Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-23 22:38:51

LOGOUT.hu

A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#83001) Kohautech válasza F-ECT$ (#83000) üzenetére


Kohautech
junior tag

Azt hittem automatikusan megkapom a lapokat , azért fizetek érte... “hogy ne szenvedjek “ az adventurekkal.. most miért is fizettem akkor? Lehetőséget ,Hogy szenvedhessek a szárnyak megcsinalasaval? 1 szárny 7/8 is alig ment,a végén megvert a Boss 8/8 nal . Valaki tud rá valamit , melyik hős kombot kene választani az elején amivel a legkönnyebb kivinni saviors adventures első szárnyàt?

(#83002) oba


oba
addikt

Hol lehet/érdemes a leggyorsabban elérni a 3 win -t ami után kapunk 10 goldot? Jó lenne most ráfeküdni a témára és megszerezni a questen kívül azt a napi 100at is ilyen módon. De a rankeden nem látok erre esélyt, sokkal hamarabb elmegy a türelmem, nincs meg a kellő wr.

(#83003) Kohautech válasza oba (#83002) üzenetére


Kohautech
junior tag

Az napi 8-10 óra játék winekbol kiszedni 100goldot azt ugye tudod? :) 53% win rate nêl.

(#83004) oba válasza Kohautech (#83003) üzenetére


oba
addikt

Na hát annyit nem akarok pöcsölni vele :D

(#83005) Bazsi1987 válasza oba (#83004) üzenetére


Bazsi1987
őstag

Face hunter, sima játék mód egy menet max 10 perc 👌😉 én így farmolom már egy hónapja az aranyat 😊

(#83006) grizlisandor


grizlisandor
addikt

Letoltam az solo kieget, 700 goldom bánta.
Nem figyeltem oda mit csinálok, csak face, remélem a többi izgalmasabb lesz.

(#83007) F-ECT$ válasza Kohautech (#83003) üzenetére


F-ECT$
titán

A 100 gold az 10*3 = 30 win, ami kb 55 meccs, ez egy face paklival 55*6 perc = 5.5 óra.

@oba: szerintem ebből csak gyors kiégés lesz, nem éri meg sokáig csinálni.

Dive ever, work never.

(#83008) oba válasza F-ECT$ (#83007) üzenetére


oba
addikt

A farmolást? Hát így igen... nem is gondoltam végig amúgy. Ha még facehunterrel is ilyen sokáig tart akkor felejtős, ennyi időm amúgy sincs rá. Csak gondoltam most hogy kell majd a gold rendesen, érdemes lett volna. Más módban nem fizet 3 win után 10 -et? Egy jó ideig nem játszottam de mintha úgy rémlene hogy solo módban is van ez a dolog... lehet rosszul emlékszem. Aréna lenne még a másik megoldás de ahhoz tényleg pronak kéne lenni, hogy a 150en kívül még jöjjön is pluszban gold. Szóval az is felejtős. Hát ez van. :)

(#83009) F-ECT$


F-ECT$
titán

Mintha lenne egy "kis" összefüggés a kedvenc BG hősök és a sikerességek között. Szegény Jaraxxus a kivétel, vele szerintem kb 1x nyertem :DDD

Dive ever, work never.

(#83010) Laska23


Laska23
csendes tag

80g quest csere
Laska#2411
EU

(#83011) lm83


lm83
őstag

Hát nem nagyon van tolongás Legends of Runeterra téren itt ph-n

(#83012) DJGABI válasza lm83 (#83011) üzenetére


DJGABI
addikt

belezőnél néztem tegnap, hááát... n+1 kártyajáték. gondolom megtalálja a piacát mint a gwent, faeria, őőő izé... :DDD volvo-s artifactnál talán jobbnak néz ki, de hirctónról biztos nem váltok rá

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#83013) F-ECT$ válasza lm83 (#83011) üzenetére


F-ECT$
titán

Szerintem máshol se. Persze, amikor minden streamer azt tolta (mert unták a hs-t, vagy mert megfizették őket), akkor volt nézettsége, de ha nem jó a játék és nincs benne valami olyan, ami más, ami megfog, akkor pár nap alatt el fog ülni a hype.

DJGABI: automata szójavítás rulz ;]

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#83014) NyxNyxNyx válasza DJGABI (#83012) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Nagyon nem tetszik, ahogy kinéz, és borzasztóan lassú ahhoz képest, hogy egyelőre mennyit kell gondolkozni. Szerintem nekem ennyi volt, nincs kedvem időt belefektetni ebbe. Ha felkapott lesz később, akkor még lehet visszanézek. Úgy tekintsetek erre a véleményre, hogy kemény 1 meccset játszottam a tutorial után.

Nekem még mindig az Artifact a reményem. De az ha sikeres lesz, akkor is sokkal kisebb réteget fog bevonzani, pont azért, mert más. Az a játék az, aminek látom a létjogosultságát a HS mellett, ha megoldják a problémáit. De az sem biztos, hogy dolgoznak rajta :D

[ Szerkesztve ]

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#83015) Kohautech válasza NyxNyxNyx (#83014) üzenetére


Kohautech
junior tag

Mindig az eredeti legnépszerűbb játék fog menni a kategóriájában , azzal fognak játszani , azzal törődnek a fejlesztők , abból rendeznek bajnoksagokat,Világkupákat. Kártya játékba hs , és ez is lesz.. vannak gyenge , meg voltak is, próbálkozások ,fejlesztők , akik azt hiszik majd ők csinálnak egy sokkal jobbat,és teszik zsebre a milliárdokat ,de ez nem fog sikerülni ..

ez olyan mint hogy a PUBG kitalálta az open world fps játékot. .. aztán másolta cod,meg apex, menő volt 3 hétig , hogy ez az igazi,meg streamerek nyomtatták .. Mára senki komolyabb nem streameli,nincs verseny belőlük , és mindenki PUBG zik ugyan úgy ..

[ Szerkesztve ]

(#83016) NyxNyxNyx válasza Kohautech (#83015) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

A Fortnite később jött, mint a Pubg és nagyobb siker is volt. Autochess-ben is túlnőtték az eredetit (aztán más kérdés, hogy egyik sem szárnyal).

Kártyajátékoknál sok dolognak kell bekövetkeznie, hogy legyőzzék a HS-t játékosszámban. Az a baj, hogy pont az egyszerűsége és a stílusa/világa az, ami népszerűvé tette.
Ha alkotsz egy jobb játékot, ami nehezebb, akkor azzal nem fognak annyian játszani. Ha maradsz a könnyű játékoknál, akkor meg minek váltson az ember, ha itt a HS?
Lenne helye nehezebb kártyajátékoknak, de helyükön kell kezelni őket játékosszám szempontjából, mert nem a HS vetélytársai.

Gwent csinálta a legjobban, mert ők ténylegesen egy más játékot csináltak, mint a HS. De nekik is sok rework-be került mire eljutottak oda, hogy megérje nekik. Már ha meglátom a manaköltséget, attack-ot, defense-t a lapokon már az ezernyi aréna meccseim jutnak eszembe. Ez a LolHS is olyan volt, mintha egy lassú arénát játszottam volna. Value trade aztán jónapot.

[ Szerkesztve ]

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#83017) eLit-MiLan válasza Kohautech (#83015) üzenetére


eLit-MiLan
senior tag

Hát pont most lesz az Apexnél egy 3 millió $ -s dijazású verseny.

Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.

(#83018) lm83


lm83
őstag

Na tavaly végre örültünk, hogy lett Twitch drop HS versenyek alatt, ennek vége.
Guglival kötött szerződést Bliz, így Youtube fogja közvetíteni a HS Major versenyeket.

