Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47586) ЯΞNΞGΔT válasza koncsik (#47578) üzenetére


ЯΞNΞGΔT
aktív tag

Mindenre is nem biztos, hogy tudok válaszolni :D
A csövezést már az építkezés alatt meg kell csinálni (felállások az a fali csatlakozóknak + csövezés a gép végleges helyéhez, plusz ugyanígy a kéteres vezetékkel) - ehhez lehet venni holmit szettben). Gondolom a 2x60nm az akkor két szint lenne, 9 vagy akár 12méteres csövet is lehet kapni, de úgy gondolom, hogy max 3-4 kiállással meg lehet oldani. Nálam 2 db van a házban (135nm), úgy elhelyezve, hogy minden helyiség elérhető legyen, plusz van egy csati a gépnél a garázsban. Azt viszont bánom, hogy a beépítő szettet azt nem valami normális márkát vettem (pl. fali csatlakozók), hanem valami univerzálisat, innen.
Márkából én az Electrolux és BVC közül végül az utóbbit választottam a kiegészítőkre adott plusz gari, illetve a cordura szűrő miatt. De sztem az Electrolux, vagy akár másik márka is jó lehet, a pénztárcád szab határt.2 fokozatban állítható a teljesítmény a csövön, már az elsőn is brutálisan erős a szívási teljesítmény. Elég minőségi cucc, nem gagyi műanyag. Eddig nagyon tetszik, nem bántam meg. Arra viszont készülj, hogy összességében elég drága mulatság (a beépítő szett, a takarító szett, a porszívó stb. - jó néhány Miele C2 kijön az árából.)

[ Szerkesztve ]

A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.