Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-23 22:38:51

LOGOUT.hu

A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50001) Sturdiridge


Sturdiridge
tag

standard- ban egyébként miért nincs bent a murloc legend?

(#50002) F-ECT$ válasza Sturdiridge (#50001) üzenetére


F-ECT$
titán

Mert túl erős.

Dive ever, work never.

(#50003) h3lios válasza Sturdiridge (#50001) üzenetére


h3lios
addikt

Mert a Blizzardnál Fuck logic van és az eddig is épphogy meta murloc paladin decket gyakorlatilag kicsinálták a warleader kirakásával. Ezt megfejelték 1 szemét új murloc epiccel, szóval csak össze vissza foglalkoznak vele.

Az egyetlen logikus magyarázat, hogy a feltételek most már nehezebben teljesülnek. Ha belegondolunk, hogy minden murloc meg kell hozzá legyen pár év múlva nagyon sokba kerülhet. Már most is jött hozzá + 1 epic a paladin részéről + pár neutral lap is. Szóval ezt akarták elkerülni...

B-tag: H3lios#2825

(#50004) Gyuri27 válasza férfiállat (#49975) üzenetére


Gyuri27
félisten

Nekem mindig ennyi. 8300 goldom volt. +3 pack +5. Ez több is mint 90 pack.

Amd - Radeon - Ryzen

(#50005) Shadowguard válasza h3lios (#50003) üzenetére


Shadowguard
senior tag

Csak ez a magyarázat nem helytálló, mert csak a classic murloc lapok kellenek hozzá. Én is azt hittem mindegyik kell, de pár hete nyitottam egy warleadert a Brawl packból és megkaptam az öreg szemet :)

(#50006) h3lios válasza Shadowguard (#50005) üzenetére


h3lios
addikt

Akkor ezt én néztem be. Akkor a már fentebb említett magyarázat a mérvadó, hogy szimplán OP lenne.

Kérdés: Justicar után 2 murloc-ot kapsz vagy nem történik semmi a hero powereddel ?

B-tag: H3lios#2825

(#50007) EmptyParadox válasza h3lios (#50006) üzenetére


EmptyParadox
senior tag

Justicar: Replace your starting Hero Power with a better one.
Tehát nincs hatással a murloc-os hero powerre.

(#50008) h3lios válasza EmptyParadox (#50007) üzenetére


h3lios
addikt

Kipróbáltam ingame is, pedig ezesetben még OP is lehetne ez a kombináció. Szerintem simán bent hagyhatták volna, akkor talán még használható is lenne a Murloc pala. Bár az új paladin 1. droppal és azzal ami divine shieldet ad az 1 def re még talán alkotni is lehet.

B-tag: H3lios#2825

(#50009) micafighter


micafighter
nagyúr

Minden kieg előtt szokott lenni nerf egyébként?

(#50010) h3lios válasza micafighter (#50009) üzenetére


h3lios
addikt

Nem. Csak ott, ahol előtte olyan broken kombináció van ami miatt sírnak az emberek. Lásd TGT előtt Patron, illetve most a Druid Combo. Standard miatt volt szükség sok dologra, mert ezek a basic / classic lapok örökzöldek lesznek és mindig bent lesznek a metában. Nem engedhették, hogy a druid az idők végezetéig Top tier class legyen 1 nevetségesen OP és agyatlan 2 lapos kombóval.

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

(#50011) Chronos85


Chronos85
tag

Hali,
Így 2 nap távlatból azt kell mondjam aréna fronton, nekem pozitív élményeim vannak.
Mint azt korábban már írtam nyílván az új lapokkal csökkent az átlagom (5-6 jelenleg), de még erőssen a probálgatás fázisban vannak a classok és az új lapok is. Ugye mivel Old Gods boostert ad, meg átlagban 70-75 goldot ez annyira nem is fájó. Viszont cserébe kellően változatos kasztok és deckek jönnek. Végre nem a 4keeper-es, 3mustáros (nyílván túlzás) palákkal van teli a verem.
Nyílván itt is érezhető a lassulás és sokkal nehezebb egy jó tempo decket összerakni, viszont sztem helyette kellően szórakoztató és sokkal inkább kijön, hogy ki tud jókor jól tradelni.

Az eddigi legjobb és legélvezetessebb arénát rúzzsal sikerült mennem. Semmi backstab, si7, sap, assa vagy barber nem volt. Amivel tempót tudtam nyerni az 1 posion, 1 evis, 1 az új 5 sebzéses lapból és a kidnapper. Valamint ez a csoda ShadowCaster, ami így a meccsek félet biztosan lehozta. Remekül lehetet kombózni bombloberrel, gnomish mindcontrollal, vagy éppen farseerrel. Szóval azt kell mondjam ez a lap BETEG arénában. Jó tudom epic, de az eddigi rugó epicekből talán a sabotage volt használható.

Remélem más is kedvet kap, majd egy kis arénázásra, tényleg nem gondoltam volna, hogy ilyen jó irányba sikerül elmozdítaniuk.
Üdv.: Chronos

(#50012) Cathfaern válasza KaraDani (#49997) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Szerintem a C'thun nem tud t1-2 deck lenni. Most mindenki azzal játszik (emberek legalább 70%-a), ezért sokszor jön szembe, és a nagy számok törvénye alapján mindenképp fog nyerni párszor, főleg ha az ember is hasonló deckel megy. De:
1. C'thun-t fel kell húzni. Erre t10-ig laphúzástól függően (átlag decket figyelembe véve, szóval ami nincs direkt teleszórva laphúzással) 33-50% esély van. Ha nem húzza fel addig, akkor jó eséllyel veszít.
2. Facedeckek darabokra szedik. Nagyjából 15-20 meccset játszottam az elmúlt napokban, ehhez képest még egyszer sem láttam C'thunt boardon (1-2x jutottunk el 11-12-es körig, de akkor meg pont nem húzta fel... de volt nem egy meccs volt aminek t5-ben vége lett). És ez még mindig egy basic + pár lap classic deck (meg van benne két huge toad meg két fiery bat), nyilván egy fullos facehunter deckkel még jobban lehetne haladni.

Szóval ha az 1) pont nem lenne elég, akkor egy C'thun heavy metát úgy elárasztják a facedeckek, hogy öröm lesz nézni, és onnantól kezdve úgyse fog senki se játszani C'thunnal.

DaveNo1:
Annak idején megmondták, hogy HS tervezésekor nem vették figyelembe a competitive vonalat, de nyitottak voltak rá, hogy ha van rá igény. A jelek szerint bár van rá igény, de mégis a casualok vannak többségben, nekik meg (gyanítom) nagyobb fun, hogy hűű most mekkorát ütöttek C'thunnal, mint hogy komplex, összetett, odafigyelést igénylő és konzisztens deckekkel játszanak :) Bár lásd fentebb, nagyon meglepne ha C'thun meta maradna.

[ Szerkesztve ]

(#50013) bepe79


bepe79
addikt

Összedobtam a hearthpwn új WoToG-os face hunter deck-jét (az egyiket a sokból, mert van pár alternatíva)

[link]

Nem néz ki rosszul, és még vannak helyettesíthető lapok is, bár azt írják, hogy ez is jól működik. Ha jól jön ki a lépés, akkor ez is turn 7-8-ra lethal-t ad az ellennek.

Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn

(#50014) bepe79


bepe79
addikt

Standard-en a ranked mecssnél nem mutatja most már, hogy mennyi a ranked win az adott kaszttal? Akkor honnan tudom, hogy mennyi kell még a gold hero-hoz?

Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn

(#50015) Redcaster


Redcaster
őstag

Szórakoztam kicsit Yogg-Saronnal... Eszméletlen fun :DDD :DDD :DDD

(#50016) saen válasza bepe79 (#50014) üzenetére


saen
veterán

Mutatja továbbra is. Nem lehet, hogy casualra váltottál?

(#50017) bepe79 válasza saen (#50016) üzenetére


bepe79
addikt

Újraindítottam az Androidos klienst, de így sem mutatja. Váltok casual-re, majd vissza ranked-re, és csak a rank 12-őt és a csillagokat mutatja, nem írja, hogy mennyi a ranked win-em. :( wtf

Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn

(#50018) saen válasza bepe79 (#50017) üzenetére


saen
veterán

Hülye kérdés, de nem lehet, hogy golden a hero? Olyankor nem mutatja már...

(#50019) bepe79 válasza saen (#50018) üzenetére


bepe79
addikt

Nem, még csak kb. 160 ranked meccsnél tartottam a Hunter-el a WoToG előtt. És az update előtt mutatta szépen a telefonos HS kliens, ezért nem értem. :( Másnak jó Android alatt?

Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn

(#50020) Zolom89 válasza bepe79 (#50019) üzenetére


Zolom89
senior tag

Nekem mutatja a Ranked helyezés alatt..

“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17

(#50021) KaraDani válasza Cathfaern (#50012) üzenetére


KaraDani
addikt

Én is igy látom teljesen, csak van bennem egy kis félsz, hogy valaki kitalálja a tutit és kiderül, hogy nem. Anno mysterious challangerre is legyintett a közösség 80%-a, hogy pff pala secretek játszhatatlanok, szar lesz. És tudjuk mi lett belőle, szóval nem veszek előre semmit tutira.

[ Szerkesztve ]

(#50022) csoki válasza bepe79 (#50019) üzenetére


csoki
senior tag

nálam is mutatja a rank alatt közvetlen androidos telón

[ Szerkesztve ]

(#50023) Cathfaern


Cathfaern
nagyúr

Továbbra is szimpatikus a C'thun meta, meglett a rank 15 :) Tudom mások innen indulnak, de nekem most van meg először mióta komolyabban (~2 hónapja) HS-ezek :B
Egész szoros volt a "végső" meccs, controllszerű mage volt az ellenfél, végén ő 1 HP-n, én már 2-3 kör óta 5 HP-ról lépegettem 1-esével lefele (minionjait letradeltem mindig, ő meg nem húzott sebző spellt. Pedig még az új "cast random spell"-es minionnal be is mákolt magára egy tauntot). Arcane Intellecttel kapott egy arcane torrentet, nekem lent 3 lényem, és hero powerje után 2 HP-m. 2 torrent két lénybe, 1 arcba... és az egyik lény pont egy fiery bat volt, ami ugye ezek után szép lelkesen kiütötte a maradék HP-ját, szóval közvetve kinyírta magát :)) (mondjuk ha nem volt más spelle, akkor következő körben úgyis halott volna).

És igen tudom, utolső söpredék vagyok, hogy facehunterrel tolom, de f2p kezdésre nem nagyon van más esély :) Főleg, hogy Naxx kiesett + full új lapok. Mondjuk ha nem erre ennyire anti-meta, akkor nem is erőltetném a dolgot, eddig is elvoltam a "épp amire van quest, arra valami épkézláb pakli" felállással.

[ Szerkesztve ]

(#50024) bepe79 válasza csoki (#50022) üzenetére


bepe79
addikt

Na megoldódott, de ilyen buggal sem találkoztam még a HS kliensben. Átváltottam a Paladinomra (Lady Liandrin), ott már jól mutatta, majd visszaváltottam a Hunterre, és így már a Hunternél is mutatja, hogy hány nyert meccsem van vele ranked-on.

Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn

(#50025) F-ECT$ válasza Cathfaern (#50023) üzenetére


F-ECT$
titán

Zoo is játszható maradt, a Councilman meg egész tetszetős. Előtte - utána kép :)

Ne izgulj, jelenleg én is zoo, face shaman, mid hunter vonalon mozgok és törekszek a T9 winre a sok koton ellen :D

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#50026) tomazin válasza Cathfaern (#50023) üzenetére


tomazin
veterán

Nyugi, csak a hiszti nagy, tolja azzal mas is ;)

(#50027) salaam válasza Cathfaern (#50023) üzenetére


salaam
senior tag

Én 36-12 vagyok aggro paladinnal jelenleg, szerintem nagyobb söpredékség a sok residentsleeper c'thun dologgal tolni ^^

(#50028) fogtunder válasza Cathfaern (#50023) üzenetére


fogtunder
nagyúr

legalább neked :)

nekem a tegnapi és a mai napom arról szólt, hogy ki húzza fel előbb, aztán kb. ennyi, nagyon remélem, hogy ez rövid távon be fog állni majd.

viszont ma mage questem van és mivel megvan Yogg, gondoltam miért ne? visszaszívok mindent, amit korábban mondtam a lapról, iszonyatos fun, nagyon jó volt a kotonos kiégés után.

I hate morning people. And mornings. And People.

(#50029) saen


saen
veterán

Forsen most tweetelte ezt:
"Sad to see streamers like sjow and Savjz currently getting fucked by p4wny cause the new wotog viewers don't know he's a viewbotter"

Ezek szerint megvan Massan utódja :)

(#50030) RockHaRD


RockHaRD
addikt

Ezt valaki megmagyarázza, hogy miért lett defeat?
Legrosszabb esetben is döntetlennek kellett volna lennie, de ehelyett sima defeat, pedig az ellenfélnek rég lement az élete... :(((

(#50031) Laska23 válasza RockHaRD (#50030) üzenetére


Laska23
csendes tag

döntetlen lett, ilyenkor mindkét játékos defeat képernyőt lát a meccs végén

(#50032) dejaris válasza Laska23 (#50031) üzenetére


dejaris
addikt

Mondjuk az felettebb erdekes, hogy van mikor azonnal vege, ha az egyik meghal. Van mikor azert meg kasztolgat, hatha mindketto :D

(#50033) saelin


saelin
veterán

Lol, látom van újdonság a HS-ben... Így fél év kihagyással csak kapkodom a fejem... :DDD

Loool - megint. Megérte visszanézni ma HS-be! [link]

[ Szerkesztve ]

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#50034) hyperspace válasza Laska23 (#50031) üzenetére


hyperspace
őstag

Ice block-nak nem kellett volna kapcsolnia?

