Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-23 22:38:51

LOGOUT.hu

A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32751) Mclovin válasza DaveNo1 (#32750) üzenetére


Mclovin
senior tag

Sejtettem. :U Pedig ez a legbadasseb lap véleményem szerint. Mostanában legend nyitás szempontból nem vagyok szerencsés (Leroy, DW, Dr. Boom, persze ez utóbbit egy héttel előtte lecraftoltam).

[ Szerkesztve ]

(#32752) F-ECT$ válasza Mclovin (#32749) üzenetére


F-ECT$
titán

DW-vel az a baj, hogy túl sok mana, kiüríti a kezed, korán kitéve van rá válasz. Csak control ellen tudnád használni ha fatigue-ig megy a meccs, de akkor is valami fontosabb mid/early lap elől veszi el a helyet.

Dive ever, work never.

(#32753) fogtunder válasza Bootyhunter (#32735) üzenetére


fogtunder
nagyúr

én mostanság próbáltam pár telefonon, igazából csak a high-end az, amin értelmezhető minőségben futott. LG G3s-en egy katasztrófa, a Galaxy A3 ilyen elmegy szint volt (bár az pre-production minta volt, szóval nem általánosítanék), iPhone 6 és S6 volt az, ahol már élvezhető. nem a legjobb az optimalizáció, talán egy snapdragon 410 és 1,5GB RAM elég lehet neki nagyjából, ha 720p alatt van a felbontás.

viszont mondjuk patron warriort nem játszanék, néha még a zoo-val is félremennek a dolgok a telefonos UI és a kis kijelző miatt, szóval nem árt neki a tablet. és nekem vékonyak az ujjaim.

[ Szerkesztve ]

I hate morning people. And mornings. And People.

(#32754) DaveNo1 válasza fogtunder (#32753) üzenetére


DaveNo1
veterán

Android sosem a ram optimális felhasználásáról volt híres, szóval marad az iphone

[ Szerkesztve ]

You are not prepared.

(#32755) saelin válasza fogtunder (#32753) üzenetére


saelin
veterán

Inteles tabon szépen fut (1GB ram), de néha a meccsek végén crashel a játék... :U
Note 1-en is crashel és bizonyos effekteknél nagyon leesik az fps, pl arena végeztével a kulcs animációja, de ugyan ez van pack
nyitás animációnál is.

Szóval androidra nem sikerült valami jól portolni. Minimum tényleg high-end kell neki.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#32756) Mister_X válasza F-ECT$ (#32752) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Azért néha tudnak az ellenfelek teremteni olyan boardot, hogy csak pislogok. A saját control palámban ezért bérelt helye van, de amint lecraftolom Onyxiát, csinálok egy dragon warriort, és oda is berakom (mondjuk ott nem nagyon van értelme, de Balckwing theme deck lenne).

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#32757) F-ECT$ válasza fogtunder (#32753) üzenetére


F-ECT$
titán

Kicsit off, de ez a rohadt pixel háború oda vezetett, hogy hiába nő a telefonok teljesítménye, a nagyobb felbontás miatt szarabbul futnak az appok egy újabb, mint egy régebbi, de kisebb felbontású készüléken. Lassan 2 éves lesz a G2-m, de az az igazság, hogy még egy G4-re sem cserélném le.

Nekem bőven elég lenne a FHD felbontás, de az összes új high end telefon QHD-vel jön, pedig milyen bika lenne teljesítményben és üzemidőben, ha ezeknek lenne FHD verziójuk is ugyanazzal a belsővel.

Dive ever, work never.

(#32758) whitezo88


whitezo88
nagyúr

[link] a Dreamhackes svájci format magyarázata infografikákkal. Külön poén pár rejtett utalás, pl Ignite ikonján az Auchenai, az agro hunternél a SMOrc montázs, illetve a "You tried" plecsni a 0-7-nél :D

(#32759) NyxNyxNyx


NyxNyxNyx
addikt

Amcsi szerveren casualon elvert egy Priest. Én Shamannal voltam, tehát counterelte is a szar deckemet meg volt nála minden. Egyébként borzalmasan játszott és folyamatosan emoteolt. Meccs után felvettem, írtam neki hogy 3 napja játszok a játékkal miért kell parasztnak lenni és több soron keresztül bocsánatot kért. ;]

De a jó casual balance, berakott egy rank 13-as emberke ellen akinek volt Sylvanas-a, Cabal-ja stb. Én rank 19-en most lett meg a fire elemental.

[ Szerkesztve ]

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#32760) NyxNyxNyx


NyxNyxNyx
addikt

That synergy. Murloc-dragon paladin aréna.

[ Szerkesztve ]

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#32761) whitezo88 válasza NyxNyxNyx (#32760) üzenetére


whitezo88
nagyúr

nice agro deck

(#32762) NyxNyxNyx válasza whitezo88 (#32761) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Nice fehér keret.

Ezeket adta. Már tudtam, hogy vicces lesz, mikor így kezdődött

[ Szerkesztve ]

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#32763) DjDanee87 válasza F-ECT$ (#32757) üzenetére


DjDanee87
addikt

Egyetértek. Tök fölösleges telefonra UHD. Amúgy htc one M8-en szépen fut, az egyedüli bajom vele hogy brutálisan eszi az akku játék közben.

[ Szerkesztve ]

(#32764) NyxNyxNyx válasza NyxNyxNyx (#32762) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

El mc-techezte a 2/2 2/2 1/1 7/7 közül a 7/7-et és a végén a Kripp féle egyből rányomok az end turnre Nozdormu taktika se jött be. Bár nem csodálom, legközelebb csak olyan játékostól fogadok el tanácsot aki jobb nálam.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#32765) F-ECT$ válasza DjDanee87 (#32763) üzenetére


F-ECT$
titán

Ez az akku kérdésen is javítana (QHD -> FHD váltás), mert a kijelző is kevesebbet enne, meg a gpu-nak is kevesebb képpontot kellene számolnia, sőt lehet, hogy a kijelző kisebb helyet is foglalna (vastagságban), így picit nagyobb akksi is beleférne a telefonba.

A G2 egyébként olyan 2-3 óra között bírja a HS-t ha folyamatosan tolom.

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#32766) oba válasza F-ECT$ (#32757) üzenetére


oba
addikt

ugyanez volt az első fullhd telefonokkal... hogy nem bírta a hardver a sok pixelt... aztán a következő széria már jobb lett
ugyanez lesz majd a mostani felbontással is :) jövőre már nem lesz vele gond

(#32767) F-ECT$ válasza oba (#32766) üzenetére


F-ECT$
titán

Inkább 2 széria kellett az fhd-nál, és a qhd-nál már volt pl LG-től G3 és G4 is, és szerintem egyik sem olyan smooth főleg izmosabb játékok alatt, mint amilyen a G2 (volt).

Talán majd a G5.

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#32768) h3lios válasza F-ECT$ (#32765) üzenetére


h3lios
addikt

A mostani felbontást már bírja a rendszer, egyedül az aksi időkkel van baj. Vodánál melózok úgyhogy sokat adtam el mindből, szóval nem csak mellé beszélek. :P

G3 -nál sok lagg volt nagyon, oda kevés volt a proci és a GPU is.
A mostani csúcstelók röhögve viszik a QHD-t, gondolok itt az S6 - Note 4 kategóriára.
Telefonban nekem is G2 van és talán csak az előbb említett Note 4-re (ha kijön 5-re) cserélném el. Az LG telefonok nem tetszenek ez után a többi gyártó pedig mindig elcsúszik valahol. Az S6 pl. az aksin. Idén adják ki a Note 5-öt, ha az elég bika lesz és autó vásárlás után marad pénzem akkor az a következő cél, mert szerintem űberelni fog mindent és mivel Note sorozat az aksi is jó nagy lesz.

Jelenleg a legtöbb laggot a Lolipop okozza, mert kivétel nélkül mindenre szarul van optimalizálva és sokkal szarabb a teljesítmény is a sok animáció miatt.

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

(#32769) DopeBob


DopeBob
addikt

Bejelöltem pár ember HP listrol, Vendash#1205 néven. Előre is köszi, aki elfogadja :R

MZ/X

(#32770) F-ECT$ válasza h3lios (#32768) üzenetére


F-ECT$
titán

Nálam is a 2 fő szempont az akksi és a sebesség - nem az abszolút, hanem a telefonhoz mért, azaz hogy egy RR3 pl ne szaggasson már be egy 22 fős cup esetén sem a telefon natív felbontásán. Ezután jön minden más (fényképező, belső tárhely, bővíthetőség, stb), és ebből a 2 fő szempontból a G2 iszonyat jó volt.

A mai top széria (S6, G4) sajnos nálam is elvérzik a fenti követelmények miatt, a Note meg ott, hogy 5-5.3 col még ok, de 5.5-6 már sok, azért a rövid gatyám zsebébe is férjen már el, ne csak a farmerébe.

iPhone-t meg nem veszek.

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#32771) h3lios válasza F-ECT$ (#32770) üzenetére


h3lios
addikt

Nekem is lehet nagy lenne a Note de hozzászoknék, 4"-ról váltottam 5,2-re, szóval ehhez képest ez már nem lenne nagy változás. Az a baj ezekkel a telókkal, hogy 250 körül vannak, gondolok itt a Note 4-re és társaira, ennyit pedig nem fogok adni a telefonra. A G2-t is 150 ért vettem, de nálam már ez a lélektani határ egy telefonért. Ennyiért meg nem igen fogok ilyet kapni...

[ Szerkesztve ]

B-tag: H3lios#2825

(#32772) F-ECT$ válasza h3lios (#32771) üzenetére


F-ECT$
titán

Ja igen, én 100 körül adok érte max (nekem jó a szolgáltatós, és a Telekomnál elég szép kedvezmény szokott lenni), szóval az igazán top már nem is fog beleférni a következő váltáskor.

Dive ever, work never.

(#32773) Vasinger!


Vasinger!
nagyúr

Holnap Casual vagy Ranked 20 körül kéne lenyomnom 7 nyertes meccset. Nincs túl sok kártya meg, de BRM és Naxr. megvan teljesen, meg 1-2 Legendary, főleg Dragon és egy kevés Epic is. Tudtok mondani valami olcsóbb, de lehetőleg nyerő decket?

(#32774) #75376384 válasza Vasinger! (#32773) üzenetére


#75376384
törölt tag

ha a quest miatt, akkor azt lejátszhatod bárhol (innkeeper, brm, naxx). szerintem újrajátszani pár class challenge-t valamelyik adventure részből a legegyszerűbb. :)

egyébként azzal, hogy azt írod nincs sok minden, nem nagyon van előrébb az ember. :D a hungry crab ugyanúgy epic, mint egy bgh pl.

basic mage olvasd el, hogy mi helyett mit javasol, hátha tudsz cserélni párat.

itt egy másik, ez brm lapokat is tartalmaz.

[ Szerkesztve ]

(#32775) DJGABI válasza Vasinger! (#32773) üzenetére


DJGABI
addikt

ranked olyan rákos volt megint h 2 rangot visszaestem tegnap kb...

amúgy zoolock [link] mechmage [link] bloodlust sámi [link] ezekkel sikereket értem el még én is noobként :D

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#32776) DaveNo1 válasza DJGABI (#32775) üzenetére


DaveNo1
veterán

Zoolockba heal, pack és belcher?

You are not prepared.

(#32777) F-ECT$ válasza DaveNo1 (#32776) üzenetére


F-ECT$
titán

Kicsit túl van használva néhány kifejezés pl zoo vagy rák, olyanokra is rámondják, amik nem azok.

Dive ever, work never.

(#32778) whitezo88


whitezo88
nagyúr

kár hogy ez nem rankeden volt, instant karma a t3 arcane golemért :D [link]
potato laptopon vagyok azért darálom le gyorsan a napit. igaz, max rank24-en csinálnak ilyet a facehunterek...

de elvégre nincs bűntudatom, mert szokás szerint 3ból 3 a cancer (2 flamewaker mage, 1 smorc)

[ Szerkesztve ]

(#32779) DJGABI válasza DaveNo1 (#32776) üzenetére


DJGABI
addikt

még egy yolorag is van benn, csak az már nem fért rá :DDD

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#32780) NyxNyxNyx válasza whitezo88 (#32778) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#32781) Vasinger!


Vasinger!
nagyúr

Miért nem kaptam meg a 300 goldot?

Elvileg ezért kellett volna: [link]

(#32782) #75376384 válasza Vasinger! (#32781) üzenetére


#75376384
törölt tag

Mert korábban megkaptad. Ez nem számolja a gép elleni győzelmeket, holott a 300 aranyba azok is beleszámítanak.

(#32783) Vasinger! válasza #75376384 (#32782) üzenetére


Vasinger!
nagyúr

Igen, közben rájöttem. Így sok értelme van a számlálónak...

(#32784) ígyvanferi válasza Vasinger! (#32783) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Engem mondjuk nem nagyon érdekel, hányszor vertem el a basic AI-t vagy csináltam még a mage challenget a 7 wines quest miatt. A 300 goldot meg előbb-utóbb úgyis megkapod.
Jó sokat játszottál ahhoz képest, hogy írt írod, nem sok kártyád van.

(#32785) saelin válasza ígyvanferi (#32784) üzenetére


saelin
veterán

Gyors paklikkal 1-2 hónap alatt megvan az 1000 win.

