Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34833) peppe79 válasza #40553216 (#34825) üzenetére


peppe79
senior tag

Nem próbáltad még, talán ezért nem érted a lényegét. Mivel a fej középpontja nem közvetlenül a cső végénél van, hanem előtte 18 cm-re, egészen más vele dolgozni. Sokkal könnyebben fut, és sokkal fordulékonyabb, mint egy normál porszívófej.
Keskenyebb, illetve alacsonyabb helyre is hozzá lehet férni, mivel a fej teljesen lehajtható vízszintes állásba. A legkisebb mérete: 7,5 cm magas, és 14 cm széles. Nálam a bútorok 12 cm magas lábakon állnak, úgyhogy simán elfér a porszívófej alattuk.

De egyébként nem ez az egyetlen fej, létezik hozzá egy rakás kiegészítő.

A kedvenceim:

EB400 motoros kefe, automatikus szenzorral (kemény padlóra érkezve kiemeli a fejet, szőnyegre érkezve visszahúzza).

HD60 ballerina fej keménypadlóhoz.

PB440 bútor és autókárpit tisztító fej.

MR440 matrac poroló fej.

Flexi fej: első ránézésre talán hülyeségnek tűnik, pedig ez az egyik leghasznosabb takarítóeszközöm. Mivel "megtörhető", forgatható, és a fej hossza is állítható, így bármilyen lehetetlen hely hozzáférhető vele.

"Tollseprű": az állítható hosszúsággal szabályozható, hogy egész durva, vagy puha legyen a szála. Pókhálótlanításhoz, festmények, nippek, vagy más törékeny dolgok takarításához nagyon nagy segítség.

Ezek az eszközök nekem mind megvannak, csak még a jóval régebbi kivitelűek, ódivatú mohazöld színben. Plusz van még bútortakarító fejem, motoros padlósúroló, illetve padlófejújító (wax) fejem stb.

Ami a vicc az egészben: motoros porszívó fejet ők már vagy 60 éve gyártanak, ezzel szemben itthon még a sima turbó fej is relatív újdonságnak számít. Kb. ennyire vagyunk lemaradva a nyugattól...

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.