(#83019) Kohautech válasza lm83 (#83018) üzenetére


Kohautech
junior tag

Mi a csatorna neve?

(#83020) ThySoul válasza NyxNyxNyx (#83016) üzenetére


ThySoul
senior tag

A Fortnite nagy előnye hogy van crossplatform (az ingyenesség mellett) így kb bárki tud vele játszani egy társasággal, függetlenül attól min játszik, nekünk is csak ezért lett a fő multis játékunk ismerőssel.
A többi kártyajátéknál szeritnem a legnagyobb gond az volt, hogy egyik se kezdett mobilon. Tippre a játékosbázis nagy százaléka mobilon játszik. (Én is, ha nem lenne mobilon soha nem is kezdtem volna bele/most sem játszanék)
Nálam egyébként az is szerepet játszott mindig, hogy hiába próbáltam ki szinte mindet, egyiket se akartam komolyabban megtanulni, kinézetre meg mai napig a HS jön be a legjobban. Meg az sem negatívum hogy azon kevés játékba tartozik amibe valamennyire jó játékos vagyok :D de az ismeretségi köröm fele már abbahagyta, a maradék meg megelégszik azzal ha néha belép szórakozni és hasonlók. Én kb évi 2-3 alkalommal belépek, próbálkozok valami általam elért célt elérni (most a top200 legend volt a cél, 250 ig elmentem, aztán visszabuktam 1500ig mérgemben :DD ) aztán otthagyom pár hónapra.

(#83021) jr1994


jr1994
addikt

Sziasztok!

Jó egy év kihagyás után visszatértem a játékba. Legutóbb még a Rumble kiegészítő alatt játszottam, abból még nagyjából megvannak a lapok. Most a második Dragons nerf környékén kezdtem újra. Egyelőre arénázgatok, illetve nézegetem hogy milyen deckek vannak rankeden, de elég hiányos ugye a lapkészletem. Látom hogy kirakták wildba Gennt meg Bakut, annyira nem is sajnálom, meg jól fog jönni az a dust. Meg nerfeltek több kártyát, pl Dr. Boomot, azokat jó lett volna teljás áron betörnöm. Battlegrounds teljesen kimaradt, még nem játszottam vele.

Történt még valami fontos mostanában?

A másik kérdésem az lenne, hogy érdemes megvenni pénzért az új adventure-t? Semmi goldom nincs jelenleg. A tavalyi kiegekből csak addig tervezek nyitni, amíg az első legendary kiesik. Idén már 3 kártyás kieg lesz + a fizetős adventure?

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#83022) F-ECT$ válasza jr1994 (#83021) üzenetére


F-ECT$
titán

Battlegrounds teljesen kimaradt, még nem játszottam vele.
Vágj bele, ingyenes, nem kell hozzá kártyakészlet, és eléggé jó mód.

érdemes megvenni pénzért az új adventure-t? Semmi goldom nincs jelenleg
Így nem hiszem. Meg kell várni hogy kijöjjön mind a 4 szárny, és utána fog kiderülni, hogy hány lap marad meg belőle a metában.

Idén már 3 kártyás kieg lesz + a fizetős adventure
Valószínűleg igen.

Dive ever, work never.

(#83023) lm83 válasza F-ECT$ (#83022) üzenetére


lm83
őstag

Jól kitalálták ezt most.
Három év után sikerült annyira elérnem a játékban, hogy már vagy 60 pakkot nyitottam induláskor és már Karácsonykor megálltam 78 pakknál a 6. legonál. Azóta gyűjtők goldot a kövi kiegre. Amiből most szépen elszórhatok 2800-at erre a 35 lapra.

(#83024) fausto


fausto
addikt

Holnap jön egy event, nem csak goldot, hanem dust-ot is adnak a quest-ek. Ha tudtok, 1-2 questet tartsatok meg, hátha tudtok így szerezni egy kis plusz nyersanyagot :)

(#83025) fausto válasza lm83 (#83023) üzenetére


fausto
addikt

Hát ne vedd meg. Ha kell valami lap, max nyitsz 1-1 szárnyat.