Na jó, inkább 1,5-2,5 hónap... ha magamból indulok ki. Mindezt napi 2,5 óra játékkal. Mondjuk én nem is játszok nagyon mással, csak HS-el és Minecraftal néha.

[ Szerkesztve ]

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#32786) DaveNo1


DaveNo1
veterán

Dreamhack versenyek alapján nagyon úgy tűnik, hogy a control deckek halottak. Egy-két handlock vagy control warriort lehetett látni, de szinte minden top játékos agro/face vagy combo deckek vitt.

Warlockból is rengeteg Malygos lock van, Warriorból szinte mindenki patron, meg a szokásos zoolockok, face hunterek stb.

You are not prepared.

(#32787) Vasinger! válasza ígyvanferi (#32784) üzenetére


Vasinger!
nagyúr

Hát, attól hogy sokat játszottam még nem azt jelenti hogy Arénáztam, így csak napi quest-ből lettek paklijaim, amik borzasztó szarok általában. Meg a 2 adventure-t nekem kellett kicraftolni x*700 Goldot...

[ Szerkesztve ]

(#32788) Gyuri27 válasza DaveNo1 (#32786) üzenetére


Gyuri27
félisten

Ekop szépen hozta a meccseket és mind kontroll volt.
De amúgy ja. Lassú és nem garantált a siker.
A handy tartja magát, de ott rng jesus nem játszik csak nagyon minimálisan.

Amd - Radeon - Ryzen

(#32789) NyxNyxNyx válasza Gyuri27 (#32788) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Mind control volt?

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#32790) thesound


thesound
őstag

Az éjszaka történt valami, mert elfelejtettem játszani a játékkal, rank 11 négy csillagról estem vissza ma, rank 15-re

Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

(#32791) Gyuri27 válasza thesound (#32790) üzenetére


Gyuri27
félisten

Ilyen szokott lenni. Mikor jön a lose streak: kilép, pihen, decket vált.

[ Szerkesztve ]

Amd - Radeon - Ryzen

(#32792) whitezo88


whitezo88
nagyúr

Eloise csak pár napja streamel, de már van tízperces válogatás tőle :DDD [link] egyelőre szimpi streamer csaj, az első akit fél órán túl tudok nézni mert nem ripacs vagy ResidentSleeper.

(#32793) NyxNyxNyx válasza whitezo88 (#32792) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Olyan, mintha mondanák neki, hogy mit mondjon.

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#32794) Mister_X


Mister_X
nagyúr

Van olyan deck, ami felveszi a versenyt az aggro shittel, de controlok ellen is megállja a helyét? Haverok rábeszéltek egy Mondoconra, aztán lesz ott verseny is. Tutira veszem, hogy mindenki valami aggro gyöngyszemmel fog nyomulni.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#32795) ígyvanferi válasza Mister_X (#32794) üzenetére


ígyvanferi
addikt

A lenne ilyen, mindenki azzal menne.

(#32796) Mister_X válasza ígyvanferi (#32795) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Akkor írjatok már ilyen kő-papír-olló deckeket, avagy mi counterel mit. Amit tudok, hogy a control warriort a milldruid és millrogue megeszi.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#32797) whitezo88


whitezo88
nagyúr

draftoltam egy egész jó pap arénát. 2 chow earlynek, auchenai, velens, nova, pain, smite, egyenletesen elég early és mid mobok. olyan 1-3 lett nulla gold rewarddal és fos packal öröm volt játszani. első loss talán 1 mage, 2. mirror, ahol t2 puddle t3 velens majd miután tradelt, coh, mikor megoldottam patron smite, felhealel, kitettem egy troggot életduplázással topdeck Pain :U 3. loss olyan rugótól (1-2nél) aki t2 dummy CB-vel, smiteozom, majd alarmobot amit nem tudtam szedni. ki is dob egy Force Tank MAX-ot (deathem nincs, se Blood K szóval nem tudtam megoldani. Aztán folyton rakosgatta és nem jött a pain. utána Blood Knightot rakott ki majd t5ben egy Harpy-t, itt adtam fel. Ha feljön a pain ilyen kézzel úgy kikap mint a szél, de RNG nagyúr erősebb volt :U

(#32798) NyxNyxNyx válasza whitezo88 (#32797) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Dummy cb-vel az mi?

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

(#32799) F-ECT$ válasza Mister_X (#32796) üzenetére


F-ECT$
titán

(#32800) zolka95


zolka95
őstag

Szerintetek melyik a legsz@rabb kaszt?
Szerintem a rouge.

Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.