Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35433) st6969 válasza ribarszki (#35431) üzenetére


st6969
őstag

"Sajnos amit megnyersz az áramszámlán a sima kondenzációshoz képest, azt visszafizeted az elpárologtató takarítására..."

Ez kétségtelen. Sőt, az indexes fórumon sokkal megbízhatóbbnak mondják a sima kondenzációsat (legalábbis régebben, bár több, mint 1 éve már nem olvastam). Ezek tudatában én mégis a hőszivattyúsat választottam (Siemens) amiatt, hogy alacsonyabb hőfokon szárít, így kíméli a ruhákat, illetve olyat is belerakhatsz, amit sima kondenzációsba nem. Nálam ez volt a döntő érv, mert hiába van egy megbízható szárítógépem, ha a ruháim felét bele se tehetem, és továbbra is a ruhaszárítót kerülgetem a szobákban.
Én nem tudom, hogy áll a kondenzátor, mennyire szöszös (állítólag bele lehet látni, de bevallom, még nem néztem), így azt se tudom, hogy mi fogja nekem azt jelezni, hogy ideje kitakarítani...Szerintem nem bántom, amíg megy...most 2,5 éves.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.