Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz fi:zi'k #36452 üzenetére
Hát, így a "PATA SSD-t itthoni garanciával"-opció sajnos kilőve.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Surfym@n
senior tag
most húzom újra a rendszert a t500-on (W7), s csodálkozásomra közölte a support oldal, hogy a thinkvantage toolbox (TTB) megszűnt, helyette Lenovo Solution Center (LSC) használható.
problémám, hogy az LSC nem indul a ThinkVantage gombra, illetve hardver diagnosztikában már csak a samsung SSD-met meg a memóriát teszteli, többi komponenst nem támogatja.
esetleg van valakinek offline-ban lementett TTB progija? nagyon megköszönném
28 év és 2.8-as rekesz felett már nincs mese...
-
Letsgo
tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszives nekem :S nagyon sokat olvastam de nincs meg a megoldás.
Lenovo T61 nVidia Qudaro Vga
Problémám nem lehet flash playerrel nézni youtubot stb videós oldalt! Betölti le is játssza de be csíkozza az alját. Egyébként filmek stb játék minden megy tutin. Pl ki rakom teljes felbontásra akkor jó... De ez a megoldás csak youtub esetében megy többinél nem. Így elég idegesítő... Ötlet tanács???
Előre is köszönöm ÜDV Letsgo -
MrSealRD
veterán
válasz Letsgo #36457 üzenetére
Első körben kérdések:
- Milyen böngésző?
- Flash verzió?
- nvidia driver verzió?Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz Letsgo #36459 üzenetére
Esetleg Chrome? Csak a teszt kedvéért nézd meg ott mi a helyzet.
Nálam Chrome 21 beépített flash-el, meg 296.10-el hónapok óta minden ok.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz Letsgo #36461 üzenetére
pontosan mit állítottál nvidián belül érdekelne. Mert nekem az alap driver beállítások vannak...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
jss
aktív tag
Szeretnék a T61 wide -omba SSD-t tenni.
De hova kell azt tenni?
A DVD olvasó helyére, vagy a HDD helyére?
A T61-em tudja a SATA2-őt?
Kell hozzá valamilyen beépítő keret is?Zuhanó repülővel süllyedő hajóra esni...
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz audi100td #36469 üzenetére
Ezért mondtam célszerűbb hdd helyére tenni az ssd-t.
Yany: Keret biztos mehet bele, modbiost nem tudom. de mivel nem a szekvenciális műveletek fontosak rendszernek sata1-gyel is sokat gyorsul a rendszer ssd-vel...T60-ban csak sata1 van, mégis nagyon bepörgött ssd-től.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Zsolti23
tag
Üdv mindenkinek
Az lenne a kérdésem, hogy az akkut milyen progival kell frissíteni és hogyan. Egy Thinkpadról lenne szó. köszi[ Szerkesztve ]
-
Minstrel
senior tag
Az előfordulhat, hogy a nagy meleg miatt kikapcsolja magát a gép valami védelem miatt? Mert egy hónapon belül már kétszer is csinálta és mindkétszer elég meleg volt. Ma épp youtube video lejátszás közben, múltkor pedig google earth használat közben. X61-es gépről van szó és simán lekapcsolja, mintha megnyomnám a gombot.
-
MrSealRD
veterán
válasz Minstrel #36474 üzenetére
Előfordulhat...nézz hőmérsékleti értékeket...üresjáratban és terhelés alatt is...mennyi?
Valószínűleg ráférne egy takarítás a hűtésre...
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
ParadoxH
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni egy régi IBM T30 as laptoppal kapcsolatban. Ez egy régi céges laptop, és az a probléma, hogy bekapcsolás után "0176 System Security. The system has been tampered with." hibaüzenetet dob vissza a bios, majd kódot kér. A kérdésem az, hogy ezt hogy lehet kiküszöbölni? Próbálkoztam azzal, hogy szétszedtem a gépet és egy pillanatra áramtalanítottam a laptopot (kivettem az elemet). Majd összeszerelés után az volt, hogy elfelejtette a bios az időt, de a jelszót csak kérte Nem kellett volna visszaállítódjon a default beállításokra a bios? Milyen más módszer van még arra, hogy kiküszöböljem a kód kérését? Rákerestem a googlen, de a gyér angol tudásom csak elbizonytalanított a sok eltérő válaszokat adó fórumokot
Valaki segítsen ha tud...
Köszönöm a türelmetLevi
|| Letölthető, nyomtatható 3D modelljeim: http://shorturl.at/XhGxw
-
MrSealRD
veterán
-
veterán
nekem az új x230i tabletem 5 órát bír, hogy lehetne ezen kicst (vagy jelentősen növelni? )
-
MrSealRD
veterán
(#36484) xcds Én is ez alapján indultam el régebben. Ha be van állítva, akkor már csak az a kérdés, hogy alkalmazza is? Current Profile? (Jobb katt a tálcaikonon.) Ha ott is minden jó elvileg akkor még érdemes megnézni a PowerManager-ben, a CPU beállítást. Nálam rendesen bezavarta egymást a két program. A megoldás az volt, hogy PM-ben Low vagy Lowest beállítást választok ki, így tud érvényesülni az RMClock...egyébként ugrál össze-vissza.
(#36483) Rolly Elég széles a paletta...
- Felhasználói szokások.
- Nagyobb akku
- Több akku...
- PM beállítás...(energy savings...max)[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz MrSealRD #36485 üzenetére
sajnos a felhasználói szokásomat nem nagyon tudom megváltoztatni programozóként ... A fényerő állítgatás nem igazán változtatta a készenléti időt ...
Majd egy ssd-t fog kapni a laptop remélem az kevesebbet fog fogyasztani mint a mostani seagate 320-as winyóPM beállítások érdekelnének, hogy mikkel lehet értelmesen aksi időt nyerni ...
-
MrSealRD
veterán
Ezt milyen beállítások mellett mérted?
Maximum Battery Life -t próbáld meg... ha esetleg nem ez lett volna.
-
sniphoe
aktív tag
Sziasztok, T400-ban menne a Kingston KVR16S11/4 típusú memóriából 2db, azaz összesen 8GB?
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo Thinkpad L15 (i5 10gen, 8GB,500GB SSD. 15,6 ips fhd)
- Asus Chromebook Flip C302 laptop - ingyenes szállítás
- Lenovo gamer laptop /i5-8300H 4mag-8szál, 8GB DDR4, GTX 1050 2GB, 128GB SSD, 1TB HDD, 15.6" FHD/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest