Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-23 22:38:51

LOGOUT.hu

A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8001) k.kristof válasza Kanczy (#8000) üzenetére


k.kristof
őstag

Akkor nézd meg ezt is.

(#8002) dejaris válasza Sirandrish (#7999) üzenetére


dejaris
addikt

A pokemont te hoztad meg mindig fel. Szoval szerinted, a mas jatekok egyenlo a minden massal? Lehet ti errol beszeltek, de en nem. A pokert sem peldanak akartam felhozni, hanem hasonlatnak jobb is lett volna, csak a masodik traktor hajos lett volna csak.
Nem kell a mellébeszélés..abból volt már elég. Nem kell a pokert felhozni, sem a Pokemont. Vedd magadra! Ertelmezd pontosan, amit mondtam es fogalmazz pontosan!

(#8003) ollie


ollie
MODERÁTOR

Srácok, jó lenne, ha nem a vitátokkal lenne tele a topik.

***

(#8004) Sirandrish válasza dejaris (#8002) üzenetére


Sirandrish
legenda

"A kijelentésedet támaszd alá tényekkel. Ennyit kértem, és most is ennyit kérek!"

Szerintem most elég pontosan fogalmaztam de te még mindig azt csinálod amit eddig..mellébeszélsz.
De nekem ennyi elég...pont erre számítottam..üres duma nulla érvel! :K

[ Szerkesztve ]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#8005) dejaris válasza F-ECT$ (#7997) üzenetére


dejaris
addikt

Vilagbajnok helyett a profik szot kellett volna hasznalnom es ugy megnezni, hogy a nagy tornakon ez elmult evekben kik jeleskedtek, mindjart nem lenne ennyire valtozatos a helyzet. De csak ennel a listanal maradva: mar az hogy elofordul ilyen gyakran cimvedes, sot haromszoros bajnok, is azt mutatja, hogy szuletett makosokkal van dolgunk.

Sirandrish: Nem-nem. Itt sem tudtad kibokni, hogy mit is szeretnel helyesen. Ez alapjan azt kene bizonyitanom, hogy mas jatekokbol tanultam, nem de? De egyebkent aprankent elmondogattam mar a legelso vitaban az erveket, amelett, hogy ez a jatek nem fugg a lapjarastol megfelelo paklival. Csak akkor is elintezted egy tysonfele "mi oten vagyunk te meg eggyen" hozzaszolasal
Bizonyitani nem lehet azt, hogy a HS nem mulik a lapjarason (bar ez csak sejtes, nem tudom bizonyitani, hogy nem lehet bizonyitani).

[ Szerkesztve ]

(#8006) Sirandrish válasza dejaris (#8005) üzenetére


Sirandrish
legenda

Azt szeretném hogy tényekkel alátámaszd azt a kijelentésed miszerint a kártyajátékoknál a lapjárás nem számít. Mármint hogy ez nem a szerencsén múlik! De mindegy...a körbemagyarázásokkal már a padlás tele van.
Előbb lepakolok belőle és majd ha fér még akkor újra megkereslek :K

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#8007) dejaris válasza Sirandrish (#8006) üzenetére


dejaris
addikt

Meg mindig nem mondtam iylet :D Sot mondtam is, hogy az a pokemon a leirtak alapjan elegge szerencsejateknak tunik.

(#8008) Sirandrish válasza dejaris (#8007) üzenetére


Sirandrish
legenda

Nincs rossz lapjárás csak rossz pakli...ezt te mondtad.
Tehát ha a pakli jól van összerakva akkor nem számít a lapjárás..
De te nem mondtál ilyet...rendicseeeek :K

Még jó hogy te nem mondtál ilyet mert az azt jelentené hogy a PH-n még senkinek sem sikerült jól összeraknia egy paklit, lévén már mindenki említett nem egy olyan meccset ahol állításuk szerint nem jöttek jól a lapok. De most kibújt a szög a zsákból....igazából csak a paklijuk/paklink trágya :K

[ Szerkesztve ]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#8009) dejaris válasza Sirandrish (#8008) üzenetére


dejaris
addikt

Erre a jatekra ertettem, de meg parra igaz.

Ennyire elkepzelhetetlen, hogy nem sikerult meg senkinek? Vegulis hemzsegnek erre a legend ranguak.

(#8010) DjDanee87 válasza dejaris (#8009) üzenetére


DjDanee87
addikt

Én értem mit akarsz mondani, csak szerintem rosszul fogalmaztad meg. Inkább úgykelett volna írnod, hogy a lapjárás egy jó pakliban kisebb tényező.
Szerintem nincs HSben olyan pakli, amivel ne lehetne szerencsétlenül kapni a lapokat. Talán még a 2 (vagy 3) patchel ezelőtti warlock rush deckem (argent squire, impek, shatteredsuncleric, dark iron dwarf, argus, abusive, leper gnome, elven archer, knife juggler, soulfire, stb.) volt a leginkább olyan, hogy nagyjából bármit kaphattam, kevés esélye volt az ellenfélnek a győzelemre, hacsak nem kapta meg a kezébe a 30 lapjából azt a 2-t amivel győzni tudott a lock rush ellen.

És hogy bebizonyítsam az ellenkezőjét annak, amit mondtál:
Tehát nem létezik rossz lapjárás HSben, csak rossz pakli.
Ez volt a legutóbbi MLG tournament győztes deck
Feltételezzük ez nem egy rossz deck, ha sikerült vele többeket megverni a tournamenten. Van benne:
1 Cenarius (9)
2 Ancient of War (7)
1 Cairne (6)
1 Force of Nature (6)
2 Druid of the Claw (5)
2 Azure Drake (5)

Akkor ha ő egy játékban mondjuk elsőnek indul. Elején a gép felajánl neki 3 kártyát: Cenarius, Cairne, Ancient of War.
Lepasszolja mindent, ehelyett megkapja a másik Ancient of Wart, Force of Naturet és egy Azure Draket.

Ellenfele mondjuk warlock rush, neki meg az első 3 lapja amit húz az Druid of the Claw, Azure Drake és a visszadobott Cenarius mondjuk. Így gyakorlatilag első 4 körben max hero powere van. Feltételezzük a warlock kirakott egy Voidwalkert akkor a hero powerével le sem tud ütni semmit, nagy valószínűséggel kikap.

Tehát kikapott, szidja a lapjárást. De erre te azt mondod hogy nem-nem! Rossz a deck, kit érdekel hogy tournamentet lehet vele nyerni, szar lapjárást nem létezik HSben. Vagy béna az emberünk, vagy rossz a deck! Ugye?

(#8011) dejaris válasza DjDanee87 (#8010) üzenetére


dejaris
addikt

En erre azt mondom, hogy szerencseje volt es nem jott elo ez a szituacio, amit vazoltal. Ennyi nagy minionnal nem is tartom jo decknek, igy elso ranezesre. Es a TBK-t meg ki is hagytad. Egyebkent van olyan aggro deck, ami negyedik korre elvegzi a dolgat? Mert eleg magas a herolife, igy utanna talpra lehet alni. Erre meg rajon, hogy van manat ado lap is, ketfele a druidanal.

[ Szerkesztve ]

(#8012) DjDanee87 válasza dejaris (#8011) üzenetére


DjDanee87
addikt

Én tudom, hogy van manát adó lap és azért is kevésbé gáz druidánál a több nagy lap. Ezért nem rossz ez a pakli sem. De itt is, ahogyan sok másik paklinál elfőrdulhat olyan lapjárás, hogy esélyed nincs. Itt pl van 8 darab 5 és 5+ manás lap. Előfordulhat olyan helyzet, hogy a paklit tetejére kerül ez a 8 lap, akkor azt jelenti hogy első 5 körben meg vagy lőve.

Turn 3 kill is lehetséges a játékban, de egy jobb aggro deck ha nincs ellenállás és nem húz nagyon rosszul bőven nyerhet az 5. 6. körben.

A felvázolt szituációban, hogy az 5. körig malmozol, amíg az ellenfél rusholja a fejed meg nem mondhatod, hogy magas a hero life és majd talpra állsz utána. 5 kör semmitevés után nem fogsz te semmilyen deckel sem talpra állni aggro ellen.

De ilyen nyilván millió játékból 1szer jön elő, mármint hogy a 8 legdrágább lapot kapja az ember a pakli tetejére, így nem lehet emiatt azt mondani hogy rossz a deck, csak rossz volt éppen a lapjárás - AMI ELŐFORDULHAT!

Rusholósabb deckek esetén ritkábban pl, mert kevesebb spell használnak és kevesebb drága miniont, így kisebb eséllyel kezdenek rosszul.

[ Szerkesztve ]

(#8013) DjDanee87


DjDanee87
addikt

Trollkodik a játék a napi küldikkel keményen :D

Tegnapról ezt hoztam át mára:
2 win rogue/druid
2 win mage/shaman

Ma kaptam hozzá 60 goldos 5 win warlock/shamant amit be is fejeztem gyorsan lockkal. Gondoltam, ha majd lecserélem az egyik tegnapi 40est ad helyette új 60ast amit szintén meg tudok csinálni utána és holnapra csak egy 40es marad.

Tényleg 60asra cseréltem, de hogy ezt ma nem csinálnom már meg az is biztos :P Szemétkedik a játék.

(#8014) dejaris válasza DjDanee87 (#8012) üzenetére


dejaris
addikt

Egyebkent 10 draga lap van es nem egy a milliohoz, hanem 60 ezerhez az esely. Mivel nem tudom kiprobalni, ugy alkottam velemenyt, de azt is cafoltad, igy vegkepp nem tetszik ez a pakli.

(#8015) DjDanee87 válasza dejaris (#8014) üzenetére


DjDanee87
addikt

Ennyi. Akkor szerinted csak a rush paklik a jók, sok olcsó minionnal ahol nem fordulhat elő soha, hogy ne tudj semmit kitenni az első 3 körben. És amivel ez előfordulhat, még ha csak 1:60000 eséllyel is, az már rossz pakli és aki olyannal megy az nyilván akkor hülye.

(#8016) dejaris válasza DjDanee87 (#8015) üzenetére


dejaris
addikt

Ezt most csak 5 es felettiekre neztem meg. De tehetjuk 4-re is a hatart, vagy haromra. Mindjart kisebb lesz az 60.

(#8017) whitezo88


whitezo88
nagyúr

többet remélem a mage drafttól 3-1 után vesztettem 2-t. egyik egy pap, ami 8 kör alatt 2 deathet, 2 paint, 2 th stealt és 1 shadowformot tolt el, nem tudtam vele mit csinálni. a másik egy pala volt aki 6 hp ról hozta a meccset hogy addig hozzám se ért. először egy Alexet tett ki, köv körben meg healelte magát. nekem meg nem jött az 1 db fireball. Illetve amivel végül megölt az egy Kingses Merc, amit nem tudtam poly nélkül leszedni. (amúgy a deck elég leszedés szegény lett, 1 FB, 1 Poly, 1 Flamestr és kb ennyi. Frostbolt se volt, volt még 1 missiles meg 1 expl és ennyi volt a spell...)

[ Szerkesztve ]

(#8018) k.kristof válasza DjDanee87 (#8013) üzenetére


k.kristof
őstag

Nekem is mage/valami volt a napi, fogtam a mage paklit, és megcsináltam, bár az utolsó kettőt úgy, hogy AFK volt az ellenfél. Az első még visszajött négy kör után, de látta a helyzetet, és inkább kilépett.

(#8019) F-ECT$ válasza DjDanee87 (#8015) üzenetére


F-ECT$
titán

Akkor szerinted csak a rush paklik a jók, sok olcsó minionnal
Btw erre épül(t) a murloc deck, a lock rush, a huner rush és a wari rush is, szóval nem olyan nagy hülyeség ez. Az más kérdés, hogy ez eléggé megöli a játék élvezetét szvsz, de hatékony.

Dive ever, work never.

(#8020) Kanczy válasza F-ECT$ (#8019) üzenetére


Kanczy
veterán

Nekem ebben a mondatban a csak szóval van problémám, ugyanis így de, hülyeség. Handlock, pala, druida, priest kontroll... mondjam tovább? :)

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#8021) Zolom89


Zolom89
senior tag

Valahogy meg lehet nézni hogy Playe modba mennyit nyertem eddig?

100Win érdekelne

“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17

(#8022) Ereshkigal válasza DjDanee87 (#8010) üzenetére


Ereshkigal
őstag

Szívesen összeraknék egy ilyen paklit, konkrétan a druidával még nem is nagyon próbálkoztam. Csak 6 legendary és 2 epic hiányzik hozzá. :DDD

(#8023) Sirandrish válasza Zolom89 (#8021) üzenetére


Sirandrish
legenda

Quest logban írja :K

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#8024) Zolom89 válasza Sirandrish (#8023) üzenetére


Zolom89
senior tag

Ohh, azt hittem hogy abba mindent beleszámol :)

“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17

(#8025) Sirandrish válasza Zolom89 (#8024) üzenetére


Sirandrish
legenda

Külön írja a Playt és az Arénát..a practice-t meg nem jelzi sehol :N

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#8026) oxox


oxox
addikt

no 4-2 lett az aréna, deck +70gold...így nem panaszkodok...persze a pakliban 1db olyan lap volt ami még nincs meg duplán (35dust befolyt), mérgemben, hogy ilyen jót nyitottam vettem még goldért egy paklit...1epic bejött...és lenne is egy játéktechnikai kérdésem hozzá...nem tünik top epicnek....

Hungry Crab...saját murlockot zabál meg, vagy az ellenféltől is csemegézhetek? merhogy ennyi van rajta
"Battlecry: Destroy a Murloc and gain +2/+2.

valaki játszik vele?

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#8027) P00By válasza oxox (#8026) üzenetére


P00By
nagyúr

Ellenféltől is.

(#8028) Sirandrish válasza oxox (#8026) üzenetére


Sirandrish
legenda

Ellenfelét is megeheti..de a sajátodat is megetetheted vele :K

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#8029) oxox válasza P00By (#8027) üzenetére


oxox
addikt

sounds good :) de azt hiszem a majdan egyszer talán meglesznek a murlock paklimban lesz benne.

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#8030) whitezo88


whitezo88
nagyúr

arénába érdekes ezt berakni... [link]
(nyertem mondjuk, 2-2)

(#8031) ígyvanferi válasza whitezo88 (#8030) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Itt mit léptél?

(#8032) F-ECT$ válasza whitezo88 (#8030) üzenetére


F-ECT$
titán

Lehet, hogy nem volt jobb. No meg nem ismered a paklid, ilyenkor nem nehéz rossz döntést hozni, ha kevés az időd. Emellett meg 8/8.

Dive ever, work never.

(#8033) whitezo88 válasza ígyvanferi (#8031) üzenetére


whitezo88
nagyúr

grove és biteot játszottam ki, és letakarítottam a boardot ahogy tudtam. köv körben meg nyertem.

mod: elején nem biztos hogy jó behúzni mind a hármat [link]
mod: ja sorry 4 van a deckben, azt is behúztam :D

[ Szerkesztve ]

(#8034) whitezo88 válasza whitezo88 (#8033) üzenetére


whitezo88
nagyúr

4-3 és nyitottam egy Sylvanast! :C

(#8035) ollie


ollie
MODERÁTOR

Wow, Trump rank 1-en van a teljesen ingyenes mage deckjével.

***

(#8036) Sirandrish válasza whitezo88 (#8034) üzenetére


Sirandrish
legenda

Nálam az 400 dustként végezné, de mindenképp grat :R

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#8037) whitezo88 válasza Sirandrish (#8036) üzenetére


whitezo88
nagyúr

miért törném be, nagyon jó legendary. 200 dustom van, szóval pláne.

közbe rámentem ladderre, 7. körre kicsinált egy standard rush lock úgy, hogy elején behúztam paint, 2 smitot, volt nova is, de ez ellen nem tudom mi véd jobban... (2 power ov, 2 argusa volt még egyebek mellett)
hiába healeltem is magam, édeskevés volt.

[ Szerkesztve ]

(#8038) ZS3NI válasza whitezo88 (#8037) üzenetére


ZS3NI
őstag

Gondolom azért írta így, mert neki már megvan. (?!)

IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)

(#8039) F-ECT$ válasza ZS3NI (#8038) üzenetére


F-ECT$
titán

Szerintem nincs meg neki. Nekem megvolt, de a nerfkor betörtem. 5 manáért jó volt, 6-ért sem rossz, de csináltam belőle inkább egy másik legendet.

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#8040) ZS3NI válasza F-ECT$ (#8039) üzenetére


ZS3NI
őstag

Jól megy egyeseknek. :) Én szorgosan bontogatom a csomagokat, 30-at biztos nyitottam már de még epic is alig akar esni. :B

IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)

(#8041) whitezo88


whitezo88
nagyúr

ladderen ismét csak rush paklik jönnek. nagyon izgalmas így a játék. a nem rush lapjaimnak (csak az van) semmi értelme mert mindig meghal a köv körben valamitől. ez már rég nem a tudás-nemtudásról szól, hogy 16on szenvedek mert 5ből 4x elvernek, akkor is ha 4 leszedést húzok be. megint szétvert egy hunter, hozzá se tudtam szólni.

[ Szerkesztve ]

(#8042) ígyvanferi válasza ZS3NI (#8038) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Úgy emlékszem Ragnarossá konvertálta. De az lehet F-ECT$ volt.

(#8043) F-ECT$ válasza ZS3NI (#8040) üzenetére


F-ECT$
titán

Vettem paklit (többek között D3-ban "kerestem" meg rá a zsét), meg elég sokat bontottam arénából is.

Azt hiszem nekem is Ragna lett belőle.

Dive ever, work never.

(#8044) netpeti98


netpeti98
addikt

Megvan az első aréna winem! :C

[ Szerkesztve ]

(#8045) ollie


ollie
MODERÁTOR

Trump Legend lett az ingyen mage deckkel.

***

(#8046) Tyler Durden válasza ollie (#8045) üzenetére

Kiv vagyok vajon ez mas classal menne e. Volt verseny leg meg epic lapok nélkül lock és mage dominancia.. Ennek ellenére max respect (:

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#8047) Gyuri27 válasza ollie (#8045) üzenetére


Gyuri27
félisten

Van leirás pontosan mi van deckben?
Amúgy a mage és talán a prest az amivel ezt meg lehet csinálni.

Amd - Radeon - Ryzen

(#8048) Sirandrish


Sirandrish
legenda

Ma megkaptam a 3. napimat is..

Kemény..de legalább sikerült egyet cserélnem 60asra...5öt kellett nyerni Warrival...6 meccsből behuztam és csak egy Rouge tudott megfogni, pont amitől a legkevésbé tartok :D

Szilvire: Nekem nincs meg, de használni sem tudnám/szeretném. :B

ollie Grat neki.. :K

[ Szerkesztve ]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#8049) kovsol válasza Sirandrish (#8048) üzenetére


kovsol
titán

Nekem ott áll most 3db 60-as, de nincs időm egyáltalán játszani a héten. :(

May the Force be with you!

(#8050) Sirandrish válasza kovsol (#8049) üzenetére


Sirandrish
legenda

De legalább lesz mit csinálnod ha lesz időd :K

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.