Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5689) #10726912 válasza ildi_ (#5688) üzenetére


#10726912
törölt tag

Üdv!
Ha kicsit megtoldod az árat (80-at írtál, 20-as kéne hozzá), akkor vehetsz AEG mosógépet (pl ilyet ), keskeny elől töltőst, most az egyik legajánlottabb márka. Elől vagy felül? Az előltöltős akkor ajánlott, ha keskeny helyen kell elférj, mert: az előltöltős az apróbb zoknikat-alsó neműket, stb szeretik bekajálni a dob és a dobház közé, emellett egy ponton van csapágyazva (egy rövid tengelyen két csapágy) ez pár év alatt megadhatja magát, mindemellett még nem érdemes nyitva tartani az ajtót, mert a nagy súlya miatt megereszkedhet. Szóval ha van hely és keret rá, akkor inkább a felültöltőst javaslom, valamivel straba bíróbb (nem a mosódob csapágya adja meg magát, hanem a motoré, de az később).
Ha nincs keret AEG-re, akkor a Samsung jó választás lehet, de nézhetsz akciós Bosch-t, az is jó lehet (nézz inkább energia takarékosságot, mosóhatást, nyújtott garanciát).

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.