Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ParadoxH
aktív tag
ui, nem tudom szerkeszteni: A román használt piacon látok pár Lenovo ThinkPad Ultra 40AJ0135EU is, ami a 40AH-val egy árban van 10-15e ft ért átszámítva kb.
ui2: Holnap kipróbálom a már említett kábellel a dokkolót, lássuk mit tud.
-
ParadoxH
aktív tag
válasz
azbest
üzenetére
Köszönöm a részletes választ, sok dolog lett világos így. Azt továbbra sem sikerült megértenem, hogy a DUD9011D1 típusú Displaylinkes dokkoló #117507 hsz alapján miért nem fogja tudni tölteni a laptopot? A kábel miatt vagy mert a dokkoló képtelen rá? Mivel ezt a dokkolót már legjobb esetben is a melóban fogom csak használni, talán a legfontosabb kritérium az lenne, hogy ne kelljen a töltőt vinnem magammal, ott úgyis csak egy monitoron használom. Addig nem szeretném kipróbálni, amíg nem értem rendesen, hogy mit csinálok.
Érdemes lenne szerintetek ezt a dokkolót eladni és egy 40AH- -t venni helyette? (Melóba egy 27-es monitor, max mellette a laptop képernyője megosztott képernyőn ideális esetben és töltés az ami fontos. Itthonra veszek profibbat majd).
Harmadik kérdés amivel egy órája már szenvedek a T480-on: A Fn billentyű engem nagyon irritál, mert a ctrl szokott nekem a nullpont lenni amihez igazodok és amit gyakrabban használok mint az fn-t. Láttam, hogy a biosban és Lenovo Vantage-ben is meg lehet cserélni, de az Fn billentyű nem működik Ctrl ként a ctrl viszont működik fn ként. Nem tudom világos-e, olyan mintha nem menne fizikailag a szélső Fn billentyű semmilyen beállítással. Néztem online keyboard teszten és nem látom, hogy működne. Minden más viszont működik. Lehet, hogy fizikailag hibás? Le tudom én azt tesztelni? -
ParadoxH
aktív tag
Köszönöm az infókat srácok, jár a sör
-
ParadoxH
aktív tag
válasz
vicze
üzenetére
Ennek annyira nem örülök
Ami vigasztal, hogy kb 6000 ft-ért vettem meg és a srác kipróbálta online videóhívásban, minden port működik tehát nagyot nem buktam vele (a román piac a magyarországihoz képest nagyon egzotikus. Kifogtam már 160 000 ft ért hp elitbook g8-at, 110 000 ft ért kifogástalan g7-et, 90 000ft ért t480-ast, stb.) A melóban amúgy is csak egy monitort használok majd. Talán ott jó lesz.Tudnál tippeket adni, hogy a későbbiekben amikor itthonra is veszek egy dokkolót, mire érdemes figyelnem a korábbi hozzászólásaim alapján?
Létezik egyáltalán az a kategória amit én keresek? Vannak erre vonatkozóan valami tetszek, ahol ki tudok igazodni ár/érték arányban? Fájó egy kicsit, hogy itt a PH-en nincs ilyen dokkoló topik. -
ParadoxH
aktív tag
Sziasztok!
Dokkoló ügyben vannak fejlemények: Sikerült szert tennem mindössze jelképes összegért egy működő DUD9011D1 tipusú dokkolóra. A szépséghiba annyi, hogy adatkábel nincs hozzá, csak töltő. A laptopom egy Thinkpad T480-as (nem tudom mennyire standardok a portjai, csatoltam a képet). Mire figyeljek kábel vásárlásakor? (nem kapom az eredi kábel pontos paramétereit sehol
) A szomszédos üzletben van egy usb 3.1, usb pd, 1m, 5A, 100W és 10Gbps-es myria kábel. Ez felejtős, igaz? Csak thunderbolt 3 kábel jó, usb c végződésekkel?Gondolom ide kell majd bedugni, nem? A másik port mellette jobbra micsoda?
Bocsánat a nagyon banális kérdésekért, ez az első Thinkpadem és dokkolóm sem volt eddig. Mindkét eszköznek néztem a kézikönyvét és számomra félrevezetőnek tűnik.
-
ParadoxH
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült a napokban szert tegyek egy másodlagos, munkába használni szándékozott Thinkpad T480-ra.
A kérdésem az lenne, hogy a mai piacon milyen dokkolókat érdemes hozzá venni és mire kell figyelni vásárláskor?Kettőt szeretnék venni hozzá (a használt is játszik) viszonylag olcsón, mivel ezt a laptopot csak tanulásra használnám a melóba, amíg mennek a cnc gépek.
Itthon 2 monitort kötnék rá (32 col 75hz és 24 col pivot monitorok - ezek később 34 colosra lesznek cserélve), billentyűzetet, egeret, meg egy két apróságot.
Valakinek ötlete, tapasztalata? -
ParadoxH
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni egy régi IBM T30 as laptoppal kapcsolatban. Ez egy régi céges laptop, és az a probléma, hogy bekapcsolás után "0176 System Security. The system has been tampered with." hibaüzenetet dob vissza a bios, majd kódot kér. A kérdésem az, hogy ezt hogy lehet kiküszöbölni? Próbálkoztam azzal, hogy szétszedtem a gépet és egy pillanatra áramtalanítottam a laptopot (kivettem az elemet). Majd összeszerelés után az volt, hogy elfelejtette a bios az időt, de a jelszót csak kérte
Nem kellett volna visszaállítódjon a default beállításokra a bios? Milyen más módszer van még arra, hogy kiküszöböljem a kód kérését? Rákerestem a googlen, de a gyér angol tudásom csak elbizonytalanított a sok eltérő válaszokat adó fórumokot 
Valaki segítsen ha tud...
Köszönöm a türelmetLevi
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-LINK routerek
- Sorozatok
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Netfone
- További aktív témák...
- HP Pavilion Gaming 15 144Hz, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB RAM Dobozában, megkímélt
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA506N Ryzen 5 7535HS / RTX 3050 4GB / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garanciás
- ASUS X513EA-BQ1998C (Bontatlan)
- ASUS X513EA-BQS62T(Bontatlan)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ami vigasztal, hogy kb 6000 ft-ért vettem meg és a srác kipróbálta online videóhívásban, minden port működik tehát nagyot nem buktam vele (a román piac a magyarországihoz képest nagyon egzotikus. Kifogtam már 160 000 ft ért hp elitbook g8-at, 110 000 ft ért kifogástalan g7-et, 90 000ft ért t480-ast, stb.) A melóban amúgy is csak egy monitort használok majd. Talán ott jó lesz.
) A szomszédos üzletben van egy usb 3.1, usb pd, 1m, 5A, 100W és 10Gbps-es myria kábel. Ez felejtős, igaz? Csak thunderbolt 3 kábel jó, usb c végződésekkel?
Nem kellett volna visszaállítódjon a default beállításokra a bios? Milyen más módszer van még arra, hogy kiküszöböljem a kód kérését? Rákerestem a googlen, de a gyér angol tudásom csak elbizonytalanított a sok eltérő válaszokat adó fórumokot