzenetére
Már majdnem jó, sikerült csökkentett módban elindítani, de így meg nem kérdezi meg, hogy akarok-e hálózatot és persze nincs.
-
xcds
őstag
T500 win7. Hogy kell csökkentett módban indítani? Analfabéta vagyok...
-
xcds
őstag
Megmaradt X220-hoz hangszóró ill.az egyik kijelző kábel. Kell valakinek?
-
xcds
őstag
Na basszus. Köszönöm, de találtam egyet jófogáson és már lebeszéltem. Előbb ide kellett volna benézni...
-
xcds
őstag
Sziasztok! Van valakinek R500-ba való n-es wifi kártyája? Lehet, láma vagyok, de aprón nem látok. Régen volt bőven fent.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #88875 üzenetére
Az a jobbik eset. De mivel asztali gépnek lesz használva meg van pöcök is, annyira nem nagy érvágás végül is.
-
xcds
őstag
Olyat látott már valaki, hogy ha a tapipadot rádugom az alaplapra, akkor a billentyűzet sem működik? Remélem, hogy a tapipad a szar, nem az alaplap...
-
xcds
őstag
Sziasztok! Inteles R500 hűtőjére kell valamelyik helyre gap pad vagy csak paszta?
-
xcds
őstag
Sziasztok!
Kaptam a windowstól egy üzenetet, amiben a lenti fájlra hivatkozott. Vmi olyasmi, hogy az illesztőprogram nem digitálisan aláírt. Eddig semmi gondja nem volt, frissítések is ki vannak kapcsolva, uh elvileg nem telpült semmi jó ideje.
C:\Program Files (x86)\Lenovo\TVSU_TPC.DLL
Mi lehet ez?
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #86992 üzenetére
Én forced flash-re állítottam még régen. Akkor még a HTML5 zabálta a procit. Később a flash is szarakodott, de hagytam. Egy ideje a flash megint jó, megy a hw-es gyorsítás. Most kíváncsiságból visszaállítottam HTML5-re és chrome-ban is megy rendesen a linkelt video. Flash-el kisebb a processzor terhelés, viszont ott csak 30 fps-t ír. Mondjuk ránézésre nincs különbség. Tényleg tök jó, hogy nem kell emiatt gépet cserélni...
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #86989 üzenetére
HH ez nem flash? Az, amivel nézed.
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #86976 üzenetére
Flash-el sem röcög chrome-ban. De honnan látod, hogy ez 60fps? A flash statisztikákban pl 30-at ír.
-
xcds
őstag
-
xcds
őstag
válasz
kmisi99 #82135 üzenetére
Úgy végül is elmegy, de a kis méret meg a nagy proci miatt, elég hamar fel kell pörgetni a ventit, ha csinálsz is rajta valamit. És nem is a leghalkabb a ventije. Ami nekem volt, olyan volt a venti, mintha mindig föl akarna pörögni, ütemesen emelgette a fordulatot egy pillanatra, nem volt túl jó hallgatni. Szóval jó gép meg minden, de nem a halksága miatt..
-
xcds
őstag
válasz
Razermazer #80088 üzenetére
Vagy a pm-ben a CPU deeper sleep-et bekapcsolni...
-
xcds
őstag
válasz
cadeyrn #79344 üzenetére
Láttam már hasonló esetet T500-al. Ott sem volt háttérvilágítás, de a kép halványan látszott a kijelzőn. a visszajelző ledekre nem emlékszem, viszont se a kijelző, de az inverter cserétől nem javult meg. A gazdája később azt mondta, alaplap probléma volt (valami biztosíték talán).
-
xcds
őstag
válasz
Mohhoj1986 #78856 üzenetére
10 rongy 4giga?
Változnak az idők.
-
xcds
őstag
válasz
RoboGuru #78837 üzenetére
Az a baj a gyári megoldással, hogy ami a kijelző hátuljára fogja a szalagkábelt ragasztó szalag, az elenged egy idő után és a kábel minden kijelző nyitás-lehajtásra mozogni tud és lassan elfárad, ahol a legjobban meg van törve. Sztem, ha az újat jól ráragasztod a kijelző hátuljára, akkor nem döglik meg.
-
xcds
őstag
-
xcds
őstag
válasz
FoxiestFox #77475 üzenetére
Nekem 720p-nél is meg-megröccent, de a proci terhelés csak 30% volt kb.
-
xcds
őstag
válasz
Schuby #76204 üzenetére
Hát nekem a T500 160-as WD Blue-val is felállt másfél perc alatt. SSD-vel nekem is 50mp körül van. A chrome első indításkor 3-4mp, hdd-vel meg tizen... De aki altatja a gépet, mint én is általában, az ezekből pont nem vesz észre semmit. Ha vki csak netezik, office-ozik, meg filmet néz egy gépen, fölösleges az ssd. Kivéve, ha van rá pénz, mert akkor legyen inkább ssd.
-
xcds
őstag
Kamera nélküli X220-at ha kamerásítani akar vki, mi kell hozzá? Kamera és kijelzőkeret az egyértelmű, de más?
-
xcds
őstag
Ez a bejegyzés van, hogy egy másodpercen belül 70-szer is szerepel az eseménynaplóban, összesen meg sok ezerszer. Cseréljek drivert? Vagy ez ilyen? A win7 saját driverét használom, mert azzal alvó módból visszatérve azonnal van net. intel 5100-at cseréltem 5300-ra egy éve kb, de csak nemrég vettem észre ezt. :
"A(z) netw5v64 forrásból származó eseményazonosító 5002 leírása nem található. Az eseményt kiváltó összetevő nincs telepítve a helyi számítógépre, vagy a telepítés sérült. Telepítheti vagy kijavíthatja az összetevőt a helyi számítógépen.
Ha az esemény forrása egy másik számítógép, akkor a megjelenítési információkat is el kellett menteni az eseménnyel.
A következő információk tartoznak az eseményhez:
\Device\NDMP7
Intel(R) WiFi Link 5300 AGNA megadott erőforrástípus nem található a programkódban."
-
xcds
őstag
válasz
Feralheart #74420 üzenetére
Én Clin-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged