Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#56426) ribarszki válasza BBéci (#56425) üzenetére


ribarszki
őstag

Sajnos általános jelenség. Szüleimnél az 1993-as GoldStar mikró a mai napig tökéletesen működik. A 2001-ben vásárolt Whirpool mosogatógép mint a svájci óra. Majd a 2000-es évek közepén történt valami, s a használati idő néhány évre csökkent. (Nálam néhány év alatt márkás hűtő, mosógép, mosogatógép, mikró hullott el, de a szárítógép is kezd agonizálni)

Két éve pont ezért vettünk mi is Miele mosógépet. 3 kisgyerek mellett rendese ki is használjuk. Remélni tudom, hogy hosszú éveken, évtizedeken át szolgálni fog minket. Azt én is alátámasztom, hogy a mosási minősége tényleg a legjobb. Feleségem erre minden mosáskor rácsodálkozik. Pedig őt aztán teljesen hidegen hagyja, hogy mi a márkája, vagy mit tud a gép, de ha ő azt mondja, hogy ezután csak Miele mosógépet venne, akkor van benne valami. Ráadásul a legalapabb, belépő modell.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.