(#83026) jr1994 válasza F-ECT$ (#83022) üzenetére


jr1994
addikt

Köszi! :R

Lehet kipróbálok valami olcsó decket, mondjuk a Galakrondos zoo-t.

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#83027) Nagy.Úr válasza F-ECT$ (#83022) üzenetére


Nagy.Úr
tag

Egyre több pénzt akarnak sajnos kisajtolni a játékosból :((( Olvasgatok külföldi fórumokat és egyre több keserű szájízes komment van ezzel kapcsolatban, de alapvetően két véglet jelenik meg, 1. aki kizárólag ezzel játszik, más játék nem érdekli, és a világ pénzét is hajlandó kifizetni 1-1 kiegre, adventure-re
2. az akinek már inog, vagy meg is dőlt a játékba vetett reménye, hiszen gyakorlatilag ontják a kiegeket, adventure-okat, mindegy csak fizess, ezzel egyre jobban tönkretéve a " F2P " modellt, ami erősen idézőjeles már viszonylag régóta.
Személy szerint én is áttértem egy jó ideje a " F2P "-re közel sincs akkora lapkészletem, mint pár éve, pedig anyagilag most jobban megtehetném, mint mondjuk pár évvel ezelőtt, de nekem kezd kicsit erőltetettbe átmenni az üzleti modell.

Viszont a Warcraft ||| Reforged-ot várom azért, gyerekkorom egyik nagy kedvence volt. :D

(#83028) JayZ


JayZ
tag

80g csere
Dani#24346

(#83029) DJGABI


DJGABI
addikt

asszem nem nagyon fogyhat az adventure, eddig egész jól 60-as questeket dobált, mai nap egy w&l (tudom, 100-at ér, de basic lapok nagyjából megvannak) meg egy 50g-s várt... :(

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#83030) Nagy.Úr válasza DJGABI (#83029) üzenetére


Nagy.Úr
tag

A legutolsó patch óta nálam ugyanez van, egészen idáig 60 + -osokat dobált, az utóbbi időben elkezdtek jönni a " kevésbé használható " questek. :(

(#83031) ETOM válasza fausto (#83025) üzenetére


ETOM
addikt

De csak sorba tudod nyitni a szárnyakat ha nem tévedek.

(#83032) F-ECT$


F-ECT$
titán

80g csere ma. fects#2557

Dive ever, work never.

(#83033) lm83 válasza ETOM (#83031) üzenetére


lm83
őstag

Hát igen
Aztán ki tudja melyik lap lesz meta fél év múlva...

(#83034) fausto válasza ETOM (#83031) üzenetére


fausto
addikt

Így van. De nem kell egyből mindet megvenni.

(#83035) grizlisandor


grizlisandor
addikt

Reggel, mikor beléptem nem kaptam új napi qt-t. Más is így járt? Volt üres hely délután 2 db is, az event-es quest meg is jött.

(#83036) Nagy.Úr válasza grizlisandor (#83035) üzenetére


Nagy.Úr
tag

Ugyanígy jártam én is, szintén 2 üres hely, semmi, aztán olvastam redditen, hogy nem én vagyok az egyetlen, szóval valszeg már megint valami Blizzard féle varázslat lesz az ok. :U

(#83037) grizlisandor válasza Nagy.Úr (#83036) üzenetére


grizlisandor
addikt

No comment. :U

(#83038) F-ECT$ válasza grizlisandor (#83035) üzenetére


F-ECT$
titán

Én kaptam: draw 25 cards - 100 gold + 100 dust.

Dive ever, work never.

(#83039) grizlisandor válasza F-ECT$ (#83038) üzenetére


grizlisandor
addikt

Az az eventes qt. forrás[link]
Én tegnap 19:00 után Fejezz be 15 kört! 60 arany + 60 dust kaptam.

(#83040) jr1994


jr1994
addikt

Más is kapott Dragon Masters boundlet? 25 pakk az elmúlt 3 kiegből, meg egy random legend az újból, 6100 Ft.

Nekem pont ezek a kiegészítők maradtak ki, úgyhogy lehet hogy ezt a hozzám hasonló visszatérőknek találták ki, fene tudja.

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#83041) grizlisandor válasza jr1994 (#83040) üzenetére


grizlisandor
addikt

Igen, ez mindenki által megvásárolható. forrás[link]

(#83042) jr1994 válasza grizlisandor (#83041) üzenetére


jr1994
addikt

Megvettem. Aztán mikor az első 10 pakkból megint Descentes legendary esett ki, rájöttem, hogy ez nem Uldum/Shadows/stb pakknak számít, hanem teljesen külön állatfaj :D
Na mindegy, majd nyitok egyesével a tavalyiakból az első legendásig.

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#83043) tomazin válasza NyxNyxNyx (#83016) üzenetére


tomazin
veterán

Ez a valuetrade csak addig igaz, amig az elso 20-50 meccset le nem toltad es ra nem erzel. Utana mar jobban latod a finomsagokat is.

#83020: eternal mobilra is volt rogton, megis haldoklik.

Sajnos egyet kell ertsek, h a hsnek eleg nagy elonye a tomeg szemeben a faek egyszerusege plusz a sokat szidott random, ami a fun faktort viszi bele. Emlekszem regen trolden, rage orc, daily hst neztem. Eternallal amiota kijott tolom, de meg nem nagyon neztem yt-on contentet belole.

[ Szerkesztve ]

(#83044) lm83 válasza grizlisandor (#83039) üzenetére


lm83
őstag

Én ahogy nézem ez most nem legendary kveszt, vagy annak kellene lennie?
Akkor ez nem "véletlen " hanem ezek lettek a sima napi kvesztek? Mire is számítanánk "olcsójános " blizztől :F

(#83045) F-ECT$ válasza grizlisandor (#83039) üzenetére


F-ECT$
titán

Szerintem ez lett a napi q helyett, mert volt 2 üres helyem, és csak 1 ilyen eventes q jött mára.

Dive ever, work never.

(#83046) grizlisandor válasza F-ECT$ (#83045) üzenetére


grizlisandor
addikt

&(#83044) lm83 :

Nagyon úgy néz ki, hogy igen.
Miért kell változtatni a megszokott rendszeren... :U

(#83047) jr1994


jr1994
addikt

Na végre sikerült egy jobb arénát mennem, 8-3. Nem egy nagy szám, de nekem régen is csak 11 volt a rekordom :))

Rugóval 3 swashburglar, 3 walk the plank, meg a világ összes sárkánya alkotta kb a paklimat, az utolsó ellenfél, egy priest mégis value-ból ölt meg. De jó kis meccs volt, alig maradt 3-4 lap a paklikban :)

WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"

(#83048) lm83


lm83
őstag

Na hát pörögnek itt az események az elmúlt napokban...
Na nem a master tour-ra gondoltam...

Mike Donais Leaves the Hearthstone Team, Remains at Blizzard
Peter Whalen Leaves the Hearthstone Team, Remains at Blizzard Working with Mike Donais

(#83049) DJGABI válasza lm83 (#83048) üzenetére


DJGABI
addikt

hearthstone 2 inc :DDD

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#83050) fogtunder


fogtunder
nagyúr

Laza másfél év után visszaraktam a HS-t a telefonomra a BG miatt, de ugye nyilván elkezdtem constructedezni. Mivel 3 kieg kompletten kimaradt, egyelőre egy Galakrond rugót és egy token druidot raktam össze, tudtok még valami budget paklit, ami leginkább az uccsó kiegre és a mostani adventúrára épít?

I hate morning people. And mornings. And People.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.