Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-23 22:38:51

LOGOUT.hu

A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32008) h3lios válasza fogtunder (#32005) üzenetére


h3lios
addikt

Nagyon durván igazat mondtál. Én magiceztem helyi szinten cirka 7-8 évig. És azt kell mondjam, hogy ott is megvannak a szintek mint HS-ban. Egy jó paklit össze tudsz rakni 10-20 ezerből (ami kb. 1 évet élhet, mert utána a lapok rotálásával nem használható az aktuális metában). De ha versenyeket akarsz nyerni akkor bizony a legjobb lapokra lesz szükséged. Példa kedvéért. Volt amikor egy Playset (4db) Mana került 16 ezerbe. És ez csak arra jó, hogy minimális manaszín előnyöd legyen. Ha planeswalkert is akartál játszani (anno nagy Jace) akkor költhettél 100+ ezres nagyságrendben. Ott egy komoly versenydeck, ami kb. fél -1 évig T2-es (aktuális játékkörnyezet). Kb. 150-200 -ból volt meg.
Ehhez képest szerintem nem drága a Hearthstone. Eddig kb. 60 ezerben vagyok a ráköltött pénzt illetően, de már nem kell sok ahhoz, hogy a valóban fontos lapok meglegyenek.

És akkor azt még meg sem említettük, hogy oda kell bugyi a lapokra, hogy az újonnan vett 15 ezres lap ne érjen csak 2-t, mert sz.rrá kopik. Ugyan úgy a playmet az asztalra (ami azóta az egérpadom). :P
Itt csak az a nehéz, hogy nem veheted meg célirányosan ami kell.

Hozzáteszem a Reward rendszer tényleg 1 fos. Valami Achievementes rendszer kellene, nem csak a bugyuta verj meg mindenkit practice módban.
Ilyenekre gondolok, hogy üss egy körben 30 -at egyetlen lénnyel. Nyerj 100 meccset adott kaszttal. Ergo azt jutalmazza, hogy sokat játszik az ember. Ne csak ilyen monoton nyerj 3 meccset és kapsz egy lyukas garast kategória.

Illetve ami szerintem átvehető ötlet a CS:GO-ból. Heti rendszerességgel dobjon a játék random szinten 1-2 packot.
Ebből nem menne tönkre a Blizzard. De az emberek többet / többen játszanák a játékot, mivel a sok játék révén kaphatja meg a boostert. Nem az lenne, hogy felmegy a kezdő casualra és kapja arcba a facehunter / zoo paklikat, amik ellen esélye nincs.

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.