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

(#50035) Laska23 válasza hyperspace (#50034) üzenetére


Laska23
csendes tag

a saját körében történt minden, olyankor pedig nem aktiválódik semmilyen secret (szürkén jelenik meg)

[ Szerkesztve ]

(#50036) F-ECT$ válasza saelin (#50033) üzenetére


F-ECT$
titán

Főleg hogy a Blade Flurry teljes árért törhető.

Dive ever, work never.

(#50037) Kanczy


Kanczy
veterán

EU gyakorlatilag down (Brawlozni lehet) :U

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#50038) F-ECT$ válasza Kanczy (#50037) üzenetére


F-ECT$
titán

Ja, pár perce rankedet már nem tudtam indítani csak casualt.

Dive ever, work never.

(#50039) voyager4.4


voyager4.4
senior tag

Nah megmondom már én is az antimetát, valami tempo mage-el tolom demended frost"walkerel" meg facelessummonerrel, antóval, de erőssen gondolkozok egy yogg kraftom, mert így is zeng a ház úgy röhögök :DDD

no fate but what we make

(#50040) csoki válasza dejaris (#50032) üzenetére


csoki
senior tag

sztem tudja előre ugye miket fog varázsolni már lerakás pillanatában így ha látja h mindkettő player meghal akkor nyomja addig, ha meg látja előre h csak az egyik fog, akkor csak addig a spellig

más értelmes magyarázatot nem tudok rá :)

[ Szerkesztve ]

(#50041) dejaris válasza csoki (#50040) üzenetére


dejaris
addikt

De en akarom latni vegig a showt, nem csak az elso pyroblastig :(

(#50042) micafighter


micafighter
nagyúr

Jó hirem van fiúk, tovább fejlesztettem a secret palát, szerintem ez életképes lesz standard alatt is :D Jóval több ész kell hozzá mint a régihez mert sok a kombó és az olcsó OP minionok kiestek (késdobáló, creeper, shredder stb), egyenlőre inkeeper ellen tesztelgettem a mechanikákat, most viszem rankedre és ha toltam vele vagy 50 ranked meccset akkor kiderül mennyire jó a gyakorlatban. Még egyenlőre finomitgatom tovább a decket is.

[ Szerkesztve ]

(#50043) saen válasza micafighter (#50042) üzenetére


saen
veterán

Én már patron ellen is játszottam standardben, bármi lehetséges :)

(#50044) KaraDani válasza saen (#50043) üzenetére


KaraDani
addikt

Én is, rank 4-en, sosem hal ki úgylátszik, majd jövőre :D 2. zsinórban, de tényleg... :(((

[ Szerkesztve ]

(#50045) salaam válasza KaraDani (#50044) üzenetére


salaam
senior tag

Mert csináltak egy működő patront :D Nem értem mi bajuk van az embereknek a patron warriorral. A brokeback C'thun druid sokkal idegesítőbb :))

(#50046) mody123


mody123
tag

Kinyitottam én is a packokat 113 volt ebből:
Anomalus
2x Hallazeal
2x Cho'gall
2x Soggoth
N'zoth
Dupláktól agyvérzést tudnék kapni van egy rahedli legend és ez jön össze :W a mennyiség okés de a minőség az nem.

Az a vicc, hogy az első 50 packban nem volt legend de utána már jöttek. Golden legendet vártam de nem jött az utolsót még 2014 szeptemberében nyitottam.

(#50047) KaraDani válasza salaam (#50045) üzenetére


KaraDani
addikt

Csak annyi, hogy pont akkor jönnek amikor olyan deckkel vagyok ami szar ellene :D

(#50048) dejaris


dejaris
addikt

Nyitottam egy fandralt, hat erre is olyan aggrot lehet epiteni, orom nezni. Kar hogy nincs sok lapom, pedig egy divine shildes aprofelvagott palat is ossze lehet rakni biztosan. Zoo is vagany lapokat kapott. 2 het es nem lesz itt semmifele cthunozas a kovetkezo adventure-ig. Leper gnome kutyafule ezekhez kepest :D

Shamanrol el is feletkeztem ;]

[ Szerkesztve ]

(#50049) tomazin válasza micafighter (#50042) üzenetére


tomazin
veterán

Nem ertem mi a baj a knife jugglerrel. Nekem zooban bent van, teljesen hasznos. A 0manas forbiddennel remekul arat.

(#50050) saen válasza tomazin (#50049) üzenetére


saen
veterán

Pont ez a baj ;]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.