Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chumlee
senior tag
Mikor lehet nyitogatni ?
-
tomazin
veterán
Ezt azért nem rossz tudni:
Minions now only break Stealth when attacking. Damage dealt by card abilities, such as Knife Juggler’s knife throw, no longer breaks Stealth. -
grizlisandor
veterán
-
pachito
őstag
válasz grizlisandor #78004 üzenetére
-
Scale
őstag
válasz ígyvanferi #78011 üzenetére
Igen, láttam, csak mintha nem rég ugyanúgy a hivatalos oldalon, fórumon olvastam volna ezeket, de a legújabb számít úgy is.
Érdekes, hogy pár év alatt sikerült eljutniuk erre a pontra, hogy ugyanakkor kapjuk mi is.. -
tomazin
veterán
De ha lesz is gond, mert sokan racuppannak? Majd holnap foglalkozok vele. Jobban becsulom azota a jatekra rendelkezesre allo idot, minthogy arra varjak, h nem megy.
-
rocket
nagyúr
Ne felejtsetek el, hogy megjelenesre legyen egy ures quest hely a 10win Druid skinnek.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Scale
őstag
Hm, kezdtem egy arénát, játszottam egyet, relogoltam utána és azt írta ki, hogy a Holló éve 14 órán belül érkezik, miért 14-et ír?
-
whitezo88
nagyúr
Amúgy mikor is jön a kieg?
-
Linde
junior tag
-
kwzatz
őstag
válasz ígyvanferi #78040 üzenetére
A kárpótlás paklik általában nem az új kiegből szoktak lenni? Azért az ritkán 40 dust így az elején.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
grizlisandor
veterán
0-2 aréna és 2 daily quest hely bekészítve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest